Discover the Rabby Wallet, a user-friendly tool for managing your cryptocurrencies securely. Simplify your digital asset experience at rabby wallet.

چطور یک گیمر حرفه ای شویم و کسب درآمد کنیم؟

  • twiter
  • linked-in
  • whatsapp

چگونه یک گیمر پولدار شویم ؟ سوالی که تقریبا تمام گیمرهای جهان با آن مواجه هستند و دوست دارند از هر روشی که شده در ازای بازی کردن به پول دست پیدا کنند. در این مقاله به شما آموزش خواهیم داد تا چگونه گیمر حرفه ای شویم پس باما همراه باشید.

بسیاری از ما از کودکی مشغول انجام بازی‌های ویدئویی بودیم. در گذشته، از این وسیله فقط به‌عنوان «سرگرمی» و «گذران وقت» یاد می‌شد؛ اما حالا به‌لطف تکنولوژی، شبکه‌های اجتماعی و شرکت‌های بازی‌سازی، بازی ویدئویی یکی از راه‌های کسب درآمد است. با به‌وجود‌آمدن «ورزش الکترونیک» (Esports)، افراد زیادی علاقه‌مند شدند که به گیمرهای حرفه‌ای تبدیل شوند. آن‌ها این رؤیا را در سر دارند که بازی دلخواه خود را انجام دهند و طرفداران بابت توانایی و مهارت‌های آن‌ها در بازی، تشویقشان کنند. البته این هدف بدی نیست؛ اما آنچه آن را بهتر می‌کند، کسب درآمد از این راه است. همچنین باید بدانید که در طول متن به روش‌هایی درخصوص افزایش مهارت های تیمی و جمعی و تقویت آنها در کنار بروزبودن اشاره خواهد شد که نباید از کنار چنین موضوعاتی ساده عبور کنید.

Esports / کسب درآمد از گیم

فهرست مطالب

«ورزش الکترونیک» چیست؟

Esports / چگونه از طریق گیم کسب درآمد کنیم

ورزش الکترونیک (Electronic Sports) یا به‌اختصار Esports به ورزش‌هایی گفته می‌شود که با بازی‌های ویدئویی انجام می‌شوند. تمامی بازیکنان و بازی‌های ویدئویی را کامپیوترهایی نظارت می‌کنند که انسان‌ها ناظر آن هستند. به‌طور کلی این ورزش به‌صورت چندنفره و تیمی بین بازیکنان حرفه‌ای انجام می‌شود. در تعریف «ورزش»، از حرکات و فعالیت‌های فیزیکی استفاده می‌کنیم که با‌این‌حساب ورزش الکترونیک دور از تصورات سنتی ماست؛ اما اگر به تعداد کلیک‌ها و میزان افزایش ضربان قلب نگاه کنیم، تأثیرات مشابه این نوع ورزش با نوع سنتی آن را می‌فهمیم. در‌این‌میان، نکته مهم و مشترک بحث رقابت است. هر بازیکن حرفه‌ای باید در روز زمان زیادی را صرف تمرین و افزایش مهارت در بازی مدنظر خود کند که شبیه به تمرینات تخصصی سایر ورزش‌کاران است. هر بازیکن در تیم هم باید به‌صورت انفرادی تمرین کند تا بتواند تیمش را تا انتها همراهی کند و به موفقیت گروهی برساند.

تجهیزات مناسب برای گیمر حرفه‌ای

با توجه به توضیحات ابتدایی درخصوص اینکه چگونه یک گیمر معروف شویم باید بدانید که یکی از مهم‌ترین رکن‌های رسیدن به این جایگاه سیستم مناسب و گیمینگ می‌باشد. در گذشته مهارت انفرادی اشخاص جایگزین تمام کم و کاستی‌ها بود اما اگر امروزه در دنیای تکنولوژی نوین تصمیم دارید که با موضوعاتی نظیر اینکه چگونه در ایران گیمر شویم آشنا شوید باید اصلی‌ترین نیاز آن که یک سیستم گیمینگ بوده را فراهم کنید. با دراختیار داشتن این موضوع و یا تهیه آن مسیری که مربوط به افزایش مهارت های تیمی و جمعی است هموارتر خواهد شد زیرا شما می‌توانید در خروجی بازی‌های آنلاین FPS بهتری دریافت کنید و شاهد لگ‌های کمتری نسبت به سایر گیمرهایی که از سیستم‌های ضعیف استفاده می‌کنند باشید. در نتیجه برطرف کردن این موضوعات کوچک ولی مهم می‌تواند به رسیدن شما به ثروت از طریق بازی کمک نماید. حال برای اینکه بتوانید به طور تخصصی با اینکه چگونه از گیم پول در بیاوریم آشنا شوید بخش زیر را دنبال کنید.

