فیلترهای سلفی جدید سیر تازه‌ای در جراحی زیبایی به وجود آورده اند

Selfi Dysmorphia / / سلفی اسنپ‌چت
  • twiter
  • linked-in
  • whatsapp

پدیده و بیماری عصر امروز، نارضایتی افراد از ظاهر و بدن خود است. آن‌ها می‌خواهند شبیه عکس‌های سلفی ادیت شده‌ای شوند که با اپلیکیشن‌هایی مانند اسنپ‌چت می‌گیرند.

بیماری عصر امروز، نارضایتی افراد از ظاهر و بدن‌ خود است. پزشکان متوجه روند تازه‌ای شده‌اند: مردم می‌خواهند بدن و ظاهرشان را تغییر دهند تا شبیه سلف پرتره‌های (selfie) ادیت شده‌ای باشند که با گوشی‌های هوشمند خود می‌گیرند. به خصوص عکس‌های سلفی که با اپلیکیشن‌هایی نظیر اسنپ‌چت (Snapchat) و فیس‌تون (Facetune) گرفته می‌شوند که بلافاصله تغییرات ظاهری را روی عکس پیاده می‌کنند. جای تعجبی نیست که این پدیده ریشه در مسائل ظاهر بدنی دارد و حتی اسمی هم دارد: «اسنپ چت دیسمورفیا» (Snapchat dysmorphia».

Selfi Dysmorphia

پزشکان دانشکده درماتولوژی (امراض پوستی) دانشگاه پزشکی بوستون در مقاله‌ای در ژورنال جراحی پزشکی صورت (جاما/JAMA) این سیر را توصیف می‌کنند. پزشکان معتقدند که چنین پدیده‌ای بدون تردید ریشه در نارضایتی فرد از ظاهر و بدنش، وقتی که خود واقعی‌اش را با عکس‌های فیلترشده مقایسه می‌کند دارد اما این اپلیکیشن فقط باعث نمی‌شود که بخواهید بیشتر شبیه عکس‌های سلفی مرتب شده‌تان باشید: بلکه گام بعدی اش این است که فرد را به سمت عمل جراحی زیبایی سوق می‌دهد تا در عکس‌های بعدی نیز زیبا به نظر برسد. این گزارش چنین عنوان می‌کند:

این روند بسیار خطرناک است چرا که عکس‌های سلفی فیلترشده اغلب چهره و تصویر دست نیافتنی از فرد نشان می‌دهند و مرز بین واقعیت و خیال را برای این بیماران از بین می‌برند.

پیش از این مردم با داشتن عکسی از افراد مشهور و سلبریتی‌ها به عنوان الگو به پزشکان جراحی زیبایی مراجعه می‌کردند، اما امروزه با استفاده از این اپلیکیشن‌ها می‌توانند ببینند که در صورت عمل چه شکلی خواهند شد. این گزارش خاطر نشان می‌سازد که اپلیکیشن‌های شبکه اجتماعی مانند اسنپ‌چت و فیس‌تون واقعیت جدیدی از زیبایی را برای جامعه امروز به همراه داشته‌اند که ممکن است برای نوجوانان به خاطر مقطع سنی حساس آن‌ها  یا برای افرادی که دچار اختلال بدریختی بدن هستند مضر باشد. عمل جراحی نه تنها راه حل مشکل نیست بلکه بسیاری از این مشکلات با عمل جراحی بدتر نیز می‌شوند. محققان دانشگاه بوستون چاره کار را درمان با مداخلات روانشناختی مانند تراپی (درمان) و دارو می‌دانند.

کلام آخر

برای اطلاع بیشتر از اخبار اپلیکیشن موبایل با پلازا همراه بمانید، شما همچنین می‌توانید در بخش نظرات، دیدگاه خود را با ما به اشتراک بگذارید.

{{farsiNumber(model.mPrc.data && model.mPrc.data.rate)}}
تعداد رای: {{farsiNumber(model.mPrc.data && model.mPrc.data.count)}} نفر
{{farsiNumber(n)}}
مقالات مرتبط
دیدگاه شما
captcha
جدول فروش فیلم ها
  • 2 میلیارد دلار
    فیلم Ne Zha
    اکران: 14 فوریه 2025
  • 389 میلیون دلار
    فیلم Captain America: Brave New World
    اکران: 14 فوریه 2025
  • 125 میلیون دلار
    فیلم Dog Man
    اکران: 13 فوریه 2025
  • 113 میلیون دلار
    فیلم Bridget Jones: Mad About the Boy
    اکران: 13 فوریه 2025
  • 90 میلیون دلار
    فیلم Mickey 17
    اکران: 07 مارس 2025