گوگل برنامه ای دارد که در آن قصد دارد با کمک نمک ذخیره انرژی های تجدید پذیر را انجام بدهد. گزارش های رسیده نشان می دهد که شرکت گوگل قصد دارد که باتری های لیتیوم یونی جدیدی را با طول عمر باتری بیشتر تولید کند. برنامه گوگل برنامه ای منحصر به فرد برای ذخیره انرژی تجدید پذیر است.
بخشی از شرکت گوگل به نام Google parent Alphabet ،قصد دارد در برنامه ای که پیش رو دارد انرژی تجدید پذیر را ذخیره سازی کند. با ذخیره سازی این انرژی به هدر نمی رود و می توان از آن به بهترین شکل استفاده کرد. انرژی های جدید پذیر برای این طرح شامل بخار نمک و ضد یخ هستند.
در این گزارش نام این طرح مالتا ذکر شده است. مالتا دارای توان بالقوه با طول عمر بیشتری است. پیش از این باتری های لیتیوم یون در نیروگاه های آبی کاربرد داشتند. در طراحی جدید طول عمر باتری بیشتر بوده و از انرژی های تجدید پذیر بهتر استفاده می شود. در اصل این تحقیق برای ذخیره سازی انرژی پاک است. به گزارش خبرگزاری ها، بازار انرژی های تجدید پذیر می تواند در سال 2024 به حدود 40 میلیارد دلار برسد. در اصل بازار انرژی های تجدید پذیر روز به روز بهتر و بهتر می شود و سرمایه گذاری در آن سودمند خواهد بود.
باید گفت این طرح توسط آزمایشگاه تحقیقاتی Google parent Alphabet طراحی و در لابراتوار x این مرکز در حال تحقیق و بررسی قرار دارد. این لابراتوار دارای تاریخچه ای قوی در جهان است که توانسته است بر مشکلات بزرگ در جهان راه حل هایی را پیشنهاد بدهد و کلا بر مشکلات بزرگ جهان تمرکز دارد. سایر پروژه های این آزمایشگاه شامل ماشین های خودران بدون راننده و پروژه Loon است که از بالن های هوایی برای انتقال و اتصال اینترنت به مناطق دور افتاده استفاده می کند.
این سیستم، می تواند تقاضای انرژی را تقلیل دهد. انرژی را در فرمت انرژی الکتریسیته جذب می کند و آن را به جریان هوای گرم و سرد تبدیل می کند. هوای گرم نمک را گرم می کند، در حالی که هوای سرد، ضد یخ را سرد می کند. از آنجایی که نمک دمای خود را خوب حفظ می کند، سیستم می تواند انرژی را برای ساعتها یا حتی روزها ذخیره کند.
انرژی تجدیدپذیر ، به انواعی از انرژی میگویند که منبع تولید آن نوع انرژی، بر خلاف انرژیهای تجدیدناپذیر (فسیلی)، قابلیت آن را دارد که توسط طبیعت در یک بازه زمانی کوتاه مجدداً به وجود آمده یا به عبارتی تجدید شود.
در سالهای اخیر با توجه به این که منابع انرژی تجدید ناپذیر رو به اتمام هستند این منابع مورد توجه قرار گرفتهاند. در سال ۲۰۰۶ حدود ۱۸٪ از انرژی مصرفی جهانی از راه انرژیهای تجدید پذیر بدست آمد. سهم زیستتوده بهطور سنتی حدود ۱۳٪، که بیشتر جهت حرارت دهی و ۳٪ انرژی آبی بود.۲/۴٪ باقیمانده شامل نیروگاهای آبی کوچک، زیست توده مدرن، انرژی بادی، انرژی خورشیدی، انرژی زمینگرمایی و سوختهای زیستی میباشد که به سرعت در حال گسترش هستند.