پاوربانکها به ما امکان میدهند که بدون نیاز به پریز برق، دستگاههای خود را در هر زمان و مکانی شارژ کنیم. اما انتخاب یک پاوربانک مناسب نیازمند درنظر داشتن ویژگیها و مشخصات فنی مختلفی است.
این روزها دسترسی دائمی به یک منبع تغذیه برای گوشی، یکی از نیازهای اساسی کاربران است. از آنجا که گوشیهای هوشمند، تبلتها و لپتاپها نقش مهمی در زندگی روزمره ما ایفا میکنند، تمام شدن باتری این دستگاهها میتواند مشکلات زیادی به وجود آورد. با توجه به تنوع زیاد مدلها و برندهای مختلف Power Bank در بازار، ممکن است انتخاب گزینهای که به بهترین شکل نیازهای شما را برآورده کند، کمی دشوار به نظر برسد. فاکتورهایی مانند ظرفیت باتری، سرعت شارژ، وزن و قابلیتهای اضافی مانند شارژ سریع یا امکان شارژ چند دستگاه به صورت همزمان، از جمله مواردی هستند که باید در هنگام خرید پاوربانک مد نظر قرار دهید. در این مقاله پلازا، به بررسی نکات کلیدی در انتخاب و خرید پاوربانک مناسب میپردازیم.
فهرست مطالب:
راهنمای خرید پاوربانک
اما هنگام خرید بهترین برند پاوربانک در ایران، باید دقیقا به چه مواردی توجه کنیم؟ در ادامه به صورت خلاصه به چند نکته کلیدی میپردازیم و سپس نکات مهم در انتخاب پاور بانک را بهشکل مفصلتری شرح خواهیم داد.
- سرعت شارژ گوشی: حتی اگر بهترین پاور بانک ۳۰۰۰۰ میلی آمپر هم تهیه کنید ولی این پاوربانک نتواند گوشی شما را با سرعت بالایی شارژ کند، استفاده چندانی نخواهد داشت. مخصوصا اگر سرعت آن اینقدر پایین باشد که یک روز کامل شما را معطل کند. بهترین پاوربانک بازار باید بتواند در حالت ایدهآل، از قابلیتهای شارژ سریع گوشی شما استفاده کند.
- سرعت شارژ خود پاوربانک: این مورد در آموزش خرید پاوربانک اهمیت فراوانی دارد و در بیشتر مواقع هم به اندازه کافی به آن پرداخته نمیشود. پاوربانکهایی که ظرفیت بالایی دارند، مدت زمانی طولانی برای شارژ شدن نیاز خواهند داشت. به همین خاطر انتخاب مدلی که از شارژ سریع پشتیبانی کند، بسیار مهم است.
- ظرفیت مورد نیاز: هرچه بیشتر بهتر. البته باید به اندازه و وزن هم توجه کنید. هرچقدر ظرفیت بالاتر برود، این دو مورد هم افزایش پیدا خواهند کرد و دیگر نمیتوانید پاوربانک را به آسانی با خود حمل کنید. باید با توجه به ظرفیت موردنیاز و همچنین فضایی که داخل کیف خود برای حمل و نقل دارید، بهترین گزینه را انتخاب و میان اندازه و ظرفیت تعادل ایجاد کنید. در هرصورت بهتر است پاوربانکی با ظرفیت کمتر از ۵ هزار خریداری نکنید. بهترین ظرفیت برای اکثر کاربران نیز ۱۰ هزار است.
- درگاههای مورد نیاز: پاوربانکهای قدیمی یا اقتصادی معمولا تعداد درگاههای کمتری دارند. حتی ممکن است بهجای USB-C از درگاه USB-A استفاده کنند یا اصلا از فست شارژ پشتیبانی نکنند. برای اینکه انتخاب مناسبی داشته باشید، ابتدا درگاههای مورد نیازتان را مشخص کنید و مطمئن شوید، پاوربانک از گوشی شما پشتیبانی میکند. برخی پاوربانکها حتی از شارژ بیسیم نیز پشتیبانی میکنند.
- برند معتبر: درست مثل هر محصول دیگری، برند نیز در راهنمای خرید یک پاوربانک خوب اهمیت فراوانی دارد. اعتبار برند هرچقدر بیشتر باشد، مدت زمان بیشتری دوام خواهد آورد. به همین خاطر سعی کنید از بهترین مارک پاور بانک، استفاده کنید.
