Discover the Rabby Wallet, a user-friendly tool for managing your cryptocurrencies securely. Simplify your digital asset experience at rabby wallet. Vavada casino зеркало

برای آپدیت درایور های ویندوز ۱۰ چه کار کنیم؟ (راهنمای کامل)

آپدیت درایور های ویندوز 10
  • twiter
  • linked-in
  • whatsapp

درایورهای سیستم از مهمترین اجزای کامپیوتر به‌حساب می‌آیند و به همین خاطر آپدیت کردنشان اهمیت زیادی دارد؛ در این مطلب، آموزش نحوه آپدیت درایور های ویندوز 10 را به شما ارائه می‌کنیم تا با این کار عملکرد ویندوز را بهبود دهید.

در این راهنما به شما آموزش می‌دهیم چگونه درایور های ویندوز 10 خود را آپدیت کنید. قبل از بروزرسانی درایورهای کامپیوتر ابتدا باید بدانید یک Driver چیست. درایور یک بخش نرم‌افزاری در سیستم است که با کمک آن اجزا و قطعات مختلف کامپیوتر به یکدیگر متصل و توسط ویندوز شناخته می‌شوند. اما چرا باید به این درایورها توجه زیادی داشته باشیم؟ چون اگر آن‌ها دچار ایراد شوند یا اینکه بروزرسانی نشوند مشکلات مختلفی ممکن است برای سیستم شما بوجود بیاید؛ از هنگ کردن گرفته تا کندی و عدم فعالیت سایر دستگاه‌های متصل به کامپیوتر.

فهرست مطالب

آموزش آپدیت درایور های ویندوز ۱۰

هنگامی که قطعات مختلف کامپیوتر به درستی عمل نکنند، مثلا دیگر نتوانید به وای‌فای متصل شوید، Update کردن درایورهای کامپیوتر، یکی از اولین کارهایی است که باید انجام دهید. نیازی نیست نگران شوید چون این اصلا کار سختی نیست. در ادامه با آموزش آپدیت درایور های ویندوز 10 با پلازا همراه باشید تا شما را در این زمینه بیشتر راهنمایی کنیم.

۱. ایجاد یک نقطه بازیابی (Restore Point)

restore point / ایجاد نقطه بازیابی

قبل از اینکه شروع کنید حتما یادتان باشد یک نقطه بازیابی ایجاد کنید. در این صورت اگر با به روز رسانی یک درایور، کامپیوتر دچار مشکل شد می‌توانید به نقطه شروع برگردید. این کار تنها یک دقیقه زمان می‌برد و با انجام آن می‌توانید از خیلی‌ از مشکلات وقت گیر احتمالی پیش گیری کنید.

برای ایجاد یک نقطه بازیابی ابتدا بر روی استارت کلیک کنید و عبارت Create a restore point را جستجو کنید. اولین نتیجه را انتخاب کنید. قبل از هرچیزی مطمئن شوید گزینه Protection برای درایو مورد نظر روشن (On) است. سپس درایو را انتخاب کنید و بر روی گزینه Create کلیک کنید. یک نام برای نقطه بازیابی انتخاب کنید و دوباره بر روی Create کلیک کنید.

۲. آموزش آپدیت درایور های ویندوز 10 با رفتن به بخش Windows Update

Windows Update / آپدیت ویندوز

اولین و بهترین راه برای آپدیت درایور های ویندوز 10، استفاده از ابزار به روز رسانی داخلی ویندوز یعنی Windows Update است. به بخش تنظیمات بروید و بر روی Update & Security و سپس Windows Update کلیک کنید. در این قسمت با کلیک بر روی گزینه Check for updates ویندوز به طور خودکار آپدیت‌های جدید را پیدا و آن‌ها را دانلود و نصب می‌کند.

این ابزار برای بررسی وضعیت کلی درایورها و همچنین نصب جدیدترین آپدیت‌های ویندوز طراحی شده است. اما اگر دقیقا می‌دانید کدام درایور را باید آپدیت کنید راه سریع‌تری نیز وجود دارد که در قسمت بعد به آن اشاره می‌کنیم.

