Discover the Rabby Wallet, a user-friendly tool for managing your cryptocurrencies securely. Simplify your digital asset experience at rabby wallet. Vavada casino зеркало

ساخت بازی با گوشی ؛ همه آن چه که باید در مورد درست کردن بازی در گوشی بدانید

آموزش ساخت بازی با گوشی موبایل
  • twiter
  • linked-in
  • whatsapp

برای ساخت بازی با گوشی مراحل، اطلاعات تخصصی و تجهیزاتی مورد نیاز است. برای انجام این کار می‌توانید از یک برنامه ساخت بازی با گوشی کمک بگیرید. البته که درست کردن بازی در گوشی کار خیلی راحتی نیست و باید قبلا در این زمینه دانش داشته باشید. در این مقاله به آموزش نحوه بازی ساز برای گوشی می‌پردازیم.

بر اساس آمار شرکت تبلیغاتی موبایل ادموب (AdMob) حدود 62% کاربران تلفن‌های هوشمند در اولین هفته خرید دستگاه خود اولین بازی را روی آن نصب می‌کنند. با درآمد جهانی 100 میلیارد در سال 2017 جای شگفتی نیست که بسیاری از مردم به‌دنبال اموزش ساخت بازی با گوشی باشند. ساخت بازی برای موبایل اصلا ساده نیست. برای تولید یک بازی سودآور به مطالعه بازارهای هدف، تولید یک گیم پلی جذاب و استفاده استراتژیک از آن برای کسب درآمد نیاز دارید.

شاید برای کسانی که اطلاعاتی در زمینه تولید بازی ندارند مراحل تولید یک محصول دیجیتال و جذاب در هاله‌ای از ابهام باشد. اما چگونه با گوشی بازی بسازیم؟ برای اطلاع از مراحل کلی تولید یک بازی، بهترین اپلیکیشن های ساخت بازی با گوشی، قسمت‌های تخصصی کار، تجهیزات مورد نیاز و موتورهای بازی ساز، با این مطلب بازی سازی با گوشی همراه پلازا باشید.

در ادامه می‌خوانید: 

مراحل ساخت بازی با گوشی؛ چگونه بازی بسازیم؟

از بازی و بازی سازی بسیار شنیده‌ایم، اما واقعا چگونه بازی بسازیم با موبایل؟ چه مراحلی را باید طی کرد؟ ساخت بازی با گوشی به مراحل، تجهیزات و اطلاعاتی نیاز دارد که در این مقاله آموزش ساخت بازی در گوشی اندروید به اختصار آنها را توضیح می‌دهیم. مراحل ساخت بازی با گوشی به هشت قدم کلی تقسیم می‌شود.

1. روی ایده خود کار کنید ؛ درست کردن بازی در گوشی

اولین مرحله در ساخت بازی با گوشی به ایده‌هایتان مرتبط است. ایده پردازی مهمترین و حیاتی‌ترین مرحله برای ساخت یک بازی موفق است. برای ساخت یک بازی خوب باید ایده جذابی نیز داشته باشید. متاسفانه هیچ روش ثابتی برای یافتن ایده‌های جدید در ساخت بازی موبایل با گوشی وجود ندارد. ایده بازی شما باید برای تعداد زیادی از کاربران جذاب باشد تا به شما در به دست آوردن سود از این طریق کمک کند.

یک تکنیک معمول برای این کار بداهه سازی از ایده موجود به جای یافتن ایده جدید است. بازی‌های Candy Crush و Diamonds مثال‌های خوبی از بداهه سازی هستند. بازی Puzzle و Match 3 نسخه‌های کپی برداری شده دسته بازی Match 3 نبودند، بلکه با استفاده از آیتم‌هایی مثل الماس و آبنبات نوعی تجربه جدید از این دست بازی‌ها ساختند و به همین دلیل در میان کاربران بسیار محبوب شدند.

2. داستان بازی خود را تعریف کنید

بازی سازی با گوشی

مرحله بعدی ساخت بازی با گوشی داستان شماست. داستان‌ها راه بسیار طولانی‌ای را در دنیای بازی سازی طی کرده‌اند. بازیکنان بازی شما برای بازی کردن تا پایان بازی به هدف نیاز دارند و برای این کار به یک داستان هرچند ساده نیاز است. در واقع ساختن یک داستان برای ساخت بازی ویدیویی با گوشی اصلاً کار مشکلی نیست. در آموزش ساخت بازی با گوشی موبایل برای ساختن یک داستان کافی است به سوالات زیر درباره کاراکترهای بازی خود پاسخ دهید.

