انیمه های انگیزشی برای تمام سنین میتواند الهام بخش باشد. بسیاری از انیمهها وجود دارند که ممکن است به شما نشان دهند رویاهایتان آنقدرها هم دست نیافتنی نیست. برای شناختن بهترین انیمه انگیزشی با ما همراه باشید.
انیمه (Anime) شهرت خاصی دارد؛ شما یا آن را دوست دارید یا از آن متنفر هستید یا فقط فکر میکنید برای بچهها است. اما اگر بیشتر در دنیای خوش رنگ و لعاب انیمهها غرق شوید، میفهمید که برخی از انیمه های انگیزشی جدید این توانایی ذاتی را دارد که به بیننده حس قدرت و اعتماد به نفس را القا کنند. در این لیست به معرفی بهترین انیمه های انگیزشی سینمایی و سریالی پرداختهایم تا شما را به سمت بهتر و بهتر شدن سوق دهیم.
فهرست مطالب
بهترین انیمه های انگیزشی سینمایی
در ادامه بهترین انیمه های انگیزشی سینمایی را به شما معرفی میکنیم. اگر به تازگی شروع به دیدن انیمه کردهاید، انیمههای سینمایی میتوانند بهترین شروع براش شما باشند. پس اگر انیمیشن های انگیزشی کوتاه را دوست دارید این لیست را از دست ندهید.
1. فقط فردا (Only Yesterday)
- سال انتشار: 1991
- کارگردان: ایساو تاکاهاتا «Isao Takahata»
- ژانر: انگیزشی، خانوادگی، عاشقانه
- مدت زمان: 120دقیقه
- امتیاز IMDB: نمره 7.6
- امتیاز MAL: نمره 7.43
داستان این انیمه درباره زن جوانی است که تصمیم میگیرد به زادگاهش، روستایی که در آن بزرگ شده است، بازگردد و خواهر و مادرش را ملاقات کند. او در طول این سفر شروع به یادآوری دوران کودکیاش میکند. خاطرات تلخ و شیرین، اولین عشق کودکانهاش، بلوغ و بزرگ شدن، ناامیدیهایش از درس ریاضی همه و همه به سراغش میآیند. در این میان، او با خود فکر میکند که آیا تا کنون زندگی داشته که از آن راضی بوده است یا خیر!
انیمه انگیزشی فقط فردا، جزو آن دسته انیمههایی است که دست کم گرفته شده است. این انیمه که برگرفته از مانگایی با همین اسم است، میتواند به شما در پیدا کردن دیدگاه جدیدی به زندگی کمک کند.
2. دختری که در زمان پرش کرد (The Girl Who Leapt Through Time)
- سال انتشار: 2006
- کارگردان: مامورو هوسودا «Mamoru Hosoda»
- ژانر: سفر در زمان، فانتزی، درام
- مدت زمان: 98 دقیقه
- امتیاز IMDB: نمره 7.7
- امتیاز MAL: نمره 8.12
حتما تا به حال چندین بار درباره داستانهایی که در آن شخصیت اصلی بارها و بارها به روز خاصی از زندگی خود باز میگردد، شنیدهاید. دختری که در زمان پرش کرد نیز یک انیمه انگیزشی است که تقریبا همین داستان را روایت میکند. کازوکو «KAZUKU» دختری است که با استشمام عطر خاصی در آزمایشگاه مدرسه، به سه روز قبل یعنی درست قبل زمانی که زلزله و آتشسوزی رخ خواهد داد، باز میگردد.
این انیمه بازسازی شده یک سریال ۷ قسمتی با همین نام است که در سالهای 1965 تا 1966 منتشر میشد. آهنگ این انیمه که ساخته یومی ماتسوتیا «Yumi matsutia» است نیز در جهان شهرت بی نظیری دارد.