چطور گیمر حرفه‌ ای شویم؟


Pro Gamer / چگونه از طریق گیمر بودن کسب درآمد کنیم

مسیر حرفه‌ای شدن مشخص است؛ اما به استعداد و تلاش بسیار نیاز دارد.

 

قدم اول: در یک بازی حرفه‌ ای شوید

وقتی می‌گویم در یک بازی «حرفه‌ای» شوید، یعنی هرجا که اسم بازی آمد، بدانید قرار است انجام آن برایتان به‌راحتی آب خوردن باشد. اکثر بازی‌های آنلاین سیستم «رده‌بندی» دارند که می‌توانید در آن ارتقا پیدا کنید؛ مثلا سیستم رده‌بندی در بازی League of Legends به این صورت است که شما ان‌قدر بالا می‌روید تا به رده Challenger می‌رسید که در آنجا، 200 بازیکن برتر این بازی حضور دارند. این‌ها بازیکنان خیلی قدرتمندی هستند که در تیم‌های حرفه‌ای حضور دارند. اگر رده خود را در این بازی ارتقا دهید، شانستان برای برگزیده‌شدن توسط یکی از این تیم‌ها افزایش می‌یابد.

برای این کار بهتر است بازی‌هایی انجام دهید که در فهرست Esports قرار دارند:

اگر هیچ‌کدام از بازی‌های این فهرست را دوست ندارید، بهتر است فکر ساختن کانال گیم در یوتیوب باشید.

 

قدم دوم: پشتکار و فداکاری

کسب درآمد از گیم / ورزش الکترونیک

خیلی‌ها فکر می‌کنند تنها کار لازم برای حرفه‌ای شدن، این است که بازی دلخواهشان را انجام دهند و خود‌به‌خود حرفه‌ای شوند؛ اما یک فرق اساسی بین گیمر معمولی و گیمر حرفه‌ای وجود دارد؛ گیمر معمولی سعی می‌کند معماها را حل کند و حریف را شکست دهد تا برنده بازی باشد؛ اما گیمر حرفه‌ای تمامی جزئیات بازی را یاد می‌گیرد. او همیشه بازی خود را مرور و اشکالاتش را برطرف می‌کند تا بهتر ظاهر شود. یکی از نکات مهم، زبانِ بازی است. هر بازی‌ای زبان خاص خودش را دارد که بیشتر برای برقراری ارتباط با سایر بازیکن‌ها استفاده می‌شود. شما باید کلمات اختصاری و اصطلاحات هر بازی را یاد بگیرید تا در مواقع ضروری با هم‌تیمی یا حتی حریف خود مکالمه کنید. نکته‌ی دیگر مربوط به امکانات است. مثل ورزش‌کاران حرفه‌ای که با به‌روزترین آلات ورزشی تمرین می‌کنند، شما هم باید با جدیدترین و حرفه‌ای ترین امکانات تمرین کنید. هدست، موس، کیبورد و مانیتور گیمینگ، حداقل نیازهای هر گیمر برای حرفه‌ای شدن است. حرفه‌ای‌ها وقت زیادی را روی هر بازی می‌گذارند؛ شاید 10 ساعت در روز! حاضرید تمام وقت خود را فدا کنید تا حرفه‌ای شوید؟

قدم سوم: موفقیت و برتری یافتن

چگونه از طریق گیم کسب درآمد کنیم / ورزش الکترونیک

حالا اگر در یک بازی حرفه‌ای شدید و زمان زیادی هم پای آن گذاشتید، وقت آن رسیده سعی کنید تا با افراد دیگر هم بازی کنید. با این روش، نه‌تنها بازی گروهی را یاد می‌گیرید؛ بلکه سرعت یادگیری‌تان هم با قدم‌به‌قدم دنبال‌کردن هم‌تیمی‌ها افزایش می‌یابد. سپس برتری خود را با پیوستن به یک تیم حرفه‌ای نشان دهید. بعضی از این تیم‌های حرفه‌ای اسپانسر بازی‌های متفاوتی هستند. مثلا تیم “SoloMid” اسپانسر بازی‌های League of Legends و Super Smash Bros است.

