هفته پیش گوینده کمپانی کوالکام اظهار کرد که مشغول کار برروی تراشه جدیدی در ساعتهای هوشمند هستند. اما در گزارش جدید، اعلام شده که میتوان از این تراشه جدید در سایر تکنولوژیهای پوشیدنی نیز استفاده کرد.
اواخر هفتهی پیش از گویندهی شرکت کوالکام شنیدیم که آنها مدتهاست بر روی تراشه جدیدی که بتواند در ساعتهای هوشمند جای داده شود، سخت کار میکنند. اما در گزارش جدیدی اظهار شده که از این نسل جدید تراشه ها میتوان در دیگر تکنولوژیهای پوشیدنی نیز استفاده کرد. این تراشه جدید که Snapdragon Wear 3100 نام خواهد داشت و هماکنون نیز در کمپانی کوالکام در دست ساخت است و انتظار میرود که با استفاده از آن کمپانیهای بزرگ دنیا بتوانند نسل جدیدی از عینکهای هوشمند قویتر و کارآمدتر را رقم بزنند. بر اساس یک آگهی که در پورتال کاری کمپانی کوالکام در حال پخش بود، یکی از کاربران سایت XDA Developers متوجه آن شده است که تراشه Snapdragon Wear 3100 میتواند پایه و اساس نسل جدیدی از عینکهای واقعیت افزوده باشد.
این نسل جدید عینکها چه قابلیتی خواهند داشت؟
شایعات میگویند که تراشه Snapdragon Wear 3100 این قابلیت را دارد که بدون مصرف زیاد باتری، موقعیت مردمک و قرنیهی هر دو چشم را ردیابی کند. این قابلیت میتواند روش جدیدی را برای تعامل با این عینکهای هوشمند به وجود بیاورد، در این روش جدید دیگر نیازی نیست برای فرمان دادن به عینکهوشمند قسمتی از آن را لمس کنید یا از فرمانهای صوتی استفاده کنید. این شیوهی تعامل، با وجود یک دوربین با نرخ ثبت 120 فریم بر ثانیه، که به طور مداوم موقعیت چشمانتان را ردیابی کند، امکان پذیر خواهد شد. در این شیوهی تعاملِ احتمالی، میتوان از حرکات چشم برای حرکت کردن در منوها یا بازکردن نرم افزار و بطور کلی تعامل با رابط کاربری، استفاده کرد.
ولی این سوال که آیا کمپانی ای هست که قصد داشته باشد عینک های هوشمند جدیدی را با تراشه Snapdragon Wear 3100 بسازد و روانهی بازار کند یا نه، بحث دیگریست. شایعاتی به گوش رسیده مبنی براینکه اواخر امسال سه ساعت هوشمند جدید تحت عنوان ساعت هوشمند گوگل با نام پیکسل (Google Pixel Watch) روانهی بازار خواهند شد. این ساعتها از این تراشههای جدید استفاده میکنند و قدرت خود را به رخ میکشند. ولی جواب این سوال که: آیا گوگل، پس از شکست در پروژه گوگل گلس، جرات آن را دارد تا عینکهایهوشمند جدیدی بسازد و به بازار عرضه کند یا خیر، معلوم نیست.