معرفی فیلم ارادتمند نازنین بهاره تینا | داستان، بازیگران و بررسی

  • Hamed
  • 21 آبان 1402 21:00
فیلم ارادتمند نازنین بهاره تینا
  • twiter
  • linked-in
  • whatsapp

فیلم ارادتمند نازنین بهاره تینا، یکی از بهترین فیلم‌های اجتماعی سال 1402 است. در ادامه مقاله پیش‌رو، به بررسی فیلم سینمایی ارادتمند نازنین بهاره تینا می‌پردازیم.

ژانر فیلم ارادتمند نازنین بهاره تینا، درام و اجتماعی است. این فیلم به کارگردانی و نویسندگی عبدالرضا کاهانی ساخته سال ۱۳۹۵ است. عبدالرضا کاهانی بعد از اکران استراحت مطلق در ایران و چند کشور دیگر برای مدتی به استراحت پرداخت، و در زمستان ۱۳۹۴ فیلم جدیدش را جلوی دوربین برد. تهیه‌کنندگی فیلم ارادتمند نازنین بهاره تینا را عبدالرضا کاهانی و سعید خانی به صورت مشترک برعهده داشته، تدوین و ویرایش آن کاری از شیما منفرد است و فیلمبرداری آن نیز توسط معین‌رضا مطلبی از تاریخ ۱۵ دی ۱۳۹۴ آغاز شد. جالب است بدانید که در تابستان سال ۱۴۰۲، نسخه باکیفیت این فیلم در فضای اینترنت منتشر شد.

مدت زمان فیلم ارادتمند نازنین بهاره تینا یک ساعت و 20 دقیقه طول می‌کشد که برای یک فیلم درام ایرانی بسیار زمان خوبی محسوب می‌شود؛ چرا که این نوع فیلم‌ها از ریتم خوبی برخوردار هستند و بیننده را تا انتها میخکوب نگه می‌دارند. در ادامه مقاله پیش‌رو پلازا با معرفی فیلم ارادتمند نازنین بهاره تینا و بررسی آن همراه شما می‌شویم.

فهرست مطالب:

داستان فیلم ارادتمند نازنین بهاره تینا

داستان فیلم ارادتمند نازنین بهاره تینا

در این بخش به خلاصه فیلم سینمایی ارادتمند نازنین بهاره تینا خواهیم پرداخت. در این فیلم، داستان زندگی سه زن با تفکرات و نگرش‌های متفاوت روایت می‌شود. این سه زن در واقع به نوعی مجرد هستند و در نتیجه به دل خیابان می‌روند و با شرکت در مهمانی‌ها و تجمعات، انتقام خود را از مردان می‌گیرند.

بازیگران فیلم ارادتمند نازنین بهاره تینا

در ادامه با معرفی هنرپیشه های فیلم ارادتمند نازنین بهاره تینا همراه شما هستیم. ابتدا به سراغ بازیگران کلیدی می‌رویم و سپس سایر هنرپیشه‌ها را معرفی می‌کنیم.

مهناز افشار در نقش تینا

فیلم ارادتمند نازنین بهاره تینا

مهناز افشار، بازیگر ایرانی است که در سال ۱۳۷۷ با مجموعه تلویزیونی “گمشده” و در سال بعد با فیلم “دوستان” به سینما وارد شد. در سال ۱۳۸۹، به خاطر نقشی که در فیلم “سعادت‌آباد” ایفا کرد، جایزه سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش مکمل زن جشنواره فیلم فجر را دریافت کرد. او همچنین برای بازی در فیلم‌های “دارکوب” و “قسم” نامزد سیمرغ بلورین بهترین بازیگر زن شد. او در حال حاضر ممنوع‌التصویر است و در خارج از ایران زندگی می‌کند.

مهناز افشار در تهران به دنیا آمد و از یک خانواده ترک تبریزی است. در آغاز، خانواده‌اش به دلیل گرایش مذهبی، مخالف بازیگری او بودند. او در کلاس‌های بازیگری حمید سمندریان آموزش دید.

