DeviceAtlas: گلکسی اس 7 و اسنپدراگون 410 بیشترین گوشی و تراشه استفاده شده در سه ماه دوم سال 2017

DeviceAtlas
  • twiter
  • linked-in
  • whatsapp

DeviceAtlas جدیداً آخرین گزارش خود را منتشر کرده است (گزارش هوش مصنوعی وب موبایل). در این گزارش تجزیه فعلی تعدادی از مشخصه های سخت افزاری مرتبط با گوشی های هوشمند اندرویدی را با جزئیات بررسی کرده است. به عنوان مثال این که چگونه بازار فعلی بر اساس استفاده گسترده از SoC ها، GPU ها، رم ها، اندازه صفحه نمایش و مواردی دیگر سازمان دهی شده است. برای ارجاع، اعداد و ارقامی که این جا ذکر می شود، به طور عمده بر اساس داده هایی است که از “ترافیک به ده ها هزار سایت” به دست آمده است و عموماً مرتبط با سه ماه دوم سال 2017 است. در حالی که برخی از یافته ها با انتظارات مطابقت دارند، مواردی هم هستند که چندان مطابق با انتظار نیستند.

به عنوان مثال، در حالی که انتظار می رود کوالکام به ویژه پردازنده های اسنپدراگون آن، بیش ترین استفاده کننده از واسط های تراشه برای اندروید باشد، پردازنده های اسنپدراگون 410 بیش ترین استفاده را در گوشی های اندروید داشته است. که در برابر  Exynos 7420 SoC سامسونگ بسیار جالب توجه است. به همین ترتیب علی رغم روند ظاهراً افزایشی استفاده از رم در گوشی های هوشمند، که تلاش می شود بیش ترین رم ممکن در یک دستگاه قرار داده شود، رایج ترین رم های مورد استفاده، 1 و 2 گیگابایت هستند. اگر چه DeviceAtlas همچنین اشاره کرد که 0.5 گیگابایت رم هنوز هم در برخی مناطق رایج است!

در مورد تراشه های مورد استفاده، اگر چه داده ها نشان می دهد که شرکت هایی نظیر هوآوی، سامسونگ و مدیاتک نیز در حال ساخت تراشه هستند، اما غلبه کوالکام همچنان در مقیاس جهانی باقی مانده است. به طوری که در میان کشور های فهرست شده، تنها نیجریه در طول سه ماهه دوم سال 2017 تعداد تراشه های بیش تری از مدیاتک (در مقایسه با کوالکام) استفاده کرده است. اگر چه در برخی کشور ها مانند روسیه، مالزی و کانادا استفاده از تراشه های ساخته شده توسط سامسونگ، بسیار به کوالکام نزدیک است. به نظر می رسد الگوی مشابهی در برخی از کشور های اروپایی نظیر انگلستان در حال پیدایش است. همین روند در ایالات متحده آمریکا نیز هست، کوالکام همچنان تولید کننده پردازنده های اندرویدی است که تقریبا 30 درصد از سهم بازار را در اختیار دارد، در حالی که سامسونگ با 10 درصد، در موقعیت دوم قرار دارد.

