مقایسه انواع سرورهای فیزیکی

مقایسه انواع سرورهای فیزیکی
  • twiter
  • linked-in
  • whatsapp

مقایسه انواع سرورهای فیزیکی

سرور فیزیکی یک دستگاه کامپیوتری مجهز به مادربرد، CPU، حافظه، هارد دیسک و سایر تجهیزات فیزیکی است. سرورهای فیزیکی یا “bare metal server” علاوه بر قطعات فیزیکی به یکی از سیستم‌ عامل‌های رایج لینوکس یا ویندوز برای اجرای برنامه‌ها نیاز دارند. سرورها معمولاً اندازه بزرگی دارند و از آنجایی که منابع و اجزای سرورهای فیزیکی را نمی‌توان در بین چندین کسب و کار دیجیتال به اشتراک گذاشت، یک سرور فیزیکی تنها به یک کسب و کار واحد تعلق دارد برای خرید سرور hp وارد سایت تجهیزات شبکه فیدار بشوید.

سرورهای فیزیکی بر اساس کاربرد به سرور پروکسی، وب سرور، انتقال فایل، پایگاه داده و چاپ تقسیم می‌شوند اما‌، از لحاظ ساختار فیزیکی به سرورهای ایستاده (Tower)، رکمونت (Rackmount) و تیغه‌ای (Blade) دسته‌بندی می‌شوند.

پیکربندی فیزیکی سرور معمولاً با توجه به نوع خدماتی که ارائه می‌دهد، متفاوت است. به عنوان مثال، سرور پایگاه داده نیاز به پردازش یا منابع حافظه بیشتری برای مدیریت تراکنش های همزمان دارد.

رایج‌ترین سرور نوع ایستاده آن است. این سرورها شبیه کیس‌های معمولی هستند اما با اندازه بزرگتر و مجهز به اسلات‌های بیشتر برای گسترش عملکرد سرور طراحی می‌شوند. سرور ایستاده دارای یک شاسی بزرگ به منظور پیکربندی دلخواه است، به همین دلیل، این سرور برای بسیاری از برنامه‌ها ایده آل است و به نوعی سرور همه کاره محسوب می‌شود.

سرور رک شبیه سوئیچ است و شامل رک U1، U2، U4 و غیره است. معمولاً U1 در فضا صرفه جویی می‌کند، اما عملکرد و مقیاس پذیری ضعیفی دارد اما برای برخی زمینه‌های نسبتاً ثابت کسب و کار مناسب است. سرورهای U4 عملکرد و مقیاس پذیری بالاتری دارند و به طور کلی از بیش از 4 پردازنده با کارایی بالا و تعداد زیادی مؤلفه استاندارد قابل تعویض پشتیبانی می‌کنند.

سرورهای Blade یا تیغه‌ای شبیه سرورهای رک هستند، با این تفاوت که اندازه کوچک‌تری دارند و فقط شامل بردهای مدار مدولار مانند CPU سرور، حافظه و کنترل‌های شبکه هستند. برخی از سرورهای Blade مجهز به درایوهایی برای ذخیره سازی شبکه هستند.

هر چند، اندازه سرور تیغه‌ای کوچک است اما، می‌توان تیغه‌های زیادی را در همان فضا قرار داد. از طرف دیگر، سرورهای رک پهن و کوتاه هستند، به این معنی که، فقط می‌توان یک سرور را در یک بخش از رک قرار داد.

در مقایسه با سرورهای رک، سرورهای بلید بیشتر برای پردازش و خوشه‌بندی داده‌ها با کارایی بالا استفاده می‌شوند. پیکربندی داخلی قابل تعویض است و از حذف یا جایگزینی دستگاه‌های موجود در خوشه برای تعمیر و نگهداری و کاهش زمان خرابی پشتیبانی می‌کند. سرورهای رک مجهز به کابل‌ها و سایر امکانات هستند و همه اجزای آ‌ن‌ها به طور مستقل کار می‌کنند. این سرورها از حافظه، هارد دیسک و CPU اضافی برای پشتیبانی از توسعه استفاده می‌کنند.