3. نجوای قلب (Whisper of the Heart)
- سال انتشار: 1995
- کارگردان: یوشیفومی کوندو «Yoshifumi Kondô»
- ژانر: انگیزشی، عاشقانه، فانتزی
- مدت زمان: 111 دقیقه
- امتیاز IMDB: نمره 7.9
- امتیاز MAL: نمره 8.22
انیمه انگیزشی نجوای قلب درباره یک دختر ۱۴ ساله پر انرژی به نام شیزوکو سوکیشیما «Shizuku Tsukishima» است که در اوقات فراغت خود از خواندن رمان و نوشتن شعر لذت میبرد. او که یک روز عصر به کارتهای صندوق کتابهایش نگاه میکند، متوجه میشود که کتابهای کتابخانهاش توسط پسری به نام سیجی آماساوا «Seiji Amasawa» مرتبا چک میشود. شیزوکو سعی میکند در کنار رشد رابطه خود با سیجی، از زمزمههای قلبش و باران الهام گرفته و احساسات خود را به تصویر بکشد.
جالب است بدانید که این انیمه یکی از انیمه های معروف انگیزشی است که نویسندگی آن را کارگردان معروف هایائو میازاکی «Hayao Miyazaki» است. ۳ سال پس از انتشار این انیمه انگیزشی یعنی در سال ۱۹۹۸ کارگردان آن کوندو درمیگذرد. استودیو گیبلی امیدوار بود که کندو جانشین میازاکی و ایسائو تاکاهاتا شود.
4. طعمهای جوانی (Flavors of Youth)
- سال انتشار: 2018
- کارگردان: هائولینگ لی «Haoling Li»، یوشیتاکا تاکشی «Yoshitaka Takeuchi»، شیائوشینگ یی «Xiaoxing Yi »
- ژانر: درام، عاشقانه
- مدت زمان: 74 دقیقه
- امتیاز IMDB: نمره 6.6
- امتیاز MAL: نمره 7.12
در هیاهوی زندگی سخت شهری در چین، خاطرات روزهای شیرین کودکی همواره به ذهن سه شخصیت اصلی داستان هجوم میآورند. این انیمه انگیزشی سه داستان که در سه شهر مختلف اتفاق میافتد را روایت میکند. این سه جوان که در آستانه بزرگسالی هستند، سعی میکنند مزه دوران جوانی خود را دوباره احیا کنند.
برخلاف انیمه های انگیزشی ژاپنی که در این لیست معرفی شد، این انیمه چینی است. طعم های جوانی پیچیدهتر شدن زندگی را به تصویر میکشد. در عین حال تجربیات و دردهایی را که در دوران جوانی خود داشتهایم را به یاد میآورد.
بهترین انیمه های انگیزشی سریالی
حال نوبت به معرفی بهترین انیمه های انگیزشی سریالی میرسد. پیشنهاد میکنیم حتما این انیمهها را تماشا کنید چرا که میتوانند امید تازهای برای دنبال کردن رویاهایتان در شما زنده کنند.
1. باراکامون (Barakamon)
- سال انتشار: 2014
- کارگردان: ماساکی تاچیبانا « Masaki Tachibana»
- ژانر: کمدی، انگیزشی، روزمره
- تعداد قسمتها: 12
- امتیاز IMDB: نمره 8.2
- امتیاز MAL: نمره 8.38
داستان این انیمه انگیزشی با شخصیت اصلی ما، یعنی خوشنویسی به نام سیشو «Seishuu»، شروع میشود که که فکر میکند دیگر نمیتواند مثل گذشته خوشنویسی کند و سبک خود را از دست داده است. پدرش او را به جزیرهای دورافتاده میفرستد تا خود را پرورش دهد و الهام بگیرد. سیشو در نهایت با مردم محلی دوست میشود. از طریق این ماجراجوییهای اجتماعی، او سبک جدیدی را کشف میکند که یادآور دوران خوب او در جزیره است.
این انیمه میتواند یکی از بهترین انیمه های انگیزشی برای کودکان باشد؛ چرا که شخصیت اصلی یاد میگیرد خود را پس بگیرد و پس از شکستهایی که خورده است تسلیم نشود.
2. گیون (Given)
- سال انتشار: 2019
- کارگردان: هیکارو یاماگوچی (Hikaru Yamaguchi)
- ژانر: موزیکال، درام
- تعداد قسمتها: 12+1 اپیزود
- امتیاز IMDB: نمره 7.7
- امتیاز MAL: نمره 8.3
در انیمه گیون، موسیقی قلبها را گرم و به هم نزدیک میکند. همانطور که بسیاری از طرفداران موسیقی باور دارند، این زبانی جهانی است که فراتر از فرهنگها و زبانها عمل کرده و عشق را به مردم میآموزد.
