علت پر شدن بی دلیل حافظه گوشی چیست؟ چطور حافظه گوشی را خالی کنیم؟

پر شدن حافظه گوشی اندروید
  • twiter
  • linked-in
  • whatsapp

پر شدن بی دلیل حافظه گوشی، به‌خصوص گوشی‌های اندرویدی، نقش مهمی در روانی و عملکرد کلی دستگاه ایفا می‌کند. اگر حافظه خالی نشود ممکن است شما با مشکلات مختلف زیادی مواجه شوید؛ به همین خاطر است که حل مشکل پر بودن فضای مموری گوشی اهمیت زیادی دارد.

پر شدن بی دلیل حافظه گوشی یکی از مشکلاتی است که اکثر کاربران اندروید با آن مواجه می‌شوند. حافظه گوشی‌های اندروید به راحتی و ظرف مدتی می‌تواند پرشود. به خصوص اگر از یک گوشی برای مدت طولانی استفاده کنید. یکی از راه‌‌های رفع این مشکل، خرید گوشی با حافظه بیشتر است. اما با توجه به قیمت بالای گوشی‌های هوشمند، تصمیمی منطقی به نظر نمی‌رسد. پس تنها باید به دنبال علت پرشدن حافظه گوشی و نحوه خالی کردن آن باشید. اما چگونه حافظه گوشی را خالی کنیم؟ در این مطلب از پلازا، با آموزش روش های پاك كردن حافظه گوشي اندرويد همراه شما خواهیم بود.

فهرست مطالب

آموزش حل مشکل پر شدن بی دلیل حافظه گوشی

شاید برای برخی کاربران این سوال پیش بیاید که چگونه حافظه گوشی را زیاد کنیم؟ اگر گوشی شما از کارت حافظه پشتیبانی نکند، هیچ راهی برای افزایش حافظه ندارید. اما در گوشی‌هایی که دارای اسلات حافظه هستند، می‌توانید با خرید یک حافظه جانبی، این کار را انجام دهید.

در غیر این صورت، تنها ۲ راه پیش رویتان است. یا موارد اضافی را از حافظه حذف کنید و یا فایل‌های با حجم بالا مثل تصاویر و ویدیوها را به یک هارد اکسترنال یا سرویس ابری انتقال دهید. در ادامه همچنین به سایر روش‌هایی که برای خالي كردن حافظه گوشي سامسونگ و دیگر برندهای اندرویدی می‌توانید مدنظر داشته باشید هم اشاره می‌کنیم.

۱. استفاده از ویژگی Files Clean

اگر کاربر گوشی‌های شیائومی هستید یا اگر از برنامه مدیریت فایل گوگل در گوشی خود استفاده می‌کنید، این برنامه دارای قابلیتی است که با استفاده از آن می‌توانید فایل‌های اضافی را بدون دردسر و به‌راحتی حذف کنید. برای استفاده از این ویژگی، باید ابتدا برنامه Files را باز کرده و روی گزینه Clean در پایین صفحه بزنید.

چگونه موارد دیگر را پاک کنیم

برنامه به‌صورت خودکار فایل‌ها را اسکن کرده و موارد اضافی که احتیاجی به آن‌ها ندارید را نشان خواهد داد.

موارد دیگر در حافظه گوشی چیست

می‌توانید این موارد را مشاهده کرده و هرکدام را که نیاز نداشتید، حذف کنید.

۲. استفاده از ویژگی Manage Storage

روش بعدی که در این آموزش خالی کردن حافظه گوشی به آن اشاره می‌کنیم، استفاده از ابزارهای مدیریت حافظه خود اندروید است. در هر گوشی با سیستم عامل اندروید یک قسمت به نام Storage وجود دارد. این بخش اطلاعات مختلفی در ارتباط با حافظه و مواردی که آن را اشغال کرده‌اند، می‌دهد. برای دسترسی به این قسمت ابتدا به Settings بروید و بعد گزینه Storage را انتخاب کنید. البته در گوشی‌های سامسونگ برای دسترسی به Storage باید ابتدا گزینه Device Care و بعد Storage را انتخاب کنید.