۳. نحوه آپدیت درایورهای ویندوز 10 با مراجعه به Device Manager

Device Manager / آپدیت درایور های ویندوز 10

از طریق Device Manager به سرعت می‌توانید به لیست تمامی قطعاتی که کامپیوتر شما را تشکیل می‌دهند دسترسی پیدا کنید. برای مثال اگر ارتباط وای‌فای کامپیوتر دچار ایراد شده می‌توانید در Device Manager آداپتور وای‌فای را پیدا و درایور آن را آپدیت کنید. برای این کار عبارت Device Manager را در منو استارت تایپ کنید. پس از آن بر روی اولین نتیجه کلیک و در پنجره باز شده Network adapters را پیدا کنید و بر روی پیکان کنار آن کلیک کنید. سپس بر روی اداپتور وایرلس راست کلیک کنید، گزینه Update driver را انتخاب و بعد بر روی Search automatically for updated driver software کلیک کنید.

۴. دریافت نسخه جدید درایورها از وبسایت شرکت سازنده

manufacturer’s website / دریافت نسخه جدید درایورها از سایت شرکت سازنده

گاهی اوقات هم مراجعه به وبسایت شرکت سازنده برای بروزرسانی درایورهای کامپیوتر یکی از راهکارهای مناسب است. به خصوص اگر آن شرکت چندین قطعه دیگر از کامپیوتر شما را نیز تولید کرده باشد و شما بخواهید درایورهای همه آن‌ها را به روز رسانی کنید. برای اینکار پس از مراجعه به وبسایت شرکت سازنده به بخش پشتیبانی بروید و درایور مربوطه را دانلود کنید. بعد از آن مانند بخش قبلی به Device Manager بروید، بر روی قطعه‌ای که می‌خواهید آن را آپدیت کنید کلیک کرده و گزینه Update driver را انتخاب کنید. در این قسمت باید بر روی Browse my computer for driver software کلیک کنید و به پوشه‌ای که درایور را در آن دانلود کردید مراجعه کنید. حتما یادتان باشد گزینه Include subfolders را نیز تیک بزنید.

۵. نحوه آپدیت درایورهای کارت های گرافیک انویدیا در ویندوز 10

Nvidia graphics drivers / آپدیت کارت های گرافیک انویدیا

در حالی که آپدیت بیشتر درایورها شامل تغییراتی برای بهبود عملکرد و ثبات درایور است، آپدیت کارت‌های گرافیک طی فواصل زمانی کوتاه‌تری عرضه می‌شوند و در بیشتر مواقع شامل تغییراتی برای اجرای بهتر بازی‌ها هستند. بسته به نوع کارت گرافیکی که در کامپیوتر نصب کردید راه‌های مختلفی برای به روز رسانی آن وجود دارد.

ما ابتدا با کارت‌های گرافیک انویدیا شروع می‌کنیم. اولین کاری که باید انجام دهید باز کردن برنامه GeForce Experience انویدیا و کلیک بر روی بخش Drivers در قسمت بالایی سمت چپ است. اگر درایور جدیدی عرضه شده بود یک گزینه برای دانلود را مشاهده خواهید کرد. علاوه بر این، انویدیا به کاربران اجازه می‌دهد درایور را از ابتدا و مثل روز اول نصب کنند. با این کار تمامی تنظیمات قبلی حذف می‌شوند. این قابلیت زمانی که با مشکلاتی برای نصب درایور جدید مواجه شدید می‌تواند کمک زیادی به شما کند.

۶. آموزش آپدیت درایور های کارت های گرافیک AMD در ویندوز 10

AMD graphics drivers / آپدیت کارت های گرافیک AMD / آپدیت درایورهای ویندوز 10

اگر کارت گرافیک خود را از AMD خریداری کردید، نحوه آپدیت درایورهای ویندوز 10 آن، اندکی متفاوت است. برای شروع بر روی صفحه دسکتاپ راست کلیک کرده و سپس گزینه AMD Radeon Settings را انتخاب کنید.