این انیمه درباره پسری به نام مافویو (Mafuyu) است. او در گذشته دوست صمیمی خود یوکی (Yuki) را از دست داده و تنها چیزی که از آن دارد یک گیتار است. به همین خاطر، او سعی میکند به همکلاسی خود اونهیاما نزدیک شود و از او گیتارزدن را بیاموزد. رفته رفته متوجه استعداد خود در خوانندگی میشود. در کنار پیشرفت در موسیقی او با احساسات و جنگهای درونی خود مواجه میشود.
3. بچهها روی شیب (Kids on the Slope)
- سال انتشار: 2012
- کارگردان: شیشنیچیرو واتانابه «Shinichirō Watanabe»
- ژانر: زندگی روزمره، درام، انگیزشی
- تعداد قسمتها: 12
- امتیاز IMDB: نمره 8.2
- امتیاز MAL: نمره 8.31
کائورو نیشیمی «Kaoru Nishimi» دانش آموز دبیرستانی باهوش و درونگرا از خانوادهای ثروتمند بوده که به دلیل شغل پدرش اغلب به شهرهای مختلف سفر کرده است. طی یکی از سفرهایی که داشت، او از یوکوسوکا، کاناگاوا به ساسبو، ناکازاکی نقل مکان میکند و در اولین روز مدرسه با سنترو کاوابوچی «Sentarō Kawabuchi» آشنا میشود. سنترو عاشق موسیقی جاز است، در حالی که کائورو از پیانو لذت میبرد. این دو در کنار هم یاد میگیرند چگونه الهامبخش هم باشند.
این انیمه برخلاف داستانش که در یک دبیرستان رخ میدهد، به هیچ عنوان، یکی از انیمه های انگیزشی برای درس خواندن کودکان به شمار نمیرود. عشق موسیقی در این انیمه انگیزشی موج میزند و در طول داستان شما خواهید دید که چگونه شخصیتهای اصلی در کنار هم شکوفا میشوند.
4. هایکیو (Haikyuu)
- سال انتشار: 2020
- کارگردان: سوسومو میتسوناکا «Susumu Mitsunaka »، ماساکا ساتو « Masako Satō»
- ژانر: کمدی، درام، ورزشی، انگیزشی
- تعداد قسمتها: 89
- امتیاز IMDB: نمره 8.7
- امتیاز MAL: نمره 8.44
اگر فکر می کنید زندگی سخت است، هیناتا بودن را تصور کنید. او قصد دارد در والیبال عالی باشد، اما اغلب مورد تمسخر قرار میگیرد؛ زیرا او بسیار قد کوتاه است. او در طول داستان یاد میگیرد بر ضعفهای خود غلبه کند و کسانی که او را دست کم میگیرند، شوکه کند.
این انیمه یک انیمه انگیزشی ورزشی محسوب میشود که در صدا و سیما آن را با نام آبشار سرنوشت پخش کردهاند. هایکیو برای کودکان مناسب است، اما توجه داشته باشید که او درسش را رها نکند و کل وقتش را به والیبال بازی کردن نگذراند؛ چرا که این انیمه به هیچ عنوان جزو انیمه های انگیزشی درسی نیست، بلکه ذوق والیبال را در وجود فرد زنده میکند!
5. آکادمی قهرمانانه من (My Hero Academia)
- سال انتشار: 2016-تاکنون
- کارگردان: (Kenji Nagasaki)
- ژانر: قهرمانانه، فانتزی، ماجراجویی
- تعداد قسمتها: 138+8
- امتیاز IMDB: نمره 8.3
- امتیاز MAL: نمره 7.9
انیمه آکادمی قهرمانانه من، یکی دیگر از انیمه های انگیزشی است که به ما نشان میدهد برای قهرمان بودن تنها چیزی که نیاز داریم، تلاش و کوشش است. در این انیمه، 80 درصد مردم دنیا دارای قدرتهای ماواریی هستند و برخی از آنها وظیفه دارند از مردم در مقابل اتفاقات و هیولاهای مختلف مراقبت کنند.
