Discover the Rabby Wallet, a user-friendly tool for managing your cryptocurrencies securely. Simplify your digital asset experience at rabby wallet. Vavada casino зеркало

پرطرفدارترین و بهترین گروه های موسیقی ایرانی

بهترین گروه موسیقی سنتی ایرانی
  • twiter
  • linked-in
  • whatsapp

آیا با برترین گروه های موسیقی ایرانی آشنایی دارید؟ گروه‌های موسیقی در دنیا بسیار متداول هستند و در کشور ایران نیز گروه‌های موسیقی مختلفی داریم. در ادامه با محبوبترین گروه موسیقی ایرانی آشنا شوید.

این روزها گروه‌های پاپ، سنتی، راک، تلفیقی و… در ایران بسیار فعال هستند. در گذشته بیشتر گروه های خواننده ایرانی در سبک موسیقی سنتی کار می‌کردند، اما در سال‌های اخیر گروه‌های پاپ، راک و تلفیقی هم طرفداران زیادی پیدا کرده‌اند. از گروه آریان که یکی از محبوب ترین گروههای موسیقی کشورمان در زمینه پاپ بود تا بندهای جدید، هر کدام طرفداران سینه‌چاک خود را دارند. در ادامه این مقاله از مجله پلازا شما را با فهرستی از بهترین و محبوبترین گروه موسیقی ایرانی آشنا می‌کنیم. ممکن است نام برخی از گروه‌ها از قلم افتاده باشد. لطفا در بخش دیدگاه‌ها، این گروه‌ها را به ما معرفی کنید.

فهرست مطالب:

لیست بهترین بند های موسیقی ایران

در این بخش به معرفی بهترین گروه های موسیقی ایرانی می‌پردازیم. با معرفی بهترین گروه موسیقی سنتی ایرانی، گروه های موسیقی تلفیقی ایرانی و گروه موسیقی پاپ در ایران همراه ما باشید.

1. گروه های کانون چاووش ؛ بهترین گروه موسیقی سنتی ایرانی

برترین گروه های موسیقی ایرانی

  • اعضای اولیه گروه: محمدرضا لطفی، پشنگ کامکار، بیژن کامکار، مجید درخشانی، ،ارژنگ کامکار، حسین علیزاده، پرویز مشکاتیان و…
  • سبک: سنتی
  • آلبوم‌ها: 12 آلبوم چاووش و چندین آلبوم از گروه عارف، شیدا و کامکارها
  • سال‌های فعالیت: از سال 1350 تا کنون

کانون چاووش بهترین گروه موسیقی سنتی ایرانی در ابتدای دهه 50 و به همت محمدرضا لطفی، حسن کامکار و هوشنگ ابتهاج تشکیل شد و از گروههای موسیقی کشورمان محسوب می‌شود. از دل این کانون، 3 گروه موسیقی به نام‌های گروه شیدا (به سرپرستی محمدرضا لطفی)، گروه عارف (به سرپرستی پرویز مشکاتیان) و گروه کامکارها (به سرپرستی هوشنگ کامکار) زاده شد. بیش از نیمی از آلبوم‌های موسیقی سنتی تولید شده در دهه‌های اول انقلاب توسط این سه گروه موسیقی ساخته شد. تصنیف‌هایی نظیر «ایران ای سرای امید» از ساخته‌های این گروه‌هاست. این گروه از برترین بند های موسیقی ایران و بهترین گروه موسیقی سنتی ایرانی محسوب می‌شود.

2. گروه موسیقی بند آریان از بهترین گروه های موسیقی ایرانی

محبوبترین گروه موسیقی ایرانی

  • اعضا گروه: علی پهلوان و پیام صالحی (خوانندگان اصلی گروه)، سیامک خواهانی، شراره فرنژاد، علیرضا طباطبایی، ساناز کاشمری، سحر کاشمری، محمدرضا گلزار، نینف امیرخاص، برزویه بدیهی، امیرحسین مستعد
  • سبک: پاپ
  • آلبوم‌ها: گل آفتابگردون (1379)، و اما عشق (1380)، تا بی نهایت (1383)، بی‌تو باتو (1387) و خداحافظ (1393)
  • سال‌های فعالیت: از سال 1378 تا 1393

بند بعدی که باید از آن در فهرست بهترین گروه موسیقی ایرانی نام ببریم، گروه آریان است. آریان اولین گروه موسیقی ایرانی بود که بعد از انقلاب در سبک پاپ شروع به‌ فعالیت کرد و از برترین بند های موسیقی ایران محسوب می‌شود. پس از آشنایی علی پهلوان و پیام صالحی در سال 1377 و پی ‌بردن به علاقه‌های یکدیگر در زمینه موسیقی، آن‌ها تصمیم به ایجاد گروه گرفتند و اینگونه شد که آریان کار خود را در سال 1378 رسما آغاز کرد. جالب است بدانید که محمدرضا گلزار بازیگر ایرانی مدتی در این گروه به عنوان گیتاریست فعالیت داشته است. این گروه زمانی بهترین گروه موسیقی پاپ ایران محسوب می‌شد و رقیب نداشت.

از آریان به‌عنوان بهترین گروه موسیقی ایران در زمان خود یاد می‌شود. اولین آلبوم این گروه به‌نام «گل ‌آفتابگردون» یکی از پرفروش‌ترین آلبوم‌های بعد از انقلاب است. یکی از نکات جالب این گروه، همکاری با خواننده مشهور ایرلندی به نام کریس دی‌برگ (Chris de Burgh) برای ترک The Words I Love You است که گروه آریان ترجمه فارسی اشعار را به آهنگ اصلی اضافه کردند. این ترک در سال 1378 منتشر شد. متاسفانه این گروه بعد از حاشیه‌های بوجود آمده فعالیت خود را در سال 1393 بعد از انتشار آلبوم «خداحافظ» رسما پایان داد.

