زمانی که اندی روبین از اسنشال فون در ماه اردیبهشت رونمایی کرد شرکت استارتاپ پلیگروند و مدیر عامل اسنشال هم اظهار داشتند که این گوشی موبایل طی ۳۰ روز آینده به بازار عرضه خواهد شد ولی اکنون تقریبا دو ماهی است که خبری از اسنشال فون نیست.
اگرچه اندی روبین خالق اندروید محسوب میشود ولی اسنشال فون یک گوشی تازه به میان آمده است و هنوز کمی زمان لازم است تا جای خود را در دنیای رنگارنگ گوشی های موبایل هوشمند باز کند. حتی شرکت شناخته شدهای مانند وان پلاس هم که مدتی است در بازار موبایل نامی دست و پا کرده هنوز در حال توسعه گوشیهای هوشمند خود است.
این طور هم نیست که اسنشال شرکت خود ساختهای باشد. در ماه خرداد در اسنشال ۳۰۰ میلیون دلار سرمایهگذاری شد که این بدین معناست که اکنون این شرکت ارزشی حدود یک میلیارد دلار دارد. با این حساب اسنشال اکنون از لحاظ مالی از بسیاری از شرکت های تازه کار در موقعیت بهتری قرار دارد.
اسنشال فون قرار است با یک صفحه نمایش بدون حاشیه و دستیار هوشمندی کاملاً جدید که نامش تاکنون مشخص نشده به بازار بیاید. این گوشی هوشمند دارای صفحه نمایش ۵.۷۱ اینچی است که با محافظ صفحه نمایش گوشی گوریلا گلس ۵ محافظت میشود. تفکیک پذیری این نمایشگر ۲۵۶۰×۱۳۱۲ است و نسبت تصویری ۱۹:۱۰ دارد. این گوشی دارای پردازنده اسنپدراگون ۸۳۵ چهار هستهای است که فرکانسی ۲.۴۵ گیگا هرتزی دارد. پردازنده گرافیکی اسنشال هم آدرنو ۵۴۰ است. ۴ گیگابایت رم و ۱۲۸ گیگابایت حافظه داخلی هم این گوشی را همراهی میکنند. دوربینهای دوتایی پشتی هم هردو ۱۳ مگاپیکسلی هستند (یکی از دوربین ها RGB و دیگری مونوکروم است). دوربینی سلفی جلویی هم دارای حسگر ۸ مگاپیکسلی است. یک ماژول متصل به گوشی هم دوربین دوتایی گوشی را به یک دوربین ۳۶۰ درجهای پانارومایی تبدیل میکند.
باتری ۳۰۴۰ میلی آمپر بر ساعت اسنشال فون گوشی را تا مدت راضی کنندهای روشن نگه میدارد و حسگر اثر انگشت هم در کلید خانه جا گذاشته شده است. به عبارت دیگر میتوان گفت اسنشال فون دارای ویژگیهای یک گوشی پرچمدار قدرتمند اندرویدی است. البته وعدههای بیاساس برای شرکتی تازه تاسیسی که قصد دارد کالای خود در بازاری پر از کالاهای مشابه عرضه کند به نظر آنچنان خوشایند نمی آید. آیا اسنشال فون قادر خواهد بود از پس تولید یک گوشی با چنین امکاناتی برآید و آن را به موقع وارد بازار کند؟
اسنشال فون روی کاغذ شباهتهای سختافزاری زیادی با وانپلاس ۵ نشان میدهد ولی قیمت کمتری دارد. به نظر میرسد این قیمت دقیقاً به منظور رقابت با وان پلاس ۵ در نظر گرفته شده است. اسنشال قصد دارد جمعیت بیشتری را با قیمت و طراحی ماژولار و آینده نگر اسنشال فون طرفدار خود کند. البته برای این منظور شرکت اسنشال باید مطمئن شود که اسنشال فون تا حد ممکن مشتری پسند است و اگر تأخیر عرضه گوشی نیز به خاطر بهبود گوشی باشد پس موردی ندارد. به نظر میآید آینده روشنی در انتظار اسنشال است و ما هم امیدواریم اندی روبین خالق اندروید با گوشی خود همه را به وجد آورد. برای دنبال کردن اخبار و شایعات پیرامون اسنشال فون با ما همراه باشید.