 


درآمد گیمرهای حرفه‌ ای چقدر است؟


عددها در‌این‌زمینه متفاوت است و بیشتر به این قضیه بستگی دارد که وارد کدام تیم شوید. تیم Western LoL به هرکدام از اعضایش 12,500 دلار به‌علاوه اضافه حقوق برای شرکت در تورنمنت‌ها و پخش زنده (Streaming) در شبکه اجتماعی Twitch می‌دهد. حتی اگر پخش زنده نداشته باشید، در مسابقات برنده نشوید یا کسی اسپانسر شما نشود، بازهم سالیانه حداقل 25 هزار دلار درآمد دارید؛ اما اگر این کارها را انجام دهید و کسی هم اسپانسر شما شود، می‌توانید سالیانه بطور متوسط 50 تا 60 هزار دلار درآمد کسب کنید.

 


سایر روش‌های کسب درآمد ازطریق گیم


همیشه نیاز نیست برای کسب درآمد در تیمی حضور داشته باشید. دو گزینه بزرگ دیگر نیز پیش روی شماست:

  • ساخت کانال گیم در YouTube
  • پخش زنده در شبکه Twitch

در اینجا به لغتی می‌رسیم که معنای تخصصی خود را دارد و آن «استریم» و «استریمر» (Streamer) است. استریم به عملی گفته می‌شود که شما در آن فعالیت خود را پخش زنده می‌کنید. در مبحث گیم، به گیمرهایی که ویدئوهای خود را هنگام بازی به‌صورت زنده برای بقیه به‌اشتراک می‌گذارند، استریمر گفته می‌شود.  

این دو روش چه تأثیری دارند؟ «بازی» و «پخش زنده» مانند نمک و فلفل همیشه کنارهم هستند. آمارها نشان می‌دهد در شبکه اجتماعی Twitch، ماهیانه بیش از 100 میلیون بازدیدکننده، مشغول تماشای ویدئوها هستند. این آمار فقط در بخش گیمینگ یوتیوب به بیش از 3.5 میلیارد بازدید می‌رسد و سالیانه هم 71 میلیون نفر مشغول تماشای مسابقات گیمینگ هستند. این آمار نشان می‌دهد بیشتر مردم به تماشای بازی‌کردن بقیه علاقه دارند تا شرکت در رقابت‌ها.

پخش زنده در YouTube و Twitch

Twitch / چگونه از طریق گیم درآمد کسب کنیم

یوتیوب بسیار راحت‌تر از شبکه Twitch هست که درموردش پیش‌ازاین صحبت می‌کنیم. یوتیوب انتخاب‌های سودمند‌تری پیش روی شما قرار می‌دهد. شما در این شبکه به یک بازی محدود نیستید و می‌توانید بازی‌های‌ زیادی را پوشش دهید. به‌طورکلی نوع درآمد در این روش ازطریق تبلیغات است. اما Twitch کمی سخت‌تر از قبلی است؛ به‌ویژه اگر مخاطبان چندان زیادی هم برای شروع نداشته باشید. اکثر گیمرها از بازی‌هایی نظیر League of Legends یا CS:GO یا DOTA 2 برای پخش زنده استفاده می‌کنند. پیشنهاد ما این است که ابتدا در یوتیوب کانال بسازید و مخاطبان خود را جمع و سپس، به شبکه Twitch مراجعه کنید. شما باید حداقل 10 هزار عضو در کانال خودتان داشته باشید تا بتوانید دیگران را به مشاهده بازی خود دعوت کنید. در‌غیر‌این‌صورت، یا باید مهارت خیلی خاصی در بازی داشته باشید یا به سبک خاصی بازی کنید که مخاطب برای مشاهده ویدئوهای شما ترغیب شود. نکته ویژه‌ای که درباره سایت Twitch وجود دارد، این است که اعضای کانال شما می‌توانند به انتخاب خود برای حمایت به شما پول اهدا کنند. شاید اهدای پول از بین صدها عضو بسیار نادر باشد؛ اما اگر اعضای کانال به‌ تعداد چشمگیری برسند، احتمال اهدا نیز افزایش می‌یابد. کاربرانی بودند که از طرفداران دست‌و‌دلباز خود صدها هزار دلار پول دریافت کردند. یکی از کاربران در طول استریم 57 هزار دلار پول اهدایی دریافت کرد که بیشترین رقم اهدایی در طول استریم در یک بازی است. همچنین، هر هزار بازدید از ویدئوهای تبلیغاتی که در طول استریم پخش می‌شود، سه دلار به حساب شما اضافه می‌کند.