چگونه موارد دیگر را پاک کنیم

در صفحه بعد می‌توانید اطلاعات جامعی از حافظه ببینید. در بالای صفحه با استفاده از یک نمودار دایره‌ای میزان فضای خالی و استفاده شده حافظه گوشی نمایش داده می‌شود. زیر این نمودار موارد ذخیره شده در حافظه، در دسته‌بندی‌های جداگانه نشان داده می‌شوند.

در صفحه مربوط به هر دسته‌بندی، گزینه‌ای برای قرارگیری فایل‌های مرتبط با آن دسته قرار دارد. فایل‌های موجود در این گزینه ارتباطی با برنامه‌های نصب شده در گوشی ندارند. مثلا در دسته‌بندی موسیقی این گزینه Audio files نام دارد و در آن ترک‌های موسیقی که از کامپیوتر به گوشی انتقال داده‌اید یا به صورت مستقیم دانلود کرده‌اید وجود دارند. با کلیک بر روی این گزینه می‌توانید تمامی این فایل‌ها را ببینید هر کدام را که خواستید پاک کنید.

همچنین چندین گزینه اضافی نیز در پایین صفحه وجود دارد:

  • Trash: فایل‌هایی که در سطل زباله برنامه‌هایی مثل گالری، پیامک (گوشی‌های سامسونگ) و برنامه مدیریت فایل قرار دارند، در اینجا هستند. می‌توانید با حذف همیشگی آن‌ها، حافظه را خالی کنید.
  • Unused apps: با انتخاب این گزینه، فهرستی از برنامه‌های اضافی که در طول یک ماه گذشته از آن‌ها استفاده نکرده‌اید را مشاهده خواهید کرد و می‌توانید آن‌ها را پاک کنید.
  • Duplicate files: از طریق این گزینه می‌توانید فایل‌های تکراری را پیدا و پاک کنید.
  • Large files: این گزینه نیز فایل‌هایی که حجم زیادی دارند را به‌شما نشان خواهد داد.

۳. خالی کردن سطل آشغال

گوشی‌های اندروید دارای یک سطل زباله هستند و معمولا تا ۳۰ روز از فایل‌هایی که حذف کرده‌اید، در این سطل زباله نگهداری می‌کنند. یکی از راه‌های خالی کردن حافظه نیز حذف همین موارد از سطل زباله است. برای انجام این کار، ابتدا به تنظیمات بروید و Storage را انتخاب کنید. (در گوشی‌های سامسونگ باید ابتدا روی Device Care بزنید.)

سپس گزینه Trash را انتخاب کنید. در اینجا می‌توانید فایل‌های حذف شده را در دسته‌بندی هر برنامه مشاهده کنید. روی برنامه مدنظر بزنید.

خالی کردن حافظه

در صفحه بعدی با انتخاب فایل‌ها و انتخاب گزینه Delete، می‌توانید آن‌ها را از سطل زباله نیز پاک کنید.

خالی کردن حافظه

۴. برنامه هایی که نیاز ندارید را پاک کنید

اصلی‌ترین علت پر شدن بی دلیل حافظه گوشی، در کنار فایل‌های حجیم، برنامه‌های اضافی هستند که از آن‌ها استفاده نمی‌کنید. بهتر است هر برنامه‌ای به آن نیاز ندارید را پاک کنید.

۵. از سرویس‌های ذخیره سازی ابری استفاده کنید

سرویس‌های ذخیره سازی ابری مزیت‌های بسیار زیادی به خصوص برای آن‌هایی که با مشکل کمبود حافظه مواجه هستند، دارد. بسیاری از آن‌ها نیز رایگان هستند. برای مثال گوگل فوتوز به شما این امکان را می‌دهد تا تصاویر را با کیفیت معمولی به صورت رایگان در یک فضای ابری ذخیره کنید.