قهرمان و نقش منفی یا شرور داستان شما کیست؟ نقاط قوت و ضعفشان چیست؟ این دو به چه علت با هم می‌جنگند؟ قهرمان داستان چگونه به پیروزی می‌رسد؟

3. بازی را ساده اما اعتیاد آور بسازید

در ساخت بازی با گوشی برای این که بتوانید کاربران بازی خود را نگه دارید نیاز است تا بازی را کمی اعتیادآور طراحی کنید. عناصر ساده و در عین حال مطمئنی در بازی وجود دارند که به اعتیادآور کردن آن کمک می‌کنند. بازی‌ای که می‌سازید باید ساده، سریع و جالب بوده و با سبک هنر در زندگی واقعی همراه باشد. علاوه بر این باید سطح دشواری هر Level یا مرحله بازی را به صورت تدریجی افزایش دهید.

همچنین در نظر داشته باشید که کاربران علاقه خود نسبت به بازی‌های طولانی را از دست می‌دهند. برای درگیر کردن آنها در بازی لازم است تا مراحل کوتاه با تعداد زیادی آیتم قابل باز شدن یا آنلاک کردن را در بازی خود بگنجانید. برای نگه داشتن کاربران خود در طولانی مدت نیز می‌توانید بازی را مکرراً به روز رسانی کرده و در تعطیلات و مناسبت‌ها ‌مواردی از آن را رایگان کنید.

4. سیستم عامل اصلی خود را مشخص کنید

مرحله بعدی در درست کردن بازی در گوشی توجه به سیستم عامل است. برای توسعه هر اپلیکیشن تلفن همراه به انتخاب سیستم عامل نیاز دارید. در ساخت بازی با گوشی انتخاب میان اندروید، iOS، بلک بری و ویندوز بسیار مشکل است. وقتی BlackBerry و ویندوز معمولاً از طرف بازی‌سازها معمولا نادیده گرفته می‌شوند، انتخاب اصلی میان اندروید و iOS خواهد بود. می‌توانید با طراحی بازی‌ای هیبریدی یا مناسب سیستم عامل‌های مختلف از پاسخ به این سوال اجتناب کنید، اما طراحی بازی با چنین شرایطی هزینه‌های اضافی‌ای را برایتان به دنبال خواهد داشت.

عامل تعیین کننده در این مورد برای درست کردن بازی در گوشی، بازار هدف شماست. روی سیستم عاملی که سودآورترین کاربرانتان از آن استفاده می‌کنند تمرکز کرده و آن را در اولویت قرار دهید. اگر فکر می‌کنید بازار هدف شما میان چندین سیستم عامل تقسیم شده است باید بازی خود را برای سازگاری با بیش از یک سیستم عامل طراحی کنید.

5. بازی را به شکل جذابی طراحی کنید

برنامه های ساخت بازی با گوشی

گام بعدی در آموزش بازی سازی با گوشی طراحی است. طراحی یک بازی بسیار پیچیده‌تر از طراحی یک اپلیکیشن است. یک طراحی خوب در ساخت بازی با گوشی به عواملی همچون داستان بازی، کاراکترها و طرح نهایی بستگی دارد. طراحی بازی می‌تواند عامل تمایز میان بازی شما و بازی رقبایتان باشد.

وقتی صحبت از طراحی بازی در میان باشد انتخاب‌های پیش رویتان بی نهایت هستند؛ به طوری که این طراحی می‌تواند دو بعدی بوده یا به سبک کمیکی سه بعدی باشد. به یاد داشته باشید که عناصر طراحی خود را سبک نگه دارید. اگر جزئیات پیچیده طراحی بازی، روی اجرا و عملکرد بازی تاثیر بگذارد، نتیجه با آنچه تصور کردید کاملاً متفاوت خواهد بود. همیشه در عین حال که تجربه کاربری را در حد مناسبی نگه می‌دارید، توجه کنید که طراحی بازی نیز باید سبک باشد.

6. استراتژی سودآور بازی خود را انتخاب کنید

آموزش ساخت بازی با گوشی موبایل / چگونه بازی بسازیم

بازی‌های بسیاری بدون سودآوری هستند. باید قبل از ساخت بازی با گوشی استراتژی سودآوری آن را طراحی کنید. توسعه بازی برای هر سیستم عاملی می‌تواند کاری پرهزینه و زمان‌بر باشد. بنابراین باید برای بازگشت سرمایه، یک استراتژی داشته باشید. در این قسمت استراتژی‌های معمول سودآور کردن بازی‌ها را با هم مرور می‌کنیم.