 


واقعیت ماجرا برای «ما» چگونه است؟


Esports / ورزش الکترونیک / چگونه از گیم کسب درآمد کنیم

ما به همه‌چیز خوش‌بینانه نگاه می‌کنیم. در مطالبی که می‌نویسیم، سعی می‌کنیم ماورای دنیای اطراف خودمان را ببینیم و مقصد متعالی را نشان دهیم. بسیاری از ما از بچگی گیمر بودیم و علاقه وافری به این صنعت داشتیم و داریم؛ اما واقعیت چیست؟ شرایط برای ما چگونه است؟ همان‌طورکه می‌دانید، هر شغلی برای رشد به بستر خاص خود نیاز دارد. بدون پشتیبانی چه از سمت خانواده و چه از سمت دولت هیچ استارتاپی نمی‌تواند رشد کند. برای شروع نیاز است به خودتان یادآوری کنید در ایران زندگی می‌کنید؛ جایی که پینگ در بهترین حالت روی 90 است. این در حالی‌ است که در تورنمنت‌ها اگر پینگ به 60 برسد، بازی را متوقف می‌کنند. اینترنت مدام در حال قطع‌شدن است و ثباتی ندارد که به آن اتکا کنید. هزینه اینترنت پرسرعت نیز خود مسئله‌ای جداست. همان‌طورکه در ابتدای مقاله نیز گفته شد، برای گیمر حرفه‌ای‌شدن نیاز است وقت زیادی صرف کنید. صرف این وقت و هزینه باعث می‌شود بخش‌های عظیمی از اتفاقات زندگی خود را حذف کنید. کم‌شدن ارتباط عاطفی با دوستان و خانواده، شب‌بیداری، افت تحصیلی و شاید حتی ترک تحصیل از مسائل اجتناب‌ناپذیری است که پیش روی شما قرار خواهد گرفت. هرکدام از ما افرادی را اطراف خود می‌شناسیم که رؤیای کسب درآمد ازطریق گیم را در سر دارند و این را هم می‌بینیم که چه شرایط سختی را هم خودشان و هم خانواده‌هایشان تحمل می‌کنند. تا اینجای مقاله سعی کردیم منطقی‌ترین و بهترین و سریع‌ترین روش‌های کسب درآمد رایج در جهان را معرفی کنیم؛ ولی آیا بستر مناسبی برای ما فراهم است؟ درادامه این مطلب، قصد داریم روش‌هایی را معرفی کنیم که هزینه کمتری دارند و برای شرایط ما بسیار مناسب‌تر هستند.

گیم بلاگر حرفه‌ای شوید

یکی از بهترین روش‌های کسب درآمد در‌این‌زمینه تبدیل‌شدن به بلاگر است. حتما شما هم در صفحات اجتماعی با فشن‌بلاگرها و فودبلاگرها برخورد کرده‌اید؛ اما کسب درآمد چگونه است؟ روشی که شما در این راه انتخاب می‌کنید، تولید محتواست؛ محتوایی که از تجربه شخصی شما از بازی‌ها بدست آمده. با نوشتن نقد و بررسی درباره بازی‌های جدید، معرفی بازی‌های جدید و قدیمی، راهنمای خرید کنسول‌های بازی، راهنمای خرید بهترین بازی‌ها برای سنین مختلف، معرفی بهترین بازی‌های سال و آموزش‌ها و ترفندهای بازی‌های مختلف مخاطبان زیادی می‌توانید به وبلاگ خود جذب کنید. جذب مخاطب در این شرایط به شما کمک می‌کند ترافیک زیادی در سایت ایجاد کنید. ترافیک زیاد منجر به این می‌شود که تبلیغات خوبی برای سایت جذب کنید که این خود روشی بی‌دردسر برای کسب درآمد است.

