باتری های جدید انعطاف پذیر، با آب نمک شارژ می شوند !

انعطاف پذیر
  • twiter
  • linked-in
  • whatsapp

باتری یکی از ملزومات اصلی تجهیزات الکترونیکی است. از گوشی و تبلت و لپ تاپ گرفته تا انواع گجت ها و اسباب بازی ها نیاز به باتری دارند. یکی از مشکلات بسیاری از باتری ها، حتی باتری های درجه یک این است که آنها شکل ثابت و صلبی دارند. بدین معنی که باتری ابعاد و شکل ثابتی دارد و مثلا خم نمی شوند و یا نمی توان باتری را تغییر شکل داد. بعلاوه هر باتری برای مصرفی خاص مورد استفاده قرار می گیرد. طراحی باتری هایی که تاکنون دیده ایم همگی نشان از محصولی می دهد که صلب و سخت بوده و انعطاف پذیر نیست . البته شرکت های مختلفی تلاش کرده اند که محدودیت ها را کنار بزنند و بتوانند باتری هایی با اشکال و ابعاد مختلف و یا حتی باتری های جمع شونده و یا باتری هایی انعطاف پذیر بسازند.

با این حال هنوز شرکتی موفق به ساخت چنین باتری نشده است. در آینده ممکن است دیگر چنین محدودیت هایی وجود نداشته باشد. در مقاله منتشر شده توسط Chem   ،  محققان موفق به ساخت باتری شده اند که نه تنها انعطاف پذیر است، بلکه می تواند توسط آب نمک شارژ شود. محققان اعلام کرده اند که ساخت این باتری می تواند تحول نوینی در صنعت باتری سازی ایجاد کند. تصور کنید که شما با باتری مواجه هستید که  انعطاف پذیر است ، صلب و سخت نیست و می تواند با آب نمک شارژ شود  و اصلا شبیه به باتری های کنونی نیست ، این خبر می تواند خیلی خوشایند باشد و کاربران را هیجان زده کند.  این تحول عظیم در صنعت باتری سازی ، می تواند تحولی در ساخت گجت ها و خصوصا گجت های پوشیدنی ایجادکند و برای تولید کنندگان گجت بسیار موثر و مفید باشد. با پیشرفت تکنولوژی در دنیای گجت ها، طراحی این باتری می تواند مسایل و مشکلات باتری های سنتی را برطرف کند.

همان طور که گفته شد، باتری جدیدی که توسط محققان طراحی و ساخته شده است، بسیار انعطاف پذیر است.  محققان این باتری ها را  تا صد بار تا زده اند و خم کرده اند ولی  هیچ آسیبی به باتری نرسیده است و خاصیت انعطاف پذیری آن واقعا جالب توجه است. باتری توانسته به راحتی تا صد لایه تا بخورد. همچنین به نظر می رسد که این باتری های جدید ایمن تر از باتری های سنتی هستند. در تهیه و تولید آن ها به جای اینکه از مواد شیمیایی سمی استفاده شود ، از مایعات نسبتا بی ضرر مانند آب نمک و آب حلال IV استفاده می شود.

تا کنون محققان موفق به ایجاد دو نمونه از این باتری ها شده اند: یکی از آنها  مدل کمربندی دارد و دیگری شبیه نانوتیوب است. محققان همچنین حلال های مختلفی مانند سولفات سدیم و سالین را نیز برای تست و بررسی این باتری مورد آزمایش قرار داده اند تا ببینند وضعیت باتری با سایر حلال ها به جای آب نمک به چه صورتی خواهد بود.

باید ببینیم این باتری ها چه زمانی وارد بازار می شوند و از چه زمانی تولید کنندگان از این باتری ها استفاده می کنند.

منبع  : ubergizmo

 

{{farsiNumber(model.mPrc.data && model.mPrc.data.rate)}}
تعداد رای: {{farsiNumber(model.mPrc.data && model.mPrc.data.count)}} نفر
{{farsiNumber(n)}}
مقالات مرتبط
دیدگاه شما
captcha
جدول فروش فیلم ها