برند وان پلاس یکی از برندهای مطرح چینی در زمینه تولید گوشیهای هوشمند است. محصولات این شرکت طرفداران زیادی دارند و ما در ادامه داستان پیشرفت این برند و محصولاتش را بیان خواهیم کرد.
همه ما شرکت چینی وان پلاس را به عنوان یک شرکت تولید کننده موبایل در دنیا میشناسیم و این را هم میدانیم که این شرکت در مقایسه با غولهایی همچون اپل، گوگل، سامسونگ و غیره به عنوان شرکتی نوپا شناخته میشود. درواقع وان پلاس برندی ناشناخته بود که توانست محصولاتی قابل قبول را به دنیای فناوری عرضه کند و از این رو در عرصه موبایل معروف شود. امروزه محصولات این شرکت طرفداران زیادی دارند. به همین جهت در این مقاله قرار است ببینیم که برند وان پلاس چه تاریخچهای را برای رسیدن به اینجا گذرانده است.
آنچه در این مقاله میخوانید:
- تاریخچه برند وان پلاس
- معرفی برخی از محصولات وان پلاس از آغاز تاکنون
- وان پلاس وان ؛ همه چیز از اینجا شروع شد
- وان پلاس 2
- وان پلاس X ؛ جلوتر از زمان
- وان پلاس 3 ؛ طلوع یک دوره جدید
- وان پلاس 5 ؛ به کارگیری دوربین دوگانه
- وان پلاس 5T در برابر وان پلاس 5
- وان پلاس 6 ؛ ورود بریدگی بالای نمایشگر
- وان پلاس 7 و وان پلاس 7T
- وان پلاس 8
- سخن پایانی
تاریخچه برند وان پلاس
شرکت وان پلاس در تاریخ 16 دسامبر 2013 (25 آذر 92) تأسیس شد و یک سال بعد از آن توانست اولین گوشی هوشمند خود را روانه بازار کند. درواقع داستان تولید و معرفی گوشیهای وان پلاس از آوریل 2014 با معرفی وان پلاس وان آغاز شد. این شرکت توانسته بود وان پلاس وان را با همکاری شرکت Cyanogen روانه بازار کند. برند وان پلاس از زمان آغاز فعالیت هر سال دو پرچمدار را روانه بازار میکند که این محصولات بر روی ارزش خرید تمرکز دارند. البته در برخی از سالها تعداد این نسخهها بیشتر بوده است.
حالا بعد از گذشت 6 سال از فعالیتش در عرصه موبایل، برند وان پلاس به عنوان یکی از بازیگران اصلی این صنعت شناخته میشود؛ به طوری که محصولاتش رقبای سرسختی برای محصولاتی از غولهای فناوری دنیا هستند. از بخش قدرت سخت افزاری که بگذریم، در بخش نرم افزاری هم برند وان پلاس توانست رابط کاربری OxygenOS را معرفی کند که میتوان آن را به عنوان یکی از بهترین رابطهای کاربری سیستم عامل اندروید معرفی کرد.
معرفی برخی از محصولات وان پلاس از آغاز تاکنون
همانطور که در بالا هم اشاره شد، وان پلاس شرکتی نوپا است که توانست از یک استارت آپ خود را به یکی از تولیدکنندگان اصلی موبایل در دنیا معرفی کند. درواقع این برند چینی طی سالهای گذشته توانسته است رد پای انکارناپذیری را با دستاوردهایش در دنیای فناوری موبایل بر جا بگذارد.
وان پلاس وان ؛ همه چیز از اینجا شروع شد
وان پلاس وان در آوریل 2014 منتشر شد. این گوشی هوشمند از مجموعه نرم افزاری قدرتمندی پشتیبانی میکرد که باعث میشد کاربر قدرت بیشتری برای شخصی سازی دستگاهش از نظر نرم افزاری در اختیار داشته باشد. از دیگر مواردی که وان پلاس وان را از سایر محصولات هم رده متمایز میکرد، مشخصههای سخت افزاری آن بود. این گوشی دارای یک نمایشگر 5.5 اینچی بود و برای تأمین نیروی پردازشی خود از پردازنده اسنپدراگون 801 کوالکام بهره میبرد که با یک رم 3 گیگابایتی نیز همراهی میشد و از نظر حافظه داخلی هم در دو مدل 16 و 64 گیگابایتی قابل انتخاب بود.
