صفحه نمایش لغزش دار OnePlus 5 دلیل تاثیر پیمایش ژله ای است

OnePlus 5
  • twiter
  • linked-in
  • whatsapp

ممکن است حدس زده شود که مطالب عنوان شده در مورد OnePlus صحت دارد ولی واقعیت این است که ONE PLUS برای مشتریان خود ناراحتی زیادی را بوجود آورده است. OEM در پاسخ به شکایتهای عنوان شده در مورد تاثیر پیمایش ژله ای بر برخی بخش های ONE PLUS اذعان داشت که هیچ نقص ساختاری، خطای QA و باگ نرم افزاری در این زمینه وجود ندارد. این تاثیر کاملا طبیعی است؛ شاید منظور آنها اینست که این تاثیر نتیجه طبیعی وارونه کردن پنل نمایشگر است و این کاملا به طراحی عمدی این دستگاه ربط دارد و تصادفی نمی باشد.

اگر شفاف صحبت کنیم در واقع رابطه میان تاثیر پیمایش ژله ای  و صفحه نمایش وارونه شده  رایطه ای از نوع همبستگی است  و از نوع علیتی نمی باشد. به عبارت دیگر، هنوز کاملا مشخص نیست که آیا صفحه نمایش وارونه دلیل فنی پیمایش ژله ای است یا این دو ( پیمایش ژله ای  و صفحه نمایش وارونه شده ) در دستگاههای دیگر کاملا در کنار یکدیگر فعالیت درستی دارند.

تاثیر پیمایش ژله ای باعث می شود متن قبل از قرار گرفتن در موقعیت درست خود در هنگام پیمایش صفحه نمایش بطور انباشته در کنار یکدیگر قرار گیرند. پس از انتشار این خبر برخی کاربران مدعی شدند در صورت سر و ته کردن گوشی های هوشمند و بدنبال آن پیمایش صفحه این رفتار در بسیاری از گوشی ها، البته نه تمامی آنها تکرار می شود. در ابتدا این خبر فقط یک تئوری بود که توجه بسیاری را جلب کرد. اعضای انجمن XDA در ابتدا این نظریه را رد کردند ولی پس از مدتی بدنبال  نشانه هایی در نرم افزار و سخت افزار این دستگاهها بودند تا این قضیه را تایید کنند.

کد موجود در کنترل کننده صفحه نمایش OnePlus 5 نشان داد که جهت گیری (ORIENTATION) گوشی بطور افقی و عمودی دچار لغزش می شود یعنی  گردشی 180 درجه دارد. بنابراین پس از وارونه کردن گوشی برای درست کردن جهت گیری گوشی باید آن را 180 درجه چرخاند. البته باید خاطر نشان شد کالبدشکافی دستگاه نشان داد که چیپ کنترل کننده نمایشگر در پایین گوشی قرار دارد و برای رسیدن کابل صفحه نمایش به آن گوشی را باید وارونه کرد.

این لغزش سخت افزار صفحه نمایش بدلیل طراحی آن است. گرچه ممکن  است OnePlus دلیل واقعی این طرحی را عنوان نکند ولی نظریه رایج در این مورد نشان می دهد که سازندگان  ترتیب اجزای اصلی را تغییر دادند تا فضای کافی برای حسگر دوگانه دوربین در بالای گوشی ایجاد شود.  البته گوشی های هوشمند بسیاری وجود دارند که صفحه نمایششان نمی چرخد و این اولین تلاش OnePlus در تولید این چنین دستگاههایی است. انتظار اشتباه می رفت ولی انتظار چنین اشتباه فاحشی بعید بود.

چرا OnePlus علیرغم دانش و هوشیاری بالای خود تصمیم به این طراحی غیرمتعارف گرفته است هنوز رازی است که حل نخواهد شد مگرتا زمانیکه خود شرکت توضیحی قانع کننده را ارائه دهد. اما مهم تر از همه ی اینها، هنوز مجبوریم به توضیحات قاطعانه در مورد ارتباط  احتمالی میان این دو مورد گوش دهیم و حتی برخی از کاربران این گوشی  مدعی شدند این تاثیر ژله ای را تجربه نکرده اند. و در نهایت در پایان باید گفت که کاربران این گوشی هیچ نقطه ای برای توسل ندارند زیرا OnePlus مدعی شد این مشکل با بروزرسانی نرم افزاری حل نخواهد شد و نیز آن را خطای کارخانه ای برای بهبود شرایط RMA نمی داند.

 

۵
۴
۳
۲
۱
مقالات مرتبط
دیدگاه شما
captcha
جدول فروش فیلم ها