وقتی برنامه باز شد به دکمه پایین سمت چپ نگاه کنید. اگر درایور جدیدی موجود باشد در آن قسمت عبارت New Update را خواهید دید، در غیر این صورت کلمه Updates با یک تیک نشان داده می‌شود. با کلیک بر روی این دکمه نسخه‌ای درایوری که اکنون بر روی سیستم نصب شده است را می‌توانید ببینید. با کلیک بر روی Check for Updates برنامه به دنبال جدیدترین نسخه درایور می‌گردد. اگر نسخه جدیدی پیدا کرد بر روی نام آن کلیک کنید. در این قسمت برای نصب سریع درایور می‌توانید گزینه Express Upgrade و برای نصب و همچنین اعمال تنظیمات گزینه Custom Upgrade را انتخاب کنید.

۷. نصب درایور گرافیک به صورت دستی

Installing graphics drivers manually / نصب درایور های گرافیک به صورت دستی / آپدیت درایور های ویندوز 10

در این مرحله، مانند مرحله سوم، می‌توانید درایورهای کارت گرافیک را هم با دانلود از وبسایت شرکت سازنده به صورت دستی نصب کنید. البته کار نصب درایورهای کارت گرافیک اندکی با سایر درایورها متفاوت است.

برای اینکار ابتدا باید به وبسایت سازنده کارت گرافیک خود بروید. مثلا اگر یک کارت گرافیک انویدیا دارید که توسط گیگابایت ساخته شده، به جای انویدیا اول به وبسایت گیگابایت بروید. سپس به بخش پشتیبانی یا دانلود رفته و پس از دانلود درایور مورد نظرتان بر روی فایل نصب کننده دو بار کلیک کنید.

۸. نصب مجدد درایورهای دردسرساز

Reinstall a troublesome driver / نصب مجدد درایورهای دردسرساز

برخی اوقات درایورها به درستی نصب نمی‌شوند. حتی وقتی همه چیز طبق برنامه و بدون دردسر پیش می‌رود، باز هم ممکن است با ارور مواجه شوید. خوشبختانه راه حل ساده‌ای برای این مشکل وجود دارد.

به Device Manager بروید و درایوری که برایتان مشکل ایجاد می‌کند را پیدا و بر روی آن راست کلیک کنید. از بین گزینه‌ها، گزینه Uninstall device را انتخاب و سیستم خود را ریبوت کنید. وقتی سیستم در حال بالا آمدن است کامپیوتر سعی می‌کند آن درایور را دوباره نصب کند. با این کار احتمالا مشکل برطرف می‌شود.

۹. استفاده از یک برنامه جانبی

Try a third-party program / استفاده از یک برنامه جانبی برای آپدیت درایور ویندوز 10

تعداد بسیار زیادی برنامه در اینترنت وجود دارند که مدعی هستند می‌توانند درایورهای قدیمی در کامپیوتر کاربر را پیدا و آن‌ها را به روز رسانی کنند. بسیاری از این برنامه‌ها رایگان هستند و برخی از آن‌ها نیز برای آن که به کاربر اجازه دسترسی به درایورها و قابلیت‌های بیشتر را بدهند مبلغی را درخواست می‌کنند.

قبل از نصب این برنامه‌ها حتما اطلاعات لازم را درباره آن‌ها جمع آوری کنید زیرا بعضی از آن‌ها قسمت‌ها و امکانات اضافه زیادی دارند. اگر به طور منظم بخش آپدیت ویندوز و همچنین Device Manager را چک کنید احتیاجی به برنامه اضافی نخواهید داشت ولی اگر می‌خواهید کارتان را آسان‌تر کنید استفاده از این برنامه‌ها را توصیه می‌کنیم؛ به همین دلیل در ادامه مطلب 5 نمونه از برنامه ها برای نصب خودکار درایورهای ویندوز 10 را معرفی خواهیم کرد.

۱۰. چطور متوجه شویم که درایورها به درستی نصب شده‌اند؟

How to check if drivers installed properly / چطور متوجه شویم که درایورها به درستی نصب شده‌اند؟

اکنون که درایورهای مهم ویندوز 10 را نصب و آپدیت کردید، آخرین قدم اطمینان حاصل کردن از نحوه نصب صحیح و درست این درایورهاست. باید مطمئن شوید درایورها به طور کامل نصب شدند و بدون مشکل عمل می‌کنند تا بعدا دچار دردسر نشوید. برای این کار مانند قبل به Device Manager بروید و درایوری که به تازگی نصب شده را پیدا، بر روی آن راست کلیک و گزینه Properties را انتخاب کنید.

