شرکت سونی با انتشار ویدیویی که در آن بخشی از قابلیتهای دوربین سه بعدی مدت پرواز (ToF) این شرکت به نمایش درآمده، رسماً ورود خود به این زمینه را اعلام کرد. طبق شایعات، پرچمدار مورد انتظار اکسپریا XZ4 نیز به چنین دوربینی مجهز خواهد شد.
در سال 2015، سونی شرکت بلژیکی Softkinetic را خریداری کرد. این شرکت در زمینه دوربین های سه بعدی مدت پرواز (ToF) و عمق میدان فعالیت دارد. دیروز شرکت سونی یک ویدیو تحت عنوان «زندگی با عمق میدان» منتشر کرد که کاربردهای مختلف دوربینهای سه بعدی ToF را نمایش میدهد. در اولین انگاشت مجازی سه بعدی این ویدیو، طریقه ثبت یادداشت، نقاشی و کاوش با این تکنولوژی نشان داده میشود؛ حتی در زمان راه رفتن. طرح مفهومی بعدی (در دقیقه 1) نحوه ثبت نگارههای متحرک توسط دوربین ToF را به نمایش میگذارد.
در عین حال کاربردهایی برای سرگرمی نیز در نظر گرفته شدهاند، مثل تیراندازی به رباتها به وسیله انگشتان (دقیقه 1:15) یا کمک برای مطابقت ابعاد محصولی که میخواهید خریداری کنید. مثلاً این که آیا آیپد مورد نظر در کیف دستی شما جای میگیرد یا خیر. (دقیقه 1:50)
دیروز شاهد گزارشی بودیم که ادعا میکرد گوشی پرچمدار مورد انتظار سونی، یعنی اکسپریا XZ4 مجهز به دوربین سه بعدی ToF خواهد بود، بنابراین ممکن است همزمانی انتشار این ویدیو با گزارش مذکور، چندان هم تصادفی نبوده باشد.
گوشی هوشمند نامعلومی که در این ویدیو مورد استفاده قرار گرفته، گوشههایی گردتر از اکسپریاهایی که ما میشناسیم دارد. این امکان هم وجود دارد که صرفا با جادوی CGI روبرو باشیم و نمونه واقعی وجود نداشته باشد.
در همین حال یک افشاگر، اطلاعاتی درباره یک گوشی مرموز با نام اکسپریا α1 منتشر کرده و مدعی شده که این گوشی هوشمند، از قابلیت فوکوس خودکار در مدت زمان 0.02 ثانیه برخوردار است که در صورت صحت این موضوع، تبدیل به سریعترین گوشی هوشمند جهان در این زمینه خواهد شد. (رکورد پیشین متعلق به خود سونی با زمان 0.03 ثانیه است)
کلام آخر
نظر شما در مورد قابلیت ToF چیست؟ این قابلیت چه تاثیری در بهبود عمق میدان تاثیر دارد؟ نظرات خود را در پلازا با ما به اشتراک بگذارید.