توییتر در روز سه شنبه اعلام کرد که این شرکت در استراتژیهای مبارزه علیه ترولها و تبهکاران اینترنتی، تجدید نظر میکند. توییتر قصد دارد با رصد توییتهای ترولها و تبهکاران در شبکه مجازی توییتر، این کاربران را شناسایی کرده و فعالیت آنها را محدود کند.
توییتر، از سال 2006 در سان فرانسیسکو تاسیس شد و از آن موقع تاکنون پیشرفتهای زیادی را در زمینه شبکه اجتماعی خود داشته و همواره تلاش بر گردش آزاد اطلاعات و نظرات را در فضای مجازی دنبال کرده است. این شرکت در روز سه شنبه، در نحوه رفتار و قوانین خود در مورد تبهکاران اینترنتی و یا ترول ها، تجدید نظر کرد. توییتر اعلام کرد که با تجزیه و تحلیل در رفتار ترولها در شبکه اجتماعی خود، آنها را شناسایی میکند و دسترسیشان به توییتر را نیز محدود خواهد کرد.
در حال حاضر قوانین توییتر سو استفاده را به هر نحو آن ممنوع کرده و کاربران در صورت شناسایی یک مورد، میتوانند با گزارش دادن آن باعث مسدود شدن حساب کاربری شخص خاطی بشوند. نظرات توهینآمیز و همچنین حساب توییتر مجرمان هم شامل این قانون می شود.
جک دروسی مدیرعامل توییتر گفت که توییتر قصد دارد که حسابهای خود را با معیارهایی مثل تعداد بازدید و تایید شدن یا نشدن ایمیل، مورد ارزیابی قرار بدهد. حساب توییتر این افراد، در بخشهایی از توییتر مثل بخش جستجو و جواب دادن به توییت بقیه؛ محدود میشود و این افراد دیگر نمیتوانند این کارها انجام بدهند.
مدیرعامل توییتر گفت:
ما میخواهیم حجم کاری و مزاحمت افراد سو استفاده کننده را از دوش کاربران بر داریم
جک دروسی همچنین گفت که اقدامات قبلی انجام گرفته در این زمنیه مثل بازی Whac-A-Mole بودهاند! این شرکت قصد دارد ترولها را بر اساس سیگنالهای رفتاری شناسایی کند، اما نه همه را! بر اساس گزارشهای جدید منتشر شده از نتیجه این اقدامات، پس از اعمال این محدودیت ها بر ترول ها، شاهد کاهش 4 درصدی در خرابکاری ها در بخش جست و جو و کاهش 8 درصدی در بخش مکالمات و توییت ها بودیم.
دل هاروی، معاون رئیس توییتر، گفت که اکثر خرابکاریها از درصد کمی از کاربران نشئت می گردد که این خرابکاری ها تاثیر زیادی روی کل کاربران می گذارد. شرکت های رسانه اجتماعی از جمله توییتر و فیس بوک؛ اخیرا بسیار مورد فشار و انتقاد گرفته اند. منتقدان از این شرکت ها می خواهند که فعالیت گروههای نژادپرستانه و اقلیتها را بگیرند. خشونت علیه زنان در فضاهای اجتماعی، بحثی بود که در مورد آن، افراد زیادی به شرکتهای فیسبوک و توییتر، انتقاد می کردند.
سازمان عفو بین الملل در گزارشی در ماه مارس گفت:
بسیاری از زنان نمی تواننند نظرهای خود را آزادانه در توییتر بیان کنند. چرا که از خشونت های تبعیض جنسیتی بعد از آن، می ترسند.
کاهش این گونه سو استفاده ها و تبهکار ها، قطعا بر کسب و کار توییتر هم تاثیر میگذارد و باعث می شود که افراد بسیار بیشتری به ثبت نام و استفاده از این شبکه اجتماعی ترغیب بشوند. جک دورزی گفت که این شرکت، 336 میلیون کاربر فعال ماهانه دارد که باید منتظر تغییراتی در هفته ها و ماههای آینده در این رقم بود. زیرا این شرکت سیاستهای تشویقی و ترغیب کننده زیادی را اجرا کرده و میکند. در ماه مارس، این شرکت حدود 230 پیشنهاد و طرح ارسالی از دانشگاههای مختلف را در مورد «سلامت مکالمات عمومی» دریافت کرده و به گفته مدیر این شرکت، در حال بررسی و مطالعه تمام آنها هستند.