هوآوی نه تنها با شعار ” همه چیز را ممکن کنید ” مشتریان خود را به این کار دعوت میکند بلکه خود نیز چنین رویهای را در پیش گرفته است. این کمپانی چینی که تا همین چند سال پیش در سطح بین المللی چندان شناخته شده نبود اکنون به یکی از غولهای صنایع مخابراتی و تکنولوژی بدل گشته و اخیراً بر اساس لیست انتشار یافته توسط مجله فوربز، هشتاد و هشتمین کمپانی ارزشمند دنیا لقب گرفته است. یکی از عواملی که سبب کسب شهرت توسط این کمپانی شده تولید سری گوشیهای آنر (Honor) بوده و به تازگی محصول جدیدی از این خانواده با نام آنر 9 رونمایی و عرضه شده است. در اینجا نگاهی از نزدیک خواهیم انداخت به این پرچمدار جدید هوآوی.
طراحی
آنر 9 با وجود اینکه ظاهر محیرالعقولی ندارد اما آن را میتوان در بین گوشیهایی با طراحی زیبا جای داد به ویژه با آن رنگ آبی گیرا و جذاب. هوآوی به بدنهی پشتی این محصول لایه دوم گلس را اضافه کرده است که نه تنها استحکام و مقاومت گوشی را افزایش میدهد بلکه زیبایی آن را نیز دو چندان میکند. بازتاب نور و حالت آینهای ایجاد شده توسط این گلس دولایه تا حدی طراحی HTC U11 را در ذهن تداعی مینماید. همچنین پنل پشتی دستگاه با اندکی انحنا و خمیدگی ساخته شده تا در دست گرفتن آن تسهیل گردد. حسگر اثر انگشت آنر 9 نیز به جلوی دستگاه انتقال یافته و با دکمه هوم یکپارچه شده است. همچنین یکی از سنسورهای دوربین دوگانهی آن نسبت به آنر 8 از 12 مگاپیکسل به 20 مگاپیکسل ارتقاء یافته است. در مجموع با وجود اینکه این گوشی ظاهر آشنایی دارد ولی برخی ظرافتهای طراحی موجب بیشتر به چشم آمدن زیبایی آن شدهاند.
صفحه نمایش
کیفیت صفحه نمایش Honor 9 را میتوان بسیار خوب ارزیابی کرد. علیرغم سایز (5.2 اینچ) و رزولوشن (1920 * 1080) یکسان با آنر 8 اما تصاویر در آن از عمق بیشتر و رنج رنگی وسیعتری برخوردار هستند. ضمن اینکه علاوه بر حالت پیش فرض، امکان تنظیم نمایشگر در دو حالت رنگ سرد و رنگ گرم نیز بر حسب سلیقهی کاربر وجود دارد.
رابط کاربری و عملکرد
در این گوشی نیز از رابط کاربری EMUI ولی اینبار از نسخه 5.1 آن استفاده شده که یک رابط تر و تمیز و گیرا است و در ارزیابیهای اولیه نشانی از لگ و تاخیر در اجرای فرامین از خود بروز نداد. البته با صرف کردن زمان بیشتری بر روی آن میتوان مطمئنتر در این خصوص اظهار نظر کرد. گنجاندن تراشه جدیدتر Kirin 960 به جای Kirin 950 این قدرت را به آنر 9 میبخشد که بتواند در حضور مطرح ترین پرچمداران حال حاضر دنیای موبایل عرض اندام نماید.
آنر 9 با دو پیکربندی عرضه میشود: یک نسخه دارای 64 گیگابایت حافظه داخلی به همراه 4 گیگابایت حافظه رم و دیگری دارای 128 گیگابایت حافظه داخلی در کنار 6 گیگابایت حافظه رم. اما استفاده از تراشه حافظه eMMC در این محصول را میتوان یک برگشت به عقب از سوی هوآوی توصیف کرد. البته این درست است که این نوع حافظه موجب کاهش هزینهی تولید و رسیدن محصول با قیمت مناسب تری به دست مشتری میشود اما سرعت آن تقریباً نصف حافظه UFS 2.0 و یک چهارم حافظه UFS 2.1 است.
جمع بندی
با توجه به اینکه آنر 9 در سطح جهانی با قیمتی کمتر از 500 دلار عرضه میشود میتواند انتخاب مناسبی برای افرادی باشد که میخواهند یک گوشی پرچمدار داشته باشند و در عین حال تمایلی به صرف هزینه گزاف ندارند. شاید این قیمت در حد و اندازهی یک پرچمدار نباشد اما حداقل آنر 8 نشان داد که قیمت نه چندان زیاد دلیلی بر ضعف گوشی محسوب نمیشود و تراشه Kirin 960 نیز میتواند تضمین کنندهی قدرت آنر 9 باشد. به هر حال هوآوی که امید زیادی به درآمدزایی از طریق فروش این گوشی بسته و چه بسا آنر 9 عاملی جهت صعود چند پلهای این کمپانی چینی در لیست آیندهی فوربز شود.