نتایج یک تحقیق جدید نشان داده است که نوشیدن قهوه تیره (دارک) و برشته شده، خطر ابتلا به برخی بیماریها مانند آلزایمر و پارکینسون را کاهش میدهد و برای انسان مفید است.
ما انسانها ناچاریم در زنگی روزمرهمان، هر روز با واقعیتهای ناخوشایند بسیاری دست و پنجه نرم کنیم. یکی از این واقعیتها این است که بسیاری از چیزهایی که دوستشان داریم برای ما مضر هستند. همه ما میدانیم که اگر بیش از حد از خوراکیهای خوشمزه در اختیارمان باشد، آنقدر زیادهروی میکنیم که دچار مرگ زودرس شویم. اما در سالهای اخیر اثبات شده است که قهوه که یک نوشیدنی محبوب و شناخته شده است، بسیار مفید است.
مطالعات اخیر نشان داده است که خوردن منظم قهوه میتواند خطر ابتلا به بیماریهایی از جمله حمله قلبی و سکته را کاهش دهد. یک تحقیق جدید نشان داده است که قهوه تیره برشتهشده برای برخی مشکلات و نارساییهای مغزی مثل آلزایمر و پارکینسون مفید است.
دکتر روس مانچینی، نویسنده اصلی این تحقیق، در بیانیهای گفت:
هر دو نوع قهوه تیره برشتهشده با کافئین و بدون کافئین در آزمایشهای اولیه ما، رفتارها و قابلیتهای مشابهی را از خود نشان دادند.
ما همان ابتدا دریافتیم که این اثر محافظتی نمیتواند بدلیل وجود کافئین باشد و وجود کافئین تأثیری در آن ندارد.
کلام آخر
این خبر، خبری خوب برای مصرفکنندگان قهوه است که دوست دارند از مزایای قهوه بهرهمند شوند ولی دلشان نمیخواهد احساس بدی از زیادهروی در نوشیدن قهوه داشته باشند. با اینحال اگر شما به وعده صبحانه پر کافئین علاقمندید و قهوه تیره برشته را انتخاب نکردید، باز هم از مزایای زیاد قهوه بهرهمند خواهید شد. اما ایده اصلی این است که برشته کردن قهوه باعث ایجاد این ترکیبات میشود، بدین معنی که هرچه دانههای قهوه بیشتر بپزند، حاوی ترکیبات سودمند بیشتری خواهند شد و نوشیدنی شما مفیدتر خواهد بود. بنابراین اگر شما هم عاشق قهوه هستید، میتوانید از این عادت خود احساس بهتری داشته باشید و اگر این احساس خوشایند را نداشتید، احتمالاً وقت آن است که یک شات قهوه دیگر بنوشید. در بخش نظرات، دیدگاه خود را با ما به اشتراک بگذارید.