Discover the Rabby Wallet, a user-friendly tool for managing your cryptocurrencies securely. Simplify your digital asset experience at rabby wallet. Vavada casino зеркало

بررسی گوشی ایرانی داریا باند و مشخصات فنی آن

گوشی ایرانی داریا
  • twiter
  • linked-in
  • whatsapp

گوشی داریا باند، اولین گوشی هوشمند شرکت داریا همراه است. گوشی که سال گذشته با مشخصات قابل توجهی روانه بازار شد تا اولین نماینده داریا در بازار موبایل ایران باشد. با پلازا همراه باشید تا بیشتر با این موبایل آشنا شویم.

گوشی‌های ایرانی در طول سال‌های گذشته فراز و نشیب‌های زیادی را تجربه کرده‌اند. تا پیش از این شرکت‌های مختلفی به ساخت یک گوشی داخلی مشغول بودند اما تقریبا همه آن‌ها نتوانستند در دراز مدت با رقبای مطرح خارجی خود رقابت کنند. حالا شرکت داریا همراه، که تا پیش از این یک شرکت ارائه دهنده خدمات موبایل بود، با اولین گوشی هوشمند خود به‌نام داریا باند، وارد بازار شده و امیدوار است بتواند سهمی از بازار موبایل کشور داشته باشد. با ما همراه باشید تا ببینیم این گوشی با چه مشخصات و امکاناتی عرضه شده است.

فهرست مطالب

مشخصات گوشی ایرانی داریا

ویژگی‌هاگوشی داریا باند
نمایشگر۶.۷۸ اینچی سوپر امولد با رفرش‌ریت ۱۲۰ هرتز و رزولوشن 1080p
پردازندهدیمنسیتی ۷۰۵۰
سیستم عاملاندروید ۱۳ با رابط کاربری DariaOS 4.0
حافظه/رم۸ گیگابایت رم | حافظه ۲۵۶ گیگابایت
دوربین‌‌ها۲ + ۸ + ۵۰ با لرزش‌گیر اپتیکال
دوربین سلفی۱۶
باتری۴۷۰۰ میلی‌آمپر با شارژ ۶۶ وات
قیمتاز ۷ میلیون تومان

معرفی گوشی داریا باند

به گفته شرکت داریا، طراحی و انتخاب قطعات این گوشی در داخل ایران انجام شده و فرایند ساخت آن نیز به یک شرکت چینی به صورت ODM واگذار شده است. با توجه به این موضوع به عقیده خیلی‌ها نمی‌توان داریا باند را یک گوشی کاملا ایرانی به‌حساب آورد. اما شاید بزرگترین نقطه قوتی که باند دارد، قیمت بسیار عالی نسبت به مشخصات و سایر رقبایش باشد. اما آیا قیمت مناسب برای جلب رضایت کاربران کافی است؟

نمایشگر و طراحی

این گوشی از طراحی نسبتا متفاوتی نسبت به دیگر موبایل‌های موجود در بازار بهره می‌برد. از لحاظ طراحی ظاهری، خوشبختانه داریا به‌سراغ کپی‌برداری از دیگر رقبای خود نرفته است و در عوض از یک طراحی منحصر به‌فرد استفاده کرده است. همین موضوع سبب شده این گوشی حداقل از لحاظ هویت بصری، بتواند در بازار خودی نشان دهد.

گوشی ایرانی دریا

در پنل پشتی شاهد قرار گیری یک برآمدگی نسبتا بزرگ برای میزبانی از دوربین‌های سه‌گانه گوشی و همچنین فلاش هستیم. لنزهای گوشی برخلاف اکثر رقبا، به‌سبک پیکسل‌های گوگل به‌صورت افقی در کنار یکدیگر و در داخل یک بخش مستطیل شکل، چیده شده‌اند. خود این بخش نیز داخل یک مستطیل بزرگ‌تر قرار گرفته است و کمی از سطح گوشی بالاتر آمده است.