خریدهای درون برنامه ای

روش Freemium رایج ترین روش برای سودآور سازی بازی‌های موبایل است. با اینکه این خریدها تنها حدود 2 درصد از درآمدزایی بازی‌ها در اندروید و کمی بیشتر از این مقدار را در iOS شامل می‌شوند، این روش راهی مناسب برای درآمدزایی از بازیکنان این بازی‌ها است.

تبلیغات درون برنامه ای

ساخت بازی رایگان نیست و به همین خاطر بازی‌های بسیاری در کنار خریدهای درون برنامه‌ای از نمایش تبلیغات در فضای برنامه خود برای کسب درآمد و جبران هزینه‌ها استفاده می‌کنند. این روش یک استراتژی‌ مناسب است؛ چرا که هر کدام از این روش‌ها به تنهایی درآمدزایی چندانی نخواهد داشت. در این روش باید به محتوای تبلیغات توجه کنید؛ چرا که در صورت غیر مرتبط یا آزار دهنده بودن آنها نتایج با آنچه تصور می‌کنید کاملا متفاوت خواهد بود.

نسخه های پولی

در این روش نسخه‌های پولی بازی‌ها در بعضی موارد زمانی محدود (Trial) و در موارد دیگر نسخه دموی برنامه را به کاربران پیشنهاد می‌دهند و از آنها می‌خواهند تا برای استفاده بیشتر از بازی هزینه پرداخت کنند. علاوه بر این می‌توانید به جای این کار از همان ابتدا از کاربران بخواهید تا برای بازی کردن هزینه پرداخت کنند، اما این کار میزان خرید کاربران را بسیار کاهش خواهد داد.

7. تکنولوژی را انتخاب کنید

مراحل ساخت بازی با گوشی

وقتی ایده بازی خود را پیدا کردید باید آن را توسعه دهید. در این قسمت ابزارهای اصلی طراحی و نوع بازی را انتخاب می‌کنید. باید از میان این سه نوع فرایند توسعه یکی را انتخاب کنید.

  • Native: توسعه بازی برای تلفن همراه شامل استفاده از زبان‌های برنامه نویسی مخصوص هر سیستم عامل است. مثلاً استفاده از جاوا برای اندروید یا سویفت برای iOS را در نظر بگیرید. اگر به عملکرد و اجرای مناسب بازی اهمیت می‌دهید، استفاده از زبان‌های مخصوص هر سیستم عامل برای همان پلتفرم امری ضروری است.
  • HTML5: توسعه بازی‌های HTML5 تلفن همراه از فناوری‌های استاندارد وب HTML5 و JavaScript و همچنین Css استفاده می‌کند. HTML5 از روش «یک بار بنویس و در هر جایی اجرا کن» استفاده می‌کند که با توسعه بازی بین سیستم عامل ‌های مختلف به خوبی کار می‌کند. محدودیت‌هایی همچون مدیریت نشست یا Session management، ایمن سازی فضای ذخیره آفلاین و دسترسی به عملکردهای اصلی دستگاه (دوربین، تقویم، موقعیت جغرافیایی و…) وجود دارند. به طور کلی این روش برای ساخت بازی‌های سبک یا کوچک (Mini games) مناسب است.
  • Hybrid: توسعه هیبریدی بازی‌های موبایل مزایای هر دو روش اول و دوم را با هم ترکیب می‌کند. این روش از طراحی HTML5 برای اجرای بازی در هر سیستم عامل استفاده می‌کند.

به عنوان یک گزینه جایگزین می‌توانید از کیت‌های توسعه بازی استفاده کنید. این کیت‌ها می‌توانند بازی‌های موبایل مناسب برای چندین سیستم عامل را بدون نیاز به کدنویسی‌های مشکل بسازند. این بازی‌ها به راحتی روی هر سیستم عامل اجرا می‌شوند. این ابزار توسعه بازی را سرعت بخشیده و از هزینه ها می‌کاهد.