او در سال ۱۳۹۳ با یاسین رامین ازدواج کرد و در سال ۱۳۹۴ مادر یک دختر شد. او در سال ۱۳۹۸ اعلام جدایی از یاسین رامین کرد و گفت: “هر آدمی ضعیف یا قوی، یک وجودی داره. ولی وقتی تصمیم می‌گیری یک مادر مجرد باشی باید دوتا وجود داشته باشی و اونا رو برای خودت و فرزندت قوی‌تر هم بکنی.”

طناز طباطبایی در نقش بهاره

فیلم ارادتمند نازنین بهاره تینا

طناز طباطبایی، بازیگر ایرانی است که در فیلم “شنای پروانه” جایزه سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش مکمل زن را دریافت کرد و در فیلم “بی‌رؤیا” نیز برنده جایزه بهترین بازیگر نقش اول زن شد. او همچنین برای فیلم‌های “صداها”، “رخ دیوانه” و “خشم و هیاهو” نامزد دریافت همین جایزه شد.

طناز طباطبایی فارغ‌التحصیل کارشناسی کارگردانی تئاتر و از سال ۱۳۷۹ وارد عرصه بازیگری شده است. او در مجموعه تلویزیونی “میوه ممنوعه” و فیلم “دیشب باباتو دیدم” نیز بازی کرده است. او در زمینه‌های دیگری مانند موسیقی و نقاشی نیز فعالیت دارد. در کل، طناز طباطبایی بازیگری است که به لطف بازی‌هایش در فیلم‌ها و سریال‌های مختلف، شهرت و موفقیت خود را کسب کرد.

آیدا ماهیانی در نقش نازنین

آیدا ماهیانی در نقش نازنین

آیدا ماهیانی در سال ۱۳۹۵ با بازی در فیلم “ارادتمند نازنین بهاره تینا” به همراه بازیگرانی مانند مهناز افشار، طناز طباطبایی، مهران غفوریان و سحر دولتشاهی وارد عرصهٔ هنر شد. این فیلم هرگز به صورت عمومی اکران نشد اما در سال ۱۴۰۲ در کانال‌های تلگرامی منتشر شد. در سال بعد، ماهیانی دوباره با عبدالرضا کاهانی همکاری کرد، اما جزئیات بیشتری دربارهٔ این همکاری در دسترس نیست.

در سال ۹۶، ماهیانی در فیلم “ما شما را دوست داریم خانم یایا” به کارگردانی عبدالرضا کاهانی و با بازی رضا عطاران، امین حیایی و حمید فرخ‌نژاد همکاری و به تایلند سفر کرد. در سال ۹۸، او در فیلم “جوجه تیغی” به کارگردانی مستانه مهاجر، بازی و نقش یکی از دخترها را با نام آیدا ایفا کرد. این فیلم در تاریخ ۱۰ مهر ۱۴۰۰ مجوز اکران دریافت کرد.

همچنین، ماهیانی در سریال “خاتون” به کارگردانی تینا پاکروان، در نقش پناهنده لهستانی به نام باربارا فلان حضور داشت. این سریال از تاریخ ۱۸ مرداد ۱۴۰۰ به صورت اختصاصی در نماوا پخش شد.

مهران غفوریان در نقش بهزاد

مهران غفوریان در نقش بهزاد

مهران غفوریان، بازیگر کمدین و کارگردان ایرانی است. او در سال ۱۳۷۳ با بازی در مجموعه تلویزیونی “لبخند سوم” به شهرت رسید. او در تهران به دنیا آمد و در محلهٔ تهرانسر بزرگ شد. مهران فارغ‌التحصیل رشتهٔ نقاشی عمومی است و در سال ۱۳۷۶ به عرصهٔ کارگردانی پیوست. او تاکنون در بسیاری از برنامه‌های تلویزیونی و فیلم‌های سینمایی حضور داشته است.