در این دنیا، پسری به نام میدوریا ایزوکو (Izuku Midoriya) زندگی میکند که بدون هیچ قدرتی متولد شده است. با این حال، او در تلاش است تا یک قهرمان شود. با این که همه به او میگویند که این بک رویای دست نیافتنی است اما میدوریا دست از تلاش نمیکشد و با کمک الگوی زندگی خود المایت (All Might) سعی میکند بر این رویای خود جامه عمل بپوشاند.
6. شبدر سیاه (Black Clover)
- سال انتشار: 2017-تاکنون
- کارگردان: تاتسویا یوشیهارا (Tatsuya Yoshihara)
- ژانر: فانتزی، ماجراجویانه
- تعداد قسمتها: 170
- امتیاز IMDB: نمره 8.3
- امتیاز MAL: نمره 8.2
شبدر سیاه نیز در دنیایی اتفاق میافتد که جادوگران درصد بیشتری از دنیا را تشکیل میدهند. در این بین، آستا (Asta) در کنار دوست دوران کودکیش یونو (Yuno) تصمیم میگیرند، پادشاه جادوگران شوند. اما آستا قدرت جادویی ندارد و باید با تکیه بر قدرت بدنی خود در این راه تلاش کند.
در این راه، آستا، با وجود نداشتن جادو، یک کتاب اسرارآمیز پنج برگی به دست میآورد که حاوی شمشیرهای جادویی و یک عضو بیجسم از نژاد شیطان است که از ضد جادوی کمیاب استفاده میکند. پس از آن، او و یونو هر کدام اولین گام خود را برای تحقق جاه طلبیهای خود برمیدارند و به تیم شوالیه جادویی میپیوندند.
7. دوره آبی (blue periode)
- سال انتشار: 2021
- کارگردان: کوجی ماسوناری (Koji Masunari)
- ژانر: هنر، درام
- تعداد قسمتها: 12
- امتیاز IMDB: نمره 7.7
- امتیاز MAL: نمره 7.8
انیمه blue periode توسط افرادی با علاقه عمیق به هنر خلق شده است. در این انیمه احساسات پاک آنها نسبت به هنر در قالب یک داستان الهام بخش نشان داده شده است. نقاشی زیبا و شخصیتهای قوی و تلاشگر آن موجب شدهاند مخاطبان آن به هنر رو آورند. پس اگر بعد از دیدن انیمه blue periode تصمیم به نقاشی کردن گرفتید، تعجب نکنید.
انیمه دوره آبی در مورد پسر نوجوانی به نام یاتورا (Yatora) است که با وجود محبوبیت و نمرات خوبش احساس پوچی میکند. بدون هیچ هدفی، چیزی را که میبیند نقاشی میکند. به محض دریافت تحسین برای کارش، او احساس میکند این چیزی بوده که سالها از آن بی بهره بوده است. این شروع سفر او برای هماهنگ شدن با باشگاه هنری و ورود به یک برنامه معتبر دانشگاه هنر است.
8. یوری روی یخ (Yuri On Ice)
- سال انتشار: 2016
- کارگردان: سایو یاماموتو (Sayo Yamamoto)
- ژانر: ورزشی، درام
- تعداد قسمتها: 12
- امتیاز IMDB: نمره 8.3
- امتیاز MAL: نمره 7.9
انیمه زیبای یوری روی یخ نیز میتواند به دوستداران ورزش انگیزه بدهد. این انیمه درباره اسکیتباز نمایشی 23 ساله به نام یوری کاتسوکی (Yuri Katsuki) است که هیچوقت رتبه خوبی در مسابقات به دست نیاورده است.
او که انگیزه خود را از دست داده است به کشور خود باز میگردد و به یاد دوران کودکیش یکی از رقصهای ویکتور نیکیفوروف (Victor Nikiforov) را تقلید میکند. اما او نمیداند که این رقص او در اینترنت پخش شده و ویکتور آن را میبیند. این سبب میشود که ویکتور از روسیه به ژاپن بیاید تا مربی شخصی او شود. این دو برای قهرمانی در مسابقات بین المللی اسکیت نمایشی تلاش میکنند.