3. گروه پالت از بهترین گروه های موسیقی ایرانی

بهترین موسیقی پاپ ایرانی دهه هشتاد

  • اعضا گروه (کنونی): امید نعمتی (خواننده)، مهیار طهماسبی (ویلونسل)، کاوه صالحی (گیتار)، سردار سرمست (آکاردئون) و شقایق صادقیان (فلوت)
  • سبک: موسیقی تلفیقی
  • آلبوم‌ها: آقای بنفش (1393)، شهر من بخند (1394)، تمام ناتمام (1395)، نصف‌النهار مبدأ (1399)
  • سال‌های فعالیت: از سال 1391 تا کنون

یکی دیگر از گروه‌ها در فهرست نام بهترین بند یا گروههای موزیک ایرانی ، گروه پالت است. پالت یکی از گروه های موسیقی تلفیقی ایرانی است که در سال 1391 برای نمایش «روایت ناتمام یک فصل معلق» به کارگردانی و نویسندگی هومن سیدی آهنگ ساخت و کار خود را آغاز کرد. ویژگی کلیدی این گروه موسیقی ایرانی، سازبندی است که به انتخاب و ترکیب‌سازها گفته می‌شود. ترانه‌های گروه پالت اغلب اشعار کلاسیک هستند و اعضا در نوشتن آن‌ها نقش دارند. پالت یکی از بهترین گروه های موسیقی در سبک خود محسوب می‌شود.

پالت که از گروه های لیست بهترین گروه موسیقی ایرانی محسوب می‌شود، در چهارمین جشن سالانه موسیقی ما برای آلبوم تمام ناتمام تندیس بهترین آلبوم موسیقی تلفیقی سال 1395 را کسب کرده است. این گروه موسیقی ایرانی در یکی از ترک‌های آلبوم «شهر من بخند» با نام «اینجا شهر من نیست» با یک خواننده و نوازنده آلمانی به‌نام گیزبرت زوکنیپهاوزن همکاری کرده‌اند.

4. گروه دال از بهترین گروه های موسیقی ایرانی

لیست بهترین بند های موسیقی ایران

  • اعضا گروه: امین هدایتی (خواننده)، شایان شکرآبی (آهنگساز و پیانو)، غزل مهدوی (شاعر و ترانه‌سرا)، یزدان بهمنی (سازهای هندپن و کوبه‌ای)، میلاد سعدی (سازهای کوبه‌ای)
  • سبک: موسیقی تلفیقی
  • آلبوم‌ها: گذر اردیبهشت (1395)، کلاغ سفید (1396)
  • سال‌های فعالیت: از سال 1392 تا کنون

گروه دال یا دال بند یکی دیگر از بهترین گروه خوانندگان ایرانی است که در سال 1392 با انتشار تک آهنگ «آوازم را می‌رقصیدی» شکل گرفت. اولین آلبوم این گروه موسیقی ایرانی محصول 1395 پرفروش‌ترين آلبوم موسیقی تلفیقی سال شد و توانست در سی و دومین جشنواره موسیقی فجر لوح تقدیر بهترین موسیقی تلفیقی سال را کسب کند. همچنین این آلبوم در همان سال کاندید دریافت جایزه «باربد» در بخش آهنگسازی شد. دال بند امروزه از برترین بند های موسیقی ایران شناخته می‌شود.

آهنگ‌های گروه خواننده ایرانی دال اغلب با مضامین عشق، صلح و رویکردهای اجتماعی است. به عنوان مثال آلبوم دوم این گروه به‌نام کلاغ سفید محصول سال 1396 به موضوعاتی چون مهاجرت، صلح و حق آواز زنان پرداخته است. این آلبوم عنوان بهترین آلبوم تلفیقی سال 96 را از دیدگاه مخاطبان در پنجمین جشن سالانه موسیقی ما کسب کرده است.

5. گروه خواننده ایرانی رستاک ؛ بهترین گروه موسیقی سنتی ایرانی

بهترین گروه خواننده ایرانی

  • اعضا گروه: سیامک سپهری، سید فرزاد مرادی، سید بهزاد مرادی، مجید پوستی، اکبر اسماعیل‌پور، دینا دوستی، امید مصطفوی، حامد بلندهمت، پریسا اینانلو، یاسمن نجم‌الدین، مهدی فرشچی، لیلی مرآت
  • سبک: موسیقی سنتی، بومی
  • آلبوم‌ها: رنگواره‌های کهن (1386)، همه اقوام من (1389)، سرنای نوروز (1392)، میان خورشیدهای همیشه (1395)، بهار (1397)، پروژه در خانه بی مرز (1398-1399)، با رستاک برقص (1400)، اسنشیالز (1402)
  • سال‌های فعالیت: از سال 1376 تا کنون
  • صفحه اینستاگرام: rastakgroup

رستاک که در لیست بهترین گروه موسیقی سنتی ایرانی قرار دارد، در سال 1376 به‌سرپرستی سیامک سپهری تشکیل شد. گروه رستاک دو دهه اخیر فعالیت خود را با تمرکز بر موسیقی فولکلور اقوام ایران و فرهنگ‌های مختلف ایرانی ادامه داده است. موسیقی فولکلور شکلی از موسیقی سنتی است که ریشه در آداب و رسوم یک قوم یا ناحیه دارد. بهترین گروه موسیقی سنتی ایرانی رستاک در یکی از مصاحبه‌های خود در مورد اسم و هدف تشکیل گروه این‌گونه نقل کرده است:

رستاک به معنی شاخه نهالی است که از ریشه درخت می‌رويد. موجوديت و اصالت یک درخت، به ريشه‌اش برمی‌گردد، ريشه‌ای كه هيچ‌وقت ديده‌ نمی‌شود اما اگر نباشد، گل و برگ و درخت نیز نخواهد بود. رستاک هم به همین ترتیب است. ما سعی كرد‌یم پلی باشيم بين مردم‌هایی با زندگی امروزی و موسیقی که ریشه در تمدن کشور دارد. البته هدف رستاک نشان دادن عين آن سبک موسيقی نيست بلکه نگه‌داشتن آن ريشه برايش اهميت دارد.

