یکی از هیجانانگیزترین مقایسهها در دنیای هدفونهای بی سیم، مقایسه ایرپاد اپل با سامسونگ گلکسی بادز و هدفون جبرا الیت اکتیو 75t است؛ چراکه هر سه جزو بهترینهای بازار هستند. حالا برای مقایسه همراه ما باشید.
در دنیای فناوری هدفونهای بی سیم محصولات واقعا جذابی هستند. درواقع آنها استفاده و کاربری راحتی دارند. از طرفی از تنوع زیادی هم در بازار برخوردارند و انواع آنها با هم تفاوت دارند. به همین دلیل ما در این مقاله قرار است سه نمونه از بهترین هدفون های موجود در بازار را با هم مقایسه کنیم. این نمونهها عبارتند از اپل ایرپاد پرو، اپل ایرپاد (نسل دوم)، سامسونگ گلکسی بادز پلاس، جبرا الیت اکتیو 75t.
آنچه در ادامه میخوانید:
- مقایسه ایرپاد اپل با سامسونگ گلکسی بادز پلاس و جبرا Elite Active 75t
- سامسونگ گلکسی بادز
- اپل ایرپاد پرو
- اپل ایرپاد نسل دوم
- هدفون جبرا الیت اکتیو 75t
- سخن پایانی
مقایسه ایرپاد اپل با سامسونگ گلکسی بادز پلاس و جبرا Elite Active 75t
در مقایسه ایرپاد اپل با سامسونگ و جبرا تلاش شده است نکاتی مانند راحتی استفاده، میزان شارژدهی و همچنین کیفیت صدا که نقش مهمی در کیفیت هدفون نیز دارد را بررسی کنیم و اطلاعاتی در ابن باره را در اختیار خوانندگان قرار دهیم.
هدست بلوتوث جوی روم مدل JR-T03SJOYROOM JR-T03S Bluetooth Headset
سامسونگ گلکسی بادز پلاس
هدفون وایرلس سامسونگ علاوه بر داشتن قیمت مناسب، از کیفیت صدای خوبی نیز پشتیبانی میکند. طراحی این هدفون طوری بوده که به راحتی در گوش قرار میگیرد. خوب است بدانید که هدفونهای بی سیم یاد شده در این مطلب از یک سَری پلاستیکی برخوردار هستند که سری پلاستیکی هدفون سامسونگ به دلیل پهن بودنش نسبت به سَری سایر هدفونها راحتتر در گوش قرار میگیرد و احتمال افتادنش کمتر است. در زمینه کیفیت صدا باید اشاره کنیم که این هدفون از ویژگی Ambient Sound پشتیبانی میکند که باعث خواهد شد صدا در سه حجم متفاوت پخش شود.
همچنین هدفون سامسونگ گلکسی بادز پلاس با یک بار شارژ میتواند تا 11 ساعت برای کاربر بدون نیاز به شارژ مجدد کار کند که در نوع خود ویژگی خوبی نیز محسوب میشود. اما خوب است بدانید هدفون یاد شده برای برقرار تماس تلفنی چندان مناسب نبوده و گاهی اوقات هم سنسورهای لمسیاش به خوبی کار نمیکنند. با این حال در این مقاله میتوانید اطلاعاتی درباره این محصول به دست آورید. اما به طور کلی میتوان آن را یکی از بهترینهای بازار نیز معرفی کرد. حالا برای ادامه مقایسه ایرپاد اپل با سامسونگ و جبرا با مشخصات اپل ایرپاد پرو نیز باید آشنا شویم.