در بالای پنجره باز شده به قسمت Driver بروید و بعد بخش Driver Date و Driver Version را چک کنید. اگر تاریخ و نسخه درایور با تاریخ و نسخه درایوری که نصب کردید یکی بود می‌توانید با خیال راحت از کامپیوتر خود استفاده کنید.

بهترین برنامه های دانلود و نصب خودکار درایور های ویندوز ۱۰

همانطور که بالاتر گفتیم، برنامه‌های زیادی برای ویندوز وجود دارند که کارشان، دریافت خودکار نسخه‌های جدیدتر درایورهای کامپیوتری است. در خیلی از مواقع ممکن است به این برنامه‌ها احتیاج پیدا نکنید اما اگر یکی از درایورهای شما دچار مشکل شده و نتوانستید نسخه جدید آن را خودتان نصب کنید، می‌توانید از این نرم‌افزارها کمک بگیرید.

برنامه Driver Booster برای آپدیت درایور های ویندوز 10

Driver Booster / درایور بوستر

  • نقاط قوت: درایورها از داخل برنامه دانلود می‌شوند، برنامه قبل از آپدیت درایورها نقطه بازیابی ایجاد می‌کند، طبق زمان بندی مشخص کامپیوتر را برای شناسایی درایورهای قدیمی اسکن می‌کند، دانلود و آپدیت بدون محدودیت درایورها
  • نقاط ضعف: برای اسکن درایورها به اتصال اینترنت نیاز است، دکمه Activate Now برای خرید نسخه پرو همیشه نشان داده می‌شود، هنگام نصب سعی می‌کند یک برنامه دیگر را هم بر روی سیستم نصب کند

برنامه Driver Booster بهترین برنامه برای بروزرسانی درایورهای کامپیوتر و انتخاب اول کسانی است که به دنبال بروزرسانی درایور آنلاین هستند. این برنامه کار بروزرسانی درایورها را آسان می‌کند و با تمامی نسخه‌های ویندوز هم سازگار است. کاربر می‌تواند زمان بندی مشخصی را برای برنامه تعیین کند تا برنامه در آن زمان‌ها به طور خودکار درایورها را اسکن کند. اگر نسخه جدیدی پیدا شد می‌توانید به راحتی از داخل خود برنامه آن‌ها را دانلود کنید و نیازی نیست مرورگر کامپیوتر را باز کنید.

قبل از نصب نسخه جدید نیز می‌توانید تغییرات آن نسبت به نسخه قبلی را مشاهده کنید. یکی از مهمترین نقاط قوت این برنامه ایجاد نقطه بازیابی قبل از آپدیت درایورها است تا اگر هنگام نصب مشکلی پیش آمد، سیستم دچار آسیب نشود. همچنین در بخش تنظیمات نیز یک گزینه برای نصب درایورها در پس زمینه است تا منوهای نصب و پیام‌های دیگر مزاحم کار شما نشوند. درایور بوستر برای آپدیت درایور ویندوز 10، ویندوز 8، ویندوز 7، ویندوز ویستا و XP مناسب است.

دانلود برنامه Driver Booster

برنامه DriverPack Solution

DriverPack Solution

  • نقاط قوت: بروزرسانی درایور آنلاین و آفلاین، دانلود سریع درایورها، نصب درایورها به طور خودکار و بدون احتیاج به کاربر
  • نقاط ضعف: عدم امکان برنامه ریزی اسکن‌ها، برنامه در بیشتر اوقات کند است، عدم امکان مخفی کردن درایورها هنگام اسکن

کار با رابط کاربری برنامه DriverPack Solution از سایر برنامه‌های این لیست آسان‌تر است. در این رابط کاربری تنها چند دکمه وجود دارد و خبری از پنجره‌ها و گزینه‌های گیج کننده نیست. در این برنامه می‌توان درایورها را همزمان دانلود و به طور خودکار هم آن‌ها را نصب کرد، از همین رو نیازی نیست مانند سایر برنامه‌ها وارد منوهای مختلف شوید یا به صورت دستی درایور را نصب کنید.

