معرفی برترین هدست‌های گیمینگ جهان [آپدیت ۲۰۲۴]

بهترین هدست های گیمینگ
  • twiter
  • linked-in
  • whatsapp

یکی از فاکتورهای حیاتی برای هر گیمر، بهره‌مندی از بهترین و با‌کیفیت‌ترین صدای ممکن است. با دسترسی داشتن به بهترین هدست‌های گیمینگ بازار می‌توانید تجربه فراموش نشدنی از بازی‌ها داشته باشید.

فکر می‌کنید مهمترین عاملی که باعث می‌شود یک هدست به عنوان بهترین شناخته شود چیست؟ بدون شک همه کاربران در جواب این سوال کیفیت صدا را بالاترین اولویت خود معرفی می‌کنند. شاید از نظر برخی راحتی و داشتن ویژگی‌های متنوع، مهمترین فاکتور باشد. اما اگر هدستی که خریداری می‌کنید از بیس، صدای فراگیر و قابلیت حذف نویز برخوردار نباشد، نمی‌توانید تجربه حداکثری از بازی‌ها داشته باشید؛ به همین دلیل، اکثرا به دنبال هدستی هستند که با توجه بودجه‌شان، بهترین انتخاب ممکن باشد. اما کدام گزینه‌ها را می‌توانیم به عنوان بهترین هدست‌های گیمینگ در نظر داشته باشیم؟ برای پاسخ به این سوال با پلازا همراه باشید.

فهرست مطالب:

بهترین هدست‌های گیمینگ بازار

با توجه به تنوع زیادی که هدست‌های گیمینگ در بازار دارند، انتخاب مدلی که بتواند به خوبی پاسخگوی نیازهای ما باشد، کار راحتی نیست؛ از همین رو، ما در این مطلب نگاهی داریم به ارزشمندترین گزینه‌هایی که می‌توانید برای خرید یک Headset، در نظر داشته باشید.

۱. هدست گیمینگ لاجیتک G PRO X2 Lightspeed

بهترین هدفون های گیمینگ

Logitech G PRO X2 Lightspeed
درایورها۵۳ میلی‌متری
فرکانس پاسخگویی۲۰ تا ۲۰ هزار هرتز
اتصالاتدانگل USB-A | بلوتوث
وزن۳۴۵ گرم
قیمتاز ۱۸ میلیون تومان
  • نقاط قوت: راحتی زیاد، امکان شخصی‌سازی صدا، شارژدهی طولانی
  • نقاط ضعف: امکان اتصال همزمان به چند دستگاه را ندارد، میکروفون ضعیف

در صورتی که بودجه زیادی برای خرید در اختیار دارید و به دنبال بهترین هدست‌های بلوتوثی گیمینگ ۲۰۲۴ هستید، لاجیتک G PRO X2 Lightspeed می‌تواند توجه شما را به خود جلب نماید. این محصول امکان اتصال به صورت بلوتوثی به کامپیوتر را دارد و با یک دانگل USB-A برای پلی‌استیشن نیز همراه شده است تا بتوانید آن را به کنسول نیز وصل کنید. البته تنها امکان اتصال همزمان به یک دستگاه وجود دارد. از سمت دیگر، صدای این هدست بیس نسبتا سنگینی دارد و به همین دلیل می‌تواند تجربه جذابی از بازی‌ها در اختیار شما قرار دهد. همچنین، هدست لاجیتک G PRO X2 Lightspeed با یک بار شارژ تا چندین روز بدون نیاز به شارژ مجدد کار خواهد کرد. در مجموع با توجه به ویژگی‌ها و امکانات، می‌توان این محصول را بهترین هدست گیمینگ جهان به حساب آورد.