9. روح مبارزه (Hajime no Ippo)
- سال انتشار: 2000-2014
- کارگردان: جون شیشیدو (Jun Shishido)
- ژانر: بوکس، اکشن، کمدی
- تعداد قسمتها: 76+26+25
- امتیاز IMDB: نمره 8.8
- امتیاز MAL: نمره 8.8
ایپو ماکونوچی (Ippo Makunouchi) یک دانش آموز دبیرستانی بسیار خجالتی است که نمیتواند دوست پیدا کند. به همین دلیل، مدام مورد قلدری هم سن و سالهایش قرار میگیرد. تا این که یک روز یک بوکسور حرفهای به نام مامورو تاکامورا (Mamoru Takamura) او را نجات میدهد و به باشگاه بوکس میرساند. پس از بیدار شدن ایپو، مامورو به او میگوید که خشم خود را روی کیسه بوکس خالی کند. در آن هنگام، همه شاهد استعداد ذاتی ایپو در بوکس بودند. از آن پس، ایپو تصمیم گرفت که یک بوکسور حرفهای شود.
10. ناروتو (Naruto)
- سال انتشار: 2002
- کارگردان: هایاتو داته (Hayato Date)
- ژانر: ماجراجویی، نینجا، فانتزی
- تعداد قسمتها: 220+500 اپیزود
- امتیاز IMDB: نمره 8.4
- امتیاز MAL: نمره 8
ناروتو نه تنها یکی از بهترین انیمههای هنرهای رزمی تمام دوران بوده، بلکه یکی از انگیزشیترین و الهامبخشترین انیمهها است. اولین سری این مجموعه در سال 2002 با 220 قسمت پخش شد. به دنبال آن در سال 2007 یک مجموعه 500 قسمتی از آن ساخته و منتشر شد. ممکن است قسمتهای طولانی آن کمی شما را بترساند، اما باید بدانید که انیمه ناروتو در عین طولانی بودن بسیار جذاب و دوستداشتنی است.
چیزی که انیمه ناروتو را به یکی از بهترین انیمه های انگیزشی تبدیل میکنند، شخصیتهای پیچیده آن است که همگی سخت تلاش میکنند تا به افراد بهتر و مبارزان قویتری برای کمک به نیازمندان تبدیل شوند. داستان این انیمه ماجراهای ناروتو را دنبال میکند که به طور خستگی ناپذیر تلاش میکند تا به یک هوکاگه محترم و قدرتمند تبدیل شود.
11. جنگ غذا (Food Wars)
- سال انتشار: 2015
- کارگردان: یوشیتومو یونهتانی (Yoshitomo Yonetani)
- ژانر: کمدی، روزمره
- تعداد قسمتها: 86 اپیزود
- امتیاز IMDB: نمره 8.1
- امتیاز MAL: نمره 8.2
انیمه Food wars به شما نشان میدهد که برای رسیدن به رویاهایتان باید سخت تلاش کنید. همچنین با غذاهای خوشمزهای که در آن توسط شخصیتها پخته میشود، شما را گرسنه خواهد کرد. این انیمه انگیزشی سریالی پر از لحظات خندهدار و بامزه است؛ یعنی هم شما را میخنداند و هم دستورپخت غذاهای عجیب و غریبی به شما میآموزد.
داستان انیمه جنگ غذا ماجراهای سوما (Soma) پسر جوانی را دنبال میکند که در یک رستوران کوچک در ژاپن کار میکند. اما رویای تبدیل شدن به یک آشپز مشهور و با استعداد را در سر میپروراند. او در یک مدرسه آشپزی معروف پذیرفته میشود که در آن او و هم تیمیهایش باید با هم و علیه یکدیگر کار کنند تا بهترین نسخه از خود شوند.
12. موب سایکو 100 (Mob Psycho 100)
- سال انتشار: 2016
- کارگردان: یوزورا تاچیکاوا (Yuzuru Tachikawa)
- ژانر: اکشن، کمدی، ماوراطبیعی
- تعداد قسمتها: 37+2 اپیزود
- امتیاز IMDB: نمره 8.6
- امتیاز MAL: نمره 8.5
سازندگان انیمه مرد تک مشتی، بار دیگر دست به ساخت یک انیمه کمدی و انگیزشی زدهاند. انیمه موب سایکو 100 از جهاتی شبیه انیمه مرد تک مشتی است، اما با این تفاوت که این بار قهرمان ما میخواهد یک زندگی عادی داشته باشد و به قهرمان شدن علاقهای ندارد.
