اینتل قصد دارد به زودی ساخت خودروهای خودران را آغاز کند. این شرکت طی گزارشی اعلام کرده است که در سال 2017 تولید وسایل نقلیه برای اهداف آزمایشی را آغاز کرده است. اینتل همچنین گفته که قصد ساخت صد وسیله نقلیه آزمایشی برای ناوگان خودروی بدون سرنشین خود دارد. و هر وسیله نقلیه در این ناوگان مجهز به قابلیت خودمختاری و استقلال کامل است. به این معنی که خودروها بدون کمک یک راننده انسان قادر به رانندگی کامل خواهند بود. هدف اینتل به طور قطع یک هدف بزرگ است. اما شرکت دارای اهداف بلندپایه تری نیز هست؛ به گونه ای که می خواهد دست کم برخی از این وسایل نقلیه آزمایشی را قبل از سال 2018 راهی جاده کند.
در حالی که اینتل قصد دارد ناوگان آزمایشی خود را از خودروهای خودران تولید کند، این شرکت در صنعت خودرو نیست. بلکه فعالیت آن در صنعت رایانه و محاسبات است. طرح اینتل این نیست که وارد بازار خودرو شود و خودروهای خود را به فروش برساند، بلکه ناوگان تست برای آزمایش سیستم رانندگی ترکیبی طراحی شده است؛ که بخشی از آن را از Mobileye کسب کرده و به عنوان یک تامین کننده در صنعت خودرو بدون سرنشین عمل می کند. علاوه بر این، اینتل نمی خواهد خودش این خودرو ها را بسازد. این ها توسط تعدادی از تولید کنندگان خودروهای های مختلف ساخته می شود که در نتیجه ی آن، یک ناوگان خودرویی در اختیار اینتل قرار می گیرد که با استفاده از سیستم رانندگی هیبرید خودکار و آزمایش قابلیت های آن در وسایل نقلیه مختلف، ببیند چگونه با هر یک از آنها می توان کار کرد.
یش بینی شده است که گاراژ رانندگی خودکار که اینتل در سن خوزه در اوایل سال جاری تاسیس شده است ، ممکن است پس از اتمام آزمایش وسایل نقلیه، مقر اصلی ناوگان خودرو های بدون سرنشین باشد، اگرچه اینتل در نظر دارد این وسایل نقلیه را در کشورهای دیگری غیر از ایالات متحده نیز آزمایش کند؛ و در واقع قصد دارد وسایل نقلیه بدون سرنشین را در نقاط مختلف اروپا و نیز اسرائیل که Mobileye از آن است، مورد آزمایش قرار دهد. به نظر نمی رسد که اینتل اطلاعی در مورد این که ساخت کامل این ناوگان صد دستگاهی چه مدت به طول می انجامد، داده باشد. یا این که برای تست و بررسی هر وسیله قبل از عرضه سیستم خود به بازار چه مدت را برنامه ریزی کرده است. با توجه به زمانی که سایر شرکت ها برای تست خودروهای بدون سرنشین خود سپری کرده اند، می توان نتیجه گرفت که احتمالاً زمان کوتاهی نخواهدبود. به گفته این شرکت، تعجب آور نیست که اینتل علاقه ای به این کسب و کار نشان داده است، زیرا معتقد است که این صنعت به ارزش مجموع های سنگین پول می پردازد و اعلام می کند که تا سال 2050 صنعت خودروهای بدون سرنشین به ارزش 7 تریلیون دلار خواهد رسید.
منبع androidheadlines