گروه رستاک از معروف‌ترین بند های موسیقی ایران، با انتشار آلبوم‌های همه اقوام من محصول 1389 و سرنای نوروز محصول 1392 عنوان پرفروش‌ترین آلبوم موسیقی در همان سال‌های انتشار را کسب کرد. آلبوم سرنای نوروز در نظرسنجی دوسالانه «موسیقی ‌ما» به عنوان بهترین آلبوم سال انتخاب شد و در بخش بهترین اجرا صحنه‌ای نیز کنسرت‌های گروه رستاک به عنوان بهترین اجرا از نگاه مردم شناخته شدند.

رستاک از گروه های همنوازی سنتی است که با اجرا در بزرگ‌ترین سالن‌های کنسرت دنیا نقش مهمی را در معرفی موسیقی فولکلور ایران به جوامع مختلف ایفا کرده است و یکی از پرمخاطب‌ترین گروه های موسیقی سنتی ایران به حساب می‌آید.

6. گروه کاکوبند از بهترین گروه های موسیقی ایرانی

پرطرفدارترین گروه های خواننده ایرانی

  • اعضا گروه: نیما صرافی‌مهر و پویا صرافی‌مهر
  • سبک: موسیقی تلفیقی
  • آلبوم‌ها: دعوت (1394)، دنیای‌ نو (1397)
  • سال‌های فعالیت: از سال 1385 تا کنون
  • صفحه اینستاگرام: kakoband

بند بعدی در لیست بهترین گروه موسیقی ایرانی، کاکوبند است که در سال 1385 با دعوت جلال مشفق از نیما و پویا صرافی‌مهر به منظور همکاری برای تولید یک اثر در ژانر موسیقی جهانی تشکیل شد و با هدف ورود به بازارهای بین‌المللی موسیقی فعالیت خود را آغاز کرد. مسئله‌ای که این باند موسیقی ایرانی را متمایز از گروه‌های دیگر قرار داده سبک موسیقیایی این گروه است. کاکوبند با ترکیب احساسات ملودی‌های شرق‌ و تکنیک‌های موسیقیایی‌ غربی فارغ از هرگونه جغرافیای زبانی آهنگ‌های متعددی را تولید کرده و همین موضوع هم آن را در میان آثار لیست بهترین گروه خواننده ایرانی مجاز قرار داده است.

نماهنگ سیاره‌ من از این گروه موسیقی ایرانی به عنوان اثر برگزیده در اولین دوره جایزه ققنوس معرفی شده است که در ادامه می‌توانید این آهنگ را دانلود کنید.

7. گروه چارتار از بهترین گروه های موسیقی ایرانی

بهترین گروه های موسیقی ایرانی

  • اعضا گروه: آئین احمدی فر (تنظیم‌کننده)، آرش فتحی (آهنگساز)، آرمان گرشاسبی (خواننده) و احسان حائری ( ترانه‌سرا)
  • سبک: پاپ، سنتی
  • آلبوم‌ها: باران تویی (1392)، جاده می‌رقصد (1394)، دریا کجاست (1396)
  • سال‌های فعالیت: 1390 تا کنون

چارتار  در لیست نام بهترین گروه های موسیقی پاپ ایرانی، قرار دارد. یک دوستی قدیمی باعث تشکیل گروه چارتار در سال 1390 شد. سبک این گروه ترکیبی از موسیقی سنتی ایرانی و کلاسیک است و اعضا برای ساخت هر ترک با همدیگر فعالیت می‌کنند. این گروه موسیقی ایرانی با آلبوم باران تویی محصول سال 1392 در سی و ‌یکمین دوره جشنواره موسیقی فجر با نظر هیئت داوران در بخش بهترین آهنگساز موسیقی پاپ جایزه باربد را کسب کرده است. همچنین در جشنواره موسیقی ما عنوان بهترین آلبوم و قطعه تلفیقی را به خود اختصاص داده است. همه این‌ها باعث شده‌اند تا گروه چارتار را نیز در فهرست برترین بند های موسیقی ایران قرار دهیم.

چارتار درمورد دیدگاه خود از کارگروهی در یکی از مصاحبه‌ها با موسیقی ‌ما اینگونه بیان کرده است:

فکر می‌کنم ماندگاری گروه بیشترین بستگی را به شالوده و بن گروه دارد. مشکلات اقتصادی و دعواهای مالی در فروپاشی گروه‌ها خیلی مهم بوده است یا تفاوت جایگاهی که بعضی از اعضا داشتند. گروه ما چهار نفر است و هر کدام از این چهار نفر یک چهارم حق فرهنگی و هنری و مالی دارند. فکر می‌کنم که اگر طبق این شالوده جلو برویم و یک چهارم‌ها را حفظ کنیم به مشکلی برنمی‌خوریم. بالاخره شاید یک روز برای جدایی باشد، ولی فکر می‌کنم که تلخ نیست و می‌تواند حداقل عمری بیشتر از سایر گروه‌ها داشته باشد.