شیگئو کاگهیاما (Shigeo Kageyama) دارای یک قدرت روانی ماورایی است که مدام میخواهد آن را کنترل کند. برای کمک به یادگیری نحوه کنترل تواناییهایش شیگئو که با نام موب شناخته میشود، به عنوان دستیار کلاهبردار آراتاکا ریگن (Arataka Reigen) کار میکند.
با وجود این که موب قدرت زیادی دارد، اما بسیار متواضع است. او دائما برای تبدیل شدن به یک فرد بهتر تلاش میکند تا به بشریت کمک کند. اما در این راه باید با ارواح شیطانی قدرتمند، کلاهبرداران و البته مشکلات روزمره زندگی یک پسر مدرسه ای دست و پنجه نرم کند.
13. همگام با باد (Run With the Wind)
- سال انتشار: 2018
- کارگردان: کازویا نومورا (Kazuya Nomura)
- ژانر: ورزشی، درام
- تعداد قسمتها: 23
- امتیاز IMDB: نمره 8.4
- امتیاز MAL: نمره 8.4
انیمه همگام با باد یک انیمه ورزشی است که به احساس خوبی درباره زندگی به شما میبخشد. این انیمه میتواند به بینندگان اطلاعاتی درباره زندگی دانشگاهی و کار گروهی بیاموزد. این انیمه انگیزشی دلانگیز و ساده است، اما به لطف شخصیتهای خوش ساخت و داستان جذابش، طرفداران میتوانند ضمن لذت بردن از یک داستان دوست داشتنی نکات بسیاری نیز بیاموزند.
داستان این انیمه گروهی از دانشجویان دانشگاه را دنبال میکند که در مسابقه معتبر رله ماراتن Hakone Ekiden شرکت میکنند. این انیمه راه و مسیر پیشرفت آنان در مسابقات دو نشان میدهد. با این حال، درسهای مهم و الهامبخش زندگی را نیز در کنار آن برای شما خواهد داشت.
14. مگالو بوکس (Megalo Box)
- سال انتشار: 2018-2020
- کارگردان: یو موریاما (Yō Moriyama)
- ژانر: ورزشی، علمی-تخیلی
- تعداد قسمتها: 13+13 اپیزود
- امتیاز IMDB: نمره 7.8
- امتیاز MAL: نمره 7.9
انیمه مگالو بوکس بینندگان را با مبارزات نفسگیری مواجه میکند. مسابقات بوکس مدرن در آینده که چندان شبیه مسابقاتی که میشناسیم نیستند. در این ورزش خطرناک مستلزم تقویت بوکسورها با اسکلت بیرونی فلزی به نام Gears است که برای آسیب رساندن بیشتر به حریف ساخته شده است.
مردی با نام مستعار جانک داگ، یک شهروند فقیر است که باید با حریفان قوی بسیاری مبارزه کند و خطرات بسیاری را برای هدفی که دارد، به جان بخرد.
این انیمه تیره و تلخ با بسیاری دیگر از انیمههای ورزشی محبوب بسیار متفاوت است؛ زیرا دنیایی تاریک از فقر، خشونت، اعتیاد به مواد مخدر و مرگ را به نمایش میگذارد. شخصیت اصلی بی نام باید دردهای زیادی را تحمل کند و برای رسیدن به اهدافش به خود فشار بیاورد.
15. ماشل: جادو و ماهیچه (Mashle: Magic and Muscles)
- سال انتشار: 2023
- کارگردان: تومویا تاناکا (Tomoya Tanaka)
- ژانر: جادویی، فانتزی، کمدی
- تعداد قسمتها: 13+13 اپیزود
- امتیاز IMDB: نمره 7.6
- امتیاز MAL: نمره 7.6
انیمه طنز و بسیار جالب ماشل: جادو و ماهیچه نیز همانند شبدر سیاه و آکادمی قهرمانانه من در دنیایی جادویی اتفاق میافتد، جایی که پرواز اژدهایان بر فراز آسمان آن امری بسیار عادی است. در چنین دنیایی، غیرجادوگرها یعنی انسانهای عادی حق زنده ماندن ندارند و محکوم به مرگند. طریقه تشخیص جادوگران از غیرجادوگران، وجود خطوط و علامتهای خاصی است که جادوگرها بر روی صورتشان دارند.
