اگرچه بسیاری از مردم خرید همزن برقی را در فهرست وسایل ضروری آشپزخانه خود قرار نمیدهند، اما این وسیله میتواند برای بعضی از مردم کاملا ضروری و مفید باشد.
اگر از افرادی هستید که از پخت انواع کیک و شیرینی و نان در آشپزخانه خود لذت میبرند، خرید همزن برقی را در اولویت خرید وسایل خانه و آشپزخانه خود قرار دهید. خرید همزن برقی میتواند علاوه بر بالا بردن سرعت شما، تا حدی از خستگیتان نیز جلوگیری کرده و ترکیب همگونتر و یکدستی از مواد را به شما ارائه کند. در این مقاله به توضیح نکات مهم در خرید همزن برقی پرداخته و قیمت همزنهای برقی در بازار ایران را بررسی میکنیم. با راهنمای خرید همزن برقی پلازا با ما همراه باشید.
آنچه در ادامه میخوانید:
- نکات مهم در خرید همزن برقی
- اندازه
- قیمت
- توان
- ویژگی ها و لوازم جانبی
- همزن کاسه متحرک یا سر متحرک
- همزن بدون پایه و کاسه دار
- قیمت همزن برقی در بازار ایران
نکات مهم در خرید همزن برقی
اگر در آشپزخانه خود وقت زیادی را صرف پخت کیک و شیرینی و نان میکنید، برای زدن تخم مرغ، مخلوط کردن آرد و کره و هم زدن خامه و بسیاری از مراحل دیگر پخت، نیاز به خرید همزن برقی دارید؛ اما آیا میدانید برای خرید همزن برقی باید به چه نکاتی توجه کرد؟ در ادامه میتوانید با راهنمای خرید همزن برقی کاسه دار و انواع دیگر آن، در این مقاله همزن برقی ایدهآل خود را انتخاب کنید.
اندازه
همزنهای برقی بزرگ برای کسانی که زمان زیادی را در هفته به پخت کیک، شیرینی و یا نان برای خانواده اختصاص میدهند بسیار مهم هستند. اگر خرید همزن برقی بزرگ را مدنظر دارید، باید در نظر داشته باشید که موتور دستگاه نیز باید قدرتمند باشد تا بتواند خمیر را به خوبی آماده کند. علاوه بر این در خرید همزن برقی باید به وزن آن نیز توجه کنید. همزنی که میخرید باید تا حدودی سنگین باشد تا در هنگام کار جابجا نشده و نلرزد.
اگر برای دو نفر آشپزی میکنید یا آشپزخانهای کوچک با فضایی محدود دارید، مدلهای کوچکتر همزنهای برقی میتواند گزینههای مناسبتری برای شما باشد. ظرفیت استاندارد کاسههای همزن بین 4.2 تا 5.2 لیتر است که برای پخت انواع کیک و بستنی مناسب است. مدلهای کوچکتر همزنهای برقی برای کسانی که استفاده زیادی از آنها نمیکنند مناسبتر بوده و جابجایی آنها نیز به علت وزن کمتری که دارند سادهتر است. مدلهای بزرگتر همزنهای برقی کاسههایی با ظرفیتی بین 6 تا 8 لیتر دارند. بنابراین برای خرید همزن برقی میزان استفاده از آن و تعداد افرادی را که برایشان آشپزی میکنید، در نظر بگیرید.
قیمت
همزنهای برقی با انواع قیمتها در دسترس هستند و برای خرید بهترین آنها چند میلیونی باید خرج کنید. قیمت همزنهای برقی بسته به برند، ظرفیت، وسایل جانبی و ویژگیهای آنها متفاوت است. خبر خوب این است که میتوانید همزنهای برقی خوبی را با قیمتهای مناسب تهیه کنید. البته همزنهای برقی ارزان قیمتی نیز در بازار موجودند، اما دارای استحکام کمتری بوده و تیغههای آنها در برابر استفادههای سنگین بسیار آسیبپذیرند. خرید همزن برقی خوب میتواند نوعی سرمایهگذاری برای آشپزخانه شما محسوب شود؛ پس این وسیله ارزش آن را دارد که پول بیشتری برای خرید آن بپردازید.