همچنین بخوانید :

8. گروه بمرانی از بهترین گروه های موسیقی ایرانی

برترین گروه های پاپ ایرانی

  • اعضا گروه: بهزاد عمرانی، مانی مزکی، جهانیار قربانی، آرش عمرانی، کیارش عمرانی، سالار محمد اصغری
  • سبک: بلوز، کانتری، راک، جز (جاز)، بالکان، جیپسی
  • آلبوم‌ها: اتوبوس قرمز (1393)، مخرج مشترک (1394)، گذشتن و رفتن پیوسته (1395)، سیزده‌چهل (1397)، احتمالاً قهرمانی در کار نیست (1399)
  • سال‌های فعالیت: 1388 تا کنون

در ادامه اسم بهترین گروه های موسیقی باید از گروه خواننده ایرانی بمرانی  یاد کنیم. این گروه در سال 1387 فعالیت خود را با کار در فضای مجازی، آهنگسازی و اجرا زنده در تئاترها آغاز کرد. سبک عجیب و غریب این گروه باعث جذب مخاطبان بسیاری شد. آلبوم «اتوبوس قرمز» محصول 1393 اولین آلبوم رسمی این گروه است که موفق به دریافت مجوز شد. احتمالا اغلب گروه بمرانی، محبوبترین گروه موسیقی ایرانی، را با موسیقی تیتراژ برنامه خندوانه می‌شناسید، اما این گروه موسیقی ایرانی در زمینه‌های مختلفی از قبیل ساخت موسیقی فیلم، انیمیشن، تیتراژ و تئاترهای نمایشی نیز فعالیت داشته است.

بمرانی از برترین بند های موسیقی ایران، تاکنون بیش از 100 اجرا در سراسر ایران برگزار کرده و در چندین جشنواره موسیقی بین‌المللی حضور داشته است. اخیرا نیز گروه بمرانی در برنامه همرفیق شهاب حسینی که از شبکه اینترنتی نماوا پخش می‌شود حضور دارد و اجرا می‌کند.

9. گروه پازل از بهترین گروه های موسیقی ایرانی

بهترین گروه های خواننده ایرانی خارج از کشور

  • اعضا گروه: علی رهبری، آرین بهاری و مهران عباسی
  • سبک: پاپ، موسیقی تلفیقی
  • آلبوم‌ها: عیدانه (1395)، قایق کاغذی (1395)
  • سال‌های فعالیت: 1390 تا کنون

گروه پازل یا پازل بند یکی دیگر از بهترین بند های موسیقی ایران محسوب می‌شود که فعالیتش را از آبان 1390 شروع کرده است. این گروه خواننده ایرانی در سال 1395 اولین آلبومش را منتشر کرد و یک سال بعد توانست به اجرای کنسرت بپردازد. آنها همچنین تنظیم‌هایی برای هنرمندان محبوب کشورمان در انواع موسیقی پاپ ایرانی از جمله مرتضی پاشایی، محسن یگانه، فرزاد فرزین، رضا صادقی، حمید هیراد و محمدرضا گلزار انجام داده‌اند. اولین آهنگ مستقل پازل بند، محبوبترین گروه موسیقی ایرانی، نیز در سال 1390 با نام هم نفس منتشر شد. این گروه اخیرا آهنگ‌های فقط خودت، حق داره، سوگلی، دلم می‌خواد و من و تو را منتشر کرده است.

10. گروه کیوسک

بهترین گروه موسیقی سنتی ایرانی

  • اعضا گروه: آرش سبحانی، علی کمالی و شهروز مولایی
  • سبک: بلوز، آلترنتیو راک، راک
  • آلبوم‌ها: آدم معمولی (1385)، عشق سرعت (1386)، باغ وحش جهانی (1387)، نتیجه مذاکرات (1390)، تشکیلات موازی (1391)، زنگ بزن آژانس (1393)، وضعیت نارنجی (1394)، استریو تال تقدیم می‌کند (1395)، استریو تال تقدیم می‌کند (نسخه بازسازی شده) (1397)، پایان شیرین (1400)
  • سال‌های فعالیت: 1384 تا کنون

کیوسک یکی از بهترین گروه های خواننده ایرانی خارج از کشور است که فعالیتش را از ایران آغاز کرد. این گروه کنسرت‌هایی در واشینگتن، دی.سی. و لس آنجلس ایالات متحده آمریکا برگزار کرده است. آنها بعد از اینکه نتوانستند از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی مجوز بگیرند، آلبوم اولشان با نام آدم معمولی را در خارج از کشور منتشر کردند و سپس از ایران رفتند. این گروه خواننده ایرانی ترانه‌هایی اجتماعی انتقادی را در قالبی متفاوت می‌سازند و به گوش مخاطبانشان می‌رسانند.

11. گروه داماهی

برترین گروه های موسیقی ایرانی

  • اعضا گروه: رضا کولغانی، دارا دارایی، ابراهیم علوی، حمزه یگانه و شایان فتحی
  • سبک: پاپ
  • آلبوم‌ها: داماهی (1394)، در من برو شکار (1398)
  • سال‌های فعالیت: 1393 تا کنون

یکی دیگر از برترین بند های موسیقی ایران گروه داماهی است که با هدف تلفیق موسیقی‌های معاصر با موسیقی جنوب ایران کارش را شروع کرد. این گروه شانس این را داشت که در همان ابتدای تاسیسش با پروژه سینمایی دو-ر-می-فا-صلح در جام جهانی 2014 به برزیل سفر کند و در چند شهر به اجرای کنسرت بپردازد. سپس این بند از برترین گروه های موزیک ایرانی به ایران برگشت و در تهران و بندرعباس چند کنسرت برگزار کرد.

اسم گروه، داماهی از افسانه‌های قدیمی جنوبی گرفته شده و اشاره به ایده‌های هنری این گروه دارد. داماهی یک ماهی عظیم‌الجثه است که در افسانه‌های قدیمی در خلیج فارس زندگی می‌کرده و در درون خود یک آرمانشهر پنهان داشته است.

