بهترین گوشی های وان پلاس میتوانند با امکانات و قابلیتهای متنوعی که ارائه میکنند، یک جایگزین بسیار خوب برای گوشیهای سامسونگ، اپل یا شیائومی باشند.
وانپلاس شاید به اندازه رقبای خود، گوشیهای زیادی وارد بازار نکند اما محصولات آنها آنقدر از لحاظ قیمتی تنوع دارند که بتوانند توجه بسیاری از کاربران را به خود جلب کنند. البته OnePlus خیلی در بازار ایران حضور فعالی ندارد و بیشتر از همه پرچمدارانش را میتوانید خریداری کنید. اما خرید میانردهها و گوشیهای اقتصادی آنها، کمی سختتر است. در هر صورت انتخاب بهترین گوشی وان پلاس بیشتر از همه بستگی به بودجه و نیازهای شما دارد. ما در ادامه لیستی از گوشیهای جدید و برتر این برند را آوردهایم تا بتوانید از میان آنها گوشی که مناسبتان است را انتخاب کنید. همراه پلازا باشید.
فهرست مطالب
بهترین گوشی های وان پلاس
وانپلاس در مقطعی مانند شیائومی یکی از محبوبترین برندهای تولیدکننده گوشی بود چرا که گوشیهای پرچمدار خود را با قیمت به مراتب کمتری از رقبا وارد بازار میکرد. اما طی چند سال گذشته، قیمت گوشی های وان پلاس و بهخصوص پرچمداران آنها افزایش قابل توجهی داشته است؛ با این وجود این برند همچنان گوشیهای میانرده و اقتصادی هم تولید میکند.
۱. وان پلاس ۱۲
- نمایشگر: ۶.۸۲ اینچی LTPO امولد با رفرشریت ۱۲۰ هرتز و رزولوشن 1440p
- سیستمعامل: اندروید ۱۴ با رابط کاربری OxygenOS 14
- پردازنده: اسنپدراگون ۸ نسل ۳
- رم: ۱۲/۱۶/۲۴ گیگابایت
- حافظه: ۲۵۶/۵۱۲ گیگابایت | ۱ ترابایت
- دوربینها: ۴۸ + ۶۴ + ۵۰ مگاپیکسل با زوم اپتیکال ۳ ابرابر
- باتری: ۵۴۰۰ میلیآمپر با شارژ سیمی ۱۰۰ وات
- قیمت: از ۵۰ میلیون تومان
نقاط قوت: نمایشگر عالی، شارژدهی بسیار خوب، سرعت شارژ بالا، دوربینهای بسیار عالی
نقاط ضعف: با گواهی IP65 عرضه شده است، کیفیت فیلمبرداری نهچندان خوب
گوشی وانپلاس ۱۲ توانست با برطرف کردن برخی نقاط ضعف مدل قبلی خود، به یک گوشی کاملتر تبدیل شود. البته هنوز هم این گوشی در مقایسه با رقبا دارای نقاط ضعفی هست؛ برای مثال با گواهی IP65 عرضه شده در حالی که تمامی رقبای آن از گواهی IP68 برخوردار هستند.
همچنین کیفیت فیلمبرداری گوشی هم خیلی خوب نیست. اما از سوی دیگر این گوشی میتواند عکسهای بسیار عالی در تمامی شرایط نوری بگیرد و از یک دوربین سلفی فوقالعادهای هم بهره میبرد. در سایر بخشها مثل شارژدهی، عملکرد، نمایشگر، کیفیت ساخت و البته سرعت شارژ، این گوشی هیچ چیزی از رقبای خود کمتر ندارد و شاید حتی بهتر هم ظاهر میشود.