همچنین سرویس‌های دیگر مانند گوگل درایو و دراپ‌باکس نیز هرکدام مقدار مشخصی فضای ذخیره سازی در اختیار شما قرار می‌دهند. برای حل مشکل پر بودن فضای مموری گوشی، بهتر است فایل‌های حجیم را به فضای ابری انتقال دهید.

۶. از کارت حافظه یا هارد اکسترنال استفاده کنید

اگر گوشی شما دارای درگاه کارت حافظه است حتما از آن استفاده کنید. می‌توانید از کارت حافظه به دو شیوه مختلف استفاده کنید. یک اینکه از آن به عنوان یک حافظه ذخیره‌سازی خارجی استفاده و فایل‌های حجیم را به آن انتقال دهید. روش دوم را احتمالا بیشتر ترجیح دهید.

برخی گوشی‌های اندرویدی به شما این امکان را می‌دهند تا از یک کارت حافظه به عنوان حافظه داخلی گوشی استفاده کنید. به این ترتیب کارت حافظه به بخشی از حافظه داخلی گوشی تبدیل می‌شود نه فقط یک فضای اضافی برای خلاص شدن از شر فایل‌هایی که حجم بالایی دارند.

رفع مشکل پر شدن حافظه گوشی سامسونگ / خالي كردن فضای حافظه گوشي اندرویدی

البته این شیوه مشکلاتی هم دارد. اولین مشکل این است که با این کار دیگر نمی‌توانید از آن کارت حافظه در گوشی دیگری استفاده کنید. همچنین پس از اینکه کارت حافظه به عنوان حافظه داخلی گوشی انتخاب شد هم نمی‌توانید آن را از گوشی خارج کنید چرا که با این کار تمام اطلاعات روی آن حذف خواهد شد. آخرین مورد هم این است که بسیاری از کارت‌های حافظه سرعت کافی برای استفاده به عنوان حافظه داخلی گوشی را ندارند. بنابر این اگر قصد استفاده از این شیوه را دارید حتما یک کارت حافظه با سرعت بالا خریداری کنید.

افزون بر این اگر گوشی شما از یواس‌بی اوتی‌جی پشتیبانی می‌کند می‌توانید با خرید یک کابل OTG علاوه بر کارت حافظه، هارد دیسک اکسترنال و فلش را نیز به گوشی متصل و فایل‌هایی که حجم زیادی دارند را به آن‌ها انتقال دهید.

۷. پاک کردن کش برنامه‌ها (تلگرام و واتساپ)

خالي كردن فضای حافظه گوشي اندرویدی با پاک کردن کش، همیشه ایده خوبی نیست. چرا که حافظه کش حاوی اطلاعاتی است که گوشی شما برای عملکرد بهتر و سریع‌تر به آن نیاز دارد. اما این حافظه نیز در طول زمان می‌تواند حجم زیادی از گوشی را به خود اختصاص دهد و اگر به دنبال یک راه سریع برای پاک کردن حافظه گوشی بدون پاک شدن اطلاعات هستید، حذف کردن کش یکی از کارهایی است که می‌توانید انجام دهید.

برای پاک کردن کش برنامه‌ها باید به صورت جداگانه عمل کنید. ابتدا به Settings > Apps بروید و بعد تلگرام یا واتساپ را انتخاب کنید. سپس روی Storage بزنید.

پاک کردن کش تلگرام و واتساپ

در صفحه بعدی روی گزینه Clear cache بزنید.

پاک کردن فایل های نصب

این کار را می‌توانید برای واتساپ یا هر برنامه دیگری که کش آن بخش زیادی از حافظه را اشغال می‌کند هم انجام دهید.