12. گروه ماکان

محبوبترین گروه موسیقی ایرانی

  • اعضا گروه: رهام هادیان، امیر مقاره، امیرمیلاد نیکزاد و یاشار خسروی
  • سبک: پاپ
  • آلبوم‌ها: دیوونه بازی (1396)، نقاشی (1400)
  • سال‌های فعالیت: 1396 تا کنون

ماکان بند یا گروه ماکان از بهترین گروه های موسیقی ایرانی پاپ است که در ایران و خصوصا نوجوانان طرفداران زیادی دارد. این گروه از سال 1396 به طور کاملا اتفاقی، به دست این دو دوست امیر و رهام با آهنگ «هربار این درو» شکل گرفت. اگرچه شروع این کار اتفاقی بود اما ماکان بند با اعتماد به نفس و تلاش زیاد به کار خود ادامه دادند.

یکی از جالب ترین اتفاقاتی که برای گروه موسیقی ماکان، محبوبترین گروه موسیقی ایرانی، افتاد حضور امیر مقاره در سریال پرطرفدار جزیره بود. معروفیت ماکان بند به علاوه حضور بازیگر آن در سریالی پرطرفدار باری دیگر نام این بند را در لیست بهترین گروه موسیقی ایرانی درخشان کرد. نام «ماکان» نیز برگرفته شده از نامی دیلمی به معنای شجاعت است‌.

13. گروه هوروش

بهترین موسیقی پاپ ایرانی دهه هشتاد

  • اعضا گروه: مهدی دارابی، مسعود جهانی
  • سبک: پاپ
  • آهنگ های معروف: «آخر منو به باد داد»، «به کی پُز می‌دی»، «ماه دلم»، «خنک شد دلت»، «فاصله نه»، «ماه‌پیشونی» و «عاشقم کردی»
  • سال‌های فعالیت: 1395 (فعلا منحل شده است)

هوروش بند از لیست بهترین گروه موسیقی ایرانی، یکی از آن گروهایی بود که در آن همه چیز در جای درست خود قرار گرفته بود. نخستین قطعه ای که از این گروه خوانندگی پخش شد «یاد تو می‌افتم» است. همان‌طور که می‌دانیم مسعود جهانی یکی از برترین تنظیم کنندگان ایران است و حضور او در هوروش بند نیز نشان‌گر نیمی از موفقیت این برترین بند های موسیقی ایران است. از طرف دیگر مهدی دارابی که کاملا بر حرفه خود مسلط است از دلایل دیگر موفقیت گروه محسوب می‌شود.

هوروش بند، محبوبترین گروه موسیقی ایرانی، با رفتن مسعود جهانی به خارج از کشور فعلا منحل شده است اما امکان بازگشت دوباره گروه وجود دارد.

14. گروه ایوان

لیست بهترین بند های موسیقی ایران

  • اعضا گروه: حسین شریفی، فواد غفاری
  • سبک: پاپ
  • آلبوم‌: عالیجناب (1398)، نرماندی (1400)
  • سال‌های فعالیت: 1395 تا کنون

یکی دیگر از برترین بند های موسیقی ایران که بسیار هم طرفدار دارد ایوان بند است. ایوان بند متشکل از دو شخص به نام های حسین شریفی (خواننده) و فواد غفاری (آهنگساز) تشکیل شده است. اولین آهنگی از این گروه که معروف شد «ماه منی» نام داشت و اولین کنسرت این بهترین گروه موسیقی ایرانی نیز در سال 1397 برگزار شد.

نام ایوان، محبوبترین گروه موسیقی ایرانی، برگرفته از نامی لاتینی به معنی پسر جنگجو است که برای این گروه موسیقی انتخاب شده است. سازهایی که گروه ایوان استفاده می‌کنند: گیتار، کیبور و پیانو هستند. حدیث دهقان ترانه سرایی و مصطفی مومنی نیز تنظیم اکثر آهنگ های این گروه را انجام می‌دهند.

15. گروه آکرووایا

بهترین گروه خواننده ایرانی

  • اعضا گروه: علی روح نواز، عادل روح نواز، توحید نوری، مجتبی قربانی و رامتین رودیانی
  • سبک: پاپ راک
  • آهنگ ها: آینه، معما و دنیای من
  • سال‌های فعالیت: 1384 تا کنون

موسیقی پاپ در ایران رواج دارد و راک یکی از غربی ترین سبک های موسیقی کنونی است. آکرووایا متشکل از کلمه «آکرو» به زبان یونانی یعنی نهایی و «وایا» کلمه ای با ریشه فارسی به معنای هدف است. این اسم هدف گروه آکرووایا را توضیح می‌دهد که قصد دارد که موسیقی ایرانی و غربی را باهم ادغام کند.

آکرووایا از بهترین گروه های موسیقی ایرانی از سال 1384 و در شهر رشت شروع به فعالیت خود کرد. تمامی اعضای گروه از افراد برجسته هنری و صاحب مقام های استانی و کشوری هستند. سازهای گیتار الکتریک، پیانو، کیبورد، گیتار بیس و درامز در گروه آکروویا، محبوبترین گروه موسیقی ایرانی، استفاده می‌شوند. علی روح نواز نیز خواننده گروه است.

16. گروه سون

پرطرفدارترین گروه های خواننده ایرانی

  • اعضا گروه: آرش قنادی، امیر قنادی، کیارش پوزشی
  • سبک: پاپ
  • آلبوم‌ها: با تو می‌مونم (1387)، دوست دارم (1392) و دنیای بعد تو (1396)
  • سال‌های فعالیت: 1376 تا کنون

گروه دیگری که در لیست برترین بند های موسیقی ایران قرار دارد، گروه سون است. این بند از سال 1376 فعالیت خود را آغاز کرد اما تا سال 1391 و سریال زمانه آن‌چنان شناخته نشد. پس از پخش این سریال و پخش آهنگ های گروه، سون بند بر روی زبان ها افتاد. هنوز پس از گذشت تقریبا 10 سال آهنگ «دوستت دارم» این گروه مورد علاقه مخاطبان است.