۲. هدست گیمینگ HyperX Cloud III

بهترین هدست های گیمینگ

HyperX Cloud III
درایورها۵۳ میلی‌متری
فرکانس پاسخگویی۱۰ تا ۲۱ هزار هرتز
اتصالاتUSB-C و جک ۳.۵ میلی‌متری
وزن۳۲۰ گرم
قیمتاز ۷ میلیون تومان
  • نقاط قوت: راحتی زیاد، بیس مثال‌زدنی، قیمت مناسب
  • نقاط ضعف: عملکرد ضعیف قابلیت صدای فراگیر

هدست Cloud III ساخت HyperX شاید از نظر امکانات جزو بهترین هدفون‌های گیمینگ نباشد، اما در عوض یک صدای متعادل با وضوح بالا را در اختیار شما قرار می‌دهد و استفاده از آن در طولانی مدت هم برای کاربر آزاردهنده نیست. برخلاف اکثر هدست‌های رقیب در این بازه قیمتی، این مدل از اتصال بی‌سیم پشتیبانی نکرده و از طریق درگاه USB-C به کامپیوتر متصل شده و جک ۳.۵ میلی‌متری را هم برای کنسول‌ها و گوشی‌های موبایل ارائه می‌کند. البته این هدست یک مدل وایرلس هم دارد که قیمت آن چندین میلیون تومان گران‌تر است ولی ویژگی اضافی دیگری ندارد.

۳. هدست گیمینگ اونیکوما K10 پرو

بهترین هدفون های گیمینگ

ONIKUMA K10 Pro
درایورها۵۰ میلی‌متری
فرکانس پاسخگویی۲۰ تا ۲۰ هزار هرتز
اتصالاتجک ۳.۵ میلی‌متری
وزن۳۸۰ گرم
قیمتاز ۱ میلیون تومان
  • نقاط قوت: بیس قدرتمند، پشتیبانی از نورپردازی RGB، کیفیت ساخت خوب
  • نقاط ضعف: در استفاده طولانی مدت آزاردهنده است

هدست گیمینگ K10 پرو از برند محبوب اونیکوما، یکی از معدود گزینه‌های اقتصادی است که می‌تواند نسبت به قیمت، امکانات و ارزش خرید قابل قبولی برای شما به همراه داشته باشد. یکی از نقاط مهم این هدست، بیس قدرتمندی است که در اختیار شما قرار می‌دهد که در بازی‌های آنلاین و شوتر، اهمیت زیادی دارد. به لطف درایورهای ۵۰ میلی‌متری K10 پرو، شما می‌توانید صدا را علاوه بر بیس قدرتمند، با وضوح مناسبی بشنوید. دیگر امکانات مانند میکروفون نویز کنسلینگ، نورپردازی RGB و پشتیبانی از صدای فراگیر، از دیگر ویژگی‌هایی هستند که این محصول را به بهترین هدست گیمینگ زیر یک میلیون ۲۰۲۴ تبدیل می‌کنند.

۴. ریزر بلک شارک V2 پرو (2023)

بهترین هدست های گیمینگ بازار / بهترین هدفون های گیمینگ جهان

Razer BlackShark V2 Pro (2023)
درایورها۵۰ میلی‌متری
فرکانس پاسخگویی۱۲ تا ۲۸ هزار هرتز
اتصالاتبلوتوث
وزن۳۲۰ گرم
قیمتاز ۱۴ میلیون تومان
  • نقاط قوت: راحتی، صدای با کیفیت و قابل شخصی‌سازی، شارژدهی 24 ساعته، میکرفون باکیفیت
  • نقاط ضعف: فاقد اتصال سیمی است

اگر ۳ فاکتور صدای فراگیر، میکروفون با کیفیت و ویژگی حذف نویز را مدنظر قرار دهیم، بلک‌شارک وی ۲ پرو، یکی از بهترین هدست‌های بلوتوثی گیمینگ در بازار ایران خواهد بود. البته قیمت آن کمی زیاد است ولی با توجه به ویژگی‌های رده‌بالایی مثل درایورهای تیتانیومی ۵۰ میلی‌متری، گوشی‌های نرم و قابل تنفس و میکروفون هایپرکلیر ریزر می‌توان گفت این مدل ارزش این قیمت را دارد. البته از نظر کیفیت صدا نیز نمی‌توان ایرادی به آن گرفت؛ به‌خصوص صدای THX که می‌تواند با دقت بالایی موقعیت دشمنان اطرافتان را به‌اطلاع شما برساند. از دیگر ویژگی‌های این هدست می‌توان به شارژدهی طولانی و کیفیت صدای تحسین‌برانگیز آن اشاره کرد.