توان
توان یا قدرت در خرید همزن برقی یکی از مهمترین نکات است. قانون کلی موجود برای انتخاب توان همزن برقی این است که قدرتمندترین همزن موجود در محدوده بودجه خود را انتخاب کنید. هر چه میزان وات همزن بالاتر باشد، قدرت آن نیز بیشتر است؛ بنابراین میتواند خمیرهای سفتتری را هم بزند.
هرگز همزنی با توانی کمتر از 250 وات خریداری نکنید؛ چراکه نمیتوانید با همزنی با توانی پایینتر از این میزان چیزی سفتتر از خمیر پنکیک را هم بزنید. البته باید در نظر داشته باشید که با افزایش توان و در نتیجه قدرت دستگاه، قیمت آن نیز افزایش مییابد.
ویژگی ها و لوازم جانبی
در خرید همزن برقی از قابیلت تنظیم سرعت گرفته تا لوازم جانبی هر مدل را با هم مقایسه کنید. همزن برقی را انتخاب کنید که دارای قابلیت تنظیم سرعت و چندین پره و سری برای کاربردهای مختلف بوده و در محدوده بودجه شما باشد. بعضی از همزنهای برقی دارای تایمر هستند که به شما امکان انتخاب و تعیین زمان مورد نیاز برای هم زدن مواد را میدهد. مثلا میتوانید تایمر را روی 10 دقیقه تنظیم کنید؛ همزن مواد را به مدت 10 دقیقه هم زده و پس از انجام کار به صورت اتوماتیک خاموش میشود.
همزن کاسه متحرک یا سر متحرک
برای خرید همزن برقی باید به طراحی آنها نیز توجه داشته باشید. بیشتر همزنهای برقی به گونهای طراحی شدهاند که کاسه به صورت ثابت در آنها قرار گرفته و برای تعویض سری و پره میتوان از سر متحرک آنها کمک گرفت. در مقابل، همزنهای دیگری نیز با طراحی کاسه متحرک موجودند که در آن میتوان برای تعویض سری و پره از اهرمی برای بالا و پایین بردن کاسه استفاده کرد. مزیت این همزنها نسبت به همزنهای دارای سر متحرک این است که میتوانید از آنها در فضاهای محدود استفاده کنید.
این در حالی است که همزنهای دارای سر متحرک به دلیل اینکه برای دسترسی به محتویات کاسه و تعویض سری نیاز به بالا کشیدن سر یا قسمت بالایی دستگاه دارند، فضای بیشتری اشغال میکنند. بعضی از افراد همزنهای برقی دارای کاسه متحرک را ترجیح می دهند؛ چراکه این همزنها ظاهری حرفهایتر داشته و ظرفیت کاسه بالاتری را ارائه میدهند.
همزن بدون پایه و کاسه دار
همزنهای بدون پایه آزادی عمل بیشتری را برای حرکت دادن همزن در محتویات درون ظرف ارائه میدهند. همچنین این همزنها ارزانتر بوده و فضای کمتری اشغال میکنند؛ اما باعث خستگی دست نیز میشوند.
همزنهای کاسه دار قیمت بالاتری داشته و قویتر هستند. این نوع همزن دارای موتور قوی، کاسه محتویات و سر نگهدارنده پرهها یا سریهای دیگر همزن است. همزنهای کاسه دار دارای موتورهای قویتری بوده و میتوانند خمیرهای دارای بافت سفتتری را هم بزنند. علاوه بر این، این مدل همزن لوازم جانبی بیشتری از سریهای مورد نیاز برای درست کردن بستنی یا حتی سوسیس را ارائه میدهد.
قیمت همزن برقی در بازار ایران
در این قسمت به بررسی قیمت همزن برقی در بازار ایران پرداخته و چند مدل را به اختصار معرفی میکنیم. همزنهای معرفی شده در این قسمت شامل همزنهای بدون پایه و کاسه دار با قیمتهای مختلف میشوند.
همزن برقی المپیا مدل OE-230
- قیمت: 180,000 تومان
این همزن بدون پایه دارای ابعادی برابر با 12×18 میلیمتر و وزنی برابر با 500 گرم است. توان مصرفی این همزن برابر با 200 وات بوده و دارای دو پره همزن از جنس استیل است.