17. گروه دنگ شو

بهترین گروه های موسیقی ایرانی

  • اعضا گروه: بنیامین هادیان، طاها پارسا، مهناز راد، آیدین ترکیان، کوروش زر اندوز، ماکان خوبی نژاد، خشایار روانگر
  • سبک: موسیقی تلفیقی
  • آلبوم‌ها: شیراز چل ساله (1388)، دلتنگ شو (1391)، اتاق گوشواره (1393)، مد و نای (1396)، شیراز (1397)
  • سال‌های فعالیت: 1385 تا کنون

گروه دنگ شو توسط دو برادر تشکیل شد. هدف اصلی این گروه تشکیل یک گروه موسیقی با نگرشی تازه به ترانه‌ها و موسیقی مردمی ایرانی بود. نام این گروه نیز ترکیب دو واژه‌ی «دنگ»، به معنای مست و بی‌خبر شدن، و فعل دستوری «شو» است. جالب است بدانید که این نام با الهام از اشعار مولانا انتخاب شده. می‌توان به گروه دنگ شو لقب محبوبترین گروه موسیقی ایرانی را داد؛ چراکه این گروه، با نگاه جدیدی که موسیقی داشت، توانست نظر افراد زیادی را جلب کند و رفته‌رفته طرفداران زیادی در ایران و سایر کشورها به‌دست بیاورد. جالب است بدانید که دنگ شو، محبوبترین گروه موسیقی ایرانی، با خوانندگان مطرحی همچون علی زند وکیلی نیز همکاری کرده است.

دنگ شو، از برترین گروه های موسیقی ایرانی، سال‌هاست که دستی نیز در دنیای هنر هفتم دارد. این گروه موسیقی متن فیلم‌های کارگردانانی از جمله سروش صحت و کمال تبریزی را نوشته است.

18. تی ام بکس

برترین گروه های پاپ ایرانی

  • اعضا گروه: علی بی، نبیلتی و شاهین لو
  • سبک: پاپ، رپ
  • آلبوم‌ها: شب‌های تهرون (با ای‌اف‌ایکس)، میریم جلو، رُک بگم، نسلِ گمشده، داداشا (رفقای واقعی)، بپا، تیامِ من، بفرما (با شارومین)، بذار اونم بدونه (با دیانا)، دروغ، منو فراموش نکن (با دیانا)، بابک زنجانی، هنوز یادمه (با صبا زد)، تو و پول، فضانورد (با دیانا)، دنیا کافی نیست و سلسله
  • سال‌های فعالیت: 1385 تا کنون

تی ام بکس نیز یکی از برترین گروه های موسیقی ایرانی است که طرفداران زیادی دارد. اعضای این گروه علی بی، نبیلتی و شاهین لو هستند. این گروه در کشور دانمارک فعالیت می‌کند و از بهترین گروه های خواننده ایرانی خارج از کشور محسوب می‌شود. جالب است بدانید که نام این بند از دو بخش «تی‌ام» یعنی تیمارستان یا دیوانگان و «بکس» یعنی بروبچ تشکیل شده است.

اگر از طرفداران پر و پاقرص تی‌ام بکس باشید، حتما می‌دانید که اولین آهنگ آن‌ها، «خانوم ببخشید» نام داشت. این گروه طی بیش از یک دهه فعالیتش، سه آلبوم موسیقی منتشر کرده است. یکی از ویژگی‌های جالب تی‌ام بکس، از برترین گروه های موسیقی ایرانی، این است که آن‌ها موسیقی را به یک زبان یا یک ملیت محدود نمی‌کنند و با ترکیب موسیقی ملل مختلف، سبک خودشان را به‌وجود آورده‌اند.

19. زدبازی

بهترین گروه های خواننده ایرانی خارج از کشور

  • اعضا گروه: سامان ویلسون، مهراد هیدن، سهراب ام‌جی، علیرضا جی‌جی، سیجل
  • سبک: رپ، هیپ هاپ، رپ راک
  • آلبوم‌ها: زاخارنامه (1391)
  • سال‌های فعالیت: 1381 الی 1393، 1399 تا کنون

در این بخش از مقاله معرفی بهترین گروه خواننده ایرانی، به یکی از قدیمی‌ترین گروه‌های رپ ایرانی یعنی زدبازی می‌رسیم. زدبازی یکی از پرطرفدارترین گروه های خواننده ایرانی است که آهنگ‌هایش میلیون‌ها بار در اسپاتیفای شنیده شده‌اند. بنیانگذاران این گروه، سه دوست با نام‌های هنری سامان ویلسون، مهراد هیدن و سهراب ام‌جی و با نام‌های اصلی سامان رضاپور، مهراد مستوفی‌راد و سهراب مصطفوی هستند. هنرمندان دیگری نیز به مرور به این گروه اضافه شدند که از میان آن‌ها می‌توان به سیجل و علیرضا جی‌جی اشاره کرد. خوانندگان مهمان متعددی همچون بهزاد لیتو، هیچکس و آرش دارا نیز با این گروه همکاری کرده‌اند.

زدبازی فعالیتش را از 1381 آغاز کرد اما با گذشت کمی بیش از یک دهه، اختلافات و حواشی متعدد سبب از هم پاشیدگی گروه در سال 1393 شد. اما زدبازی شش سال بعد یعنی در سال 1399 با دو آهنگ جدید (بچه محل و یخ) به دنیای موسیقی بازگشت.