8. برای طراحی و ساخت بازی اندروید از توسعه دهندگان مناسب استفاده کنید

ساخت بازی با اپچه / چگونه بازی بسازیم

در ادامه پاسخ به سوال « چگونه بازی بسازیم؟ » باید به توسعه دهندگان مراجعه کنید. قدم نهایی برای ساخت یک بازی موفق این است که توسعه‌دهندگانی ماهر و مناسب پیدا کنید. شما به توسعه‌دهنده‌ای نیاز دارید که با نرم‌افزارهای بازی‌سازی در گوشی آشنا بوده و مهارت‌های ضروری برای تبدیل ایده شما به تجارتی پرسود را داشته باشد. پروسه ساخت بازی پیچیده است و به همین دلیل شما به توسعه‌دهندگانی باتجربه نیاز دارید.

برای ساخت بازی با گوشی به چه چیزهایی نیاز داریم؟

با اینکه ما معمولاً روی سازندگان برنامه تمرکز می‌کنیم، هیچ یک از آنها برای ساخت بازی‌ها مناسب نیستند. در عوض چیزی که به آن واقعا نیاز دارید یک موتور بازی یا نرم افزاری اختصاصی برای ایجاد بازی‌ها است.

  • کامپیوتر: برای ساخت بازی با گوشی لازم است تا موتور بازی را روی کامپیوتر خود نصب کنید. توجه داشته باشید که بعضی از این موتورها فقط برای ویندوز یا مک طراحی شده‌اند و با هر دوی این سیستم عامل‌ها سازگاری ندارند.
  • یک یا دو تلفن هوشمند: برای تست بازی خود در سیستم عامل موردنظرتان به گوشی نیازمندید. بهتر است از اجرای درست آن روی هر دو سیستم عامل اندروید و iOS اطمینان حاصل کنید هر دو بازار را در دست بگیرید. بازی را روی تلفن‌های سطح پایین نیز تست کنید.
  • حساب کاربری توسعه دهنده بازی: برای ارائه بازی خود در اپ استور باید سالانه 99 دلار بپردازید. با پرداخت 25 دلار می‌توانید آن را برای همیشه در پلی استور ارائه کنید.
  • به‌روزرسانی: برخلاف بازی‌سازها شما باید آن را به روز رسانی کرده و از اجرای آن روی تمامی گوشی‌ها اطمینان حاصل کنید. این امر ممکن است به معنای چندین بار به روز رسانی در یک سال باشد.
  • روشی برای خلق هنر: مهم نیست بازی موردنظرتان را سه بعدی یا دو بعدی بسازید، برای ساخت بازی با گوشی به Asset (مدل‌های سه بعدی، تصاویر، صدا‌ها و… ) نیاز دارید. می‌توانید آنها را به صورت آنلاین و رایگان یافته و یا از طریق سایت ساخت بازی کمپانی‌های مختلف خریداری کنید. اما برای منحصر بفرد شدن بازیتان بهتر است چیزهایی مثل کاراکترها، پس زمینه، موزیک و منو را خودتان طراحی کنید.

ساخت بازی با گوشی بدون برنامه نویسی

موتورهای بازی

در درست کردن بازی در گوشی مهمترین ابزار شما موتور بازی است. موتورهای بازی با ویژگی‌های زیر تقسیم بندی می‌شوند.

  • الگوهای بازی: ساده‌ترین و همچنین محدودترین راه برای شروع درست کردن بازی در گوشی است. به غیر از شخصیت‌ها، پس زمینه‌ها، موسیقی و این قبیل موارد نمی‌توانید چیز دیگری را در مورد بازی تغییر دهید. به عنوان مثال AppyPie یا ChupaMobile از این نوع هستند.
  • کشیدن و رها کردن یا Drag and Drop: این بهترین روش برای مبتدی‌هاست. در این روش ساخت بازی با گوشی لیستی از رفتارها (عملکردهای از پیش تنظیم شده) وجود دارد که می‌توانید به راحتی از آنها در بازی خود استفاده کنید. مثلا مربعی دو بعدی طراحی می‌کنید و رفتاری مبنی بر این طراحی می‌کنید که «اگر من صفحه را لمس کردم، مربع می‌پرد».
  • نمایشنامه نویسی بصری: این روش روشی پیشرفته‌تر برای درست کردن بازی در گوشی است که تمام مزایای کدنویسی را بدون نیاز به نوشتن کد برایتان فراهم می‌آورد. در این روش تنها «نود»هایی را می‌سازید که به عنوان فعالیت‌‌ها یا اتفاقات برای Objectها عمل می‌کنند.
  • کدنویسی: حرفه‌ای‌ها به شما می‌گویند که کدنویسی تنها راه ممکن برای داشتن کنترل کامل بر بازی است؛ خصوصا وقتی که می‌خواهید آن را پیچیده بسازید. اگر به بازی سازی به عنوان یک شغل علاقمندید، می‌توانید در حین ساخت بازی کدنویسی را نیز بیاموزید. خوشبختانه بعضی از موتورهای بازی، زبان کدنویسی ساده شده خود را ارائه می‌دهند که همین امر یادگیری اساس کار را برای مبتدیان ساده می‌کند.
اگر خودتان می‌خواهید تنهایی یک بازی بسازید و هیچ دانشی هم در این زمینه ندارید، کارتان خیلی آسان نیست. حتی بازی‌های ساده‌ای مثل Flappy Bird نیز برای ساخت به سعی و تلاش فراوانی نیاز دارند. اما خوشبختانه با کمک بهترین برنامه ساخت بازی اندروید یا آیفون، می‌توانید خودتان هم آستین‌ها را بالا بزنید. در ادامه می‌توانید با چند نمونه از برنامه‌های بازی ساز برای گوشی آشنا شوید.