اگر بهدنبال راهنمایی برای خرید پاوربانک هستید، نکات بالا تا حد زیادی میتوانند در انتخاب یک گزینه مناسب بهشما کمک کنند. در ادامه بهشکل کاملتری به این موارد خواهیم پرداخت.
۱. دستگاههایی که شارژ میکند
پاوربانکها میتوانند تقریباً شارژ هر چیزی را تامین کنند، از تلفن هوشمند و تبلت شما گرفته تا لپ تاپ و کنسولهای بازی قابل حمل. با این حال، آنها در درجه اول رسانههای قابل حمل و دستگاههای ارتباطی را هدف قرار میدهند. بسیاری میتوانند با یک بار شارژ دستگاهی مانند گوشی هوشمند شما را چندین بار شارژ کنند. بسیاری هم میتوانند تعدادی دستگاه را به طور همزمان شارژ کنند (به عنوان مثال دو گوشی هوشمند، یک گوشی هوشمند و یک تبلت، یا یک تبلت، گوشی هوشمند و لپ تاپ). آنها میتوانند اکثر تبلتها و دستگاههای دیگر مانند بلندگوهای قابل حمل، هدفونهای بی سیم و دوربینهای کامپکت را شارژ کنند. بسیاری از پاوربانکهای دارای USB-C میتوانند نینتندو سوییچ و سایر دستگاههای بازی دستی را شارژ کنند.
یکی از نکات مهم خرید پاوربانک، این است که برخی از مدلها برای تغذیه لپ تاپها به اندازه کافی مناسب نیستند، اما اگر بدون دسترسی به برق گرفتار شده باشید یا شارژر لپتاپ خود را فراموش کنید، این کار را توصیه میکنیم. در مواقع اضطراری مفید است، اما جایگزینی برای منبع تغذیه خارجی استاندارد شما نیست. یکی از نکات مهم هنگام خرید پاور بانک در راهنمای انتخاب پاور بانک، این است که بدانید چه دستگاهی را میخواهید شارژ کنید.
۲. ظرفیت
یکی دیگر از نکات مهم خرید پاوربانک توجه به ظرفیت است. ظرفیت پاوربانک شاید یکی از مهمترین موارد در راهنمای خرید بهترین پاوربانک در بازار ایران باشد. چرا که مقدار برق ذخیره شده در این دستگاه برای مصرف کنندگان بسیار اهمیت دارد.
به این فکر کنید که چه چیزی باید شارژ شود، زیرا یک تبلت بیشتر از یک گوشی هوشمند شارژ نیاز دارد. همچنین برخی از گوشیهای هوشمند نسبت به سایرین شارژ بیشتری نیاز دارند. برای اینکه متوجه شوید، به مشخصات گوشی هوشمند خود نگاهی بیندازید. ظرفیت باتری در زیر قسمت باتری داده میشود.
شارژ بر حسب میلی آمپر ساعت اندازه گیری میشود. بنابراین یک باتری هزار میلی آمپر ساعتی، ۱۰۰۰ میلی آمپر، یعنی ۱ آمپر برای یک ساعت تامین میکند. تلفنهای قدیمی احتمالاً ظرفیت کمتر از ۱۰۰۰ میلی آمپر ساعت داشتند، اما تلفنهای مدرن میتوانند تا ۳۰۰۰ میلی آمپر ساعت ظرفیت و بیشتر داشته باشند.
برای شارژ کامل تلفن شما، ظرفیت پاوربانک باید کمی بیشتر از ظرفیت دستگاهی باشد که باید شارژ شود. همیشه بهتر است مقداری اضافی داشته باشید تا مطمئن شوید دستگاه شارژ کامل میشود. شایان ذکر است که تبلتها، باتریهای بسیار بزرگتری دارند، بنابراین اگر میخواهید تبلت را شارژ کنید، به پاوربانک بسیار بزرگتری نیاز خواهید داشت. گاهی هم ظرفیت اسمی و واقعی پاوربانک با هم تفاوت دارد که باید بدانید. ظرفیت واقعی معمولا کمتر از ظرفیت اسمی پاور بانک است که در مشخصات آن نوشته میشود.