20. 25 بند

برترین گروه های موسیقی ایرانی

  • اعضا گروه: ای دل، تامین
  • سبک: پاپ، هیپ هاپ
  • آلبوم‌ها: پورتوریکه (1390)، حق با توست (1393)، باور (1394)، ۴ (1395)
  • سال‌های فعالیت: 1389 تا کنون

یکی دیگر از بهترین گروه های موسیقی ایرانی که در این مقاله به شما معرفی می‌کنیم، 25 بند است. این گروه از دو خواننده با نام‌های هنری تامین و ای‌دل و نام‌های اصلی تهمینه و عادل تشکیل شده. این دو خواننده که در واقع زن و شوهر نیز هستند، بیش از ده سال است که در گروه 25 بند در کنار یکدیگر فعالیت می‌کنند. برخی از مشهورترین آهنگ‌های 25 بند، محبوبترین گروه موسیقی ایرانی، عبارتند از: بیا بیا، جان جانان، توی راه عشقیم، همیشه باهمیم و جو گندمی.

21. گروه دستان

محبوبترین گروه موسیقی ایرانی

  • اعضای گروه: حمید متبسم، حسین بهروزی‌نیا
  • سعید فرج‌پوری، پژمان حدادی، بهنام سامانی
  • سبک: سنتی
  • آلبوم‌ها: به نام گل سرخ، سرو سیمین
  • سال‌های فعالیت: 1371 تا کنون

گروه دستان یکی از بهترین گروه های موسیقی ایرانی است که نخستین بار در سال 1371 شروع به کار کرد. سازهای بربط، کمانچه، تار، سه‌تار، تنبک و سازهای کوبه‌ای در این گروه استفاده می‌شوند. گروه دستان ابتدا اعضای دیگری همچون همایون شجریان،سالار عقیلی، محمدعلی کیانی‌نژاد، مرتضی اعیان، کیهان کلهر، بیژن کامکار، پشنگ کامکار و اردشیر کامکار داشت که از گروه خارج شدند‌. در طی سال‌های اخیر این گروه به موفقیت‌های زیادی رسیده است. دستان تا کنون موفق شده کنسرت‌های زیادی در اجرا کند و مورد توجه واقع شود.

22. گروه شمس ؛ از بهترین گروه های موسیقی ایرانی

محبوبترین گروه موسیقی ایرانی

  • اعضای گروه:‌ کیخسرو پورناظری، تهمورس پورناظری، سهراب پورناظری
  • سبک: سنتی
  • آلبوم‌ها: صدای سخن عشق (1365)، حیرانی (1375)، مستان سلامت می‌کنند (1378)، افسانه تنبور (1380)، نیشتمان (1380)، پنهان چو دل (1386)، مطرب مهتاب‌ رو (1386)، قطره‌های باران (1393)، بر سماع تنبور (1393)، ازدوار چرخ (1397)
  • سال‌های فعالیت: 1359 تا کنون

گروه شمس یا گروه تنبور شمس که از جمله محبوبترین گروه موسیقی ایرانی است را در سال 1359 کیخسرو پورناظری بنا نهاد و ساز اصلی این گروه تنبور است. این گروه تا کنون با خوانندگان بزرگی همکاری کرده و نام آن نیز با تفکر و هم‌اندیشی اعضای گروه انتخاب شده است. این گروه تا کنون کنسرت‌های زیادی اجرا کرده و بر روی موسیقی اصیل ایرانی تمرکز دارد.

23. گروه امو

محبوبترین گروه موسیقی ایرانی

  • اعضای گروه: سعید قنبرپور، افشین کامیار و میثم کمالی
  • سبک: پاپ
  • سال‌های فعالیت: از سال 1391 تا کنون

گروه امو یا امو بند یکی از شناخته‌شده‌ترین گروه‌های موسیقی ایران در زمینه پاپ است. اشعار این گروه موسیقی بیشتر حول مسائل جوانان دهه‌های متولد 70 به بعد و فراز و فرودهای عاطفی آنان است. این گروه متشکل از سه عضو به نام‌های سعید قنبرپور، افشین کامیار و میثم کمالی است. اعضای امو بند نام‌های هنری‌ای داشتند که با قرار دادن حرف اول آن نام امو را برای خود برگزیدند. از آهنگ‌های معروف این گروه باید به حال دل من، عادت، آروم، عزیزم، بارون، بیدارم و… اشاره کنیم.

24. گروه عجم

محبوبترین گروه موسیقی ایرانی

  • اعضای گروه: امین محمد فولادی، آرش فیاضی، نریمان اکرمی، سارا فطرس
  • سبک: موسیقی فولکلور
  • آلبوم‌ها: رقص مردونه (2010)، رگ و ریشه (2016)
  • سال‌های فعالیت: 2010 تا کنون

گروه موسیقی عجم از جمله محبوبترین گروه موسیقی ایرانی است که از سال 2010 با تکیه بر موسیقی بومی ایرانی شروع به کار کرد. موسیقی‌های ویژه انجام کار، موسیقی‌های مراسم و آیین‌های گوناگون، موسیقی‌های اوقات فراغت و مناسبات اجتماعی از جمله حوزه‌هایی هستند که این گروه سعی در شناساندن آنها به دنیا دارد. این گروه چهار عضو دارد و نام آن نیز از همان عجم معروف که به ایرانیان نسبت داده می‌شد، الهام گرفته است.

25. گروه کامکارها

  • اعضای گروه: هوشنگ کامکار، بیژن کامکار، پشنگ کامکار، قشنگ کامکار، ارژنگ کامکار، ارسلان کامکار، اردشیر کامکار، اردوان کامکار، نجمه تجدد، مریم ابراهیم‌پور، هانا کامکار، صبا کامکار، نیریز کامکار، سیاوش کامکار، سهراب کامکار
  • سبک: موسیقی سنتی ایرانی، موسیقی کردی
  • سال‌های فعالیت: 1344 تا کنون

گروه کامکارها در واقع بزرگترین گروه موسیقی گروه خانوادگی ایرانی است که نخست در سال 1344 به سرپرستی حسن کامکار  و عضویت هوشنگ کامکار، بیژن کامکار ، پشنگ کامکار، قشنگ کامکار و ارژنگ کامکار فعالیت خود را آغاز کرد. در سال 1350 اعضای گروه کامکارها تحصیلات خود را در زمینه موسیقی ادامه داده و همچنین در گروه‌های شیدا و عارف نیز فعالیت کردند‌. نکته قابل توجه درباره این گروه این است که با خوانندگان مشهوری همچون مرحوم محمدرضا شجریان و شهرام ناظری همکاری کردند. اعضای این گروه با گروه چاووش نیز همکاری داشتند. آنها تا کنون در فستیوال‌ها و جشنواره‌های مهمی همچون نوبل اجرا داشته‌اند.

