در حالی که در این روزها بازار اکرانهای آنلاین حسابی داغ است، فیلم نرگس مست نیز با داستانی شاعرانه و خاطره انگیز به صورت آنلاین اکران میشود. اکران آنلاین فیلم نرگس مست به چه صورت خواهد بود؟
هر روز فیلمهای زیادی به صف اکران آنلاین میپیوندند و استقبال نسبتا خوبی از این فیلمها به عمل میآید. قیمتهای پایینتر، راحتی در خرید بلیط و دسترسی آسان به آن از عواملی است که تجربه اکران آنلاین را برای خیلیها مفید جلوه داده است. هرچند تماشای آنلاین هیچگاه لذت سینما رفتن را برای مردم به ارمغان نمیآورد، ولی در روزهایی که کرونا و شیوع آن در کشورمان در نقطه بحرانی و خطرناکی قرار دارد، واقعا نعمت بزرگی است. در حالی که هر روز به تعداد فیلمهایی که تصمیم به اکران آنلاین میگیرند افزوده میشود، فیلم نرگس مست نیز خودش را به این قطار رسانده و از چهارشنبه 25 تیر 1399 اکران آنلاین آن آغاز شده است.
فیلم نرگس مست به کارگردانی سید جلالالدین دری و تهیه کنندگی عبدالله اسفندیاری محصول سال 1395 است. اینکه چرا این فیلم با گذشت نزدیک به 4 سال تازه قرار است اکران شود را باید از ممیزیهای وزارت ارشاد جویا شویم. اما درست در بهمن سال گذشته زمانی که مجوز اکران فیلم نرگس مست از سوی وزارت ارشاد صادر شد، تنها موفق به اکران خصوصی و محدود شد تا اینکه در 3 اسفند درهای سینما به روی این فیلم و کسانی که منتظرش بودند بسته شد. شیوع کرونا شانس اکران این اثر در سینماها را از عوامل آن ربود. تهیه کننده این فیلم که به گفته خود مبلغ زیادی برای ساخت آن هزینه کرده بود، حاضر نشده و نخواهد شد که فیلمش را ارزان بفروشد.
به گزارش خبرگزاری تسنیم. عبدالله اسفندیاری تهیهکننده این عنوان در خصوص اکران آنلاین آن در مصاحبهای اظهار داشت:
نباید این آثار بُزخری بشوند و باید حداقل فیلمی که 500 میلیون در دو سال قبل هزینه ساختش شده است پول تولید خود را به دست آورد.
او همچنین گفته است که اگر فیلمش را به قیمت مناسب نخرند ترجیح میدهد فیلم روی پرده سینماهای بسته باقی بماند و منتظر شود تا شرایط کشور برای اکرانهای سینما مساعد گردد.
ولی حالا انگار با شیوع موج دوم کرونا تهیه کنندهها و فیلم سازان راهی جز اکران آنلاین ندارند. در حالی که بیشتر آنها با ضررهای بزرگی مواجه شدند، با اکران آنلاین میتوانند حداقل قسمتی از این زیانها را جبران کنند. همچنین فروش نسخههای دیجیتال فیلمها میتواند کمک بزرگی به آنها باشد. بدین ترتیب از این پس باید شاهد حضور فیلمهای بیشتری باشیم که اکران آنلاین را تجربه کنند.
فیلم نرگس مست با بازی میترا حجار، مهدی پاکدل، سعید پورصمیمی، سیامک صفری، رضا فیاضی، هومن برقنورد و متین ستوده داستانی عاشقانه و شاعرانه دارد که با فضای دلنشین تاریخی نیز همراه است. داستان فیلم نرگس مست درباره چهار شاعر و تصنیف ساز معاصر است که با شرح تاریخچه موسیقی ایرانی نیز همراه است. در آخر باید گفت که اکران هر چه بیشتر فیلمهای سینمایی به صنعت سینمای کشور کمک شایانی میکند. فیلم نرگس مست نیز با داستان و فیلمنامه خود و بهرهمندی از بازیگران محبوب و با تجربه میتواند سهم خوبی از اکرانهای آنلاین داشته باشد.
نظر شما در خصوص اکران آنلاین فیلمهای سینمایی در کشورمان چیست؟ با توجه به شرایط موجود در کشور، بستن سینماها و ادامه اکرانهای آنلاین ایده خوبی است یا همچنان باید به اکران فیلمها بر روی پرده سینماها ادامه داد؟ نظرات خود را با ما به اشتراک بگذارید.