1. Construct 3 ؛ برنامه ساخت بازی با گوشی

ساخت بازی با گوشی / برنامه ساخت بازی با گوشی

برای ساخت بازی با گوشی با این برنامه احتیاج به هیچ دانش برنامه‌نویسی ندارید. کانستراکت 3 با اختلاف بهترین نرم‌افزار ساخت بازی برای کسانی است که دانشی از دنیای کدنویسی ندارند. این ابزار به‌صورت کشیدن و رها کردن کار می‌کند. قوانین داخل بازی و متغیرها نیز بوسیله المان‌های مختلفی که در داخل برنامه قابل دسترسی هستند، اعمال می‌شوند.

از نقاط قوت این نرم‌افزار این است که می‌توانید از آن برای ساخت بازی برای پلتفرم‌های مختلف استفاده کنید. مثلا برای اندروید، آیفون، ویندوز یا مک یا حتی ایکس‌باس. همچنین خود برنامه هم آموزش‌های زیادی دارد تا شما را با نحوه استفاده از برنامه آشنا کند.

دانلود برنامه ساخت بازی با گوشی Construct 3

2. برنامه ساخت بازی با گوشی GameMaker Studio 2

درست کردن بازی در گوشی / بازی ساز برای گوشی

این برنامه مانند کانستراکت 3 به شما اجازه ساخت بازی‌ها را با رابط کاربری که با کشیدن و رها کردن عمل می‌کند، می‌دهد. اما برخلاف کانستراکت، GameMaker Studio 2، این برنامه با زبان بازی‌سازی خود آزادی عمل بیشتری را به‌شما می‌دهد. وقتی ساخت بازی تمام شد می‌توانید آن را برای پلتفرم‌های مختلف استخراج کنید. البته نسخه رایگان اجازه این کار را به‌شما نمی‌دهد.

دانلود برنامه ساخت بازی با گوشی GameMaker Studio 2

3. Unity ؛ بازی ساز برای گوشی

ساخت بازی با گوشی / برنامه ساخت بازی با گوشی

Unity ابتدا در سال 2005 کار خود را به عنوان یک موتور 3 بعدی آغاز کرد و بعد کم کم تبدیل به یکی از ابزارهای اصلی برای ساخت بازی تبدیل شد. احتمال خیلی زیادی وجود دارد که تا کنون حداقل یک بازی که با این ابزار ساخته شده است را تجربه کرده باشید. البته برای کار با آن نیاز به دانش برنامه‌نویسی دارید و از قبل باید با زبان برنامه‌نویسی سی شارپ آشنایی داشته باشید. یونیتی همچنین از لحاظ پشتیبانی از پلتفرم‌ها، بهترین است و از تمام پلتفرم‌های بازی پشتیبانی می‌کند.

دانلود برنامه ساخت بازی با گوشی Unity

جمع بندی

در این مقاله یاد گرفتیم که چگونه بازی بسازیم؟ و نرم افزار بازی سازی ساده برای گوشی را شناختیم. یاد گرفتیم که از چه طریق می‌توانیم کارهایی مثل ساخت بازی با گوشی بدون برنامه نویسی پیچیده را با استفاده از نرم‌افزارها انجام دهیم و بازی ساز حرفه ای اندروید یا iOS شویم. نظر شما درباره بازی سازی چیست؟ آیا آن را شغلی پردرآمد ارزیابی می‌کنید؟ پیشنهاد شما برای مبتدیان این عرصه چیست؟ نظرات خود را با ما در میان بگذارید.

