اپل با همکاری دانشگاه استنفورد، پروژه ای را استارت زده است که در آن اطلاعات مربوط به ضربان قلب کاربران اپل واچ مورد تحلیل و بررسی قرار خواهد گرفت.
در ماه نوامبر 2017 (آبان ماه 1396) ، اپل از کاربران اپل واچ ( Apple Watch ) خواست تا اگر تمایل دارند، در یک مطالعه و تحقیق تحت عنوان «Apple Heart Survey» یا «بررسی قلب با محصولات اپل» شرکت کنند. این تحقیق توسط اپل و با همکاری بخش سلامت دانشگاه استنفورد راهبرد شده و در حال حاضر، تعدادی از کاربران اپل رسما در این مطالعه حضور دارند و روال رسمی بررسی و تحقیق در این مطالعه علمی آغاز شده است.
کاربران با کمک برنامه Heart Study app می توانند در این مطالعه شرکت کنند. کار بسیار ساده است و با کمک نوتیفیکیشن ها وضعیت سلامت خود را به محققان اطلاع رسانی می کنند. شایان ذکر است شرکت کنندگان در این طرح باید تسلط بر نوشتن انگلیسی داشته باشند تا بتوانند مطالب مورد نظر و سئوالات محققان را پاسخگو باشند. هم چنین در انتخاب این افراد مواردی هم در نظر گرفته شده است، مثلا نبابد از Atrial fibrillation یا Atrial flutter رنج ببرند و جزو گروه های خونی مانند Coumadin، Pradaxa، Xarelto، Eliquis و Savaysa باشند. اگر کاربر ساعت هوشمند اپل واجد شرایط لازم باشد، می تواند با پر کردن فرم رضایت نامه ، اعلام کند که در این طرح سلامت سنجی شرکت می کند. هم چنین شایان ذکر است قوانین حریم خصوصی HIPPA به ایمیل وی ارسال خواهد شد.
انتظار می رود داده های این تحقیق توسط کمپانی اپل، به منظور توسعه و تحقیق برای تولید محصولی جدید مورد استفاده قرار گیرد. بر اساس پرسش هایی که از کاربران و شرکت کنندگان در طرح انجام شده است، ظاهرا برخی از داده ها مربوط به مانیتورینگ ریتم های نامنظم قلب بوده که سنسورها باید بتوانند این ریتم های نامنظم را شناسایی کنند.
ظاهرا نتایج این تحقیق در محصولات بعدی اپل به کار خواهد آمد و از همین داده ها برای طراحی محصولات بعدی استفاده خواهد شد. اپل در راستای به ثمر رسیدن محصولات سلامتی خود، مشخصات محصول را در سازمان غذا و داروی امریکا ( FDA ) ثبت کرده است تا بتواند از این سازمان تاییدیه لازم برای تولید چنین محصولات سلامتی را دریافت کند.
این مطالعه به عنوان بخشی از طراحی تولیدِ یک دستگاه جدید توسط اپل بوده و برخی از داده های این مطالعه برای سازمان FDA ارسال شده تا تاییدیه لازم جهت تولید آن از این سازمان گرفته شود. افرادی که در این طرح شرکت می کنند، هیچ گونه منفعت مالی نخواهند برد و همه اطلاعات آنها به صورت کدگذاری شده، محفوظ می ماند. هر چند این افراد پیش از ورود به پروژه رضایت نامه کتبی خود را از طریق اپلیکیشن مربوطه امضا و تایید کرده اند. با این وجود اپل تاکید می کند که این افراد هیچ گونه حق قانونی نسبت به این محصول ندارند و تمامی تحقیقات اپل به صورت قانونی و حقوقی انچام شده است.
اپل همچنین با استفاده از سنسورهای ساعت هوشمند خود، روی روش غیر تهاجمی برای اندازه گیری قند خون نیز کار می کند. در دسامبر (آذر ماه) سال 2017 میلادی، این روند به صورت جدی تری از سوی این شرکت آغاز شد. بیماران دیابتی، باید میزان قند خون خود را اندازه گیری کنند تا میزان انسولین مورد نیاز خود را متوجه شوند. در حال حاضر، این کار با بررسی یک قطره خون از نوک انگشت، و با استفاده از دستگاه قند خون انجام می شود. نمونه خون روی نوار تست قرار می گیرد و اطلاعات به یک دستگاه گلوکزومتر وارد می شود. پس از آن، میزان قند خون روی صفحه نمایش نشان داده می شود. اپل قصد دارد، با صرف هزینه خوبی، این روند را برای بیماران دیابتی بهبود ببخشد تا دیگر نیازمند طی کردن چنین پروسه ای نباشند و بتوانند خیلی سریع از میزان قند خون خود اطلاع حاصل کنند.