چگونه در زمان خرید کامپیوتر گیمینگ انتخاب درستی داشته باشیم؟ در این مقاله به معرفی 5 قطعه مهم در سیستم های گیمینگ و توضیحات لازم در رابطه با خرید کیس گیمینگ بیان شده است.
زمانی که صبحت از اجرای بازی های کامپوتری به میان می آید کامپیوتر و کیس های گیمنیگ از کنسول های بازی پیشی می گیرند. به دلیل قابلیت ارتقا کامپیوترهای گیمینگ و طول عمر این سیستم ها معمولا طرفداران بیشتری از کنسول و لپ تاپ های گیمینگ دارند.
برای داشتن یک سیستم گیمینگ می توانید هر قطعه را جداگانه خریداری کنید و سپس آن ها را اسمبل کنید و یا یک سیستم آماده خریداری کنید. لازم به ذکر است که اسمبل کردن یک سیستم گیمینگ اصلا کار ساده ای نیست و در صورتی که تبحر ودانش کافی ندارید بهتر است از این کار خود داری کنید و خرید کیس گیمینگ را به افراد متخصص و کاربلد بسپارید استوک پی سی از جمله فروشگاه های تخصصی در حوزه سیستم های گیمینگ است که شما می توانید برای خرید کیس گیمینگ و یا مشاوره اینجا کلیک کنید.
فهرست عناوین مطلب:
سیستم گیمینگ
در سیستم های گیمینگ این امکان وجود دارد که بتوان تک تک قطعات را ارتقا داد و یا در صورتی که هزینه کافی برای خرید یک سیستم گیم نو ندارید از سیستم های استوک استفاده کنید که البته برای این کار بهتر است از مراکز تخصصی، شناخته شده و دارای ضمانت اقدام کنید. در ادامه به معرفی پردازنده، کارت گرافیک، رم، حافظه داخلی، فن و نقشی که هر یک از این قطعات در اجرای بازی دارند صبحت خواهیم کرد.
پردازنده (cpu)
سیستم های گیمینگ حرفهای برای پردازش دادهها و انجام دستورات در سریعترین زمان ممکن ساخته شدهاند و از آنجایی که بازیهای پرفروش و سنگین به قدرت پردازش زیادی نیاز دارند باید پردازندههایی انتخاب کرد که علاوه بر تعداد هسته های بیشتر سرعت بالاتر هم داشته باشند. از جمله پردازندههای رده بالا مناسب کامپیوتر های گیمینگ می توان به پردازنده های intel corei9-12900k,intel core i5-12600k وAMD Ryzen9 5900x اشاره کرد.
کارت گرافیک GPU
بازیهای امروزی به قدرت گرافیکی زیادی نیاز دارند. اکثر کامپیوترهای شخصی استاندارد دارای پردازش گرافیکی داخلی هستند، اما بسیاری از بازیها به کارت گرافیک اختصاصی نیاز دارند. در بسیاری از موارد، افزودن یک کارت گرافیک به کامپیوتر شخصی شما عملکرد قابلتوجهی را افزایش میدهد.
کارت گرافیکی که انتخاب میکنید تا حد زیادی به نوع بازیهایی که علاقهمند به انجام آن هستید و چقدر میخواهید خرج کنید بستگی دارد. گاهی اوقات، حتی یک کارت گرافیک بسیار ابتدایی عملکرد موردنیاز شما را پوشش میدهد. اگر واقعاً به دنبال تقویت سیستم خود و اجرای جدیدترین بازیها با بالاترین تنظیمات گرافیکی هستید، ممکن است بخواهید روی یک مدل سریعتر با رم داخلی بیشتر سرمایهگذاری کنید که توجه به آن در خرید کیس گیمینگ بسیار مهم است.
از قویترین کارت گرافیکهای شرکت انویدیا می توان به GeForce RTX 3090 ,GeForce RTX 3080,Geforce RTX3060Ti,GeForce2070 اشاره کرد.
حافظه موقت / رم
Random Access Memory یا RAM دادههای موقتی را در حین انجام کارها ذخیره میکند. هرچه رم بیشتری داشته باشید، کامپیوتر شما میتواند کارهای بیشتری را بهطور همزمان انجام دهد. توصیه میشود حداقل 8 گیگابایت رم برای بازی داشته باشید، اما افزایش این رم به 12 گیگابایت یا بیشتر اغلب منجر به عملکرد بسیار بهتر میشود.