26. گروه بلک کتس

  • اعضای گروه: شهبال شب‌پره، هستی، آیدین
  • سبک: پاپ، دنس پاپ
  • آلبوم‌ها: پول (1992)، میکس رقص (1995)، افسون (1996)، سیندرلا (1999)، پاپ فادر (2003)، فریاد (2006)، دیمبولوژی (2009)، طلوع گربه‌ها (2022)
  • سال‌های فعالیت: 1960 (1340) تا کنون

گروه بلک کتس یا گربه‌های سیاه اولین گروه موسیقی ایرانی است که توسط شهبال شب‌پره تاسیس شد. این گروه خوانندگان مشهوری همچون ابی، فرهاد مهراد، حسن شماعی زاده و… را نیز در خود داشته و با سه عضو اکنون کار خود را پیش می‌برد. بلک کتس بارها با تغییر اعضا روبه‌رو شد و آهنگ‌های معروفی نیز دارد. هنوز شهبال به عنوان سرپرست گروه فعالیت می‌کند.

سخن پایانی

در این مقاله از پلازا به معرفی برخی از گروه های موسیقی ایرانی پرداختیم و سعی کردیم اطلاعاتی از گروه‌های مهم موسیقی ایران به شما بدهیم. شما آثار کدامیک از گروه های موسیقی کشور را دنبال می‌کنید؟ به‌نظرتان بهترین گروه موسیقی سنتی ایرانی کدام است؟ به کدام بندها لقب برترین گروه های پاپ ایرانی را می‌دهید؟ فکر می‌کنید بهترین موسیقی پاپ ایرانی دهه هشتاد را کدام گروه منتشر کرده؟ لطفا نظرات خود را در پایین همین صفحه برایمان بنویسید.

{{farsiNumber(model.mPrc.data && model.mPrc.data.rate)}}
تعداد رای: {{farsiNumber(model.mPrc.data && model.mPrc.data.count)}} نفر
{{farsiNumber(n)}}
مقالات مرتبط
دیدگاه شما
captcha
دیدگاه کاربران21 دیدگاه
avatar
Lehri label
.
26 آبان 1403، 19:57
پاسخ
0
0
پازل بند»»»»»» بقیه‌ی گروه ها
avatar
بهنام
.
26 اسفند 1402، 15:45
پاسخ
3
1
گروه موسیقی فقط فقط فقط ماکان بند
avatar
سجاد ام وی
.
12 بهمن 1402، 12:18
پاسخ
2
0
فقط گروه پازل و امو بقیه زیاد جالب نیستند گروه عجم یادتون رفت اونم اضافه کنید
avatar
رها
.
09 بهمن 1402، 14:13
پاسخ
2
1
ببخشید ها ولی ماکان بند کارش رو با آهنگ دیونه بازی شروع کرد لطفا اگه اطلاعات ندارید الکی یه چیزی واسه خودتون نگید
avatar
فاطی ماکانی
.
02 آذر 1402، 23:09
پاسخ
0
3
معلوم بود ماکان هست 🤭🤍
نمایش 5 دیدگاه دیگر
جدول فروش فیلم ها
  • 956.366 میلیارد دلار
    Oppenheimer
    اکران: 21 جولای 2023
  • 571.721 میلیارد دلار
    Wonka
    اکران: 15 دسامبر 2023
  • 423.489 میلیارد دلار
    Aquaman and the Lost Kingdom
    اکران: 22 دسامبر 2023
  • 221.893 میلیارد دلار
    Migration
    اکران: 22 دسامبر 2023
  • 206.185 میلیارد دلار
    Trolls Band Together
    اکران: 17 نوامبر 2023
  • 156.771 میلیارد دلار
    Killers of the Flower Moon
    اکران: 19 اکتبر 2023
  • 151.782 میلیارد دلار
    Anyone But You
    اکران: 22 دسامبر 2023
  • 92.691 میلیارد دلار
    Mean Girls
    اکران: 12 ژانویه 2023
  • 89 میلیارد دلار
    Wish
    اکران: 22 نوامبر 2023
  • 51.6558 میلیارد دلار
    The Boys in the Boat
    اکران: 25 دسامبر 2023
  • 314.343 میلیارد تومان
    فسیل
    اکران: 22 اسفند 1401
  • 248.7 میلیارد تومان
    هتل
    اکران: 05 مهر 1402
  • 77.5419 میلیارد تومان
    شهر هرت
    اکران: 22 تیر 1402
  • 59.6495 میلیارد تومان
    بچه زرنگ
    اکران: 02 شهریور 1402
  • 49.8288 میلیارد تومان
    ویلای ساحلی
    اکران: 23 آبان 1398
  • 49.4606 میلیارد تومان
    هاوایی
    اکران: 13 دی 1402
  • 25.0594 میلیارد تومان
    نارگیل 2
    اکران: 18 مرداد 1402
  • 24.7578 میلیارد تومان
    ورود خروج ممنوع
    اکران: 15 آذر 1402
  • 19.6814 میلیارد تومان
    سه کام حبس
    اکران: 05 اردیبهشت 1402
  • 19.4418 میلیارد تومان
    آهنگ دو نفره
    اکران: 30 فروردین 1402