بر پایه گزارش جدید، تلاش های اپل برای تجاری سازی پنل های میکرو ال ای دی می تواند به آغاز عرضه آن در 2019 بیانجامد. اپل این فناوری را برای ساخت نمایشگر ساعت های هوشمند اپل واچ، عینکهای مخصوص واقعیت افزوده و نیز محصولات بزرگ تر چون مکبوک ها هدف گذاری نموده است. این فناوری جدید نمایشگر، مزیت های واضحی نسبت به پنل های LCD و OLED کنونی اپل دارد، از جمله روشنایی بیشتر، مصرف کمتر انرژی و باریک تر بودن.
البته این مزیت ها با معایبی نیز همراه می شوند. در حالی که فناوری میکرو ال ای دی (MicroLED) به طور خاص جدید نیست، یکی از عمده ترین چالش های پیش روی آن، تولید به صرفه است. همان طور که از نام آن پیداست، در این فناوری هر پیکسل از خوشه ای ریز از LED ها ساخته شده که هر کدام با ریزه کاری های حساس تولید شده اند و سپس در جایگاه خود قرار داده شده اند. باور بر این است که اپل به وسیله مراکز خود در آمریکا و خارج از آمریکا، برروی خلق روشی برای تولید با صرفه تر کار می کند. براساس گزارش امروز وبگاه تایوانی Digitimes، این تلاش ها برروی دامنه ای از اندازه ها و موارد استفاده ی بالقوه متمرکز شده است. البته میکرو ال ای دی در ابتدا به جای آن که کاملا جایگزین LCD و OLED شود، در کنار آن ها به تولیدات اپل ملحق خواهد شد.
نمایشگرهای اولیه ی میکرو ال ای دی توسط شرکت صنایع نیمرسانای تایوان (TSMC) و جهت دستگاه های کوچک تر تولید خواهد شد. این نمایشگرها از صفحه پشت مبتنی بر سیلیکون استفاده می کنند و در ابتدا سایز هایی 1.3 تا 1.4 اینچی خواهند داشت. برپایه گمانه زنی ها، آن ها در گران قیمت ترین اپل واچ های جدید استفاده خواهند شد. همچنین آن ها به طور بالقوه باریک تر و دارای روشنایی بیشتر از اپل واچ های کنونی مبتنی بر OLED خواهند بود. این مساله می تواند در سال 2019 به واقعیت بپیوندد، انتظار می رود اپل موفق به آغاز تولید در اواخر سال جاری یا اوایل سال بعد شود.
در همین حین، اپل گفته که با شرکت TSMC برای تولید نمایشگرهای کوچک تر میکرو ال ای دی همکاری خواهد کرد. این پنل های 0.7 تا 0.8 اینچی، به یک دستگاه واقعیت افزوده که ممکن است عینک های واقعیت مجازی باشد اختصاص خواهند یافت. تولید انبوهی برای آن برنامه ریزی نشده است، هرچند شایعات قبلی ادعا کرده بودند که ورود اپل به بخش عینک های کوچک واقعیت مجازی احتمالا در سال 2020 خواهد بود. میکرو ال ای دی برخی مزیت های آشکار دیگر را نیز داراست. روشنایی نمایشگر آن می تواند در روشنایی طبیعی روز بهتر عمل کند که این به تصاویر دیجیتال کمک می کند همچنان قابل رویت بمانند. در همین حال مصرف کمتر انرژی نسبت به LCD و OLED و طراحی باریک تر آن می تواند به اپل کمک کند تا عینک های سبک تر و با ضخامت کمتر و نیز با باتری های کوچک تر که همچنان ماندگاری مناسبی دارند تولید نماید.
از آن سو، اپل همزمان برای نمایشگرهای بزرگ تر هم پروژه ای در دست اجرا دارد.گفته شده آن ها از صفحه پشت مبتنی بر لايه نازك ترانزيستوري صفحه نمايش مايع (TFT) به جای سیلیکون استفاده خواهند کرد. گزارش ادعا کرده که این نمایشگرها برای محصولاتی بسیار بزرگ تر از مکبوک ها استفاده می شوند. تولید این پنل ها نیز ممکن است در سال 2019 آغاز شود.