 

ترفندها و راهنمای قدم‌به‌قدم بازی را ارائه دهید

Esports / ورزش الکترونیک / چگونه از طریق گیم کسب درآمد کنیم

یکی دیگر از راه‌های کسب درآمد، معرفی ترفندها و بخش‌های مخفی و راهنمای حل معماها و پازل‌های سخت بازی است. گیمرهای بسیاری هستند که علاقه دارند تمامی تروفی‌های بازی را به‌دست بیاورند و حتی در این راه خرج بکنند. بعضی از این تروفی‌ها نیازمند انجام کارهای خاص و هوشمندانه است. شما با ارائه‌ی راهنمای فارسی به‌صورت ویدئو یا فایل PDF در سایت خودتان، می‌توانید درآمد خوبی کسب کنید. این روشی است که گیمرهای حرفه‌ای دنیا در یوتیوب و سایت Twitch انجام می‌دهند.

 

فروش اکانت و آیتم‌های آن

خیلی از گیمرها هستند که نمی‌خواهند راه صدساله را طی کنند. در چنین شرایطی، می‌توانید اکانت خود را به لول مطلوبی برسانید و سپس آن را برای فروش قرار دهید. سابقا این روش برای بازی‌هایی مثل کلش آف کلنز و یا کلش رویال مرسوم بود. اکنون چنین شرایطی برای بازی‌هایی مثل PUBG و فورتنایت فراهم است. در بازی‌هایی مثل DOTA، آیتم‌های خاص و جذابی برای شما در نظر گرفته شده که بعضی از آن‌ها رایگان و بعضی با پرداخت پول دراختیارتان قرار می‌گیرد. فروش آیتم‌هایی که در بازی به‌دست آوردید، از معروف‌ترین و کم‌دردسرترین کارهایی‌ است که گیمرها در سطح جهان انجام می‌دهند.

 

تولید پادکست

Podcast / چگونه از طریق گیم کسب درآمد کنیم

جدیدا در فضای مجازی تولید محتوای شنیداری طرفداران زیادی به‌خود جذب کرده است. فایل صوتی یا پادکست می‌تواند محتوایی با موضوع آخرین خبرهای دنیای گیم یا حتی روایت داستان بازی‌های پرطرفدار باشد. همه‌چیز به خودتان بستگی دارد که چه خلاقیتی در‌این‌زمینه به‌خرج دهید تا مخاطب هر روز یا هر هفته دنبال‌کننده پادکست‌هایتان شود. در این مسیر از شبکه‌های اجتماعی نظیر توییتر یا اینستاگرام غافل نشوید. امروزه تأثیر این شبکه‌ها در معروفیت بر هیچ‌کس پوشیده نیست.

 


سخن پایانی


در انتها، باید بگوییم دیدگاهی که در گذشته به بازی‌هایی ویدئویی وجود داشت، به‌تدریج در حال تغییر است. شرایطی که امروزه آن را تجربه می‌کنیم، کشورهای پیشرفته در دهه 1990 تجربه کرده‌اند؛ اما بعد از گذشت 30 سال توانستند سنت‌های قدیمی را عوض کنند. در کشور ما نیز این تغییرات، هرچند به‌کندی، در حال انجام است. در چنین شرایطی، توصیه ما این است که بازی‌های ویدئویی را به‌چشم سرگرمی‌ آموزنده و لذت‌بخشی ببینید و تجربه کنید. یکی از مشکلات بزرگی که همگی ما از بچگی آن را تجربه کردیم و فهمیدیم، این بود که متأسفانه گیم در فرهنگ و خانواده‌های ما جایگاه خوبی ندارد. شاید خانواده‌های انگشت‌شماری باشند که خودشان هم دستی در‌این‌زمینه دارند؛ ولی برای آن‌ها هم این قضیه جلوتر از «سرگرمی» نمی‌رود. خرج‌کردن‌های اضافی برای بازی‌های ویدئویی به چشم اینکه روزی این هزینه‌ها به شما بازخواهند گشت، در‌حال‌حاضر ریسک بزرگی است.

دیدگاه شما در‌باره‌ گیمر حرفه‌ای شدن چیست؟ آیا توانسته‌اید از این راه کسب درآمد کنید؟ تجربیات خود را با ما در بخش نظرات در میان بگذارید.