۲. وان پلاس نورد ۴
- نمایشگر: ۶.۷۴ اینچی LTPO امولد با رفرشریت ۱۲۰ هرتز
- سیستمعامل: اندروید ۱۴ با رابط کاربری OxygenOS 14.1
- پردازنده: اسنپدراگون ۷ پلاس نسل ۳
- رم: ۸/۱۲/۱۶ گیگابایت
- حافظه: ۱۲۸/۲۵۶/۵۱۲ گیگابایت
- دوربینها: ۸ + ۵۰ مگاپیکسل با لرزشگیر اپتیکال
- باتری: ۵۵۰۰ میلیآمپر با شارژ سیمی ۱۰۰ وات
- قیمت: حدود ۵۰۰ یورو
نقاط قوت: بدنه تمام فلزی، شارژدهی بینظیر، تراشه بسیار خوب، دوربین اصلی قدرتمند، سرعت شارژ بالا، پشتیبانی نرمافزاری 4 ساله
نقاط ضعف: دوربین سلفی و فوقعریض معمولی
در بین میانردهها، آخرین مدل گوشی وان پلاس یک گوشی جذاب است که خیلیها منتظر عرضه آن به بازار است. وان پلاس نورد 4 توانسته با ارائه طراحی متفاوت، شارژدهی عالی، سرعت شارژ بالا، دوربین اصلی بسیار خوب و البته تراشه قدرتمند اسنپدراگون ۷ پلاس نسل ۳، به یک گزینه شاخص در مقایسه با رقبا تبدیل شود. همچنین باید به پشتیبانی نرمافزاری 4 ساله این گوشی هم بهعنوان یک نقطه قوت دیگر، اشاره کنیم.
۳. وان پلاس Ace 3 پرو
- نمایشگر: ۶.۷۸ اینچی LTPO امولد با رفرشریت ۱۲۰ هرتز
- سیستمعامل: اندروید ۱۴ با رابط کاربری ColorOS 14
- پردازنده: اسنپدراگون ۸ نسل ۳
- رم: ۱۲/۱۶/۲۴ گیگابایت
- حافظه: ۲۵۶/۵۱۲ گیگابایت | ۱ ترابایت
- دوربینها: ۲ + ۸ + ۵۰ مگاپیکسل با لرزشگیر اپتیکال
- باتری: ۶۱۰۰ میلیآمپر با شارژ سیمی ۱۰۰ وات
- قیمت: از حدود ۴۵۰ دلار
نقاط قوت: تراشه پرچمدار، شارژدهی عالی، سرعت شارژ بالا
نقاط ضعف: طراحی تکراری، دوربینهای ثانویه ضعیف
وانپلاس Ace 3 پرو در حال حاضر جدیدترین گوشی وان پلاس بهحساب میآید و گوشی است که روی کاغذ و نسبت به دیگر اعضای خانواده خود، کمترین فاصله را با گوشیهای پرچمدار وانپلاس دارد. این گوشی از یک نمایشگر ۶.۷۸ اینچی خمیده LTPO اولد برخوردار است که حداکثر روشنایی آن به ۴۵۰۰ نیت میرسد.
از طرف دیگر تراشه گوشی هم همان اسنپدراگون ۸ نسل ۳ است و مثل وانپلاس ۱۲، این گوشی هم با حداکثر رم ۲۴ گیگابایت عرضه میشود. اما یکی از بخشهایی که این گوشی میتواند نسبت به پرچمدار وانپلاس برتری داشته باشد، باتری و شارژدهی است. وان پلاس Ace 3 پرو با یک باتری ۶۱۰۰ میلیآمپری عرضه شده و اولین گوشی این شرکت است که از باتریهای ساخته شده با فناوری جدید Glacier برخوردار است.
البته در بخش دوربینها انتظار زیادی بهخصوص از دوربینهای ثانویه نداشته باشید. دوربینها همان دوربینهای وانپلاس Ace 3 هستند.
۴. وان پلاس Ace 3 / وان پلاس 12R
- نمایشگر: ۶.۷۸ اینچی LTPO امولد با رفرشریت ۱۲۰ هرتز و رزولوشن 1440p
- سیستمعامل: اندروید ۱۴ با رابط کاربری ColorOS 14
- پردازنده: اسنپدراگون ۸ نسل ۲
- رم: ۱۲/۱۶ گیگابایت
- حافظه: ۲۵۶/۵۱۲ گیگابایت | ۱ ترابایت
- دوربینها: ۲ + ۸ + ۵۰ مگاپیکسل با لرزشگیر اپتیکال
- باتری: ۵۵۰۰ میلیآمپر با شارژ سیمی ۱۰۰ وات
- قیمت: از ۳۰ میلیون تومان
نقاط قوت: تراشه قدرتمند، شارژدهی بسیار خوب، سرعت شارژ بالا، دوربین اصلی بسیار خوب
نقاط ضعف: طراحی تکراری، دوربینهای ثانویه ضعیف
گوشی وان پلاس Ace 3 بهعنوان یک گوشی قاتل پرچمدار از سوی این کمپانی معرفی و جایگزین وان پلاس Ace 2 شده است. در این گوشی نیز تقریبا همان فرمول مدلهای قبلی را مشاهده میکنیم؛ استفاده از تراشه پرچمدار سال قبل و ارائه قابلیتهای کلیدی مدلهای پرچمدار، در بازه قیمتی کمی کمتر.