۸. مناطق آفلاین نقشه گوگل را پاک کنید

در گوگل مپس با دانلود نقشه‌های آفلاین مناطق مختلف می‌توانید در آینده بدون نیاز به اتصال به اینترنت با استفاده از این برنامه مسیریابی کنید. این قابلیت باوجود تمام مزایایی که دارد بزرگترین مشکلش این است که حجم زیادی از فضای گوشی را اشغال می‌کند و می‌تواند علت پر شدن بی دلیل حافظه گوشی اندروید باشد.

برای اطلاع از اینکه نقشه چه مناطقی را دانلود کردید ابتدا گوگل مپس را باز کنید. تصویر پروفایلتان را لمس و گزینه Offline Maps را انتخاب کنید.

خالی کردن حافظه

در این قسمت فهرستی از مناطقی که نقشه آن‌ها در گوشی دانلود شده‌اند را می‌توانید مشاهده کنید.

خالی کردن حافظه

حالا برای پاک کردن آن‌ها، سه نقطه کنار هر منطقه را لمس و گزینه Delete یا Remove را انتخاب کنید.

۹. اطلاعات مرورگر گوشی را پاک کنید

از مهمترین علت پر شدن حافظه گوشی، اطلاعاتی است که توسط مرورگر در حافظه موبایل ذخیره می‌شوند. این اطلاعات در حقیقت سهم بزرگی از بخش Other حافظه را نیز به خود اختصاص داده‌اند. در حقیقت هربار که شما از طریق مرورگر وارد یک وبسایت می‌شوید، مرورگر بخشی از آن سایت را در حافظه گوشی ذخیره کرده تا در صورتی که در آینده از آن سایت بازدید کردید بتواند با سرعت بیشتری آن را بارگذاری کند.

اگر از مرورگر کروم استفاده می‌کنید می‌توانید از طریق بخش Settings این برنامه به Site Settings و سپس Storage رفته و در پایین صفحه گزینه Clear site storage را انتخاب کنید. با انتخاب این گزینه این اطلاعات را می‌توانید پاک کنید. در سایر مرورگرها نیز چنین گزینه‌ای در بخش حافظه و در تنظیمات آن‌ها وجود دارد.

۱۰. پاکسازی پوشه دانلودها و فایل‌های نصب

در گوشی‌های اندرویدی مانند کامپیوتر یک پوشه وجود دارد که مخصوص فایل‌هایی است که از اینترنت دریافت می‌کنید. این پوشه را در بیشتر گوشی‌های اندرویدی می‌توانید در برنامه Files پیدا کنید اما در گوشی‌های سامسونگ این برنامه My Files نام دارد.

خالی کردن حافظه

این پوشه در حقیقت پاتوق فایل‌های اضافی و به دردنخوری است که از طریق مرورگر یا اپلیکیشن‌ها دانلود شده‌اند. علاوه بر این موارد، فایل‌های APK نصب برنامه‌ها که به‌صورت مستقیم دانلود کرده‌اید نیز در این پوشه هستند. وقتی این فایل‌ها را پیدا کردید در بالای صفحه روی سه نقطه بالای صفحه کلیک و فهرست را بر اساس اندازه مرتب کنید. حالا آیتم‌هایی که بیشترین حجم را دارند انتخاب و با پاک کردن حافظه گوشی از آن‌ها، فضای زیادی را آزاد کنید.

۱۱. احتمال ویروسی شدن گوشی را در نظر بگیرید

گاهی اوقات هیچکدام از روش‌های خالي كردن فضای حافظه گوشي اندرویدی چاره ساز نخواهد بود. یعنی با اینکه فایل‌های مختلف را پاک می‌کنید اما مشکل کمبود حافظه همچنان پابرجاست. در این مواقع احتمالا علت ویروس پر شدن حافظه گوشی است.