همچنین دوربین سلفی 5 مگاپیکسلی و پشتیبانی از درگاه 3.5 میلیمتری صدا نیز از دیگر ویژگیهایش محسوب میشد. ناگفته نماند این گوشی هوشمند دارای یک باتری 3100 میلیآمپرساعتی نیز بود. این محصول با کاربری راحتی که داشت باعث شده بود تا توجه دنیای فناوری به آن جلب شود و کاربران منتظر سایر محصولات این شرکت باشند.
وان پلاس 2
وان پلاس 2 دارای پردازنده اسنپدراگون 810 بود. خلاقیت وان پلاس در این گوشی از نظر ویژگیهای ظاهری عرضه 5 کاور رنگی برای این گوشی هوشمند بود. از دیگر ویژگیهای قابل توجهاش به کارگیری درگاه USB-C بود و در آن زمان تبدیل به اولین گوشی هوشمندی شد که به این درگاه مجهز است.
همچنین معرفی ویژگی Alert Slider نیز از دیگر دستاوردهای وان پلاس بود که اولین بار در وان پلاس 2 ظاهر شد. برای این ویژگی یک کلید سخت افزاری در نظر گرفته شده بود که کاربران از طریق آن میتوانستند بین اعلانهای مختلف سوئیچ کنند. به مانند دیگر عضو خانواده، وان پلاس 2 از نمایشگر 5.5 اینچی سود میبرد. اما از نظر قدرت پردازشی و باتری نیز ارتقا یافته بود. باتری این محصول 3300 میلیآمپرساعت بود و در بدنه پشتی از دوربین 16 مگاپیکسلی بهره میبرد و با رم 4 گیگابایتی و حافظه داخلی 64 گیگابایت نیز همراهی میشد.
وان پلاس X ؛ جلوتر از زمان
این محصول در اکتبر 2015 (پاییز 94) معرفی شد و اثری از سنسور اثر انگشت در آن نبود. از پردازنده قدیمی اسنپدراگون 801 برخوردار بود و البته از درگاه USB نیز پشتیبانی میکرد. جالب است بدانید در آن زمان وان پلاس ایکس تنها گوشی هوشمندی بود که از کارت حافظه میکرو SD برای ارتقای حافظه داخلی پشتیبانی میکرد.
وان پلاس 3 ؛ طلوع یک دوره جدید
برند وان پلاس در وان پلاس 3 توانست طراحی جسورانه، زیبایی داخلی و ویژگیهای به روزی را در چهارمین محصولش بگنجاند و موبایل جدید خود را با دوربین جدیدی عرضه کند. حالا دوربین سلفی ظرفیتی معادل 8 مگاپیکسل داشت و دوربین اصلی 16 مگاپیکسلی نیز به لرزشگیر اپتیکال مجهز بود.
از نظر ویژگیهای سخت افزاری هم شاهد به کارگیری نمایشگر امولد 5.5 اینچی FHD در این محصول بودیم. همچنین حضور پردازنده 14 نانومتری اسنپدراگون 820 نیز در آن زمان اتفاق خوبی برای وان پلاس محسوب میشد که با یک رم 6 گیگابایتی همراهی میشد و دارای حافظه داخلی 64 گیگابایت بود. حالا رابط کاربری OxygenOS در این موبایل میرفت تا تجربه کاربری بینظیری را برای کاربر رقم بزند. بعد از این گوشی وان پلاس 3T هم معرفی شد که تفاوت عمدهای با نسخه پیشین نداشت و تنها از پردازندهای جدیدتر برخوردار بود.
وان پلاس 5 ؛ به کارگیری دوربین دوگانه
وان پلاس 5 تغییر بزرگ دیگری در گوشیهای وان پلاس بود. این گوشی از نمایشگر امولد 5.5 اینچی معروف سود میبرد. اما با پردازنده جدید اسنپدراگون 835 عرضه شد و دارای یک رم 6 گیگابایتی نیز بود. نسخه رم 8 گیگابایتی آن هم ویژگی قابل توجه دیگری بود که البته در بخش حافظه داخلی هم مشتریان حق انتخاب بین حافظه 64 و 128 گیگابایتی را داشتند. دوربین دوگانه 16 و 20 مگاپیکسلی از دیگر ویژگیهای وان پلاس 5 است و از نظر طراحی هم باید اشاره کنیم که طراحی مشابه آیفون اپل داشت.
