گول پلی پروتکت ( Google Play Protect) ، در حال حاضر بر روی بیش از یک میلیارد دستگاه اندرویدی فعال است. در اواسط سال 2017 ( اواخر تیرماه 1396 ) شرکت گوگل، غول جستجوی فضای اینترنتی، گوگل پلی پروتکت را در Google I / O 2017، معرفی کرد. با اینکه از زمان ارائه گوگل پلی پروتکت کاربران بسیاری با آن آشنا شده و اطلاعات خوبی درباره آن دارند باید بگوییم که این اپلیکیشن یک اسکنر قوی و خوب برای سیستم های اندرویدی محسوب می شود. وقتی می خواهید اپلیکیشینی را روی سیستم خود نصب کنید گوگل پلی پروتکت آنرا اسکن می کند تا مطمئن شود که اپلیکیشن مخرب نیست و از آپلود نرم افزار های مخرب بر روی سیستم شما جلوگیری می کند. با اینکه پلی استور و اپلیکیشن های آن قابل اعتماد هستند ولی گهگاهی هم ممکن است چند اپلیکیشن مخرب در پلی استور دیده شوند که این برنامه آنها را اسکن می کند و به کاربر اعلام می کند که اپلیکیشنی که در حال آپلود آن هستند، قابل اعتماد نمی باشد. علاوه بر اینکه گوگل پلی پروتکت سیستم اندرویدی شما را اسکن می کند، می تواند آنرا در برابر تهدیدهای مختلف نیز محافظت کند.
بعد از عرضه اپلیکیشن گوگل پلی پروتکت در تیرماه 1396، کاربران بسیاری آنرا بر روی سیستم خود نصب کرده اند ولی همیشه در مورد هر اپلیکیشنی باید بدانیم که هیچ برنامه ای بی نقص نیست و مسایل خودش را دارد و به همین دلیل سازندگان برنامه ها، آنها را به روز رسانی می کنند.
این اپلیکیشن در مدت زمانی کوتاهی از زمان عرضه اش، اکنون بر روی بیش از یک میلیارد سیستم اندرویدی نصب شده است.
البته در ماه جولای ، گوگل تصمیم گرفت تمامی سیستم های اندرویدی که با سرویس Google Mobile 11 کار می کنند ، نسخه ای از این اپلیکیشن را بدون نیاز به دانلود بر روی سیستم خود داشته باشند. بنابراین کاربرانی که از نسخه به روز شده اندروید استفاده می کنند، به صورت خودکار این اپلیکیشن یعنی گوگل پلی پروتکت را در گوشی خود خواهند داشت.
با این حال، حتی اگر شما این برنامه را بر روی دستگاه خود ندارید، می توانید به راحتی آنرا ار گوگل پلی دانلود کنید. البته جالب اینکه گوگل این برنامه را برای تمامی نسخه های اندروید سازگار و قابل نصب نموده است. پس تمامی سیستم های اندرویدی می توانند آنرا بر روی سیستم خود نصب کنند. انجام چنین کاری نقطه عطف بزرگی در سیستم های اندرویدی است که تمامی دستگاه های اندرویدی بتوانند اپلیکیشنی را نصب و اجرا کنند، می باشد.
همان طور که گفته شد همین نقطه عطف باعث شده است که هم اکنون بیش از یک میلیارد دستگاه اندرویدی این برنامه را نصب کرده اند.
شاید بخواهید بدانید که این برنامه بر روی گوشی شما نصب است یا خیر. برای بررسی این موضوع یعنی اینکه بدانید آیا Google Play Protect را در دستگاه اندرویدی خود دارید یا خیر باید به قسمت تنظیمات بروید -> Google -> Security -> Google Play Protect را پیدا کنید. در همان قسمت می توانید ببینید کدام برنامه ها اسکن شده و کدام اسکن نشده است. همچنین می توانید گزینه ای را برای فعال / غیرفعال کردن سرویس بر روی گوشی خود پیدا کنید.
با کمک گوگل پلی پروتکت می توانید به صورت ایمن تری با تلفن همراه یا تبلت یا هر سیستم اندرویدی که دارید کار کنید و به جمع کاربران یک میلیارد نفری این برنامه بپیوندید.