۳. جریان شارژ خروجی
یکی از نکات مهم در انتخاب پاور بانک، این است که به سرعت شارژ آن نیز فکر کنید. جریان خروجی روی زمان شارژ تاثیر میگذارد. میتوانید از شارژرهایی که همراه دستگاه ارائه میشوند، ایدهای در مورد آنچه لازم است، به دست آورید. بسیاری از دستگاههای USB کوچک فقط جریان شارژ حدود نیم آمپر را انتظار دارند.
تلفنها ممکن است حدود یک آمپر و تبلتها حدود ۲.۵ آمپر جریان شارژ نیاز داشته باشند. اگر هر چیزی دارای قابلیت شارژ سریع باشد، جریان بیشتری مصرف میکند، احتمالاً ۳ آمپر. دستگاههایی که این قابلیت را دارند، ارزش توجه را دارند. معمولاً پاوربانکها میگویند که چه جریانی را میتوانند ارائه دهند. هرچه حداکثر جریانی که میتوانند ارائه دهند کمتر باشد، شارژ دستگاه بیشتر طول میکشد. به همین خاطر حتی اگر بهترین پاور بانک دنیا را خریداری کنید ولی سرعت شارژ آن پایین باشد، خیلی به درد شما نخواهد خورد.
باید دقت کنید که برخی از پاوربانکهای بزرگتر دارای چندین خروجی هستند و جریان هر خروجی مشخص شده و اغلب روی پاور بانک نوشته میشود. اما توجه داشته باشید که اگر دستگاهی چند خروجی داشته باشد، ممکن است نتواند حداکثر جریان را به طور همزمان به همه خروجیها برساند. بنابراین اگر میخواهید شارژ سریع داشته باشید، یک پاوربانک با جریان خروجی بالا بخرید. اگر تلفن یا دستگاه نتواند حداکثر جریان را دریافت کند، نگران نباشید. دستگاهتان فقط آنچه را که میتواند تحمل کند، مصرف میکند.
۴. تعداد پورتها
یکی از ویژگی های یک پاور بانک خوب، تعداد پورت آن است. پاوربانکهای اولیه فقط یک پورت خروجی داشتند، اما با توجه به اینکه مردم بیشتر و بیشتر از آنها استفاده میکنند و میخواهند چندین دستگاه را به طور همزمان شارژ کنند، بسیاری از پاوربانکهای بزرگتر دارای دو پورت و گاهی اوقات بیشتر هستند. فقط بررسی کنید که قابلیتهای جریان خروجی برای هر پورت کافی هستند یا خیر. همچنین به یاد داشته باشید که اگر چندین دستگاه به طور همزمان شارژ شوند، ممکن است پاوربانک حداکثر جریان را به هر پورت ندهد. ممکن است حداکثر جریان خروجی کلی وجود داشته باشد که بین خروجیها تقسیم میشود و سرعت شارژ دستگاهها را کاهش میدهد.
۵. اندازه و وزن
اندازه و وزن به طور کلی با ظرفیت میلی آمپر ساعت افزایش مییابد. در حالی که یک مدل ۲۰۰۰۰ میلی آمپر ساعتی ممکن است گزینه ای مفید به نظر برسد، ممکن است برای جیب یا کیف شما خیلی بزرگ باشد. اگر به دنبال روشن نگه داشتن گوشی خود در یک روز پیک نیک یا در طول شب هستید، مدل جیبی با حداقل ۶۰۰۰ تا ۱۰۰۰۰ میلی آمپر ساعت را بررسی کنید. موقعیتهای دیگر که شما را برای چند روز از شارژر دور میکنند، ممکن است به مدلهای بزرگتر نیاز داشته باشند، اما این مدلها معمولا برای اکثر جیبها خیلی بزرگ هستند.
۶. اتصالات
یکی از نکات مهم در انتخاب پاور بانک، توجه به نحوه اتصال آن است. اکثر پاوربانکها حداقل یکی از این ورودیهای شارژ را خواهند داشت:
- پورت USB-A: پورت مستطیلی شکل که اساساً در هر لپ تاپ، هارد دیسک، تلویزیون و غیره در ۱۵ سال گذشته تعبیه شده است.
- پورت Micro/mini-USB: نوع USB مینیاتوری که معمولاً در گوشیهای هوشمند و سایر دستگاههای قابل حمل استفاده میشود.
