اخیراً باگ جدیدی شناسایی شده است که به هر وبسایت خرابکاری امکان می دهد به سادگی و با ادیت نام یک عکس، منجر به کرش کردن ویندوز های ویستا، 7 و یا 8 گردند. باگی که تا اندازه ای یادآور باگ c: concon در ویندوز 95 و 98 نیز هست.
از طریق این باگ یک وبسایت می تواند مسیر دایرکتوری یک عکس را تغییر داده و تگ $MFT را به نام آن بیافزاید. این تگ در واقع برای شناسایی Master File Table یا MFT در پارتیشن های NTFS بکار می رود. فایل MFT که دیتابیسی برای تمامی فایل های موجود در سیستم است قاعدتاً می بایست مخفی و غیرقابل دسترسی باشد اما هنگامی که مرورگر اقدام به دانلود این عکس های تغییر نام یافته از وبسایتی می کند، سیستم عامل در مواجهه با آن ها به اشتباه افتاده و قادر به انجام پروسه مناسب در برابر چنین فایل هایی نیست.
این امر قفل شدن فایل های سیستمی و کاهش محسوس سرعت پردازشی کامپیوتر را در پی دارد. نتیجه اینکه دسترسی به هیچکدام از برنامه های موجود در سیستم امکانپذیر نخواهد بود و دستگاه دچار هنگ کردن و یا حتی کرش کردن شده و صفحه مرگبار آبی (Blue screen) پدیدار می گردد.
از آنجاییکه این مشکل به سادگی و تنها با تغییر دایرکتوری یک فایل عکس بروز پیدا می کند می تواند برای بسیاری از کاربران دردسرساز باشد اما مادامی که خود را از وبسایت های غیرقابل اطمینان و خرابکار دور نگه دارید گرفتار چنین دردسری نخواهید شد.
خبر بد برای کاربران ویندوزهای ویستا، 7 و 8 این است که علیرغم آگاهی یافتن مایکروسافت از وجود باگ مذکور، اما هنوز اطلاعاتی در خصوص انتشار یک بروزرسانی امنیتی جهت حل مشکل توسط این شرکت ارائه داده نشده است. در عوض خبر خوب برای کاربران ویندوز 10 اینکه این نسخه از ویندوز دارای چنین باگی نیست و از این نظر ایمن می باشد.