{{farsiNumber(model.mPrc.data && model.mPrc.data.rate)}}
تعداد رای: {{farsiNumber(model.mPrc.data && model.mPrc.data.count)}} نفر
{{farsiNumber(n)}}
مقالات مرتبط
دیدگاه شما
captcha
دیدگاه کاربران6 دیدگاه
avatar
جاوید
.
01 شهریور 1401، 09:49
پاسخ
4
2
میتونید به من کمک کنید تا بازی بسازم؟ مطالب شما خیلی اموزنده بود و بقول شما باید خیلی مراحل رو طی کرد تا بشه بازی ساخت.. اگر خیلی عامیانه تر توضیح بدید ممنون میشم.. لطفا راهنماییم کنید
avatar
....
.
12 تیر 1400، 11:58
پاسخ
0
5
من که اصن نتونستم بازی بسازم با روش شما ؟؟؟؟
avatar
کمیل
.
01 اسفند 1399، 14:27
پاسخ
2
5
من همه اینا رو بلد بودم ولی میخوام بدونم با کدوم برنامه ها میتونم بدون کد نویسی بازی بسازم؟ ترو قران جواب بدید
avatar
کوروش کمالی پور
.
11 دی 1399، 23:14
پاسخ
3
6
برنامه ای برای ساخت بازی پیشرفته توی اندروید نیست؟
avatar
اعظم شعبانی
.
24 آبان 1399، 18:39
پاسخ
5
3
ساخت بازی کامپیوتری ساده با گوشی هم امکان پذیره؟ یا فقط میشه برای موبایل بازی ساخت؟
avatar
.
10 آذر 1399، 08:58
پاسخ
2
7
@اعظم شعبانی
نگاه کن بازی های کامپیوتری رو نمیشه با موبایل ساخت ولی بازی های اندروید رو میشه با کامپیوتر ساخت حتی بازی های کامپیوتر رو هم میشه با کامپیوتر ساخت
نمایش 1 دیدگاه دیگر
جدول فروش فیلم ها
  • 956.366 میلیارد دلار
    Oppenheimer
    اکران: 21 جولای 2023
  • 571.721 میلیارد دلار
    Wonka
    اکران: 15 دسامبر 2023
  • 423.489 میلیارد دلار
    Aquaman and the Lost Kingdom
    اکران: 22 دسامبر 2023
  • 221.893 میلیارد دلار
    Migration
    اکران: 22 دسامبر 2023
  • 206.185 میلیارد دلار
    Trolls Band Together
    اکران: 17 نوامبر 2023
  • 156.771 میلیارد دلار
    Killers of the Flower Moon
    اکران: 19 اکتبر 2023
  • 151.782 میلیارد دلار
    Anyone But You
    اکران: 22 دسامبر 2023
  • 92.691 میلیارد دلار
    Mean Girls
    اکران: 12 ژانویه 2023
  • 89 میلیارد دلار
    Wish
    اکران: 22 نوامبر 2023
  • 51.6558 میلیارد دلار
    The Boys in the Boat
    اکران: 25 دسامبر 2023
  • 314.343 میلیارد تومان
    فسیل
    اکران: 22 اسفند 1401
  • 248.7 میلیارد تومان
    هتل
    اکران: 05 مهر 1402
  • 77.5419 میلیارد تومان
    شهر هرت
    اکران: 22 تیر 1402
  • 59.6495 میلیارد تومان
    بچه زرنگ
    اکران: 02 شهریور 1402
  • 49.8288 میلیارد تومان
    ویلای ساحلی
    اکران: 23 آبان 1398
  • 49.4606 میلیارد تومان
    هاوایی
    اکران: 13 دی 1402
  • 25.0594 میلیارد تومان
    نارگیل 2
    اکران: 18 مرداد 1402
  • 24.7578 میلیارد تومان
    ورود خروج ممنوع
    اکران: 15 آذر 1402
  • 19.6814 میلیارد تومان
    سه کام حبس
    اکران: 05 اردیبهشت 1402
  • 19.4418 میلیارد تومان
    آهنگ دو نفره
    اکران: 30 فروردین 1402