- پورت USB-C: نسخه جدید و جمع و جور USB-A که قابلیت چرخش را نیز دارد، بنابراین لازم نیست نگران قرار دادن آن به روش صحیح باشید. به دلیل اندازه و تطبیق پذیری آن، جایگاهی در میان تولیدکنندگان گوشیهای هوشمند و لپ تاپ به دست آورده است.
- بیسیم: تعداد کمی از مدلها به شما امکان شارژ بیسیم را با قرار دادن گوشی هوشمند خود روی پاور بانک میدهند. برای این کار، گوشی شما باید از شارژ بی سیم نیز پشتیبانی کند.
۷. شارژ سریع
برای اینکه بتوانید با موفقیت یک دستگاه را سریع شارژ کنید، به سه چیز نیاز دارید:
- یک پاوربانک سازگار
- یک کابل سازگار
- دستگاهی که شارژ سریع را پشتیبانی میکند.
اگر شارژ سریع با پاوربانک و کابل همراه آن ارائه شود، دو نکته اول قابل دسترسی است بنابراین واقعاً به این بستگی دارد که آیا دستگاه شما پشتیبانی لازم را دارد یا خیر. اگر نه، برای ویژگیای که نمیتوانید از آن استفاده کنید، هزینه بیشتری پرداخت نکنید. مشخصات دستگاه خود را در وب سایت سازنده بررسی کنید تا مطمئن شوید که آیا شارژ سریع دارد یا خیر. اگر این اطلاعات در دسترس نیست، و اگر از یک دستگاه ارزان قیمت با اجزای پایه یا مدل قدیمیتر استفاده میکنید، میتوان فرض کرد که شارژ سریع ندارد.
بهترین پاوربانک های بازار
در قسمت اول این راهنمای خرید، با نکات مهم در انتخاب پاور بانک آشنا شدیم اما حالا نوبت به معرفی بهترین گزینههایی که میتوانید خریداری کنید رسیده است. هنگام انتخاب پاوربانک بر اساس قیمت نیز بهتر است تا جای ممکن نکاتی که در ابتدا گفتیم را اولویت خودتان قرار دهید.
۱. پاوربانک انکر PowerCore 24K
Anker 737 Power Bank (PowerCore 24K) | |
---|---|
ظرفیت | ۲۴,۰۰۰ میلیآمپر ساعت |
ابعاد | ۱۵۵.۷x۵۴.۶x۴۹.۵ میلیمتر |
وزن | ۶۳۰ گرم |
اتصالات | USB-A و 2xUSB-C |
نقاط قوت: ظرفیت بالا، پشتیبانی از شارژ ۱۴۰ وات، سرعت شارژ بالا، نمایشگر دیجیتالی
نقاط ضعف: وزن زیاد
اگر بخواهیم بهترین پاوربانک فست شارژ بازار را معرفی کنیم، انکر PowerCore 24K انتخاب اول ما خواهد بود. این محصول یک پاور بانک 24000 میلیآمپر ساعتی است که قابلیت شارژ همزمان ۳ دستگاه را دارد و از دو درگاه USB-C در کنار یک درگاه USB-A بهره میبرد. درگاههای USB-C این پاوربانک، از شارژ ۱۴۰ وات پشتیبانی میکنند و میتوانند یک مکبوک پرو را در ۴۰ دقیقه به شارژ 50 درصد برسانند. البته برای استفاده از این سرعت شارژ، دستگاه و کابل شما باید از Power Delivery 3.1 پشتیبانی کنند. درگاه USB-A نیز قادر است حداکثر ۱۸ وات شارژ در اختیارتان قرار دهد. شارژ کردن خود پاوربانک به ۵۲ دقیقه زمان نیاز دارد.
۲. پاور بانک انکر PowerCore Essential 20,000 PD
Anker PowerCore Essential 20,000 PD | |
---|---|
ظرفیت | ۲۰,۰۰۰ میلیآمپر ساعت |
ابعاد | ۱۶۲x۷۳.۹x۲۴.۸ میلیمتر |
وزن | ۳۴۵ گرم |
اتصالات | USB-A و USB-C |
نقاط قوت: ظرفیت زیاد، ارزش خرید بالا، برند معتبر، پشتیبانی از Power Delivery
نقاط ضعف: امکان شارژ یک لپتاپ با درگاه USB-C را ندارد
این مدل ظرفیت ۲۰ هزار میلیآمپری دارد و با توجه به قیمت، ارزش خرید بسیار زیادی هم دارد. مدل اسنشیال ۳۴۵ گرم وزن دارد و بدنه آن تماما پلاستیکی است. با توجه به ظرفیت، اندازه بزرگ و دست و پا گیری ندارد و میتواند بهترین پاور بانک برای آیفون بهحساب بیاید.