با وجود این که این گوشی مخصوص چین است اما وارد بازار ایران هم شده است؛ البته نسخه جهانی آن با نام وانپلاس 12R عرضه شده است. با این همه، این گوشی با توجه به قیمتی که دارد، میتواند یک جایگزین ارزانتر برای پرچمداران وانپلاس باشند. هرچند که شاید طراحی تکراری و همچنین دوربینهای فوقعریض و ماکرو ضعیفی که دارد، بیشتر خریداران را به سمت دیگر رقبا یا حتی پرچمداران قدیمی هدایت کنند.
۵. وان پلاس نورد CE4
- نمایشگر: ۶.۷ اینچی امولد با رفرشریت ۱۲۰ هرتز و رزولوشن 1080p
- سیستمعامل: اندروید ۱۴ با رابط کاربری ColorOS 14
- پردازنده: اسنپدراگون ۷ نسل ۳
- رم: ۸ گیگابایت
- حافظه: ۱۲۸/۲۵۶ گیگابایت
- دوربینها: ۸ + ۵۰ مگاپیکسل با لرزشگیر اپتیکال
- باتری: ۵۵۰۰ میلیآمپر با شارژ سیمی ۱۰۰ وات
- قیمت: از ۲۵ میلیون تومان
نقاط قوت: سرعت شارژ عالی، دوربین اصلی بسیار خوب
نقاط ضعف: پشتیبانی نرمافزاری کوتاه مدت، نمایشگر و کیفیت ساخت ضعیفتر از رقبا
گوشی وان پلاس نورد CE4 بهعنوان یک میانرده گرانقیمت و با توجه به رقبای سرسختی که دارد، از روز اول حضورش در بازار کار راحتی نداشت. بزرگترین نقطه قوت این گوشی، سرعت شارژ ۱۰۰ واتی آن است که بهاندازه باورنکردنی سریع است میتواند باتری گوشی شما را ظرف مدت بسیار کمی شارژ کند. همچنین دوربین اصلی گوشی هم عملکرد بسیار خوبی دارد و میتواند عکسهای جذابی بگیرد.
اما در سایر بخشها، این گوشی حرف خیلی زیادی در برابر رقبایی مثل ناتینگ فون 2a نمیتواند بزند. طراحی گوشی چنگی به دل نمیزند، نمایشگر آن به اندازه رقبا روشنایی ندارد و دقت رنگ آن هم جای کار دارد و وانپلاس نیز تنها تا ۲ سال آپدیتهای نرمافزاری را برایش عرضه میکند.
۶. وان پلاس نورد CE4 لایت
- نمایشگر: ۶.۶۷ اینچی امولد با رفرشریت ۱۲۰ هرتز و رزولوشن 1080p
- سیستمعامل: اندروید ۱۴ با رابط کاربری ColorOS 14
- پردازنده: اسنپدراگون ۶۹۵
- رم: ۸ گیگابایت
- حافظه: ۲۵۶ گیگابایت
- دوربینها: ۲ + ۵۰ مگاپیکسل با لرزشگیر اپتیکال
- باتری: ۵۱۰۰ میلیآمپر با شارژ سیمی ۸۰ وات
- قیمت: حدود ۲۸۰ یورو
نقاط قوت: نمایشگر جدید امولد، شارژدهی بهتر از قبل، سرعت شارژ بالا
نقاط ضعف: تراشه ضعیف و قدیمی، فاقد دوربین فوقعریض است
وان پلاس نورد CE4 لایت نسبت به مدل قبلی خود از چند جهت پیشرفت کرده است. اول از همه نمایشگر جدید اولد آن است که بسیار بهتر از پنل مدلهای قبلی است. پیشرفت بعدی مربوط به دوربین اصلی است که در این نسخه قادر است عکسهای بهمراتب بهتری بگیرد. در نهایت شارژدهی و مقاومت گوشی در برابر آب و گرد و غبار هم دو بخش دیگری هستند که این گوشی در آنها پیشرفت داشته است.
