تلفن همراهی با ظاهر ابتدایی ولی بدون نیاز به باتری

تلفن
  • twiter
  • linked-in
  • whatsapp

یک تیم متشکل از دانشمندان و مهندسان برق دانشگاه واشنگتن دستگاهی را اختراع کردند که وجودش بنظر غیرممکن می آید: تلفن همراهی که بدون باتری کار می کند. این گوشی برقراری تماس را فقط با مصرف چند میکرو وات برق انجام می دهد که آن را نیز از نور یا سیگنال های رادیویی موجود در محیط تامین می نمایید. تیم سازنده این دستگاه  این امکان را با  برقرای تماس اسکایب در نمونه اولیه نمایش داد ، که نشان می دهد این دستگاه توانایی ارسال و دریافت تماس و برقراری با مراکز داده را به خوبی سایر گوشی های همراه داراست.

پروفسور شیام گلکوتا که بخشی از این تیم تحقیقاتی در دانشگاه واشنگتن می باشد گفت که او فکر می کند که آنها موفق به ساختن اولین گوشی همراهی شده اند که تقریبا با انرژی مورد نیاز 0 وات کار می کند. او همچنین افزود: برای رسیدن به یک دستگاه واقعا کم مصرف ما مجبور بودیم که تلفن همراهی را طراحی کنیم که از محیط انرژی را درو می کرد بنابراین به صورت بنیادی به چگونگی طراحی این گوشی فکر کردیم.

آنها این کار را با حذف بنیادی مرحله ی بی نهایت انرژی بر انتقالهای مدرن سلولی که باعث تبدیل سینگنال های آنالوگی که صدا را با خود حمل می کنند به سیگنال‌های  دیجیتال قابل فهم برای گوشی می شود، انجام دادند.

گوشی بدون باتری

برای ارسال مکالمه این گوشی بدون باتری از لرزش های میکروفون دستگاه برای کد کردن الگوهای گفتگو به صورت سیگنالهای بازگشتی استفاده می کند. و برای دریافت مکالمه این دستگاه سیگنال های رادیویی کد بندی شده را به لرزش های صوتی که توسط میکروفون دستگاه جذب می شود، تبدیل می کند. تنها مشکل این است کاربر باید یک دکمه را برای تبدیل این وضعیت ها فشار دهد.

نمونه ی اولیه ی از اجزای بدون روکش تشکیل شده که انرژی مورد نیاز خود را از طریق یک سلول کوچک خورشیدی که به سختی  اندازه ی یک دانه برنج می شود، تامین می کند.

قبل از اینکه زیاد هیجانزده شوید این را در خاطر داشته باشید که این فعلا فقط یه نمونه ی  اولیه است . نکته ی دیگر اینکه اگرچه این گوشی می توانند کارهای اصلی مانند دریافت و ارسال تماس را با صرف انرژی 0 انجام دهد ولی تا رسیدن به یک گوشی هوشمند راه زیادی برای رفتن دارد . با این حال ما فکر می کنیم که این دستگاه بسیار جالب است و ارزش اطلاع رسانی را دارد. شما راجع به این تکنولوژی چه فکر می کنید؟ نظرات خود را با ما در میان گذارید.

 

{{farsiNumber(model.mPrc.data && model.mPrc.data.rate)}}
تعداد رای: {{farsiNumber(model.mPrc.data && model.mPrc.data.count)}} نفر
{{farsiNumber(n)}}
مقالات مرتبط
دیدگاه شما
captcha
جدول فروش فیلم ها