میزان گرمای سرور رک با توجه تعداد سرورهای نصب شده تعیین می‌شود، در حالی که گرمای سرور تیغه‌ای با تعداد نصب‌های اولیه تعیین می‌شود. به دلیل تمرکز بالا در سرورهای تیغه‌ای این دستگاه‌ها هزینه‌ خنک کنندگی بالاتری دارند. در عوض، سرورهای ایستاده فقط به وسایل جانبی مانند مانیتور نیاز دارند و هزینه خنک کننده کمتری نیز دارند.

هر چند سرورهای رک و ایستاده از نظر عملکرد یکسان هستند اما، از لحاظ اندازه و مدیریت متفاوت عمل می‌کنند. سرورهای رک بسیار کوچکتر از مدل‌های ایستاده هستند و می‌توان آن‌ها را برای مدیریتstack در محفظه سرور قرار داد، در حالی که سرورهای ایستاده معمولاً در شبکه‌های کوچک دفاتر یا خانه استفاده می‌شوند و فضای زیادی را اشغال می‌کنند.

هر دو سرور رک و ایستاده با اجزای مستقل برای مقیاس پذیری بیشتر پیکربندی شده‌اند. سرور ایستاده نسبت به رک به پیکربندی کمتری نیاز دارد و از سفارشی‌سازی و ارتقا برای نیازهای تجاری پشتیبانی می‌کند.

 

مشخصات فنی و قدرت سرور نسل 9

HPE نسل نهم (Gen9) از سرورهای ProLiant خود را در سال 2014 منتشر کرد. این نسل از حداکثر دو پردازنده‌ه Xeon E5-2600 v3/v4 اینتل برای محدوده‌های DL100، DL300 و ML300 بهره می‌برد.

پهنای باند حافظه در نسل 9 این سرورها با 8 کانال، 154 گیگابایت در ثانیه است. این سرورها امنیت پیشرفته‌تری‌ را از طریق Silicon Root of Trust و تأیید run-time firmware ارائه می‌کنند که سیستم را از حملات سایبری و بدافزارها محافظت می‌کنند.

HPE سرور Gen9 را به گونه‌ای طراحی کرده است که قابل ارتقا باشد و حافظه بیشتر، هارد دیسک‌های بزرگ‌تر و سایر اجزای اضافی روی آن‌ها قابل نصب باشند. سرورهای Gen9 HPE ProLiant می‌توانند با 22 هسته شروع و تا 36 هسته نیز گسترش پیدا کنند. علاوه بر این، برخی از مدل های Gen9 شامل رایزرهای اختیاری با دو یا سه اسلات توسعه half-length/ full-height و full-height/ half-length هستند.

مشخصات انواع سرور dl380

HPE ProLiant DL380 Gen9 برای طیف وسیعی از حجم‌های کاری از جمله مراکز داده، کسب و کارهای کوچک و متوسط در حال رشد و مراکز و دفاتر راه دور طراحی شده است و یکی از پرفروش‌ترین سرورهای جهان محسوب می‌شود. این مدل یک سرور رک U2 است که عملکرد و مقیاس‌پذیری بیشتری را نسبت به نسل‌های قبلی خود ارائه می‌دهد و از ابتدایی‌ترین تا پیچیده‌ترین برنامه‌های کاربردی مهم را اجرا می‌کند. در ادامه به برخی از مشخصات این سرور می‌پردازیم.

  • پردازنده

دو پردازنده از خانواده Intel Xeon E5-2600 v4 یا Intel E5-2600 v3 روی DL380 Gen9 قابل نصب هستند. بدین ترتیب، حق انتخاب خوبی از میان مجموعه عظیمی از پردازنده‌ها دارید تا دقیقاً نیازهای تجاری، حجم کاری خود را برآورده کنید. پردازنده‌های Intel Xeon E5-2600 v4 نسبت به پردازنده‌های E5-2600 v3 ، 23 درصد افزایش عملکرد را ارائه می‌دهند.