بد نیست با نصب آنتی ویروس گوشی، دستگاه را از نظر وجود ویروس بررسی کنید. در بعضی موارد، علت پرشدن حافظه گوشی ویروس‌ها هستند. برخی ویروس‌ها با ایجاد و تکثیر فایل‌های اضافه باعث پرشدن حافظه داخلی موبایل می‌شوند.

۱۲. ریست فکتوری گوشی برای حل مشکل پر شدن بی دلیل حافظه گوشی

اگر با هیچکدام از روش‌های بالا موفق به پاك كردن حافظه گوشي نشدید، آخرین راهی که پیش رویتان قرار دارد، ریست فکتوری است. به این ترتیب تمامی اطلاعات گوشی حذف خواهد و دستگاه به وضعیت کارخانه بازمی‌گردد. بنابر این پیش از انجام ریست فکتوری حتما از اطلاعاتی که نیاز دارید پشتیبان تهیه کنید.

در گوشی‌های سامسونگ:

  • ابتدا به تنظیمات مراجعه کرده و گزینه General management را انتخاب کنید.
  • در صفحه بعدی روی گزینه Reset بزنید.
  • گزینه Factory data reset را انتخاب کنید.
  • روی گزینه Reset بزنید.

در گوشی‌های شیائومی:

  • به تنظیمات رفته و روی About phone بزنید.
  • گزینه Factory reset را انتخاب کنید.
  • گزینه Erase all data را انتخاب کنید.

خبر خوب این است که با ریست فکتوری و خالی کردن حافظه گوشی، فایل‌های اضافی که ممکن است دلیل پر شدن بی دلیل حافظه گوشی بوده باشند نیز حذف خواهند شد.

موارد دیگر در حافظه گوشی چیست؟

برخی اوقات کاربران مدعی هستند که حافظه گوشی پر شده ولی چیزی توش نیست. در این حالت به احتمال فراوان مشکل از بخش Other است. اما حل مشکل پر بودن فضای Other مموری گوشی خیلی کار راحتی نیست.

علت پرشدن حافظه گوشی / نحوه خالی کردن حافظه گوشی اندروید

در ابتدا باید بدانیم که Other در حافظه گوشی سامسونگ چیست؟ موارد دیگر در گوشی‌های اندرویدی حاوی فایل‌های متفرقه است. این فایل‌ها معمولاً توسط سیستم عامل یا سایر برنامه‌های نصب شده ایجاد شده‌اند. خیلی از این فایل‌ها هنگام به‌روزرسانی سیستم عامل یا سایر برنامه‌ها و همچنین به دلیل بکاپ‌گیری ایجاد می‌شوند. به‌طور کلی فایل‌های این قسمت موارد زیر هستند:

  • داده‌های برنامه‌ها: بخش اعظم قسمت Other توسط داده‌های مختلف برنامه‌ها مثل فایل‌های دانلود شده، آپدیت‌ها، فایل‌های بکاپ سرور برنامه‌ها و غیره است.
  • فایل‌های ناقص بکاپ: مورد بعدی فایل‌های بکاپ هستند. رمزهای عبور، فایل‌های برنامه‌ها و سایر مواردی که از آن‌ها پشتیبان می‌گیرید، ممکن است برخی اوقات به دلیل قطع شدن ارتباط اینترنت، به‌صورت ناقص آپلود شوند و در نتیجه در حافظه گوشی باقی بمانند. این فایل‌ها نیز جزو Other نشان داده می‌شوند.
  • فایل‌های موقتی و کش برنامه‌ها: صفحات وب، کش برنامه‌ها و بازی‌ها، آخرین مواردی هستند که در قیمت Other ذخیره می‌شوند. همچنین فایل‌هایی مثل تبلیغات سایت‌ها و محتوای مختلف برنامه‌ها نیز ممکن است جزو این دسته باشند. اما بیشتر این قسمت توسط کش مرورگر و صفحات وب اشغال می‌شود.