۵. کورسیر HS50 پرو استریو

بهترین هدفون مخصوص بازی / هدست های گیمینگ موجود در بازار

Corsair HS50 Pro Stereo
درایورها۵۰ میلی‌متری
فرکانس پاسخگویی۲۰ تا ۲۰ هزار هرتز
اتصالاتجک ۳.۵ میلی‌متری
وزن۳۲۵ گرم
قیمتاز ۳ میلیون تومان
  • نقاط قوت: صدای استریو با کیفیت، راحتی، ارزش خرید بالا
  • نقاط ضعف: فاقد صدای فراگیر است

هدست Corsair HS50 Pro Stereo را می‌توان بهترین هدفون مخصوص گیم موجود در بازار با قیمت مناسب از کورسیر دانست. ضمن بازگو کردن ضرب المثل «هرچقدر پول بدی همانقدر آش می‌خوری»، نمی‌توان از این هدست ۳ میلیون تومانی انتظارات خیلی خیلی بالایی داشت. Corsair HS50 پرو برای بودجه گیمرهای ایرانی بهترین هدست است؛ چراکه دارای کیفیت صوتی و میکروفون خیلی خوب و رقیب هدست‌هایی است که دو برابر از آن گران‌تر هستند. از کیفیت ساخت گرفته تا امکانات. همچنین درایورهای ۵۰ میلی‌متری آن نیز صدا را در طیف بسیار وسیع‌تری به گوش شما می‌رسانند. اگر ویژگی‌هایی مثل صدای ۷.۱ و اتصال بی‌سیم برایتان مهم نیست، کورسیر HS50 پرو می‌تواند انتخاب مناسبی باشد.

۶. ریزر Barracuda X

بهترین هدفون های گیمینگ جهان / بهترین مدل هدفون برای گیم در دنیا

Razer Barracuda X
درایورها۴۰ میلی‌متری TriForce
فرکانس پاسخگویی۲۰ تا ۲۰ هزار هرتز
اتصالاتUSB-C | وایرلس
وزن۲۵۰ گرم
قیمتاز ۶ میلیون تومان
  • نقاط قوت: کیفیت صدای عالی، بی‌سیم، اتصال USB-C
  • نقاط ضعف: امکان شخصی‌سازی صدا ندارد

هدست باراکودا X با قیمت ۶ میلیون تومانی خود، می‌تواند بهترین هدست گیمینگ ریزر در این بازه باشد. کیفیت صدای عالی، اتصال بی‌سیم و راحتی این هدست در استفاده‌های طولانی، همگی از فاکتورهایی هستند که آن را به یکی از برترین‌های بازار تبدیل کرده‌اند. طراحی این هدست از همان زبان طراحی جدید هدست‌های این برند پیروی می‌کند و تقریبا می‌توان گفت شباهت زیادی به یک هدست گیمینگ هم ندارد. خبری از نورپردازی RGB یا گوشی‌های بزرگ نیست و شما می‌توانید خارج از خانه هم آن را روی سرتان بگذارید.

۷. استیل‌سریز آرکتیس ۱ وایرلس

بهترین هدست های گیمینگ بازار / بهترین هدست گیمینگ در بازار ایران

SteelSeries Arctis 1 Wireless
درایورها۴۰ میلی‌متری TriForce
فرکانس پاسخگویی۲۰ تا ۲۰ هزار هرتز
اتصالاتUSB-C | وایرلس | جک صدا
وزن۲۵۰ گرم
قیمتاز ۷ میلیون تومان
  • نقاط قوت: اتصال قدرتمند بی‌سیم، کیفیت صدای فوق‌العاده
  • نقاط ضعف: راحتی کمی ضعیف‌تر از رقبا است

در لیست برترین هدست های گیمینگ دنیا، برای کسانی که دنبال یک گزینه با کیفیت و اقتصادی با قابلیت اتصال بی‌سیم هستند، گزینه‌ای بهتر از استیل‌سریز آرکتیس ۱ وایرلس وجود ندارد. هدستی که تقریبا تمام ویژگی‌های هدست‌های گران‌تر استیل‌سریز را دارا است؛ از کیفیت ساخت بالا تا کیفیت صدای شگفت‌انگیز. این مدل با یک دانگل USB-C همراه می‌شود که می‌توانید با کمک آن، هدست را به هر دستگاهی از جمله نینتندو سوییچ متصل کنید و حتی امکان اتصال با سیم نیز وجود دارد.