نحوه آپدیت درایورهای ویندوز 10 با این برنامه ساده است. وقتی برای اولین بار DriverPack Solution را باز می‌کنید می‌توانید مشخص کنید درایورها به طور خودکار یا دستی دانلود و نصب شوند. همچنین می‌توانید مشخص کنید کدام درایور را می‌خواهید آپدیت کنید یا اینکه همه را با هم بروزرسانی کنید. علاوه بر این می‌توانید اطلاعات پایه‌ای از سیستم خود را در برنامه پیدا کنید. این برنامه یک دانلودر نیز دارد که از طریق آن می‌توانید برنامه‌های پیشنهادی را نصب کنید. DriverPack Solution برای آپدیت درایور ویندوز 10 و همچنین سایر ویندوزها قابل استفاده است.

دانلود برنامه DriverPack Solution

برنامه Snappy Driver Installer

Snappy Driver Installer

  • نقاط قوت: بدون تبلیغ، پرتابل (بدون نیاز به نصب)، دانلود درایورها از طریق برنامه، بروزرسانی درایور آنلاین و آفلاین
  • نقاط ضعف: عدم امکان برنامه ریزی اسکن‌ها، کار با برنامه به سادگی سایر برنامه‌های همنوع آن نیست

Snappy Driver Installer یک برنامه آپدیت رایگان درایورهاست که شباهت زیادی به DriverPack Solution دارد. از طریق این برنامه می‌توانید چندین درایور را به طور همزمان برای چندین دستگاه مختلف دانلود کنید. بعد از اتمام دانلود می‌توانید بلافاصله بدون احتیاج به اینترنت آن را نصب کنید.

کار با Snappy Driver Installer بسیار آسان است و حتی نیازی نیست آن را در کامپیوتر نصب کنید. به همین دلیل می‌توانید درایورها را در یک هارد اکسترنال ذخیره و آن‌ها را در هر کامپیوتر دیگری نصب کنید. از نقاط قوت جالب توجه این برنامه عدم وجود تبلیغات و عدم محدودیت سرعت دانلود و تعداد نصب درایورها است. این برنامه برای آپدیت درایور های ویندوز 10
، ویندوز 8 و 7، ویستا و XP قابل استفاده است.

دانلود برنامه Snappy Driver Installer

برنامه Driver Easy

  • نقاط قوت: قابلیت برنامه ریزی اسکن درایورها، قابل استفاده در خانه و محل کار، سرعت بالای اسکن درایورها، دانلود درایورها از داخل برنامه
  • نقاط ضعف: سرعت پایین دانلود، آپدیت‌ها باید به صورت دستی نصب شوند، آپدیت‌ها باید به صورت تک تک دانلود شوند، برخی از ویژگی‌ها در نسخه پولی موجود هستند

Driver Easy برنامه دیگری است که با استفاده از آن می‌توان درایورهای ویندوز را به روز رسانی کرد. می‌توانید برای اسکن درایورها زمان بندی مشخصی تعیین کنید تا اگر نسخه جدیدتری پیدا شد شما را مطلع کند. اسکن‌ها را می‌توان به صورت روزانه، هفتگی، ماهانه، زمانی که از کامپیوتر استفاده نمی‌شود یا هر زمان که وارد محیط ویندوز می‌شوید تنظیم کنید. در Driver Easy نیز می‌توان درایورها را بدون نیاز به باز کردن مرورگر از داخل برنامه دانلود کرد.

این برنامه دارای ویژگی‌های اضافی مثل نمایش مشخصات سخت افزاری و اسکن درایورها در زمانی که به اینترنت دسترسی ندارید است. Driver Easy برای آپدیت درایور ویندوز 10 و ویندوزهای 8 ،7 و ویستا و XP مناسب است.

دانلود برنامه Driver Easy

برنامه Driver Talent برای آپدیت درایور های ویندوز 10

Driver Talent / آپدیت درایور های ویندوز 10

  • نقاط قوت: نصب سریع، دانلود درایورها از داخل برنامه، راحتی استفاده، از درایورها پیش از نصب یا حذف بکاپ گرفته می‌شود
  • نقاط ضعف: در حین نصب ممکن است برنامه ناخواسته‌ای هم نصب شود، عدم امکان دانلود درایورها به شکل همزمان، عدم امکان زمان بندی برای اسکن درایورهای قدیمی