اما چگونه موارد دیگر را پاک کنیم؟ بهترین راه، حذف کش و داده‌های برنامه‌ها است که بالاتر به آن‌ها پرداختیم. غیر از این تنها راهی که برای خالی کردن موارد دیگر در حافظه گوشی دارید، ریست فکتوری است. همانطور که گفتیم این فایل‌ها به‌راحتی قابل دسترسی نیستند.

سوالات متدوال

۱. معنی کلمه Storage در گوشی چیست؟

Storage همان حافظه گوشی شما است. در این قسمت می‌توانید مواردی که حافظه را اشغال کردند را مشاهده و بخش‌های مختلف حافظه را مدیریت کنید.

۲. Other در حافظه گوشی چیست؟

در گوشی‌های اندرویدی معمولا یک بخش جداگانه به عنوان Other وجود دارد که مختص فایل‌های نامعلوم و بدون پسوند است. این اطلاعات معمولا شامل فایل‌های مربوط به اطلاعات شخصی شما در اپ‌ها، فایل‌های بکاپی که به صورت موفقیت آمیز در سرویس‌های ابری آپلود نشدند و فایل‌های موقتی مرورگر و اپلیکیشن‌ها می‌شود.

۳. چگونه حافظه گوشی را بدون پاک شدن اطلاعات خالی کنیم؟

پاک کردن حافظه گوشی در اکثر مواقع با حذف شدن اطلاعات همراه است. اما بهترین روش برای حل مشکل پر بودن فضای مموری گوشی، انتقال این داده‌ها از حافظه گوشی به سرویس‌های ذخیره‌سازی ابری یا یک هارد اکسترنال است.

سخن پایانی

با اطلاعاتی که در این مطلب در ارتباط با پر شدن بی دلیل حافظه گوشی ارائه کردیم، می‌توانید علت پرشدن حافظه را پیدا و برطرف کنید. البته بهتر است با استفاده از برنامه‌های مدیریت حافظه یا حتی به صورت دستی، هرچند وقت یک بار برای پاک کردن حافظه وقت بگذارید. از نظر شما اصلی‌ترین علت پرشدن حافظه گوشی چیست؟ برای رفع مشکل پر شدن حافظه راهکاری پیشنهاد می‌دهید؟