این پردازنده‌ها در سرور از 4، 6، 8، 10، 12، 14، 16، 18، 20 یا 22 هسته و حداکثر 45 مگابایت حافظه کش پشتیبانی می‌کنند.

  • حافظه

DL380 از 24 اسلات HPE DDR4 SmartMemory پشتیبانی می‌کند. سرور حداکثر از 3 ترابایت DDR4 LRDIMM ( 24×128 گیگابایت با سرعت 2400مگاهرتز) یا 768 گیگابایت RDIMM (24 × 32 گیگابایت با سرعت 2400 مگاهرتز) حافظه پشتیبانی می‌کند. همچنین، توانایی پشتیبانی از SAS یا SATA SSD عظیم 23/184 ترابایتی را دارد. با استفاده از HPE SmartMemory، می‌توان انتظار 21 درصد افزایش عملکرد نسبت به سایز ماژول‌های حافظه داشت. همچنین، DL380 G9 یکی از اولین سرورهای ProLiant است که از HPE Persistent Memory پشتیبانی می‌کند که عملکرد و انعطاف پذیری بیشتری دارد.

همچنین، حفاظت پیشرفته حافظه ECC از فناوری برای شناسایی و تصحیح خطاهای تک و چند بیتی در تراشه DRAM استفاده می‌کند.

  • ذخیره سازی

DL380 G9 دارای یک شاسی با تنظیمات Universal Media Bay برای پشتیبانی از 8 تا 24 SFF و همچنین 4 یا 12 درایو LFF است. حافظه‌های NVMe از درایو عقب برای ذخیره سازی و انعطاف پذیری بیشتر پشتیبانی می‌کند. همچنین، از یک کنترلر SATA HPE Dynamic Smart Array B140i برای بوت، داده و مدیا استفاده می‌کند. با این حال، کنترلرهای Smart SAS HBA را نیز می‌توان برای سرعت دسترسی 12 گیگابیت بر ثانیه انتخاب کرد.

  • توسعه

DL380 از شش اسلات توسعه PCie 3.0 در پیکربندی پردازنده‌های دوگانه پشتیبانی می‌کند. این اسلات‌ها برای کارت‌های شبکه اضافی، کارت‌های کنترل‌کننده یا GPU با عرض دو برابر استفاده می‌شوند.

  • مدیریت

DL380 Gen9 دارای مدیریت یکپارچه LightsOut (iLO) HPE است. مدیریت یکپارچه استاندارد عملیاتی همچون، هشدار، گزارش و مدیریت از راه دور را به مدیران ارائه می‌دهند. قابلیت استاندارد، Intelligent Provisioning برای ساده‌سازی استقرار سرور و ارائه انعطاف پذیری در این سرور پیش‌بینی شده است.

بهره وری و امنیت

فناوری مجازی‌سازی اینتل در DL380 Gen9 یک پلتفرم سخت افزاری را به چندین پلتفرم مجازی تبدیل می‌کند. جداسازی فعالیت‌های محاسباتی در پارتیشن‌های جداگانه موجب، محدود کردن زمان خرابی و حفظ بهره‌وری و امنیت بالا می‌شود و امکان مدیریت بهتر را ارائه می‌دهد. فناوری Hyper-threading در این سرور با بکارگیری منابع بدون استفاده، توان عملیاتی را برای بارهای کاری مهم افزایش داده و عملکرد سیستم را بهبود می‌دهد. خانواده پردازنده‌های Intel Xeon E5 در این سرور برای معماری مراکز داده نسل بعدی و ارائه تطبیق پذیری در بارهای کاری مختلف در مرکز داده یا فضای ابری طراحی شده است.
خرید عمده سرور hp

{{farsiNumber(model.mPrc.data && model.mPrc.data.rate)}}
تعداد رای: {{farsiNumber(model.mPrc.data && model.mPrc.data.count)}} نفر
{{farsiNumber(n)}}
مقالات مرتبط
دیدگاه شما
captcha
جدول فروش فیلم ها