Discover the Rabby Wallet, a user-friendly tool for managing your cryptocurrencies securely. Simplify your digital asset experience at rabby wallet. Vavada casino зеркало

بررسی تخصصی تراشه اسنپدراگون ۸ الیت با معماری و فناوری‌های نوین

تراشه اسنپدراگون ۸ الیت
  • twiter
  • linked-in
  • whatsapp

بدون شک یکی از مهم‌ترین غول‌های ساخت تراشه برای گوشی، کمپانی کوالکام است که محصولات ویژه و جالبی را تولید می‌کند و در حال حاضر نیز شاهد جدید‌ترین ساخته این کمپانی یعنی تراشه اسنپدراگون ۸ الیت خواهیم بود. تراشه Snapdragon 8 Elite یکی از جدیدترین و پیشرفته‌ترین تراشه‌های کوالکام است که برای گوشی‌های هوشمند پرچمدار طراحی شده است.

این تراشه با بهره‌گیری از معماری مدرن و هسته‌های پردازشی قدرتمند، عملکردی سریع و بی‌نظیر را در اجرای برنامه‌های سنگین، بازی‌های گرافیکی و پردازش‌های چندوظیفه‌ای ارائه می‌دهد. اسنپدراگون ۸ الیت با پشتیبانی از شبکه 5G و سرعت بالای اتصال، تجربه‌ای فوق‌العاده سریع در ارتباطات و دانلود محتوا فراهم می‌کند. همچنین، به لطف واحد پردازش گرافیکی پیشرفته و بهینه‌سازی‌های هوش مصنوعی، این تراشه قابلیت‌های بهبود یافته‌ای در زمینه‌های عکاسی، ویدیو و اجرای بازی‌های با گرافیک بالا دارد که آن را به انتخابی عالی برای گوشی‌های هوشمند سطح بالا تبدیل می‌کند. این تراشه علاوه بر تغییر اسم خود یک نسل جدیدی را در کمپانی کوالکام آغاز کرده و انتظار می‌رود که در آینده از کمپانی کوالکام تراشه‌های اختصاصی بسیار قدرتمندی را ببینیم که می‌تواند دنیای موبایل گیمر‌ها را متحول کند. به همین دلیل بهتر است که در ادامه این مقاله با پلازا همراه باشید.

فهرست مطالب:

مقایسه مشخصات تراشه اسنپدراگون ۸ الیت با سایر تراشه‌ها

تراشه اسنپدراگون ۸ الیتاسنپدراگون ۸ نسل ۳اسنپدراگون ۸ نسل ۲
تکنولوژی ساخت۳ نانومتری TSMC۴ نانومتری TSMC۴ نانومتری TSMC
پردازنده‌ی اصلی۲ هسته ۴.۳۲ گیگاهرتزی (اوریون Phoenix L)
۶ هسته ۳.۵۳ گیگاهرتزی (اوریون Phoenix M)
۱ هسته ۳.۳ گیگاهرتزی (Cortex-X4)
۳ هسته ۳.۱ گیگاهرتزی (Cortex-A720)
۲ هسته ۲.۹۶ گیگاهرتزی (Cortex-A720)
۲ هسته ۲.۲ گیگاهرتزی (Cortex-A520)
۱ هسته ۳.۱۹ گیگاهرتزی (Cortex-X3)
۲ هسته ۲.۸ گیگاهرتزی (Cortex-A715)
۲ هسته ۲.۸ گیگاهرتزی (Cortex-A710)
۳ هسته ۲ گیگاهرتزی (Cortex-A510)
پردازنده گرافیکی (GPU)آدرنو ۸۳۰آدرنو ۷۵۰آدرنو ۷۴۰
واحد پردازش عصبیکوالکام Hexagonکوالکام Hexagonکوالکام Hexagon
پشتیبانی از رم