علاوه بر آن، این همزن دارای قابلیت تنظیم سرعت به 5 سرعت مختلف است. طول سیم این دستگاه 1 متر بوده و اقلام همراه آن شامل یک جفت سری همزن و یک جفت سری خمیرساز میشود. همچنین محدوده توان مصرفی این دستگاه بین 160 تا 200 وات است.
همزن برقی اسکارلت مدل HE-133
- قیمت: 180,000 تومان
این همزن بدون پایه دارای ابعادی برابر با 185×75×130 میلیمتر و وزنی برابر با 0.63 کیلوگرم است. توان مصرفی این همزن برابر با 180 وات بوده و دارای دو پره همزن است. جنس پرهها از استیل بوده و دستگاه دارای قابلیت تنظیم سرعت به 7 سرعت مختلف است. این همزن دارای خمیرزن و دکمهای برای جدا کردن سریها است. محدوده توان مصرفی دستگاه بین 160 تا 200 وات است.
همزن بونیتو مدل 150D
- قیمت: 488,000 تومان
این همزن بدون پایه دارای ابعادی برابر با 190x90x170 میلیمتر بوده و وزنی برابر با 0.5 کیلوگرم دارد. این دستگاه دارای عملکرد توربو بوده و دو پره همزن دارد. جنس پرهها از استیل ضد زنگ بوده و دارای قابلیت تنظیم سرعت به 5 سرعت مختلف است. این محصول دارای خمیرزن بوده و جنس بدنه آن از استیل و پلاستیک است. محدوده توان مصرفی دستگاه بین 200 تا 300 وات است.
همزن برقی بونیتو مدل HM-200K
- قیمت: 850,000 تومان
این همزن پایه دار دارای ابعادی برابر با 300x230x300 میلیمتر و وزنی برابر با 2 کیلوگرم است. توان مصرفی این دستگاه برابر با 220 وات بوده و دارای دو پره همزن است. این همزن دارای قابلیت تنظیم سرعت به 5 سرعت مختلف است. همزن برقی بونیتو مدل HM-200K دارای کاسه بوده و از قابلیت جابجایی کاسه با کلید پشتیبانی میکند. این همزن خمیرزن دارد و طول سیم آن به یک متر میرسد. جنس کاسه از استیل ضد زنگ و بدنه آن از جنس پلاستیک است. محدوده توان مصرفی این دستگاه بین 200 تا 300 وات است.
همزن نیمه حرفه ایی گرند مدل GR-910s
- قیمت: 2,090,000 تومان
این همزن پایه دار دارای ابعادی برابر با 330x230x360 میلیمتر و وزنی برابر با 2.5 کیلوگرم است. توان مصرفی این دستگاه برابر با 400 وات و دارای 6 پره همزن است. جنس پرهها از جنس استیل ضد زنگ بوده و دستگاه دارای قابلیت تنظیم سرعت به 8 سرعت مختلف است. ظرفیت کاسه این همزن برابر با 4 لیتر بوده و این همزن دارای خمیرزن و سیمی به طول یک متر است. همزن نیمه حرفهای گرند مدل GR-910s دارای کلید مخصوص تنظیم قدرت و محدوده توان مصرفیای بین 400 تا 500 وات است.
همزن فلر مدل KM600
- قیمت: 3,850,000 تومان
این همزن پایه دار دارای وزنی برابر با 3.5 کیلوگرم و توان مصرفیای برابر با 600 وات است. تعداد پرههای این دستگاه برابر با 6 عدد بوده و جنس پرهها از فلز است. همزن فلر مدل KM600 از قابلیت تنظیم سرعت به 6 سرعت مختلف پشتیبانی کرده و دارای کاسهای با ظرفیت 4 لیتر و از جنس استیل ضد زنگ است.
دستگاه دارای سه سری مختلف همزن، تخممرغزن و خمیرزن است و طول سیم آن به یک متر میرسد. این همزن دارای دکمه آزادکننده سری چندمنظوره و پایههای ضدلغزش برای تضمین حفظ ثبات دستگاه هنگام کار است.
شما برای خرید همزن برقی به چه نکاتی توجه میکنید؟ چه نوع همزنی را از چه برندهایی به دیگران پیشنهاد میکنید؟ نظرات خود را با ما و دیگر کاربران به اشتراک بگذارید.