داریا باند همچنین در پنل پشتی خود حالت خمیده دارد تا کاربران با راحتی بیشتری بتوانند گوشی را به دست بگیرند. این خمیدگی از اطراف به قاب فلزی گوشی می‌رسد و سپس نمایشگر خمیده گوشی با حفظ همان زاویه شروع به خودنمایی می‌کند. داریا باند با یک پنل ۶.۷۸ اینچی سوپر امولد ۱۲۰ هرتزی همراه شده است و از این نظر از بیشتر رقبای خود، شرایط بهتری دارد. این نمایشگر دارای نسبت ۲۰:۹ است و به گفته داریا، قادر است به حداکثر ۶۵۰ نیت روشنایی دست پیدا کند.

گوشی ایرانی دریا

در قاب سمت راست گوشی شما به دکمه‌های تنظیم صدا و همچنین دکمه پاور دسترسی دارید. نکته قابل توجه این است که این قسمت از قاب گوشی، عرض بیشتری نسبت به سایر بخش‌ها دارد تا فشار دادن دکمه‌ها کار آسان‌تری باشد. همچنین محل قرار گیری این دکمه‌ها نیز کمی پایین‌تر از ماژول دوربین است و به همین خاطر، دسترسی به آن‌ها خیلی کار سختی نیست.

باتری گوشی داریا باند

در زمینه باتری، داریا حرف‌های زیادی برای زدن دارد. این گوشی از یک باتری ۴۷۰۰ میلی‌آمپری بهره می‌برد، که البته نسبت به بیشتر رقبا که با باتری ۵۰۰۰ میلی‌آمپری همراه می‌شوند، ظرفیت کمتری دارد. خوشبختانه در زمینه سرعت شارژ، این گوشی ظرفیت کمتر باتری را جبران می‌کند. داریا باند از شارژ سریع ۶۶ وات پشتیبانی می‌کند و می‌تواند ظرف مدت ۴۰ دقیقه باتری را از ۰ به ۱۰۰ درصد برساند.

سخت افزار گوشی ایرانی داریا Bond

داریا باند از تراشه دیمنسیتی ۷۰۵۰ بهره می‌برد. یک تراشه میان‌رده که در تابستان سال ۲۰۲۳ توسط مدیاتک معرفی شد و در گوشی‌هایی مثل ریلمی ۱۲ پلاس نیز مورد استفاده قرار گرفته است. این تراشه ۸ هسته‌ای با فرایند ۶ نانومتری ساخته شده و دارای ۲ هسته A78 با فرکانس ۲.۶ گیگاهرتز و ۶ هسته A55 با فرکانس ۲.۰ گیگاهرتز است و از پردازنده گرافیکی مالی G68 MP4 نیز بهره می‌برد. داریا، این گوشی را تنها در یک پیکربندی با رم ۸ گیگابایت و حافظه داخلی ۲۵۶ گیگابایت وارد بازار کرده است.

گوشی ایرانی دریا

از لحاظ عملکرد می‌توان گفت این تراشه در حد و اندازه‌های تراشه اسنپدراگون 778G و دیمنسیتی ۱۰۸۰ عمل می‌کند و قادر است عملکرد روان و بسیار خوبی را در اختیارتان قرار دهد. حتی برای گیمینگ و اجرای بیشتر عناوین با تنظیمات گرافیکی متوسط نیز می‌توانید روی آن حساب باز کنید. البته که عملکرد تراشه رابط مستقیمی با رابط کاربری گوشی و همچنین سیستم‌خنک‌کننده آن دارد و از آنجایی که داریا در مورد سیستم خنک‌کننده گوشی باند، اطلاع‌رسانی نکرده است، مشخص نیست عملکرد گوشی تحت بار زیاد تا چه اندازه با افت مواجه خواهد شد.

با این حال می‌توان گفت گوشی باند با تراشه دیمسیتی ۷۰۵۰، با توجه به قیمتی که دارد، با اختلاف زیادی از قدرتمندترین تراشه در میان رقبای خود برخوردار است و از این نظر هیچ گوشی نمی‌تواند رقیب جدی برای آن باشد.