مهمترین ویژگی این پاوربانک اما پشتیبانی از Power Delivery است ولی لازم به ذکر است که حداکثر توان آن ۱۸ وات است و به همین خاطر برای یک لپتاپ با درگاه USB-C قدرت کافی ندارد. اما برای شارژ سریع یک گوشی یا تبلت، بسیار خوب و کافی است. درگاه ورودی پاوربانک انکر پاورکور، یک درگاه سایز کامل USB است که از فناوری PowerIQ انکر برای شارژ هوشمند استفاده و همچنین در کنار آن هم یک درگاه USB-C وجود دارد که هم میتوان از آن بهعنوان یک درگاه خروجی و هم ورودی استفاده کرد. بالای پاوربانک هم ۴ نشانگر LED وجود دارد که در هرلحظه، ظرفیت باقی مانده را به اطلاع شما میرساند.
۳. پاوربانک Anker PowerCore III 10K Wireless
Anker PowerCore III Sense 10K | |
---|---|
ظرفیت | ۱۰,۰۰۰ میلیآمپر ساعت |
ابعاد | ۱۴۹.۵x۶۸.۵x۱۴.۵ میلیمتر |
وزن | ۲۱۲ گرم |
اتصالات | 2xUSB-A و USB-C |
نقاط قوت: شارژ بیسیم ۱۰ وات، شارژ سیمی ۱۸ وات، دارای استند گوشی
نقاط ضعف: از مگسیف و شارژ اپل واچ یا گلکسی واچ پشتیبانی نمیکند
انکر PowerCore III 10K Wireless یک شارژ بدون سیم با یک ویژگی کلیدی است: از آن میتوانید به عنوان یک پاوربانک هم استفاده کنید. این مدل را میتوانید در خانه به پریز وصل کرده و از آن بهعنوان یک شارژ بدون سیم استفاده کنید. یا اینکه آن را با خود حمل و بهعنوان یک پاوربانک سیمی و بیسیم از آن استفاده کنید.
همانطور که از نام این محصول پیداست، ظرفیت آن ۱۰ هزار میلیآمپر است که کافی است و حداقل میتواند یک گوشی را تا ۳ بار بهطور کامل شارژ کند. شارژ بیسیم حداکثر ۱۰ وات است. فقط کافی است دستگاه خودتان را روی مرکز دایره بالای پاوربانک بگذارید و سپس دکمه شارژ را فشار دهید.
بهصورت سیمی نیز میتوانید از دو درگاه USB-A روی این محصول کمک بگیرید. پاوربانک روی هم حداکثر توان ۱۸ وات را در اختیارتان قرار میدهد و اگر هم بهصورت سیمی و هم با استفاده از ۲ درگاه و بهشکل سیمی دستگاههای خود را شارژ کنید، این میزان توان تقسیم خواهد شد.
۴. پاوربانک Anker 521 Power Bank (PowerCore Fusion, 45W)
Anker 521 Power Bank | |
---|---|
ظرفیت | ۵,۰۰۰ میلیآمپر ساعت |
ابعاد | ۷۰x۵۹.۴x۳۰.۹ میلیمتر |
وزن | ۱۹۹ گرم |
اتصالات | 2xUSB-C |
نقاط قوت: شارژر دیواری، ۲ درگاه USB-C
نقاط ضعف: ظرفیت محدود
انکر یک محصول خلاقانه دیگری هم دارد. آنها در اینجا یک شارژر دیواری را با یک پاوربانک ادغام کرده و یکی از کاربردیترین گجتهایی که میتوانید خریداری کنید را وارد بازار کردهاند. این پاوربانک از طریق پریز برق قابل شارژ است و از طرف دیگر برای شارژ سایر دستگاهها نیز ۲ درگاه USB-C در اختیار شما قرار میدهد. شاید ظرفیت پاوربانک نیز کافی نباشد، اما انکر توانسته ترکیب جالبی ایجاد و به نوعی آن را جایگزین 2 محصول متفاوت از هم کند.
