گوشی های هوشمند هرساله بیشتر و بیشتر میشوند و کاربران هر سال انتظار مدل های باکیفیتتری را دارند. قطعات سخت افزاری که در این گوشی های هوشمند استفاده میشوند نیاز به زمان نسبتا زیادی برای تولید و بهینه سازی دارند.
در دهه گذشته باتری ها تغییر چندانی نداشته اند و تنها تغییری که شاید بتوان در مورد آنها انجام شده، استفاده از باتری های بزرگتر بوده، نسبتا به سالهای گذشته، فقط اندازه و حجم باتری ها بزرگ و بزرگتر شده است.
سامسونگ در گلکسی S9 برای اینکه بتواند بازهم بر حجم باتری بیافزاید و بتواند از باتری بزرگتری استفاده کند، راهی جز افزایش محفظه باتری در گوشی ندارد.
این کمپانی برای اینکه بتواند از باتری بزرگتری در گلکسی S9 استفاده کند قصد دارد از فناوری PCB یا SLP در این گوشی استفاده کند. این فناوری این امکان را به سامسونگ میدهد تا بُرد اصلی گوشی را به اندازه ای کوچک سازد که فضا برای قرار دادن باتری با حجم بزرگتر فراهم شود.
ایجاد فضای بزرگتر در داخل گوشی های هوشمند بسیار پرهزینه است. یکی از دلایلی که سازندگان تراشه ها سعی دارند به سمت فناوری نانو بروند نیز افزایش فضای داخل گوشی های هوشمند است. با اینکه پردازنده های اگزینوس و اسنپدراگون کوالکام روز به روز سعی در کوچکتر کردن تراشه های خود دارند، اما هنوز هم بُرد اصلی در گوشی ها نتوانسته به میزان قابل توجهی کوچک شود. این مساله موجب شده که اندازه باتری ها خیلی نسبت به گذشته بزرگتر نشود.
سامسونگ قصد دارد با فناوری SLP این مشکل را تا جدی برطرف کند. اگرچه هنوز جزئیات استفاده از این فناوری مشخص نیست و سامسونگ هنوز به طور گسترده قصد ندارد از آن استفاده کند، اما به نظر میرسد در گوشی های هوشمند سال آینده میتوانیم شاهد استفاده از این فناوری باشیم.
فناوری SLP امکان استفاده از اتصالات بسیار نازک به اندازه 15 نانومتر یا کمتر و همچنین امکان استفاده از تراشه های نانو را به سازندگان خواهد داد. در نتیجه فضای آزادی که در گوشی های هوشمند بوجود میآید میتوان از باتری های بزرگتری استفاده کرد.
البته سامسونگ تنها کمپانی ای نیست که از SLP در گلکسی S9 استفاده میکند، اپل نیز در حال استفاده از این استراتژی در مدل های 2018 خود میباشد.
اگر هر دو کمپانی قدرتمند تولید گوشی های هوشمند موفق به استفاده از این فناوری شوند، میتوان سال 2018 را نقطه عطف جدیدی در تاریخ تولید گوشی های هوشمند دانست.