ماشل که از بدو تولد بدون هیچ قدرت جادویی به دنیا آمده است، به همراه پدرش در جنگل زندگی میکند تا از مرگ در امان بماند. ماشل برای جبران نقص خود، تلاش میکند تا قدرت ماهیچههای خود را بیشتر کند. اما دیری نمیگذرد که پلیس متوجه وجود او شده و به کلبه آنها حمله میکند. اما رئیس پلیس با دیدن قدرت و زور بازوی حیرتآور ماشل به او پیشنهاد جالبی میکند.
رئیس پلیس به ماشل پیشنهاد میکند تا به بزرگترین آکادمی جادوگری برود و به بالاترین رتبه آن یعنی «بینشگر الهی» دست پیدا کند. در غیر این صورت، هم او و هم پدربزرگش به دولت تحویل داده خواهند شد. ماشل میپذیرد، چرا که با این کار میتواند به دنیا ثابت کند که غیرجادوگرها دست کمی از جادوگران ندارند. بدین ترتیب، او وارد آکادمی میشود.
16. بهبود از اعتباد به ام ام او (Recovery Of An MMO Junkie)
- سال انتشار: 2017
- کارگردان: کازویوشی یاگینوما (Kazuyoshi Yaginuma)
- ژانر: عاشقانه، کمدی
- تعداد قسمتها: 10
- امتیاز IMDB: نمره 7.3
- امتیاز MAL: نمره 7.5
انیمه Recovery of an MMO Junkie داستانی احساسی و انگیزشی را به تصویر میکشد که بسیاری از افرادی که به دنبال فرار از واقعیت روزمره و غرق شدن در دنیای مجازی هستند، با آن همذاتپنداری میکنند. این انیمه که بر اساس مانگایی از Rin Kokuyō ساخته شده، ابتدا به عنوان یک وبتون در اپلیکیشن Comico منتشر شد و سپس در سال 2017 توسط استودیو Signal.MD با کارگردانی Kazuyoshi Yaginuma به یک سریال تلویزیونی انیمهای تبدیل شد.
در این انیمه، موریکو موریوکا که ۳۰ ساله و به تازگی از شغل شرکتی خود استعفا داده است، تصمیم میگیرد زندگی جدیدی را به عنوان یک NEET (فردی که کار نمیکند، تحصیل نمیکند و درگیر آموزش نیست) آغاز کند. او به بازی آنلاین Fruits de Mer ملحق میشود و آواتاری به نام هایاشی ایجاد میکند، شخصیتی مردانه که نماینده او در دنیای مجازی است. در این دنیای مجازی، هاياشی با لیلی آشنا میشود، شخصیتی خوشقلب و باتجربه که به هاياشی در بازی کمک میکند و به تدریج دوستی عمیقی بین آنها شکل میگیرد. اما زندگی مجازی موریکو با زندگی واقعیاش تداخل پیدا میکند وقتی با یک مرد جذاب به نام یوتا ساکورای در دنیای واقعی روبهرو میشود، مردی که ممکن است ارتباطاتی با دنیای آنلاین او داشته باشد.
17. به ان اچ کی خوش آمدید (Welcome to the N.H.K.)
- سال انتشار: 2006
- کارگردان: یوسوکه یاماموتو (Yūsuke Yamamoto)
- ژانر: مبارزه با افسردگی، کمدی تلخ
- تعداد قسمتها: 24 اپیزود
- امتیاز IMDB: نمره 8.3
- امتیاز MAL: نمره 8.3
برعکس اکثر انیمه های انگیزشی که در این لیست معرفی کردیم، انیمه Welcome to the N.H.K سفری عمیق به درون ذهن فردی است که از جامعه گریخته و به دنیای انزوا فرو رفته است. این داستان میتواند به شما یادآور شود که هنوز هم راهی برای بهبود و رهایی از دست افسردگی و انزوا وجود دارد. این اثر بر اساس یک رمان ژاپنی به قلم Tatsuhiko Takimoto ساخته شده که در سال 2002 منتشر شد.