همان طور که در رابطه با اسنپدراگون 410 ذکر شد، این چیزی است که باید در متن درک شود. در حالی که گفته شد اسنپدراگون 410 تراشه ای است که در جهان بیش ترین استفاده را داشته است، این روند در کشور های مختلف، متفاوت است. به عنوان مثال، در حالی که اسنپدراگون 410 بیش ترین استفاده را در برخی از کشورهای آمریکای جنوبی، هند، لهستان و اسپانیا دارا است، در ایالات متحده و بریتانیا در میان پنج مورد بالای لیست نیز قرار ندارد. در هر دو کشور گفته شده، مجموعه تراشه های ساخته شده توسط اپل، در راس استفاده قرار دارد. به عنوان مثال در ایالت متحده آمریکا، بالاترین پردازنده اندرویدی در موقعیت چهارم قرار دارد که آن هم اسنپدراگون 820 شرکت کوالکام است. که پس از آن تراشه Exynos 7420 سامسونگ در موقعیت پنجم قرار دارد. در حالی که در انگلستان تنها تراشه Exynos 7420 سامسونگ در رده پنجم قرار دارد و چهار رده ابتدایی مربوط به تراشه های اپل می شود. در حقیقت، تسلط اپل در برخی مناطق، همچنین یک نیروی مشارکتی است که روی جنبه های دیگر نیز تاثیر می گذارد. به عنوان مثال، مانند میزان رم مورد استفده. به طوری که دستگاه های اپل، به طور سنتی رم زیادی ندارند. و در نتیجه دستگاه های اپل، در کنار برخی مدل های پیش رو اما قدیمی تر، (مانند مدل های سامسونگ) منجر شده است که رقم استفاده از 1 و 2 گیگا بایت رم افزایش پیدا کند. اگر چه این نیز چیزی است که از دیدگاه DeviceAtlas در نقاط مختلف جهان متفاوت است. به طوری که نشان می دهد در استرالیا، سوئد و ایالت متحده آمریکا استفاده از 4 گیگا بایت رم یا بیش تر از آن، رایج است. در حالی که استفاده از 2 گیگابایت رم همچنان در بسیاری از کشور های اروپایی، رایج ترین است.

جالب توجه است که در سطح سیستم عامل، با وجود این که اشکال و ارقام از مواردی نظیر IDC نشان می دهد که اندروید بیش از 80 درصد سهم بازار سیستم عامل را در اختیار دارد. داده های DeviceAtlas نشان می دهد که اختلاف به این اندازه زیاد نیست. البته این بدین معنی نیست که اختلاف قابل توجهی در این میان وجود ندارد. همان طور که در گزارش اشاره شده است، سیستم عامل اندروید در برخی مناطق حدود 60 درصد از سهم بازار (بر اساس ترافیک وب) را در اختیار دارد که منجر به در تصرف گرفتن “60 بازار اصلی” شده است. مجدداً این چیزی است که داده ها نشان می دهد و می تواند در برخی مناطق مانند ایالات متحده آمریکا، انگلستان و ژاپن نوسان قابل توجهی داشته باشد. به گونه ای که استفاده از سیستم عامل اندروید به 40 درصد یا حتی کم تر از آن در برخی از این کشور ها نزول کرده است. در شکل زیر، روند تغییر استفاده از سیستم عامل اندروید در مناطق مختلف از بین سه ماه سوم سال 2016 تا سه ماه دوم سال 2017 را نشان می دهد.

DeviceAtlas

طبق داده های به دست آمده از DeviceAtlas، گوشی های گلکسی اس 7 و گلکسی اس 7 Edge سامسونگ، بیش ترین دستگاه های اندرویدی هستند که در سه ماه دوم سال 2017 در سراسر جهان استفاده شده است. برای کسانی که به این آمار علاقه مند هستند، اطلاعات ذکر شده در این جا تنها برخی از مواردی است که در آخرین گزارش DeviceAtlas پوشش داده شده است. و گزارش کامل آن را می توانید از این جا به دست آورید.

 

 

{{farsiNumber(model.mPrc.data && model.mPrc.data.rate)}}
تعداد رای: {{farsiNumber(model.mPrc.data && model.mPrc.data.count)}} نفر
{{farsiNumber(n)}}
مقالات مرتبط
دیدگاه شما
captcha
جدول فروش فیلم ها
  • 2 میلیارد دلار
    فیلم Ne Zha
    اکران: 14 فوریه 2025
  • 389 میلیون دلار
    فیلم Captain America: Brave New World
    اکران: 14 فوریه 2025
  • 125 میلیون دلار
    فیلم Dog Man
    اکران: 13 فوریه 2025
  • 113 میلیون دلار
    فیلم Bridget Jones: Mad About the Boy
    اکران: 13 فوریه 2025
  • 90 میلیون دلار
    فیلم Mickey 17
    اکران: 07 مارس 2025