Driver Talent که پیشتر با نام DriveTheLife شناخته می‌شد، یک ابزار برای بروزرسانی درایور آنلاین است که طرز کار بسیار آسانی نیز دارد. درایورها را می‌توان از داخل برنامه دانلود کرد و نیازی نیست وقت خود را صرف جستجو برای آن‌ها در اینترنت کنید. این برنامه نه تنها قادر است درایورها را به روز رسانی کند، بلکه می‌تواند درایورهایی که دچار مشکل شده‌ند را تعمیر و از تمامی درایورهای نصب شده بر روی سیستم نیز پشتیبان تهیه کند. قبل از دانلود هر درایور، حجم، تاریخ عرضه و همچنین شماره نسخه آن برای شما به نمایش گذاشته می‌شود.

نسخه دیگری از این برنامه نیز عرضه شده که درایورهای شبکه را نیز پشتیبانی می‌کند و نیازی به اینترنت ندارد که بیشتر از همه مناسب زمانی است که بخواهید درایورها را نصب کنید ولی درایور شبکه هنوز نصب نشده باشد. Driver Talent همچنین قابلیتی دارد که با استفاده از آن می‌توانید تمامی درایورهای لازم را دانلود کنید تا اگر در آینده خواستید سیستم عامل را دوباره نصب کنید، تمامی آن‌ها را در دسترس داشته باشید.

Driver Talent در کمتر از 5 ثانیه بر روی کامپیوتر نصب می‌شود و بیشتر درایورها را نیز به سرعت دانلود می‌کند. این برنامه برای آپدیت درایور ویندوز 10 و ویندوزهای 8 ،7 و ویستا و XP مناسب است.

دانلود برنامه Driver Talent

چه زمانی باید درایور ها را بروز رسانی کنیم؟

به‌طور معمول نیازی نیست که درایورها را به‌شکل مداوم به‌روزرسانی کنید. اگر سیستم شما از لحاظ سخت‌افزاری و نرم‌افزاری مشکلی ندارد، بهترین کار این است که اصلا به درایورها کاری نداشته باشید؛ چرا که آپدیت کردن بی‌دلیل درایورها ممکن است دردسرساز باشد و مشکلات جدیدی برای سیستم بوجود بیاورد.

آموزش آپدیت درایور های ویندوز 10

حتی برخی مواقع نسخه‌های جدید درایورها با وجود این که مشکلات قبلی را برطرف می‌کنند، چند مشکل جدید هم برایتان ایجاد می‌کنند. البته درایورهای مربوط به کارت‌های گرافیک از این قاعده مستثنی هستند؛ چرا که AMD و انویدیا، هردو به‌صورت منظم درایورهای کارت‌های گرافیک خود را آپدیت می‌کنند تا کارت‌ها بتوانند بازی‌های جدید را به‌شکل بهتری اجرا کنند.

اما اگر با یک قطعه سخت‌افزاری دچار مشکل هستید یا اگر مطمئن هستید که یک نسخه از درایور نصب شده روی سیستم، دچار مشکل است، آپدیت کردن آن لازم است.

آپدیت درایور ها چه اهمیتی دارند؟

آپدیت کردن درایورها نقش کلیدی در بهبود عملکرد سیستم‌ شما دارد. شاید در گذشته احتیاج چندانی به این کار نبود اما حالا درایورهایی که مدت‌ها است آپدیت نشده‌اند، می‌توانند امنیت کامپیوتر را هم به‌خطر بیاندازند. هکرها و مجرمان سایبری همواره به دنبال راهی برای نفوذ به سیستم‌های کامپیوتری هستند و درایورهای قدیمی نیز یکی از نقاط ضعفی است که بیشتر از همه مورد استفاده قرار می‌گیرد.

همچنین برخی نسخه‌های قدیمی ممکن است با نسخه‌های جدید ویندوز مثل ویندوز 11 و 10 سازگاری نداشته باشند و به همین دلیل نیاز باشد که آن‌ها را آپدیت کنیم. از سوی دیگر، با نصب نسخه‌های جدید، سیستم سازگاری بیشتری با نرم‌افزارهای جدید دارد و می‌تواند امکانات جدیدتر آن‌ها را در اختیارتان قرار دهد. برای مثال یک درایور کارت گرافیک در نسخه‌های جدید خود ممکن است امکانات جدیدتر نسخه‌های اخیر فتوشاپ را در اختیارتان قرار دهد و البته بازی‌ها را نیز با فریم‌ریت بالاتری اجرا کند.