دوربین گوشی ایرانی داریا باند

در بخش دوربین، این گوشی از یک دوربین اصلی ۵۰ مگاپیکسلی مجهز به لرزش‌گیر اپتیکال در کنار یک دوربین فوق‌عریض ۸ مگاپیکسلی و همچنین یک دوربین ۲ مگاپیکسلی ماکرو بهره می‌برد.

دوربین اصلی در نور کافی عملکرد قابل قبولی دارد و جزئیات را به خوبی حفظ می‌کند؛ با این وجود بزرگترین نقطه ضعف آن عملکرد ضعیف در حفظ جزئیات تصاویر است. به‌خصوص در صورتی که یک قسمت با نور زیادی در قاب وجود داشته باشد. بخش‌هایی که نور بیشتری در آن‌ها وجود دارد، به‌اندازه قابل توجهی تار هستند و جزئیات بسیار کمی دارند.

گوشی ایرانی دریا

خوشبختانه دوربین فوق‌عریض از این نظر عملکرد بهتری دارد و می‌توان گفت از کنتراست بهتری نیز برخوردار است. البته که این دوربین نیز مثل اکثر دوربین‌های فوق‌عریض استفاده شده در گوشی‌های اقتصادی، اصلا عملکرد خوبی در حفظ جزئیات در گوشه‌های تصویر ندارد و با وجود این که مرکز تصویر از وضوح قابل قبولی برخوردار است، گوشه‌های قاب در برخی مواقع کاملا تار هستند و نویز قابل ملاحظه‌ای دارند.

در مجموع می‌توان گفت دوربین‌های گوشی اصلا عملکردی در حد رقبا ندارند؛ به‌خصوص اگر قیمت اصلی که داریا برای این گوشی درنظر گرفته است را ملاک قرار دهیم. به‌نظر می‌رسد در زمینه پردازش تصویر، داریا باند جای کار زیادی دارد و شاید بهتر باشد با ارائه آپدیت‌های نرم‌افزاری، مشکلاتی در این زمینه وجود دارد را برطرف کرد.

سیستم‌عامل و رابط کاربری

گوشی داریا باند با سیستم‌عامل اندروید ۱۳ و رابط کاربری DariaOS 4.0 وارد بازار شده است و به گفته داریا قرار است تا ۵ سال آپدیت‌های امنیتی را دریافت کند. گوشی همچنین قرار است تا اندروید ۱۶ نیز بروزرسانی شود.

رابط کاربری داریا، برخلاف One UI یا HyperOS، شباهت بسیار زیادی به اندروید خام دارد و داریا خیلی سیستم‌عامل اصلی گوشی را با تغییرات همراه نکرده است. بسیاری از برنامه‌های پیش‌فرض گوشی از جمله برنامه‌های مدیریت فایل، تلفن، ساعت، پیامک، مخاطبین، گالری و تقویم، همان برنامه‌های پیش‌فرض گوگل برای اندروید هستند.

گوشی ایرانی دریا

البته گوشی در روزهای اول عرضه مشکلات نرم‌افزاری زیادی مثل عملکرد کند حسگر اثر انگشت داشت که داریا با انتشار آپدیت‌های نرم‌افزاری تا حد زیادی این مشکلات را برطرف کرده است. همچنین به‌تازگی اندروید ۱۴ با رابط کاربری DaraOS 5 نیز برای این گوشی منتشر شده است. این نسخه دارای چند قابلیت اضافی از جمله کیف پول داریا است که با استفاده از آن کاربران می‌توانند امتیازات کسب شده در اکوسیستم این شرکت را ذخیره یا خرج کنند.