رم LPDDR5X با حداکثر ظرفیت ۲۴ گیگابایت و فرکانس ۵.۳ گیگاهرتز

رم LPDDR5X با حداکثر ظرفیت ۲۴ گیگابایت و فرکانس ۴.۸ گیگاهرتز

رم LPDDR5X با حداکثر ظرفیت ۲۴ گیگابایت و فرکانس ۴.۲ گیگاهرتز
قابلیت‌های ارتباطیبلوتوث ۶.۰ | وای‌فای ۷ | مودم X80بلوتوث ۵.۴ | وای‌فای ۷ | مودم X75بلوتوث ۵.۳ | وای‌فای ۷ | مودم X70
قابلیت‌های دوربینلنز ۳۲۰ مگاپیکسلی
لنز ۱۰۸ مگاپیکسلی
دوربین سه‌گانه ۴۸ مگاپیکسلی با شاتر بدون تأخیر
فیلم‌برداری 8K با ۶۰ فریم (HDR)
4K با ۱۲۰ فریم (UHD)
لنز ۲۰۰ مگاپیکسلی
لنز ۱۰۸ مگاپیکسلی
دوربین سه‌گانه ۳۶ مگاپیکسلی با شاتر بدون تأخیر
فیلم‌برداری 8K با ۳۰ فریم (HDR)
4K با ۱۲۰ فریم (UHD)
لنز ۲۰۰ مگاپیکسلی
لنز ۱۰۸ مگاپیکسلی
دوربین سه‌گانه ۳۶ مگاپیکسلی با شاتر بدون تأخیر
فیلم‌برداری 8K با ۳۰ فریم (HDR)
4K با ۱۲۰ فریم (UHD)

فناوری ساخت اسنپدراگون ۸ الیت

بهتر است که در ابتدای معرفی اسنپدراگون ۸ الیت درباره فناوری ساخت این تراشه صحبت کنیم که از اهمیت بالایی برخوردار است. بر اساس داده‌هایی که در دست قرار گرفته است، این تراشه از فناوری ساخته ۳ نانومتری N3E بهره خواهد برد. این فناوری ساخت را قبل‌ها در تراشه‌های Apple A18 و دایمنسیتی ۹۴۰۰ مدیاتک شاهد بودیم که قدرت بالایی داشته و می‌توانستند در بخش گیمینگ و اجرای نرم‌افزار‌های گرافیکی، عملکرد فوق‌العاده‌ای را از خود به ارمغان بگذارند که حال این فناوری وارد تراشه جدید کوالکام نیز شده است.

یکی از دلایل استفاده کوالکام از فناوری گره کوچک‌تر، مساحت بالای کش روی تراشه‌های سیلیکونی بود و همین موضوع موجب شد تا کوالکام نیز به جمع تولیدکنندگانی بپیوندد که از این فناوری استفاده می‌کنند. شاید خیلی از افراد بر این باور باشند که دلیل اصلی این موضوع استفاده رقبا از این فناوری باشد که درست نیست. همکاری کوالکام با شرکت TSMC برای این فناوری موجب شده است تا هزینه‌های زیادی برای ساخت این تراشه به وجود بیاید که بسیار قابل توجه است. همین موضوع می‌تواند به‌راحتی موجب شود تا این تراشه به گران‌قیمت‌ترین تراشه بازار موبایل تبدیل گردد.

معماری اسنپدراگون ۸ الیت

پردازنده اصلی تراشه اسنپدراگون ۸ الیت

در رابطه با پردازنده اصلی تراشه اسنپدراگون ۸ الیت باید اشاره کنیم که کمپانی کوالکام دیگر با شرکت آرم همکاری نخواهد کرد. همین موضوع موجب می‌شود تا دیگر خبری از هسته‌های سری کورتکس در این تراشه جدید نباشد و کوالکام به‌سراغ توسعه پردازنده‌های اختصاصی رفته است. احتمالا اگر شما نیز اخبار مربوط به حوزه تکنولوژی را به‌صورت مرتب بررسی کرده باشید با معماری اوریون آشنا هستید؛ زیرا این معماری طی یک سال اخیر بسیار مورد بحث قرار گرفته و تیتر داغ بیشتر اخبار مربوط به تکنولوژی را تصاحب کرده است. تراشه اسنپدراگون ۸ الیت از ۸ هسته شامل ۲ هسته پرایم با قدرت بیشتر و ۶ هسته پرفورمنس، تشکیل شده است.

استفاده از معماری اوریون موجب می‌شود که باز هم کمپانی کوالکام هزینه‌های زیادی را برای تولید تراشه اسنپدراگون ۸ الیت متحمل شود و روی قیمت تاثیر‌گذار خواهد بود. اما این انتخاب دست کمپانی را باز خواهد گذاشت و می‌تواند بخش‌های داخلی را آنطور که مناسب‌تر است تنظیم نماید و این موضوع معماری اسنپدراگون ۸ الیت را بهبود می‌بخشد. البته که تراشه اسنپدراگون ۸ الیت همچنان مبتنی بر ARMV8.X خواهد بود که این موضوع موجب نقد‌های منفی خواهد شد. با توجه به اینکه اسنپدراگون ۸ نسل ۳ از معماری ARMV9.X بهره‌مند است، موجب می‌شود که تراشه جدید از دستورات SME و SME2 پشتیبانی نکند که مشکل‌ساز است.