{{farsiNumber(model.mPrc.data && model.mPrc.data.rate)}}
تعداد رای: {{farsiNumber(model.mPrc.data && model.mPrc.data.count)}} نفر
{{farsiNumber(n)}}
مقالات مرتبط
دیدگاه شما
captcha
دیدگاه کاربران15 دیدگاه
avatar
عرفان زمانی
.
29 مرداد 1400، 01:21
پاسخ
0
1
بعضی ها که میگن ما فلان قدر بازی کردیم مثلا 9 سال یا 7 سال و تهش هیچی چون تو ایرانیم و این چیزا و تازه تو درسم به جایی نرسیدیم باید بگم واقعا مشکل از خودشونه در اکثر موارد. اولندش بازی کن های حرفه ای با 5 یا 6 سال نشدن بازی کن حرفه ای اونا حداقل 13 سال به بالا تجربه بازی های ویدئویی دارن همشون هم زمان زیادی به این کار میدن ولی اکثرا کار های دیگه زندگیشون رو هم پوشش میدن اینکه افراد بدون برنامه سراغ کاری برن مشکل از اوناست شما میتونید هم نمرات درسی خود را خوب نگه دارید هم گیم رو بازی کنید من از 7 سالگی به خاطر اینکه بابام یه بازی انلاینی به نام دلتا فورس بلک هاوک دون میکرد گیمر شدم و الان که 19 سالمه همچنان گیم رو براش وقت زیادی میزارم شاید روزی 7 تا 8 ساعت بازی کن خوبیم هستم ولی هم تو کنکور رتبم 4 رقمی شده و زیر 5000 بوده هم تو زندگیم دوستان زیادی دارم و منزوی نشدم فقط باید برنامه داشته باشید به گیمر حرفه ای شدن به عنوان یه فکر اصلیتون نگاه نکنید همیشه یه نقشه بی داشته باشید و هر دو رو پیش بگیرید
avatar
امیر
.
04 آذر 1399، 12:08
پاسخ
0
2
هیچ وقت نمیشه تو ایران گیمر بود به خاطر تحریم ها صنعت گیم ایران خیلی افت کرد. اگه میخواین گیمر بشید فعلا تو ایران تمرین کنید وقتی حرفه ای شدید از ایران به ی کشور دیگه مهاجرت کنید‌. تا بتونید کسب در آمد کنید. اگه قصد ندارین با گیم پول در بیارید به نظرم تو ایران بمونید.
avatar
محمدامیر
.
02 آذر 1399، 13:00
پاسخ
0
2
خیلی ممنون از مطالب مفید شما من تازه شروع کردم حدود چهار ماه که دارم به صورت جدی بازی میکنم و سیستم مخصوص بازی دارم هم با پی سی مخصوص گیم بازی میکنم هم با ایکس باکس وان و امید وارم که روزی من هم جزو یکی از گیمر های معروف شوم.
avatar
margavar7
.
13 مرداد 1399، 21:51
پاسخ
0
2
سلام ممنون از سایت خوبتون من الان 16 سالمه بخاطر شرایط مالی نمیتونم کامپیوتر بخرم یه لپ تاپ خسته دارم البته شکر خدا من تو بازی کالاف دیوتی مدرن وار فار1 یا4 کامپیوتر بخش مولتی پلیر بازی کنم من بازیم خوبه یه بار 5 نفرو با یه تیر هد شات کردم اما چه فایده وقتیی سیستم خوب زیر دسستت نیست الان خیلیییییییییییییییییییی از بازی هارو نمیتونم بکنم لپتاپم ضعیفه به خدا نمیدونم چییکار کنم اینترنتم هی بد میشه به خدا خسته شدم چرا جوونای ما نباید یه کامپیوتر خوب داشته باشن نمیگم پی اس 5 الان اونا وارزان دارن مازولای مسخره ایران داره به کجا میره ممنون از سایت خوبتون هرکی این کامنتو میخونه برای من دعا کنه التماس دعا
avatar
rf
.
02 مرداد 1399، 11:19
پاسخ
0
3