۵. پاوربانک Samsung EB-P5300 Battery Pack 20K
Samsung EB-P5300 | |
---|---|
ظرفیت | ۲۰,۰۰۰ میلیآمپر ساعت |
ابعاد | ۱۴۳.۱x۶۹.۲x۲۵.۴۳ میلیمتر |
وزن | ۳۹۲ گرم |
اتصالات | 2xUSB-C و USB-A |
نقاط قوت: ظرفیت بالا، قیمت مناسب، برند معتبر، ۳ درگاه خروجی، پشتیبانی از Power Delivery، شارژ ۲۵ وات
نقاط ضعف: –
سامسونگ در گذشته در قسمت پاوربانک فعالیتی نداشت اما حالا چند سالی است که مدلهای مختلفی را تولید و توانسته خود را در کنار انکر، بهعنوان بهترین برند پاوربانک در ایران مطرح کند. این محصول آنها در حقیقت اولین پاوربانک ۲۰ هزار میلیآمپری سامسونگ بهشمار میآید.
با این ظرفیت، شما میتوانید گلکسی S24 اولترا را ۳ بار بهطور کامل و گلکسی تب S8 پلاس را نیز ۱ بار و نصفی شارژ کنید. این پاوربانک سامسونگ از شارژ سریع پشتیبانی میکند و توان خروجی آن ۲۵ وات است. حتی خود باتری پاوربانک را نیز میتوانید با توان ۲۵ وات شارژ کنید. همچنین از Quick Charge 2.0 و Power Delivery 3.0 نیز پشتیبانی میکند.
۶. پاوربانک Xiaomi Redmi 20000mAh
Xiaomi Redmi PB200LZM | |
---|---|
ظرفیت | ۲۰,۰۰۰ میلیآمپر ساعت |
ابعاد | ۱۵۴x۷۳.۶x۲۷.۳ میلیمتر |
وزن | ۴۳۵ گرم |
اتصالات | 2xUSB-A |
نقاط قوت: ظرفیت بالا، قیمت اقتصادی، برند معتبر، ۲ درگاه خروجی، ۲ درگاه ورودی
نقاط ضعف: –
یکی از محبوبترین و اقتصادیترین پاوربانکهایی که در این راهنمای خرید بهترین پاور بانک معرفی میکنیم، پاوربانک ۲۰ هزار میلیآمپری ردمی است که با قیمت بسیار کمتر از رقبا وارد بازار شده و توانسته نظر مثبت اکثر کاربران را به خود جلب کند. این پاوربانک دارای ۲ درگاه ورودی USB-A است که هرکدام از آنها حداکثر ۱۸ وات توان دارند.
در طرف دیگر ۲ درگاه ورودی (یک درگاه USB-C و یک درگاه microUSB) داریم که آنها نیز هرکدام حداکثر ۱۸ وات توان دارند. مهمترین نقطه قوت این پاوربانک نیز علاوه بر ظرفیت بالا و قیمت مناسب، این است که هرکدام از این درگاهها بهصورت جداگانه ۱۸ وات توان در اختیار شما قرار میدهند و برخلاف برخی مدلها، کل ۱۸ وات را بین خودشان تقسیم نمیکنند.
سوالات متداول
خروجی پاور بانک چند ولت است؟
خروجی پاور بانک ها معمولا 5 ولت است.
پاوربانک با باتری لیتیوم یونی بهتر است یا لیتیوم پلیمری؟
هر کدام از آنها مزایا و معایب خود را دارند اما باتری های لیتیوم یونی مقرون به صرفه تر هستند.
سخن پایانی
انتخاب پاوربانک مناسب که بتواند به نیازهای شما پاسخ دهد، اهمیت زیادی دارد. با توجه به نیازهای خاص خود، باید پاوربانکی را انتخاب کنید که ظرفیت کافی برای شارژ دستگاههای شما را داشته باشد و همچنین از سرعت شارژ مناسبی برخوردار باشد. همچنین، ویژگیهایی مانند وزن سبک و اندازه کوچک میتواند برای افرادی که نیاز به حمل روزانه پاوربانک دارند، اهمیت ویژهای داشته باشد. با در نظر گرفتن نکات ذکر شده در این مقاله، میتوانید بهترین گزینه را انتخاب کرده و از مزایای یک پاوربانک باکیفیت بهرهمند شوید. امیدواریم که این راهنما به شما کمک کند تا خریدی موفق و مناسب داشته باشید.