در دورهای که دنیای گوشیهای هوشمند از لحاظ ظاهری تغییر اندکی را تجربه میکنند بیشتر غولهای فناوری بدنبال تولید گوشیهای هوشمند تاشو با نمایشگرهای منعطف هستند.
براساس پژوهشی که Display Supply Chain Consultant انجام داده، سازندگان گوشیهای هوشمند سال آینده نزدیک به 3.1 میلیون دستگاه مجهز به نمایشگرهای منعطف عرضه خواهند کرد. البته این تازه بخشی از داستان است چرا که براساس برآوردی که در این گزارش انجام شد شمار این گوشیها تا سال 2022 به تعداد بسیار زیاد 63 میلیون دستگاه خواهد رسید که درآمد حاصل از آن 8.9 میلیارد دلار خواهد بود؛ رقمی بسیار بزرگ و البته جهشی بسیار فاحش در مقایسه با سال 2018 که هیچ گوشی هوشمند تاشو مجهز به نمایشگر منعطف تولید نشده است.
اما رویای این اعداد و ارقام زمانی به حقیقت خواهد پیوست که کمپانیهای سازنده از فناوری تولید گوشیهای تاشو با نمایشگر منعطف بهرهمند شوند و گوشیهای هوشمند بهتر و با قیمت بهصرفهتری عرضه کنند. تمام اینها به رقابت میان کمپانیهای سازنده و رشد و بلوغ این فناوری بستگی دارد که عوامل اصلی پایین آوردن قیمت این مدل گوشیها بشمار میآیند.
کمپانی سامسونگ قرار است اوایل سال 2019 اولین گوشی هوشمند منعطف خود را به بازار عرضه کند و هواوی نیز اعلام کرده که اولین گوشی هوشمند منعطف این کمپانی تحولی عظیم در بازار بوجود خواهد آورد. اما پژوهش مزبور معتقد است که موضوع فقط دررابطه با پیکسلهای نمایشگرهای منعطف نیست. نمایشگر منعطف به تنهایی برای راضی کردن کاربر به پرداخت 2000 دلار کافی نیست در حالیکه امروزه گرانقیمتترین گوشیها حدود 1500 دلار قیمت دارند. بهمین خاطر وجود ارزش افزوده و ویژگیهای اضافی دیگری ضروری است تا کاربر مجاب به خرید این گوشی ها شود. گوشی تاشو منعطف باید جدای از زیبایی و جذابیت منحصربفرد مزایای دیگری داشته باشد. بدون تردید طراحی انعطافپذیر موجب افزایش قابلتوجه ضخامت گوشی خواهد شد. با وجود افزایش ضخامت حجم باتری تعبیه شده در بدنه باتری بخاطر طراحی خاص گوشیهای منعطف کوچکتر میشود؛ درحالیکه نمایشگر بزرگتر شده و انرژی بیشتری میطلبد. شایعاتی شنیده میشود مبنی براینکه احتمالا نسل اول گوشیهای هوشمند منعطف نتوانند در زمینههای مختلف، بخصوص کیفیت نمایشگر با عملکرد عالی پرچمداران قدرتمند امروز رقابت کنند.
در این گزارش همچنین عنوان شده است که سازندگان گوشیهای هوشمند تاشو مدتی است که این فناوری را در اختیار دارند اما هزینه تولید و قیمت محصول نهایی برای عرضه به بازار، فروش این گوشی تاشو را سخت میکند. اگر سازندگان آمادگی لازم برای مرحله بعدی در طراحی گوشی هوشمند را دارند، پس حتما باید درباره کاهش هزینههای تولید یا ویژگی منحصربفرد دیگری در این گوشیها هم فکری کرده باشند.
کلام آخر
برای اخبار بیشتر از دنیای فناوری با پلازا همراه بمانید، شما همچنین میتوانید در بخش نظرات، دیدگاه خود را با ما به اشتراک بگذارید.