اسنپدراگون ۸ الیت؛ ترکیبی از مدیاتک و اپل

در رابطه با هسته‌های تراشه Snapdragon 8 Elite باید اشاره کنیم که این تراشه از دو هسته پرایم و شش هسته پرفورمنس بهره برده است. همین موضوع نوید این را می‌دهد تا اسنپدراگون ۸ الیت بتواند در عملکردهای تک هسته‌ای خود قدرت بهتری نسبت به تراشه جدید کمپانی‌ اپل داشته باشد. هسته‌های مورد استفاده کوالکام حال ساختاری ساده‌تر داشته و از طراحی دو لایه استفاده می‌کنند، این رویکردی بود که کمپانی اپل از آن استفاده می‌کرد. همین موضوع نیز موجب می‌شود تا تراشه اسنپدراگون ۸ الیت کمپانی کوالکام از هسته‌های کوچک برای وظیفه‌های موجود در پس‌زمینه گوشی استفاده نکند.

همچنین کوالکام در ساخت تراشه اسنپدراگون ۸ الیت سعی کرده است با افزایش قدرت و فرکانس هسته‌ها و کاهش تعداد هسته‌های کم‌مصرف خود، تقلیدی از پیکربندی‌های تراشه تولید شده توسط دایمنسیتی داشته باشد و ترکیبی از تراشه‌های این دو غول تکنولوژی باشد. این تصمیمات هوشمندانه موجب شده‌اند تا این تراشه نسبت به نسل قبلی خود پیشرفت چشمگیری داشته و عملکرد آن نسبت به نسل قبل ۴۵ درصد بهتر باشد. هسته‌های پرایم این تراشه می‌توانند حداکثر به فرکانس ۴.۳۲ گیگاهرتز برسند که این عملکرد در لپ‌تاپ‌ها نیز قابل قبول است.

پردازنده گرافیکی اسنپدراگون 8 الیت

پردازنده گرافیکی تراشه اسنپدراگون ۸ الیت

کمپانی کوالکام تنها قصد افزایش توان پردازشی را نداشته و با دست پر آمده و در یک اقدام عالی، پردازنده گرافیکی خود یعنی آدرنو را نیز آپدیت کرده است تا بتواند در این مسیر عملکرد تراشه خود را بهبود ببخشد و بخش بزرگی از بازار را برای خود تصاحب کند.

بدون شک ساختار جدید اسلایس در پردازنده گرافیکی کوالکام دیده خواهد شد. این ساختار موجب می‌شود تا بلوک‌های عملکردی و واحد‌های پردازشی پردازنده به قطعات مختلفی تقسیم‌بندی شوند که این موضوع موجب می‌شود تا منابع بهتر در پردازنده تقسیم کردند. همین موضوع موجب می‌شود تا مصرف انرژی این پردازنده به‌مقدار قابل توجهی کاهش یافته و قدرت در هر اسلایس تا ۱.۱ گیگاهرتز قابل استفاده باشد. به طور کلی این آپدیت موجب شده تا این پردازنده گرافیکی نسبت به نسل قبلی خود شاهد پیشرفت ۴۰ درصدی باشد.

برای مقایسه بهتر باید بدانید که پردازنده گرافیکی آدرنو ۷۵۰، دارای فرکانس ۹۰۳ مگاهرتز تا نهایتا ۱ گیگاهرتز در برخی مدل‌های گلکسی بوده است. با اینکه کوالکام نتوانسته از تکنولوژی ARMv9 در این تراشه استفاده کند، اما پردازنده گرافیکی تراشه اسنپدراگون ۸ الیت تا ۴۰ درصد بهبود سرعت و مصرف انرژی را در مقایسه با آدرنو ۷۵۰ داشته و عملکرد Ray Tracing یا رهگیری پرتو آن نیز تا ۳۵ درصد بهتر شده است. همچنین داشتن ۱۲ مگابایت حافظه اختصاصی که با کارایی مشابه کش به هر کدام از اسلایس‌ها متصل است و سبب بهبود نیاز به حافظه رم خواهد شد.