سلام من الان 8 ساله کالاف بازی میکنم تیمم دارم 14 تا بیچاره مثل خودم لن بازی می کنیم 6 به 6 طول کشید تا حرفه ای شیم دقیقا هروقت فکر کردم از من بهتر نیست یکی پیدا شد و من دوباره کلی جون کندم بهش برسم و این کم کم باعث شد دیگه حرفه ای شم و تیم جمع کنم تخصصی اسنایپ سرعت 14 با دسته کار میکنم سری بلک اپس کلی مسابقه رفتیم با بچه ها اینور و اونور ولی هیچوقت یه حالت رسمی پیدا نکرد به نظرم برای مسابقه تو ایران کم کاری میشه اگه یه شرکت خصوصی اینو راه بندازه خیلی خوبه یه جور گیمسنتر زنجیره ای تو کل ایران که برتر های گیمو جمع کنه و مسابقه بزاره مثل این چیزا که برای تکواندو و اینا هست مسابقه خارج هم ببره بچه هارو یه هدف بده به زندگیشون وقتی کار لن باشه دیگه پینگ رو 20 یا 10 قرار میگیره که عالیه اگه بشه این سیستم گردش مالی خودش رو خواهد داشت و قدرتمند میشه کلی پول خالص در میاد چون ایران پر گیمره و میشه کلی مسابقه کشوری برگزار کرد تو بازی های مختلف استراتژی و اول شخص و یه هویت به گیمر ایرانی داده میشه دقیقا چیزی که برای گیمرا لازمه یه همچین اتحاد سازمان یافته ایه فکر کن این شرکت میتونه با پول این صنعت بازی سازی تو ایرانو رونق بده و چهار تا بازی درست حسابی تو این مملکت ساخته شه که خارج کشورم بازی کننش اخه اینجا نه گیمر کمه نه ایده گیم یه لحظه فکر کن شخصیت اصیلی مثل رستم رو تو یه بازی جهان باز با کیفیت پر از هیولاهای مختلف با یه عالمه مراحل سخت و یا مبارزات انلاین مثل فور هانر اخه کیه که خوشش نیاد .این مسیریه که گیم ایران باید بره.تلاشمو میکنم چند تا گیم سنتر را بندازم یه جوری قضیه رو شروع کنم کس دیگه ای هم این رو شروع کرد دستشو از طرف گیمرا میبوسم به امید روزی که بشه یعنی واقعا بشه:)
نمایش 5 دیدگاه دیگر
جدول فروش فیلم ها
  • 956.366 میلیارد دلار
    Oppenheimer
    اکران: 21 جولای 2023
  • 571.721 میلیارد دلار
    Wonka
    اکران: 15 دسامبر 2023
  • 423.489 میلیارد دلار
    Aquaman and the Lost Kingdom
    اکران: 22 دسامبر 2023
  • 221.893 میلیارد دلار
    Migration
    اکران: 22 دسامبر 2023
  • 206.185 میلیارد دلار
    Trolls Band Together
    اکران: 17 نوامبر 2023
  • 156.771 میلیارد دلار
    Killers of the Flower Moon
    اکران: 19 اکتبر 2023
  • 151.782 میلیارد دلار
    Anyone But You
    اکران: 22 دسامبر 2023
  • 92.691 میلیارد دلار
    Mean Girls
    اکران: 12 ژانویه 2023
  • 89 میلیارد دلار
    Wish
    اکران: 22 نوامبر 2023
  • 51.6558 میلیارد دلار
    The Boys in the Boat
    اکران: 25 دسامبر 2023
  • 314.343 میلیارد تومان
    فسیل
    اکران: 22 اسفند 1401
  • 248.7 میلیارد تومان
    هتل
    اکران: 05 مهر 1402
  • 77.5419 میلیارد تومان
    شهر هرت
    اکران: 22 تیر 1402
  • 59.6495 میلیارد تومان
    بچه زرنگ
    اکران: 02 شهریور 1402
  • 49.8288 میلیارد تومان
    ویلای ساحلی
    اکران: 23 آبان 1398
  • 49.4606 میلیارد تومان
    هاوایی
    اکران: 13 دی 1402
  • 25.0594 میلیارد تومان
    نارگیل 2
    اکران: 18 مرداد 1402
  • 24.7578 میلیارد تومان
    ورود خروج ممنوع
    اکران: 15 آذر 1402
  • 19.6814 میلیارد تومان
    سه کام حبس
    اکران: 05 اردیبهشت 1402
  • 19.4418 میلیارد تومان
    آهنگ دو نفره
    اکران: 30 فروردین 1402