شرکت SpaceX یک گام دیگر به ساخت سفینه فضایی خصوصی که قابلیت استفاده مجدد را داشته باشد نزدیک تر شده است. این شرکت اعلام کرده است که کپسول پیشین خود به نام دراگون (Dragon) در تاریخ سوم جولای (امروز) در آب فرود امده است و به نخستین سفینه ی تجاری تبدیل شده است که مجددا به ایستگاه فضایی بین المللی سفر می کند. این پروژه عملیات بسیار بزرگی نداشت و چالش اصلی در آن قراردادن سفینه در مدار زمین بود، با این وجود رسیدن به این قابلیت در زمینه ی فناوری های فضایی دستاورد بزرگی محسوب می شود. این دستاورد به ویژه برای صنایع فضایی بسیار بزرگ اهمیت فوق العاده ای دارد. استفاده ی دوباره ی شرکت هایی مانند SpaceX هم از کپسول و هم از موشک بدین معناست که هزینه ی هر ماموریت بسیار کاهش پیدا خواهد کرد. با این تفاسیر شرکت های فضایی می توانند سفرهای بیشتری انجام دهند و بدون وابستگی شدید به بودجه های دولتی مامورت های خود را به انجام برسانند و دستاوردهای تازه ای کسب نمایند.
این پدیده برای ناسا هم مفید است زیرا ناسا برای تامین شرایط ماموریت هایی از این دست عملا به شرکت SpaceX وابسته است. کپسول دراگون تنها سفینه ای است که بیش از یکبار استفاده شده و در قادر است حجم زیادی از محموله را به زمین بازگرداند. از سوی دیگر ناسا احتمالا مایل نیست تنها برای بازسازی آزمایش ها و به روز بودن آن ها هزینه ی هنگفتی بپردازد.
آخرین پرواز حاوی مطالعاتی درباره ی تاثیرات ریزجاذبه روی قلب و سلول های بنیادی است. در محموله ی این پرواز همچنین تحقیقات صورت گرفته در مورد نوعی دارو وجود دارد که قادر است افت حجم استخوانی را در فضانوردان درمان نماید. پایین آمدن هزینه ی پرواز باعث می شود این آزمایش ها بیشتر انجام شوند و یا دسته کم وجود آن ها تایید شود.