اما بزرگترین ایرادی که میتوان نسبت به آن گرفت این است که وانپلاس از همان تراشه قدیمی دو مدل قبلی، یعنی اسنپدراگون ۶۹۵، در این گوشی استفاده کرده است. تراشهای که نسبت به تراشه استفاده شده در رقبا بسیار ضعیفتر است و تاثیر منفی روی ویژگیهای دوربین و البته عملکرد کلی دستگاه دارد.
۷. وان پلاس ۱۱
- نمایشگر: ۶.۷ اینچی LTPO3 Fluid امولد با رفرشریت ۱۲۰ هرتز و رزولوشن 1440p
- سیستمعامل: اندروید ۱۳ با رابط کاربری OxygenOS 13
- پردازنده: اسنپدراگون ۸ نسل ۲
- رم: ۸/۱۲/۱۶ گیگابایت
- حافظه: ۱۲۸/۲۵۶/۵۱۲ گیگابایت
- دوربینها: ۴۸ + ۳۲ + ۵۰ مگاپیکسل با زوم اپتیکال ۲ ابرابر
- باتری: ۵۰۰۰ میلیآمپر با شارژ سیمی ۱۰۰ وات
- قیمت: حدود ۴۵ میلیون تومان
نقاط قوت: شارژدهی بسیار خوب، عملکرد عالی، قیمت مناسب، دوربینهای بهتر از قبل
نقاط ضعف: شارژ بیسیم ندارد
وانپلاس ۱۱ یکی از بهترین گوشی های پرچمدار وان پلاس در طی چند سال اخیر است. گوشی که از بسیاری جهات شباهت به گوشیهای ردهبالای قدیمی این برند دارد. بیشتر از همه از نظر قیمت. وانپلاس این گوشی پرچمدار خود را با قیمت تنها ۶۹۹ دلار وارد بازار کرده است. گوشی با این قیمت، مجهز به اسنپدراگون ۸ نسل ۲، نمایشگر امولد، شارژدهی بسیار خوب و دوربینهایی است که بهتر از هر پرچمدار قبلی وانپلاس هستند.
البته نبود قابلیتهایی مثل شارژ بیسیم و گواهی IP68 و همچنین زوم اپتیکال که تنها ۲ برابر است، از نقاط ضعف گوشی در برابر رقبای خود هستند.
۸. وان پلاس Ace 2 پرو
- نمایشگر: ۶.۷۴ اینچی امولد با رفرشریت ۱۲۰ هرتز و رزولوشن 1240p
- سیستمعامل: اندروید ۱۳ با رابط کاربری ColorOS 13.1
- پردازنده: اسنپدراگون ۸ نسل ۲
- رم: ۱۲/۱۶/۲۴ گیگابایت
- حافظه: ۲۵۶/۵۱۲ گیگابایت | ۱ ترابایت
- دوربینها: ۲ + ۸ + ۵۰ مگاپیکسل
- باتری: ۵۰۰۰ میلیآمپر با شارژ ۱۵۰ وات
- قیمت: حدود ۴۰۰ یورو
نقاط قوت: قیمت پایین تر از وان پلاس ۱۱، تراشه پرچمدار، رم ۲۴ گیگابایتی، سرعت شارژ بسیار بالا
نقاط ضعف: –
وانپلاس Ace 2 پرو بهتازگی توسط این شرکت معرفی شده است. گوشی که فعلا فقط در چین فروخته میشود و احتمالا قرار است در آینده بهعنوان وانپلاس 11T در بازارهای جهانی عرضه شود. این گوشی اولین گوشی جهان با محفظه بخار ۱۰۰۰۰ میلیمتر مربعی است و از یک پنل امولد ۶.۷۴ اینچی ۱۰ بیتی با رفرشریت ۱۲۰ هرتز بهره میبرد که حداکثر روشنایی آن ۱۶۰۰ نیت است.