قدرت اسنپدراگون ۸ الیت

پردازنده عصبی اسنپدراگون ۸ الیت

پردازنده عصبی (NPU) در تراشه اسنپدراگون ۸ الیت یکی از بخش‌های کلیدی این تراشه است که با هدف ارتقاء کارایی هوش مصنوعی طراحی شده است. با توجه به پیشرفت‌های روزافزون هوش مصنوعی، حال یکی از بخش‌های اصلی و مهم هر پردازنده، مربوط به پردازنده عصبی آن می‌شود. به‌طور‌کلی تراشه اسنپدراگون ۸ الیت پیشرفت چشمگیری در این بخش داشته و عملکرد آن نسبت به نسل قبل بهتر است.

این واحد پردازشی پیشرفته توانایی اجرای چندین تریلیون عملیات در ثانیه را دارد و به‌طور ویژه در بهینه‌سازی وظایفی مانند پردازش تصویر، تشخیص چهره، دستیار صوتی و تحلیل داده‌های سنسورها عمل می‌کند. به کمک این پردازنده عصبی، دستگاه‌های مجهز به اسنپدراگون 8 Elite می‌توانند وظایف پیچیده‌ای را بدون کاهش سرعت و با صرفه‌جویی بیشتر در مصرف انرژی انجام دهند. از این رو، تجربه کاربری در زمینه‌هایی همچون عکاسی هوشمند، واقعیت افزوده و حتی بازی‌های موبایلی بسیار بهبود یافته و با دقت و سرعت بیشتری همراه است.

حال این تراشه این قابلیت را پیدا کرده است تا بتواند در هر ثانیه ۷۰ توکن ورودی را بدون هیچ مشکلی پردازش نماید، البته که باید اشاره کرد که این امکان و قابلیت تنها در برخی از نسخه‌های بزرگ زبانی دیده می‌شود، اما نمی‌توان قدرت این پردازنده عصبی را زیر سوال برد. همچین تراشه اسنپدراگون ۸ الیت از مدل‌های چند وجهی Gemini Nano نیز پشتیبانی می‌کند؛ که این قدرت را به این پردازنده می‌دهد تا بتواند به‌طور همزمان ورودی‌هایی از جنس متن، تصویر و صوت را پردازش نماید و مشکلی در این زمینه وجود نخواهد داشت. پردازشگر‌های عددی این تراشه به ۸ و پردازشگرهای برداری آن نیز به ۶ رسیده‌اند. تراشه جدید کوالکام نسبت به نسل قبلی خود شاهد افزایش سرعت در پردازش ۴۵ درصدی خواهد بود و همچنین امکان حذف اشیا در ویدیو را روی گوشی فراهم خواهد کرد.

مصرف انرژی اسنپدراگون ۸ الیت

تراشه اسنپدراگون ۸ الیت با تمرکز بر بهینه‌سازی مصرف انرژی طراحی شده است و این ویژگی یکی از نکات قوت آن به حساب می‌آید. با بهره‌مندی از فناوری‌های پیشرفته در زمینه پردازش و معماری، این تراشه قادر است حداکثر عملکرد را با حداقل مصرف انرژی ارائه دهد. واحد پردازش گرافیکی و پردازش عصبی (NPU) در این تراشه به طور خاص برای کاهش مصرف انرژی در وظایف سنگین، مانند بازی‌های گرافیکی و پردازش‌های هوش مصنوعی بهینه‌سازی شده‌اند. به همین دلیل، دستگاه‌های مجهز به Snapdragon 8 Elite می‌توانند طول عمر باتری بیشتری را فراهم کنند و در عین حال عملکردی روان و بدون افت سرعت را تجربه کنند. روی هم رفته تراشه اسنپدراگون ۸ الیت با توجه به فناوری ساخت ۳ نانومتری TSMC، تا ۲۷ درصد مصرف انرژی کمتر دارد.