۸. ریزر Nari Ultimate

بهترین هدفون مخصوص بازی / هدست های گیمینگ موجود در بازار

Razer Nari Ultimate
درایورها۵۰ میلی‌متری
فرکانس پاسخگویی۲۰ تا ۲۰ هزار هرتز
اتصالاتدانگل USB-C | جک ۳.۵ میلی‌متری
وزن۴۳۲ گرم
قیمتاز ۹ میلیون تومان
  • نقاط قوت: پشتیبانی از فناوری بازخورد HyperSense، صدای فراگیر THX، وضوح صدا
  • نقاط ضعف: هدبند بزرگ، قیمت بالا

گذشته از این که در بحث داغ استفاده از فناوری بازخورد هپتیک در بازی‌ها چه موضعی دارید، باید ریزر را به خاطر اینکه برای اولین بار این قابلیت را به بهترین شکل، به هدفون‌های گیمینگ آورد، تشویق کنید. استفاده از این هدست، که با فناوری جدید HyperSense این شرکت عرضه شده است، مانند قراردادن دو ساب ووفرر روی سرتان است. صدایی که این هدست ارائه می‌دهد به گونه‌ای است که برای درک درست عملکرد آن حتما باید خودتان تجربه کنید. این مدل را می‌توانید به‌صورت بی‌سیم با هر دستگاهی جفت کنید و در کنار آن امکان اتصال با جک ۳.۵ میلی‌متری نیز وجود دارد. البته دیگر کمی قدیمی شده و مدل‌هایی مثل کراکن V3 پرو جایگزین آن شده است ولی هنوز می‌توان آن را در بازار پیدا کرد.

۹. هدست لاجیتک Logitech G432

11. هدست لاجیتک Logitech G432

Logitech G432
درایورها۵۰ میلی‌متری
فرکانس پاسخگویی۲۰ تا ۲۰ هزار هرتز
اتصالاتجک ۳.۵ میلی‌متری
وزن۲۸۰ گرم
قیمتاز ۳ میلیون تومان
  • نقاط قوت: کیفیت صدای عالی، میکروفون قدرتمند
  • نقاط ضعف: طراحی با سیم

هدست Logitech G432 یکی از محصولات محبوب شرکت لاجیتک در دسته گیمینگ است که با صدای فراگیر ۷.۱ کاناله خود تجربه‌ای فراگیر و همه‌جانبه را به کاربران ارائه می‌دهد. این هدست با استفاده از درایورهای ۵۰ میلی‌متری صدایی شفاف و قدرتمند تولید می‌کند که برای بازی‌های اکشن و شوتر مناسب است. یکی دیگر از نقاط قوت Logitech G432 راحتی و طراحی ارگونومیک آن است؛ بالشتک‌های گوش از جنس چرم مصنوعی بوده و هدبند قابل تنظیم باعث می‌شود در طول ساعت‌های طولانی بازی احساس راحتی داشته باشید و خسته نشوید. همچنین، این هدست دارای قابلیت اتصال به دستگاه‌های مختلف از جمله PC، کنسول‌های بازی و حتی موبایل با استفاده از جک ۳.۵ میلی‌متری است.

سخن پایانی

در خرید هدفون گیمینگ باید بیشتر از همه به کیفیت صدا، راحتی در استفاده، دوام بالا و ویژگی‌های خاص مانند صدای سه‌بعدی توجه کنیم. این ویژگی‌ها نقش بسیار مهمی در تجربه‌ی گیمینگ بهتر و عمیق‌تر دارند و می‌توانند لذت دوچندانی از گیمینگ در اختیار شما قرار دهند. مدل‌های معرفی شده در این مطلب، هرکدام در بازه‌های قیمتی خود جزو بهترین هدست‌های گیمینگ هستند و انتخاب مناسبی برای خرید هندزفری سیمی یا بی‌سیم به حساب می‌آیند. به نظر شما کدام یک انتخاب بهتری هستند؟ در بخش کامنت‌ها نظرات خود را با ما در میان بگذارید.