وانپلاس همچنین در این گوشی از تراشه پرچمدار اسنپدراگون ۸ نسل ۲ استفاده کرده است و در بخش دوربین نیز از یک سنسور ۵۰ مگاپیکسلی در کنار دوربین ۸ مگاپیکسلی فوقعریض و ۲ مگاپیکسلی ماکرو کمک گرفته است. از دیگر مشخصات قابل توجه این گوشی میتوان به رم حداکثر ۲۴ گیگابایتی و پشتیبانی از سرعت شارژ ۱۵۰ وات اشاره کرد.
سوالات متداول
۱. آیا گوشی وان پلاس خوب است؟ گوشی وان پلاس بخریم یا نه؟
فعلا و با توجه به این که گوشیهای میانرده وانپلاس خیلی در بازار ایران حضور پررنگی ندارند. برای مثال در حال حاضر هیچ گوشی وان پلاس تا ۱۵ میلیون تومانی در بازار وجود ندارد و بیشتر میتوانید مدلهای قدیمی را پیدا کنید؛ به همین خاطر بهتر است تنها به سراغ پرچمداران این برند بروید. البته در این صورت هم ممکن است در پیدا کردن لوازم جانبی و قطعات دچار مشکل شوید چرا که برخلاف برندهای دیگر، گوشیهای وانپلاس و لوازم جانبی آنها به شکل محدودی وارد بازار میشوند.
۲. گوشی وان پلاس بهتره یا شیائومی؟
در بازار گوشیهای میانرده و اقتصادی، بدون شک شیائومی حرف اول و آخر را میزند. با این حال پرچمداران وانپلاس هم گوشیهایی هستند که ارزش خرید بالایی دارند. اما همانطور که گفتیم از آنجایی که به صورت گسترده عرضه نمیشوند، بعضا قیمت بالاتری از قیمت جهانی دارند و لوازم جانبی آنها نیز به راحتی پیدا نمیشود.
۳. گوشی وان پلاس بهتره یا سامسونگ؟
گوشیهای سامسونگ در بازههای قیمتی متنوعتری در بازار عرضه میشوند و مهمتر از همه از خدمات پس از فروش بسیار بهتری هم برخوردار هستند. همچنین لوازم جانبی آنها نیز به راحتی قابل خریداری است. گوشیهای وانپلاس اما اینگونه نیستند و به همین خاطر ارزش خرید کمتری دارند.
۴. کدام گوشی از سری نورد وانپلاس بهترین انتخاب است؟
در حال حاضر وانپلاس نورد ۴ بهترین انتخاب در این سری بهحساب میآید. البته این گوشی بهتازگی معرفی شده و هنوز بهصورت گسترده در بازار موجود نیست.
۵. کدام گوشی وان پلاس بهترین دوربین را دارد؟
پاسخ این سوال پرچمدار وان پلاس یعنی گوشی وانپلاس ۱۲ است. این گوشی دارای یک دوربین اصلی ۵۰ مگاپیمسلی در کنار دوربین تلهفوتو با زوم ۳ برابر و همچنین یک دوربین فوقعریض ۴۸ مگاپیکسلی است و با اختلاف، بهترین انتخاب در میان گوشیهای این شرکت است.
سخن پایانی
در این مطلب با بهترین گوشی های وان پلاس آشنا شدیم. متاسفانه با وجود این که کیفیت گوشی های وان پلاس در حد بسیار خوبی است اما گوشیهای این برند نیز مانند پیکسلهای گوگل بهصورت گسترده وارد ایران نمیشوند و به همین خاطر در زمینه لوازم جانبی و قطعات پس از فروش، شاید گزینههای مناسبی برای همه کاربران نباشند. با این وجود شکی نیست که پرچمداران آنها، بهخصوص وانپلاس ۱۲، جزو بهترین گوشیهای جهان و رقیب جدی برندهای دیگر هستند. نظر شما در مورد وانپلاس چیست؟ شما خرید گوشیهای وانپلاس در ایران را توصیه میکنید؟ دیدگاههای خود را در بخش نظرات با ما و سایر کاربران پلازا بهاشتراک بگذارید.