{{farsiNumber(model.mPrc.data && model.mPrc.data.rate)}}
تعداد رای: {{farsiNumber(model.mPrc.data && model.mPrc.data.count)}} نفر
{{farsiNumber(n)}}
مقالات مرتبط
دیدگاه شما
captcha
دیدگاه کاربران29 دیدگاه
avatar
.
15 بهمن 1401، 23:49
پاسخ
0
1
بهترین راهی که پیشنهاد میدهیم این است. بریم دزدی😂😂البته منم جزو کسایی هسنم که از سامسونگ ناراضی ان😢😤❗
avatar
محمد زهانی
.
12 آذر 1401، 18:00
پاسخ
0
7
حافظه داخلی سریع پر میشه ۵ تا ۶تا برنامه گوشی پاک کردم باز میزنه حافظه پراست
avatar
پروانه
.
04 شهریور 1401، 17:07
پاسخ
0
0
دلیل اصلی پر شدن حافظه گوشی موسیقی و فیلمه که تو حافظه پنهان گوشیتون باشه... اگر حافظه گوشیمون کم شده هربار باید رم گوشی رو پاکسازی کنیم از فیلم و موسیقی یا عکسایی که دیگه برامون مهم نیستن. بعضی گوشیها حافظه دوم دارن اما گوشی من نداره واسه همین سریع پر میشه که این برام بدترین معظله بخاطر همین زیاد فیلمو عکس نمیریزم و اصلانم موسیقی دانلود نمیکنم چون بعدش مجبور میشم بیشتر اطلاعات و عکسای مهممو پاک کنم پس.... فقط دوراه پیش رومونه که یکیش همونه که زیاد برنامه نریزیم یا عکسا و فیلما رو به یه سرویس ابری انتقال بدیم تا مجبور به از دست دادن اطلاعات و عکسای خاطره انگیزمون نشیم
avatar
بیتا
.
03 شهریور 1401، 15:50
پاسخ
0
6
گوشی من سامسونگ و خیلی بی دلیل برای خودش پر می شه، همه کار هايی که گفتین رو انجام دادم مثلا پوشه دانلود ها رو پاک کردم و بعد رفتم سطل آشغال رو حذف کردم، چند تا کار دیگه هم انجام دادم ولی اصلا نتونستم از شر نوتیفیکشن اينکه گوشیت پر شده راحت بشم برای همین گوشیم رو بردم پیش ی تعمیر کار موبایل و بعد متوجه شدم که گوشیم ویروسی شده و به خاطر همین که هیچ وقت خالی نمی شه، راه کار هايی که دادین خیلی خوب بودن و واقعا برای کسی که گوشیش ویروسی شده بهترين پیشنهاداتی راحت می تونه از شر پر شدن حافظه راحت بشه
avatar
.
01 شهریور 1401، 22:33
پاسخ
0
0
علت پرشدن بی دلیل حافظه گوشی میتونه به دلیل عوامل مختلفی باشه که باید بررسی بشه. یکی میتونه به دلیل فیلم ها و موزیک هایی که ممکنه در بخش حافظه پنهان گوشی تون باشه این چنین شده باشه، یا میتونه مربوط بشه به حافظه واتساپ تون که باید بررسی کنین. بعد از مشخص کردن علت سعی کنین به پاک کردن عوامل اضافی در گوشی تون بپردازین.
نمایش 5 دیدگاه دیگر
جدول فروش فیلم ها
  • 956.366 میلیارد دلار
    Oppenheimer
    اکران: 21 جولای 2023
  • 571.721 میلیارد دلار
    Wonka
    اکران: 15 دسامبر 2023
  • 423.489 میلیارد دلار
    Aquaman and the Lost Kingdom
    اکران: 22 دسامبر 2023
  • 221.893 میلیارد دلار
    Migration
    اکران: 22 دسامبر 2023
  • 206.185 میلیارد دلار
    Trolls Band Together
    اکران: 17 نوامبر 2023
  • 156.771 میلیارد دلار
    Killers of the Flower Moon
    اکران: 19 اکتبر 2023
  • 151.782 میلیارد دلار
    Anyone But You
    اکران: 22 دسامبر 2023
  • 92.691 میلیارد دلار
    Mean Girls
    اکران: 12 ژانویه 2023
  • 89 میلیارد دلار
    Wish
    اکران: 22 نوامبر 2023
  • 51.6558 میلیارد دلار
    The Boys in the Boat
    اکران: 25 دسامبر 2023
  • 314.343 میلیارد تومان
    فسیل
    اکران: 22 اسفند 1401
  • 248.7 میلیارد تومان
    هتل
    اکران: 05 مهر 1402
  • 77.5419 میلیارد تومان
    شهر هرت
    اکران: 22 تیر 1402
  • 59.6495 میلیارد تومان
    بچه زرنگ
    اکران: 02 شهریور 1402
  • 49.8288 میلیارد تومان
    ویلای ساحلی
    اکران: 23 آبان 1398
  • 49.4606 میلیارد تومان
    هاوایی
    اکران: 13 دی 1402
  • 25.0594 میلیارد تومان
    نارگیل 2
    اکران: 18 مرداد 1402
  • 24.7578 میلیارد تومان
    ورود خروج ممنوع
    اکران: 15 آذر 1402
  • 19.6814 میلیارد تومان
    سه کام حبس
    اکران: 05 اردیبهشت 1402
  • 19.4418 میلیارد تومان
    آهنگ دو نفره
    اکران: 30 فروردین 1402