مهران غفوریان با ساخت مجموعه‌های تلویزیونی مانند “زیر آسمان شهر” و “هژیرها” شهرت بیشتری کسب کرد. او همچنین در فیلم های “من پلیس نیستم” و سریال “همسایه‌ها” به عنوان کارگردان نیز فعالیت داشت. مهران غفوریان در سال ۱۴۰۰ به علت سکته قلبی دچار مشکل شد و زیر عمل جراحی قرار گرفت.

برخی از هنرپیشه‌های مهم دیگر در این فیلم به شرح زیر هستند:

  • سحر دولتشاهی در نقش مهسا
  • سیاوش چراغی پور در نقش سیاوش
  • پانته آ سیروس در نقش نسرین

بررسی فیلم سینمایی ارادتمند نازنین بهاره تینا

بررسی فیلم سینمایی ارادتمند نازنین بهاره تینا

نمرات فیلم ارادتمند نازنین بهاره تینا در سایت آی ام دی بی با امتیاز 3.4 نشان می‌دهد که این فیلم یکی از بدترین فیلم‌های درام ایرانی سال 1402 است. داستان این فیلم پر از تعلیق است اما نتوانسته توجه مخاطبان سراسر جهان را با ساختار روایی خود جلب کند.

فیلم‌های ابتدایی کاهانی جهان‌بینی و سبک خاصی داشتند. اما در فیلم ارادتمند نازنین، به جای فضاسازی درست و مفهومی جهان‌بینی مورد نظر کاهانی همه چیز به ادابازی ختم می‌شود. در بخش بسط داستان، ایده‌ای از آثار قابل قبول کاهانی وجود ندارد. بازی و اجرای بازیگران اغراق شده و غیرقابل تحمل است، بدون توجیه یا توضیحی.

در واقع، اجرای ضعیف این سه بازیگر با شخصیت‌ها یکسان نیست و حضور محدود مهران غفوریان و سحر دولتشاهی در فیلم بهتر و قابل تماشاتر است. توجیه ممکن ساخت چنین فیلمی می‌تواند این باشد که کارگردان تصمیم گرفته همه چیز را به مسخره بگیرد و به بیننده ذره‌ای احترام نگذارد.

بعد از دیدن و خواندن نقد فیلم سینمایی ارادتمند نازنین بهاره تینا متوجه می‌شوید که این فیلم اجتماعی یکی از فیلم‌هایی است که در سال جدید باعث می‌شود باری دیگر سینمادوستان را از سینمای ایران متنفرتر کند. به احتمال زیاد این فیلم به یکی از بدترین فیلم‌های اجتماعی در سال 1402 تبدیل خواهد شد.

کلام آخر – فیلم ارادتمند نازنین بهاره تینا

کلام آخر – فیلم ارادتمند نازنین بهاره تینا

با معرفی و بررسی فیلم سینمایی ارادتمند نازنین بهاره تینا همراه شما بودیم و سعی کردیم تا این اثر را به خوبی برای شما معرفی کرده و از نقاط ضعف و قوت آن بگوییم. به نظر شما نقاط تاریک و روشن این اثر چه بودند؟ آیا شما قصد دانلود فیلم ارادتمند نازنین بهاره تینا را دارید؟ آیا شما تریلر فیلم سینمایی ارادتمند نازنین بهاره تینا را دیده‌اید؟ لطفا پس از تماشای این عنوان، ما را از نظرات خود با خبر کنید. از همراهی شما سپاس‌گزاریم.

{{farsiNumber(model.mPrc.data && model.mPrc.data.rate)}}
تعداد رای: {{farsiNumber(model.mPrc.data && model.mPrc.data.count)}} نفر
{{farsiNumber(n)}}
مقالات مرتبط
دیدگاه شما
captcha
جدول فروش فیلم ها