اپل ایرپاد پرو
اگر از کاربران سیستم عامل iOS هستید و گوشی آیفون دارید، باید به شما بگوییم که ایرپاد اپل از بهترین هدفونهایی است که میتوانید داشته باشید. علاوه بر این خوب است بدانید این هدفون از قابلیت حذف نویز اکتیو نیز بهرهمند بوده و به خوبی نویزهای محیطی را هم از بین میبرد و در مقایسه ایرپاد اپل با سامسونگ و هدفون جبرا تجربه شنیداری خوبی را نیز برای کاربر به ارمغان خواهد آورد. درواقع نویز اکتیو به طور کامل صداهای محیطی را از بین نمیبرد، اما به شکل قابل ملاحظهای نویزهای مزاحم را کاهش خواهد داد.
هدفونهای ایرپاد پرو دارای ویژگی مود شفاف (Transparency Mode) نیز هستند که کاربر را قادر میسازد تا علاوه بر شنیدن صدای موسیقی، صدای اطراف را هم تا اندازهای بشنود. خوبی این ویژگی در زمان انجام ورزشهایی مانند دوچرخهسواری خود را نشان خواهد داد. در مقایسه ایرپاد اپل با سامسونگ گلکسی بادز و هدفون جبرا باید اشاره کنیم ایرپاد کوپرتینوییها دارای سنسورهای حساس به فشار است و با آنها میتوان علاوه بر کنترل موسیقی، مود شفاف را هم برای هدفون فعال کرد. همچنین فشار طولانی سنسورها باعث فعال شدن دستیار هوشمند اپل یعنی سیری (Siri) میشود.
طراحی خوب و همچنین سازگاری عالی با اکوسیستم اپل و محصولات این شرکت از دیگر ویژگیهای این هدفون به شمار میرود. البته ناگفته نماند هدفون ایرپاد اپل از قیمت 250 دلاری برخوردار بوده که چنین قیمتی برای یک هدفون اندکی گران به نظر میرسد. با این حساب اگر به دنبال جایگزین کردنش هستید، خواندن مقاله بهترین هندزفری های سال 2019 که می توانند جایگزین ایرپاد باشند را از دست ندهید. خوب است بدانید میزان شارژدهی آن 4.5 ساعت گزارش شده که البته در مقایسه با محصولات مشابه خیلی عالی نیست. اما با کمک کیس شارژ میتوانید تا 24 ساعت از آن بدون دغدغه استفاده کنید.
اپل ایرپاد نسل دوم
در مقایسه ایرپاد اپل با سامسونگ گلکسی بادز پلاس و جبرا الیت اکتیو 75t بین هدفونهای یاد شده، دیگر هدفون مناسب کاربران آیفون هدفون اپل ایرپاد نسل دوم است. این نسخه درواقع نسخه کلاسیک اپل ایرپاد محسوب میشود که به دلیل بهرهمندی از ویژگیهای خوب همچنان در سال 2020 هم ارزش خرید بالایی دارد. کیفیت صدا در این هدفون متعادل و شفاف بوده، اما در ارائه صدای باس ضعیف خواهد بود. البته اگر خیلی نسبت به این موضوع حساسیت ندارید، از نظر کیفیت صدا برایتان راضی کننده است. همچنین در میان هدفونهای معرفی شده در این مطلب، هدفون کلاسیک ایرپاد از طراحی متفاوتتری در کنار وزن سبکتر برخوردار است.
البته ناگفته نماند به دلیل بدنه کاملا پلاستیکی نیز ممکن است از گوش بیفتد که میتوان با توجه به وزن سبک آن از این ایراد چشم پوشی کرد. نکته منفی دیگر در مورد آن نیز عدم مقاومت در برابر آب است. همینطور کاربران باید کیس هدفون را جداگانه خریداری کنند. باید اشاره کنیم که کیس این هدفون بی سیم از سایر محصولات جمع و جورتر است.
ایرپاد کلاسیک در زمینه پشتیبانی از دکمههای کنترلی اندکی ضعیفتر از سایر هم ردههایش در مقایسه ایرپاد با سامسونگ گلکسی بادز و هدفون جبرا الیت اکتیور 75t است. درواقع ایرپاد چپ برای پخش و متوقف کردن موسیقی بوده و سمت راستی برای رفتن به آهنگ بعدی تنظیم شده است که امکان رفتن به آهنگ قبلی نیز میسر نیست. پشتیبانی از دستیار هوشمند سیری نیز از دیگر ویژگیهای این محصول محسوب میشود.