آپدیت درایور ویندوز 10

دلیل بعدی که پیشتر به آن پرداختیم، برطرف کردن باگ‌های نرم‌افزاری است. ممکن است یکی از لوازم جانبی که به سیستم متصل کرده‌اید، با کامپیوتر سازگاری نداشته باشد و سازنده با انتشار یک نسخه جدید از درایور مربوط به آن محصول، این مشکل را برطرف کرده باشد.

سخن پایانی

در این مطلب به آموزش روش های مختلف آپدیت درایور های ویندوز 10 و همچنین دلایلی که باید این کار را انجام دهید، پرداختیم. درایورها با وجود این که در نگاه اول شاید خیلی مهم به‌نظر نرسند، نقش کلیدی در عملکرد سیستم ایفا می‌کنند و به همین خاطر هم توجه بیشتر به آن‌ها می‌تواند از بسیاری از مشکلات احتمالی پیشگیری کند. امیدواریم که مطلب نحوه آپدیت درایورهای ویندوز 10، برایتان مفید واقع شده باشد. دیدگاه‌های خود را در بخش نظرات با ما و سایر کاربران پلازا به‌اشتراک بگذارید.

{{farsiNumber(model.mPrc.data && model.mPrc.data.rate)}}
تعداد رای: {{farsiNumber(model.mPrc.data && model.mPrc.data.count)}} نفر
{{farsiNumber(n)}}
مقالات مرتبط
دیدگاه شما
captcha
دیدگاه کاربران2 دیدگاه
avatar
دانشمند
.
10 اردیبهشت 1400، 14:10
پاسخ
0
1
sistem protectionمن off هستش چطور روشنش کنم؟
avatar
عرفان
.
22 آبان 1399، 02:04
پاسخ
1
0
سلام این مقاله خیلی عالی بود من از برنامه درایور بوستر استفاده میکنم و خیلی راحت و بدون دردسر میتونم آپدیت کنم
جدول فروش فیلم ها
  • 956.366 میلیارد دلار
    Oppenheimer
    اکران: 21 جولای 2023
  • 571.721 میلیارد دلار
    Wonka
    اکران: 15 دسامبر 2023
  • 423.489 میلیارد دلار
    Aquaman and the Lost Kingdom
    اکران: 22 دسامبر 2023
  • 221.893 میلیارد دلار
    Migration
    اکران: 22 دسامبر 2023
  • 206.185 میلیارد دلار
    Trolls Band Together
    اکران: 17 نوامبر 2023
  • 156.771 میلیارد دلار
    Killers of the Flower Moon
    اکران: 19 اکتبر 2023
  • 151.782 میلیارد دلار
    Anyone But You
    اکران: 22 دسامبر 2023
  • 92.691 میلیارد دلار
    Mean Girls
    اکران: 12 ژانویه 2023
  • 89 میلیارد دلار
    Wish
    اکران: 22 نوامبر 2023
  • 51.6558 میلیارد دلار
    The Boys in the Boat
    اکران: 25 دسامبر 2023
  • 314.343 میلیارد تومان
    فسیل
    اکران: 22 اسفند 1401
  • 248.7 میلیارد تومان
    هتل
    اکران: 05 مهر 1402
  • 77.5419 میلیارد تومان
    شهر هرت
    اکران: 22 تیر 1402
  • 59.6495 میلیارد تومان
    بچه زرنگ
    اکران: 02 شهریور 1402
  • 49.8288 میلیارد تومان
    ویلای ساحلی
    اکران: 23 آبان 1398
  • 49.4606 میلیارد تومان
    هاوایی
    اکران: 13 دی 1402
  • 25.0594 میلیارد تومان
    نارگیل 2
    اکران: 18 مرداد 1402
  • 24.7578 میلیارد تومان
    ورود خروج ممنوع
    اکران: 15 آذر 1402
  • 19.6814 میلیارد تومان
    سه کام حبس
    اکران: 05 اردیبهشت 1402
  • 19.4418 میلیارد تومان
    آهنگ دو نفره
    اکران: 30 فروردین 1402