کوالکام به مرور زمان تعداد هسته‌های کم مصرف را کاهش داد و در نهایت و در اسنپدراگون ۸ الیت دیگر خبری از هسته‌های کم مصرف نیست. دو هسته پرایم به کار رفته در تراشه اسنپدراگون ۸ الیت با فرکانس ۴.۴۳ گیگاهرتز کار می‌کنند که در مقایسه با نسل‌های قبلی و حتی تراشه جدید A18 Pro اپل با فرکانس ۴.۰۵ گیگاهرتز، بسیار بیشتر است. این تراشه همچنین از ۶ هسته پرفورمنس با فرکانس ۳.۵۳ گیگاهرتز بهره می‌برد. ترکیب این ۸ هسته، سبب قدرت‌مند شدن پردازنده و البته مصرف انرژی نسبتا بالای آن خواهد شد که بخشی از این مصرف انرژی، به‌خاطر فناوری ساخت، بهینه‌تر خواهد شد. به‌طور کلی از حیث مصرف انرژی، مطابق تست چند هسته‌ای گیگ‌بنچ، اسنپدراگون ۸ الیت با ۱۶.۸ وات مصرف، عملکرد ضعیف‌تری در مقایسه با ۱۱.۹ وات A18 Pro دارد. در حالی‌که نسبت به دایمنسیتی ۹۴۰۰ با مصرف ۱۸.۶ وات، بهینه‌تر است.

عملکرد اسنپدراگون 8 الیت

دوربین

بر اساس صحبت‌های کمپانی کوالکام، تراشه اسنپدراگون ۸ الیت این امکان را برای سازنده‌ها فراهم می‌کند تا بتوانند از دوربین‌های تا حداکثر ۳۲۰ مگاپیکسلی استفاده کرده و به‌صورت قابل‌قبولی از قدرت و امکانات آن نهایت بهره را ببرند که بسیار جالب به‌نظر می‌رسد. همچنین این تراشه این قابلیت را فراهم می‌کند تا گوشی بتواند به‌صورت همزمان از سه دوربین ۴۸ مگاپیکسلی برای فیلمبرداری با کیفیت 4K استفاده نماید. البته باید اشاره کنیم که نرخ فریم این فیلم‌برداری حداکثر ۳۰ فریم بر ثانیه خواهد بود که می‌تواند قابل‌قبول باشد.

اینترنت و ارتباطات

اوایل سال ۲۰۲۴ بود که قبل از معرفی اسنپدراگون ۸ الیت، کمپانی کوالکام از مودم پیشرفته اسنپدراگون X80 پرده برداشت که قابلیت‌های جالب و قدرتمندی داشت و حال از این مودم در تراشه جدید اسنپدراگون ۸ الیت نیز استفاده کرده است تا عملکرد خود را در ساخت این تراشه تکمیل کرده باشد. همین موضوع موجب می‌شود تا این تراشه از فناوری جدید 5G پشتیبانی کرده و شما بتوانید از حداکثر امکانات این فناوری بهره ببرید. این پردازنده شامل شش آنتن گیرنده است که می‌تواند سرعت ۱۰ گیگابیت بر ثانیه و سرعت آپلود ۳.۵ گیگابیت بر ثانیه را برای شما عزیزان فراهم نماید. وای فای نسخه ۷ و بلوتوث ۶، جدیدترین تکنولوژی‌های حوزه ارتباط بی‌سیم هستند که در این تراشه، به‌کار گرفته شده‌اند.

دوام و پایداری عملکرد تراشه اسنپدراگون ۸ الیت

تراشه اسنپدراگون 8 Elite با تمرکز بر دوام و پایداری عملکرد طراحی شده است، که یکی از ویژگی‌های بارز آن تولید حرارت کمتر در مقایسه با نسل‌های قبلی است. به‌دلیل استفاده از فناوری‌های نوین در ساخت این تراشه، کارایی بهینه‌ای در پردازش‌های سنگین و طولانی‌مدت ارائه می‌دهد؛ بدون اینکه دمای دستگاه به طور قابل توجهی افزایش یابد. پردازنده‌های جدید کوالکام در به‌کارگیری از واحد پردازش عصبی تا ۹ درصد در حین اتصال به برق و ۷ درصد در هنگام اتصال به باتری، خنک‌تر عمل کرده‌اند. این امر نه تنها به حفظ عملکرد پایدار در حین استفاده‌های طولانی‌مدت کمک می‌کند، بلکه به عمر مفید دستگاه نیز می‌افزاید.