هدفون جبرا الیت اکتیو 75t
هدفون بی سیم جبرا الیت اکتیو 75t یکی از بهترین محصولات برای ورزشکاران محسوب میشود. درواقع این هدفون با پشتیبانی از استاندارد IP75 مقاومت بالایی در برابر آب دارد و از ارگونومی خوبی نیز برای قرارگیری راحت در گوش برخوردار خواهد بود. کیفیت صدا نیز در این هدفون مثال زدنی بوده و با اندکی تنظیمات میتوان تجربه شنیداری بینظیری را با استفاده از این محصول رقم زد.
دیگر نکته قابل توجه در زمینه کیفیت صدا در هدفون جبرا الیت اکتیو 75T، ویژگی HearThrough است. ویژگی یاد شده محتوای صوتی را در شش حجم صدای متفاوت پخش کرده و در مقایسه ایرپاد اپل و سامسونگ گلکسی بادز این گزینه برای برقراری تماس تلفنی عملکرد بهتری خواهد داشت. همچنین این هدفون از دکمههای فیزیکی خوش ساختی نیز بهرهمند است. می توان با این دکمهها پخش موسیقی و حجم صدا را کنترل کرده و دستیارهای دیجیتال مانند دستیار هوشمند گوگل (Google Assistant) یا الکسا (Alexa) را فعال کرد.
نکته خوب دیگر در مورد میزان شارژدهی این هدفون است که معادل 28 ساعت بوده و با این حساب کاربران با خیال راحت و بدون نگرانی از تمام شدن شارژ آن میتوانند برای مدت بیش از یک روز از آن استفاده کنند. همچنین سازگاری بالا با دستگاههای آیفون و اندروید نیز از دیگر ویژگیهای هدفون جبرا الیت اکتیو 75t محسوب میشود.
سخن پایانی
در مقایسه ایرپاد اپل با سامسونگ و جبرا برای خرید محصولی مناسب یکی از نکات قابل توجه این است که از چه نوع اکوسیستم یا سیستم عاملی استفاده میکنیم. پاسخ به این سوال میتواند انتخاب را برای ما آسانتر کند. اما حتما در زمان خرید باید به نکات دیگری از جمله راحتی استفاده، کیفیت صدا، شارژدهی و حذف صدای محیط نیز توجه داشته باشید. در زمینه شارژ دهی و کیفیت صدا نیز هدفون جبرا محصولی بهتر برای دستگاههای اندرویدی شناخته میشود. البته این از ارزشهای سامسونگ گلکسی بادز کم نمیکند؛ چراکه آن هم ارزش خرید بالایی دارد، اما کیفیت صدایش به اندازه سایر هدفونها نخواهد بود.
در مورد اتصال و برد قابل پشتیبانی نیز در مقایسه ایرپاد اپل با سامسونگ گلکسی بادز و جبرا البت 75t باید اشاره کنیم که هر سه هدفون از اتصال خوبی برخوردار هستند و اگر گوشیها در اتاقی دیگر نیز باشند، اتصال بی سیم حفظ خواهد شد. در مورد برد قابل پشتیبانی هم باید اشاره کنیم که بیشترین برد قابل پشتیبانی متعلق به ایرپاد پرو و ایرپاد کلاسیک است که 12 متر بوده و و محصولات گلکسی بادز پلاس و جبرا الیت اکتیو نیز به ترتیب از برد 11 و 10 متری پشتیبانی میکنند. حالا که در مورد این هدفونها دانستید، نظر شما در باره آنها چیست و اگر بخواهید محصولی را انتخاب کنید، کدامیک را انتخاب خواهید کرد؟