قیمت و تاریخ عرضه گوشی داریا باند

داریا باند در تیر ماه سال ۱۴۰۲ معرفی و وارد بازار شد. داریا از روز اول عرضه تا به امروز، این گوشی را با قیمت ۹ میلیون تومان به‌فروش می‌رساند اما در صورتی که سری به بازار بزنید، می‌توانید آن را با قیمت به‌مراتب کمتری (حدود ۷ میلیون تومان) خریداری کنید. این گوشی در ۳ رنگ مشکی، نقره‌ای و سبز در بازار ایران به‌فروش می‌رسد.

سخن پایانی

باند به‌عنوان اولین گوشی شرکت داریا و با توجه به قیمتی که در بازار دارد، گوشی خیلی بدی نیست؛ با این وجود و با توجه به سابقه دیگر شرکت‌های داخلی در این زمینه، نگرانی‌هایی از بابت پشتیبانی نزد کاربران وجود دارد. همچنین باید به این نکته هم اشاره کرد که داریا باند با توجه به قیمت اصلی که دارد، از هیچ برتری یا مزیت خاصی نسبت به دیگر رقبای خود برخوردار نیست و در حقیقت در بسیاری از جنبه‌ها، گوشی ضعیف‌تری هم به‌حساب می‌آید. اما در صورتی که قیمت گوشی در بازار را مدنظر قرار دهیم، می‌توان گفت این گوشی گزینه بهتری نسبت به اکثر رقبایش به‌حساب می‌آید. نظر شما در مورد این گوشی چیست؟ آیا تجربه کار با آن را داشته‌اید؟ دیدگاه‌های خود را در بخش نظرات با ما و سایر کاربران پلازا به‌اشتراک بگذارید.

{{farsiNumber(model.mPrc.data && model.mPrc.data.rate)}}
تعداد رای: {{farsiNumber(model.mPrc.data && model.mPrc.data.count)}} نفر
{{farsiNumber(n)}}
مقالات مرتبط
دیدگاه شما
captcha
جدول فروش فیلم ها
  • 956.366 میلیارد دلار
    Oppenheimer
    اکران: 21 جولای 2023
  • 571.721 میلیارد دلار
    Wonka
    اکران: 15 دسامبر 2023
  • 423.489 میلیارد دلار
    Aquaman and the Lost Kingdom
    اکران: 22 دسامبر 2023
  • 221.893 میلیارد دلار
    Migration
    اکران: 22 دسامبر 2023
  • 206.185 میلیارد دلار
    Trolls Band Together
    اکران: 17 نوامبر 2023
  • 156.771 میلیارد دلار
    Killers of the Flower Moon
    اکران: 19 اکتبر 2023
  • 151.782 میلیارد دلار
    Anyone But You
    اکران: 22 دسامبر 2023
  • 92.691 میلیارد دلار
    Mean Girls
    اکران: 12 ژانویه 2023
  • 89 میلیارد دلار
    Wish
    اکران: 22 نوامبر 2023
  • 51.6558 میلیارد دلار
    The Boys in the Boat
    اکران: 25 دسامبر 2023
  • 314.343 میلیارد تومان
    فسیل
    اکران: 22 اسفند 1401
  • 248.7 میلیارد تومان
    هتل
    اکران: 05 مهر 1402
  • 77.5419 میلیارد تومان
    شهر هرت
    اکران: 22 تیر 1402
  • 59.6495 میلیارد تومان
    بچه زرنگ
    اکران: 02 شهریور 1402
  • 49.8288 میلیارد تومان
    ویلای ساحلی
    اکران: 23 آبان 1398
  • 49.4606 میلیارد تومان
    هاوایی
    اکران: 13 دی 1402
  • 25.0594 میلیارد تومان
    نارگیل 2
    اکران: 18 مرداد 1402
  • 24.7578 میلیارد تومان
    ورود خروج ممنوع
    اکران: 15 آذر 1402
  • 19.6814 میلیارد تومان
    سه کام حبس
    اکران: 05 اردیبهشت 1402
  • 19.4418 میلیارد تومان
    آهنگ دو نفره
    اکران: 30 فروردین 1402