وان پلاس 5T در برابر وان پلاس 5
در نسخه 5T وان پلاس خود را از نمایشگر 5.5 اینچی رهایی بخشید و نمایشگر جدید 6.01 اینچی را برای محصولاتش به ارمغان آورد که این نمایشگر از نسبت نمایشگر به بدنه کمتری برخوردار بود. حالا دیگر حسگر اثر انگشت نیز به بدنه پشتی منتقل شده بود و باعث میشد نمایشگر فضای بیشتری را در اختیار کاربر قرار دهد. این گوشی هوشمند در اکتبر 2017 (پاییز 96) معرفی شد و 20 دلار از وان پلاس 5 گرانتر بود و قیمتی معادل 499 دلار داشت.
یکی دیگر از محصولات وان پلاس از این سری نسخه OnePlus 5T Star Wars Edition بود که با همکاری دیزنی طراحی شد و محصولی باورنکردنی محسوب میشد. طراحی زیبا و اختصاصی از ویژگیهای اصلی این نسخه از وان پلاس 5T بود که قیمتی معادل 600 دلار داشت. این محصول به صورت محدود تولید شده بود و خیلی زود به فروش رفت.
وان پلاس 6 ؛ ورود بریدگی بالای نمایشگر
وان پلاس 6 در سال 2018 معرفی شد. حالا وان پلاس اندازه نمایشگر را هم به 6.28 اینچ تغییر داده بود. بعد از وان پلاس 6 نسخه پرچمدارش یعنی وان پلاس 6T نیز معرفی شد که در اینجا میتوانید بیشتر درباره این دو محصول بخوانید. در مورد وان پلاس 6T نکته قابل توجه خداحافظی با جک هدفون 3.5 میلیمتری صدا بود. خوب است بدانید وان پلاس از این سری یک نسخه مک لارن با طراحی لوکس نیز عرضه کرده بود.
وان پلاس 7 و وان پلاس 7T
وان پلاس 7 نیز در نسخههای مختلفی عرضه شد. در این مقاله میتوانید اطلاعات خوبی از وان پلاس 7 به دست آورید. همچنین نسخه وان پلاس 7 پرو نیز از دیگر دستاوردهای وان پلاس در سال 2019 بود. نکته قابل توجه درباره آن نیز ارتقای نرخ رفرش نمایشگر به 90 هرتز محسوب میشود که باعث وضوح بالاتر و شفافیت بیشتر شده است. اندازه نمایشگر هم به 6.67 اینچ ارتقا یافته بود. در مورد وان پلاس 7 هم باید اشاره کنیم که این نسخه طراحی مشابه وان پلاس 6T را حفظ کرد؛ اما به دوربین 48 مگاپیکسلی و پردازنده اسنپدراگون 855 نیز مجهز است که به عنوان یکی از گوشیهای پرچمدار امروزی نیز شناخته میشود. وان پلاس 7T نیز یکی از محصولات در خور این شرکت چینی است که با قیمت زیر 600 دلار، یکی از بهترین گوشیها در این رده محسوب میشود.
وان پلاس 8
وان پلاس 8 از محصولات وان پلاس در سال 2020 خواهد بود. این محصول بر اساس شنیدهها قرار است به نمایشگر امولد با نرخ رفرش 120 هرتز مجهز باشد و از اتصال 5G و شارژ بی سیم 30 وات نیز پشتیبانی میکند. وجود اسنپدراگون 865 نیز از دیگر ویژگیهای این محصول جدید از برند وان پلاس محسوب میشود. با این حساب هنوز اطلاعات دیگری از این محصول در دست نیست و باید برای معرفی و عرضه آن به بازار منتظر باشیم.
سخن پایانی
همانطور که متوجه شدهاید باید اشاره کنیم که برند وان پلاس در طول مدت کوتاهی که از زمان تأسیسش تاکنون میگذرد، توانسته راهی بس دشوار را همپای غولهای فناوری دنیا در زمینه تولید گوشیهای هوشمند طی کند و در این مسیر موفقیتهای بینظیری را کسب کرده و محصولات خیرهکنندهای را به دنیای موبایل عرضه کرده است. نظر شما درباره برند وان پلاس و محصولات آن چیست؟ خوشحال خواهیم شد که در بخش دیدگاهها، نظرات خود را برایمان بنویسید.