انیمه به ان اچ کی خوش آمدید بر اساس مانگایی با همین نام و رمانی که به وسیله تاکیموتو نوشته شده بود، ساخته شد. داستان در نسخههای مختلف، از جمله رمان و مانگا، تغییراتی دارد. در حالی که رمان به شدت به استفاده از دارو و جنبههای تاریکتر شخصیتها میپردازد، انیمه بیشتر بر جنبههای اجتماعی و روانشناختی تاکید دارد و از برخی از عناصر تیرهتر پرهیز میکند تا مناسب پخش عمومی باشد.
داستان اصلی درباره ساتو، که پس از ترک دانشگاه و چهار سال انزوای کامل به نظریههای توطئهای باور دارد. او معتقد است که سازمانی به نام N.H.K. (که در واقع به یک توطئه خیالی از طرف NHK، رسانه ملی ژاپن، اشاره دارد) افراد را به هیکیکوموری تبدیل میکند. در طول داستان، ساتو با میساکی ناکاهارا آشنا میشود، دختری که به طرز عجیبی از زندگی و مشکلات او آگاهی دارد و ادعا میکند که میتواند به او کمک کند تا از این انزوای شدید خارج شود.
18. اسلم دانک (Slam Dunk)
- سال انتشار: 1993
- کارگردان: نوبوتاکا نیشیزاوا (Nobutaka Nishizawa)
- ژانر: ورزشی، کمدی
- تعداد قسمتها: 101 اپیزود
- امتیاز IMDB: نمره 8.7
- امتیاز MAL: نمره 8.5
انیمه اسلم دانک داستان انگیزشی یک تیم بسکتبال دبیرستانی را به تصویر میکشد و از آن دست آثاری است که روحیه رقابت، تلاش و تغییر را در مخاطب بیدار میکند. این انیمه بر اساس مانگایی به همین نام نوشته و تصویرسازی شده توسط تاکهیکو اینوئه، در دهه 1990 میلادی در مجله Weekly Shonen Jump منتشر شد. درحالی که این مانگا به بسکتبال میپردازد، پیامهای قدرتمندی درباره کار گروهی، پشتکار، و رشد شخصی دارد، که آن را به یک اثر بسیار انگیزشی تبدیل کرده است. آنچه باعث میشود این انیمه تا این حد تاثیرگذار باشد، این است که شخصیتها نه تنها در زمینه بسکتبال، بلکه در مواجهه با چالشهای شخصی و اجتماعی نیز رشد میکنند.
اینوئه نویسنده توانای این اثر که خود از طرفداران پروپا قرص بسکتبال بود، تجربیاتش را در مانگا و انیمه اسلم دانک بازتاب داده است. او در دوران نوجوانی برای جلب توجه دختران به ورزش بسکتبال روی آورد، اما در نهایت به عشق واقعی این ورزش دست یافت. این تجربه شخصی در شخصیت اصلی داستان، هانامیچی ساکوراگی، بازتاب پیدا میکند که ابتدا برای جلب توجه دختری به تیم بسکتبال میپیوندد، اما به تدریج خود بسکتبال و روحیه رقابتی آن را میفهمد و عاشق این ورزش میشود.
داستان انیمه حول محور هانامیچی ساکوراگی میچرخد، پسری سرکش که به خاطر قد بلند و شخصیت قویاش در مدرسه شناخته میشود، اما در زمینه روابط عاشقانه شکست خورده است. او که پنجاه بار از طرف دختران رد شده است، به دختری به نام هاروکو آکاگی علاقهمند میشود که او را به سمت تیم بسکتبال مدرسه سوق میدهد. در ابتدا، هانامیچی به بسکتبال به چشم وسیلهای برای جلب توجه نگاه میکند، اما به مرور عاشق این ورزش میشود. همراه با شخصیتهای دیگر تیم شهوکو، هانامیچی و همتیمیهایش در تلاشند تا به موفقیت در مسابقات ملی برسند.
کلام آخر
انیمه های انگیزشی یکی از بهترین ژانرهای انیمه هستند که میتوانید با آنها به خودتان و اطرافیانتان کمک کنید. این انیمهها میتوانند هم شما را سرگرم کنند و هم درسهای زیادی را به شما بیاموزند. پس سعی کنید در کنار اعضای خانوادتان از این انیمهها لذت ببرید.