{{farsiNumber(model.mPrc.data && model.mPrc.data.rate)}}
تعداد رای: {{farsiNumber(model.mPrc.data && model.mPrc.data.count)}} نفر
{{farsiNumber(n)}}
مقالات مرتبط
دیدگاه شما
captcha
دیدگاه کاربران12 دیدگاه
avatar
بنده خدا
.
06 اسفند 1399، 11:46
پاسخ
0
0
آخه آدم چی بگه به شما 9 ملیون ارزونه
avatar
Kianoush
.
27 دی 1398، 00:14
پاسخ
0
0
ببخشید با razer nari میشه رو ps4هم بازی کرد
avatar
من
.
15 دی 1399، 08:16
پاسخ
0
0
@Kianoush
ریزر هر مدل از دستگاه هاش رو با ادیتیشن های مختلف میزنه، یه سری از مدل هاش هم هست مثل کراکن یا ترشن، که ورژن مخصوص PS4 داره، اگر میخوای بخری بنظرم اونایی که مخصوص کنسول زده رو بخر
avatar
امیرحسین
.
04 دی 1398، 18:47
پاسخ
0
0
سلام ببخشید من میخوام که یه صدای با کیفیت از طریق میکروفون این هدست ها ضبط کنم پیشنهاد شما چیه؟
avatar
محسن
.
26 آذر 1398، 12:05
پاسخ
0
0
من میخوام هدست بخرم نمیدونم vh300 رپو بخرم یا vh510?
avatar
Rose Martine
.
01 آبان 1398، 08:53
پاسخ
0
0
I simply wanted to say thanks again. I’m not certain the things I would’ve carried out in the absence of these points provided by you regarding such field. It was before a real daunting difficulty in my view, nevertheless considering the very skilled style you treated the issue took me to jump with fulfillment. Extremely grateful for the advice and then expect you comprehend what a great job that you’re putting in training the rest all through your site. Most likely you’ve never met all of us.
نمایش 5 دیدگاه دیگر
جدول فروش فیلم ها
  • 956.366 میلیارد دلار
    Oppenheimer
    اکران: 21 جولای 2023
  • 571.721 میلیارد دلار
    Wonka
    اکران: 15 دسامبر 2023
  • 423.489 میلیارد دلار
    Aquaman and the Lost Kingdom
    اکران: 22 دسامبر 2023
  • 221.893 میلیارد دلار
    Migration
    اکران: 22 دسامبر 2023
  • 206.185 میلیارد دلار
    Trolls Band Together
    اکران: 17 نوامبر 2023
  • 156.771 میلیارد دلار
    Killers of the Flower Moon
    اکران: 19 اکتبر 2023
  • 151.782 میلیارد دلار
    Anyone But You
    اکران: 22 دسامبر 2023
  • 92.691 میلیارد دلار
    Mean Girls
    اکران: 12 ژانویه 2023
  • 89 میلیارد دلار
    Wish
    اکران: 22 نوامبر 2023
  • 51.6558 میلیارد دلار
    The Boys in the Boat
    اکران: 25 دسامبر 2023
  • 314.343 میلیارد تومان
    فسیل
    اکران: 22 اسفند 1401
  • 248.7 میلیارد تومان
    هتل
    اکران: 05 مهر 1402
  • 77.5419 میلیارد تومان
    شهر هرت
    اکران: 22 تیر 1402
  • 59.6495 میلیارد تومان
    بچه زرنگ
    اکران: 02 شهریور 1402
  • 49.8288 میلیارد تومان
    ویلای ساحلی
    اکران: 23 آبان 1398
  • 49.4606 میلیارد تومان
    هاوایی
    اکران: 13 دی 1402
  • 25.0594 میلیارد تومان
    نارگیل 2
    اکران: 18 مرداد 1402
  • 24.7578 میلیارد تومان
    ورود خروج ممنوع
    اکران: 15 آذر 1402
  • 19.6814 میلیارد تومان
    سه کام حبس
    اکران: 05 اردیبهشت 1402
  • 19.4418 میلیارد تومان
    آهنگ دو نفره
    اکران: 30 فروردین 1402