نداشتن حافظه رم کافی در سیستم گیمینگ میتواند باعث ایجاد لگ در عملکرد بازی شود، زیرا بازیها به چندین نوع مختلف داده نیاز دارند تا بهطور همزمان دستکاری شوند.
حافظه داخلی
وقتی نوبت به ذخیره بازیهای شما بهصورت محلی میرسد، ظرفیت مهم و یک فاکتور کلیدی در انتخاب سیستم گیمینگ است. برای ظرفیت ذخیرهسازی محض، درایوهای هارد دیسک سنتی (HDD) همچنان نقش دارند و مقرونبهصرفه هستند. هارددیسکها دادهها را روی دیسکهای در حال چرخش ذخیره میکنند، بنابراین هر چه دیسک سریعتر بچرخد، درایو سریعتر اطلاعات را میخواند و مینویسد. درایوهایی که با سرعت 7200 دور در دقیقه کار میکنند به کامپیوتر شما امکان میدهند سریعتر از یک درایو 5400 دور در دقیقه به اطلاعات دسترسی پیدا کند.
وقتی صحبت از درایو اصلی کامپیوترهای شخصی بازی میشود، هارددیسکها تا حد زیادی جای خود را بهسرعت و پایداری درایوهای حالتجامد (SSD) می دهد. این درایوهای مبتنی بر سرعت اجرای بازی را بسیار بالا می برد. SSD ها چندین برابر سریعتر از HDD ها هستند و درعینحال گرمای کمتری ایجاد میکنند و نویز ندارند. لازم است که یک سیستم گیمینگ حتما به SSD مجهز باشد.
خنککننده یا فن
سیستم گیمینگ، با پردازندهها و کارتهای گرافیک قدرتمند خود، میتوانند بسیار داغ شوند، بنابراین معمولاً به نوعی سیستم خنککننده نیاز دارند. پردازندهها معمولاً با هیت سینکها و فنهای خنککننده همراه میشوند، اما سازندگان گاهی اوقات یک سیستم خنککننده مایع اضافه میکنند تا خنککننده استثنایی و تقریباً بدون نویز را ارائه دهند.
سایر اجزای سیستم گیمینگ
اگر سیستم گیمینگ خود را از پایه میسازید، به یک مادربرد، منبع تغذیه ویک قاب کیس برای قرار دادن تمام قطعات در کنار هم نیاز است. تمام اجزای داخل کامپیوتر بر روی مادربرد قرار می گیرند، هر مادربرد دارای سوکت خاصی است که باید پردازنده وسایر قطعات هم با یان سوکت سازگاری داشته باشند
مادربردها همچنین دارای ترکیبی از سوکت ها و رابطهای دیگر برای همهچیز از ماژولهای رم گرفته تا پورتهای نمایشگر شما هستند. همچنین منابع تغذیه در طیف وسیعی از وات موجود است تا نیازهای کل سیستم شما را برآورده کند. کیسهای امروزی دارای طرحهایی با نورپردازی RGB و شیشهای هستند تا گزینههای RGB و LED موجود در سایر اجزای داخلی را به نمایش بگذارند.
معرفی سیستم مورد نیاز برای اجرای بازی
بازی | Cpu | Gpu | Ram |
Gotham Knights | I7-10700k Ryzen5 5600X | RX5700XT RX2070 | 16GB |
Resident Evil4 Remake | Ryzen5 3600 I7 8700 | RX5700 GTX 1070 | 16GB |
Silent hill2 Remake | Ryzen5 3600X I7-8700k | Si2080RTX Radeon 6800XT | 12GB |
سخن پایانی
برای اینکه بتوانید مناسب ترین سیستم گیمینگ را خریداری کنید بهتر است اول بررسی کنید و ببینید هدف شما از خرید یک کامپیوتر گیمینگ چیست؟ آیا قصد اجرای بازی های سطح بالا را دارید یا نه؟ چه مقدار می توانید هزینه کنید؟ در صورتی که پاسخ این سوال ها را به درستی تعیین کنید می توانید یک خرید موفق را تجربه کنید. برای دریافت مشاوره و صبحت با کارشناسان متخصص با استوک پی سی در ارتباط باشید.