معرفی اسنپدراگون ۸ الیت

تراشه اسنپدراگون ۸ الیت در چه گوشی‌هایی به‌کار گرفته خواهد شد؟

تراشه اسنپدراگون 8 Elite به‌عنوان یکی از پیشرفته‌ترین تراشه‌های کوالکام، به احتمال زیاد در گوشی‌های پرچمدار و باکیفیت برندهای معروف به‌کار گرفته خواهد شد. شرکت‌های سازنده گوشی مانند سامسونگ، شیائومی، وان‌پلاس، و اوپو معمولاً از این نوع تراشه‌ها در محصولات بالارده خود استفاده می‌کنند. با توجه به ویژگی‌های برجسته‌ای که این تراشه ارائه می‌دهد، انتظار می‌رود که در مدل‌های جدید گوشی‌های Galaxy S سامسونگ، گوشی‌های Poco شیائومی، و همچنین دستگاه‌های پرچمدار وان‌پلاس و اوپو به‌کار گرفته شود.

علاوه بر این، برخی از تولیدکنندگان دیگر که به‌دنبال ارائه تجربه کاربری عالی با استفاده از آخرین فناوری‌ها هستند، نیز ممکن است از این تراشه در مدل‌های جدید خود استفاده کنند. با توجه به قدرت پردازشی و قابلیت‌های پیشرفته‌ی این تراشه، انتظار می‌رود که گوشی‌های مجهز به Snapdragon 8 Elite به‌زودی وارد بازار شوند و توجه کاربران و منتقدان را جلب کنند.

جمع‌بندی

در نهایت با معرفی تراشه اسنپدراگون ۸ الیت همراه شما عزیزان بودیم و اطلاعات کاملی را در این زمینه در اختیار شما عزیزان قرار دادیم تا بتوانیم شما را به‌طور کامل با تراشه جدید کمپانی‌ کوالکام آشنا کنیم تا بتوانید از قدرت و کارایی این تراشه مطمئن شوید. نظر شما چیست؟ آیا تراشه Snapdragon 8 Elite می‌تواند یک شروع عالی و طوفانی برای نسل جدیدی از تراشه‌های کمپانی کوالکام باشد؟ خوشحال می‌شویم که نظرات خود را در قسمت کامنت‌ها با ما و دیگران به‌اشتراک بگذارید.

{{farsiNumber(model.mPrc.data && model.mPrc.data.rate)}}
تعداد رای: {{farsiNumber(model.mPrc.data && model.mPrc.data.count)}} نفر
{{farsiNumber(n)}}
مقالات مرتبط
دیدگاه شما
captcha
جدول فروش فیلم ها
  • 956.366 میلیارد دلار
    Oppenheimer
    اکران: 21 جولای 2023
  • 571.721 میلیارد دلار
    Wonka
    اکران: 15 دسامبر 2023
  • 423.489 میلیارد دلار
    Aquaman and the Lost Kingdom
    اکران: 22 دسامبر 2023
  • 221.893 میلیارد دلار
    Migration
    اکران: 22 دسامبر 2023
  • 206.185 میلیارد دلار
    Trolls Band Together
    اکران: 17 نوامبر 2023
  • 156.771 میلیارد دلار
    Killers of the Flower Moon
    اکران: 19 اکتبر 2023
  • 151.782 میلیارد دلار
    Anyone But You
    اکران: 22 دسامبر 2023
  • 92.691 میلیارد دلار
    Mean Girls
    اکران: 12 ژانویه 2023
  • 89 میلیارد دلار
    Wish
    اکران: 22 نوامبر 2023
  • 51.6558 میلیارد دلار
    The Boys in the Boat
    اکران: 25 دسامبر 2023
  • 314.343 میلیارد تومان
    فسیل
    اکران: 22 اسفند 1401
  • 248.7 میلیارد تومان
    هتل
    اکران: 05 مهر 1402
  • 77.5419 میلیارد تومان
    شهر هرت
    اکران: 22 تیر 1402
  • 59.6495 میلیارد تومان
    بچه زرنگ
    اکران: 02 شهریور 1402
  • 49.8288 میلیارد تومان
    ویلای ساحلی
    اکران: 23 آبان 1398
  • 49.4606 میلیارد تومان
    هاوایی
    اکران: 13 دی 1402
  • 25.0594 میلیارد تومان
    نارگیل 2
    اکران: 18 مرداد 1402
  • 24.7578 میلیارد تومان
    ورود خروج ممنوع
    اکران: 15 آذر 1402
  • 19.6814 میلیارد تومان
    سه کام حبس
    اکران: 05 اردیبهشت 1402
  • 19.4418 میلیارد تومان
    آهنگ دو نفره
    اکران: 30 فروردین 1402