11 میلیاردر حوزه فناوری که در سال 2018 ثروتمند شدند

میلیاردر های تازه وارد
  • twiter
  • linked-in
  • whatsapp

در لیست جدید منتشر شده از میلیاردر های دنیا، نفرات جدیدی دیده می‌شوند که ۱۱ نفر از این افراد در حوزه تکنولوژی فعالیت دارند. در این مطلب با این افراد آشنا می‌شویم.

لیست میلیاردرهای دنیا به صورت مداوم و آنی توسط فهرست‌هایی از قبیل شاخص میلیاردرهای بلومبرگ (Bloomberg’s Billionaires Index) و فهرست Forbes از میلیاردرهای دنیا (Forbes’ World’s Billionaires) ردیابی و مشخص می‌شود. در این فهرست‌ها ثروت خالص مورد بررسی قرار می‌گیرد و هر زمان که فردی از شاخص یک میلیارد دلار عبور کرد به فهرست اضافه می‌شود.

طی سالیان متمادی، فعالان صنعت فناوری این فهرست را قبضه کرده‌اند. برای مثال می‌توان به نام‌هایی همچون جف بزوس، بیل گیتس و مارک زاکربرگ اشاره کرد که به طور خلاصه ثروتمندترین افراد دنیا در ماه ژوئیه نام گرفتند و سالیان متمادی در صدر ده ثروتمند برتر دنیا قرار گرفته‌اند. به نظر می‌رسد که با توجه به سهم خود، صنعت فناوری قصد ندارد در این زمینه کوتاه بیاید.

بر اساس گزارش بلومبرگ، از ماه ژانویه 2018، بخش فناوری تاکنون توانسته 11 میلیاردر در حوزه‌های مختلف را وارد گود نماید. در حالی که این افراد هنوز راه زیادی تا رسیدن به صدر فهرست دارند، اما افراد به رتبه‌هایی رسیده‌اند که آنها را تبدیل به نام‌هایی شناخته شده در دنیا کرده و این نام به واسطه سرمایه‌گذاری، خریداری شرکتی دیگر و یا سهامی عام کردن یک شرکت آنها را بالاهای فهرست رسانده است.

آنچه در این مقاله می‌خوانید:

11 میلیاردر جدید فناوری در سال 2018

در این مقاله به 11 میلیاردر جدید در حوزه فناوری در سال 2018 و اتفاقاتی که باعث شد تا آنها به این مقام برسند می‌پردازیم.

 


آرش فردوسی : هم بنیانگذار دراپ باکس


آرش فردوسی

موسسین دراپ باکس، درو هیوستون (Drew Houston) و آرش فردوسی عرضه سهام اولیه خود را در NASDAQ بعد از مدت‌ها انتظار جشن گرفتند. این اتفاق در 23 مارس 2018 در شهر نیویورک آمریکا انجام شد.

با عرضه سهام دراپ باکس در بازار بورس مورد نظر، در این روز، ارزش این سهام حدود 50 درصد افزایش یافت و میزان ثروت آرش فردوسی 32 ساله به 1.1 میلیارد دلار رسید و در نهایت وی را وارد باشگاه ده رقمی‌ها کرد. البته، هیوستون پیش از این عضو باشگاه افراد میلیاردر بود و به دنبال این عرضه سهام، ثروتش به میزان 2.6 میلیارد دلار افزایش یافت.

 


دانیل اک : یکی از موسسین و مدیرعامل اسپاتیفای


دانیل اک

عرضه سهام شرکت اسپاتیفای، موسسین آن را تبدیل به ثروتمندترین افراد سوئد تبدیل کرد. میزان ثروت دانیل اک به واسطه سهم 9 درصدی‌اش از این شرکت ارائه‌دهنده خدمات موسیقی به 2.4 میلیارد دلار رسید. دیگر موسس این شرکت، مارتین لورنزتون نیز به خاطر 12 درصد سهمی که در این شرکت دارد، توانست میزان ثروت خود را به 3.4 میلیارد دلار برساند.

عرضه سهام شرکت اسپاتیفای در بازار بورس نیویورک که در روز سه‌شنبه چهاردهم آوریل 2018 اتفاق افتاد، میزان ارزش این شرکت را در بازار به 28 میلیارد دلار رساند.

 


بینی بانسال : مدیرعامل و یکی از موسسین شرکت فلیپ کارت


بینی بانسال

بینی بانسال مدیرعامل و یکی از موسسین شرکت فلیپ کارت در ماه می میزان 77 درصد از سهام خود را به والمارت فروخت. به دنبال این فروش سهام، این نوآور حوزه فناوری به اعضای باشگاه افراد میلیاردر پیوست و همراه با دیگر موسسین این شرکت به میزان ثروت 4 میلیارد دلاری دست یافتند.

شرکت فروشگاه‌های زنجیره‌ای والمارت که توسط خانواده والتون مدیریت و کنترل می‌شود به دنبال عرضه سهام فلیپ کارت، میزان 77 درصد از سهام این شرکت را خریداری کردند که این میزان برابر با 21 میلیارد دلار بود. موسسین هندی فلیپ کارت، بینی و ساچین بانسال که هیچ نسبتی با یکدیگر ندارند، پیش از این کارکنان آمازون بودند و با ترک این شرکت می‌خواستند شرکت تجارت الکترونیک خودشان را تاسیس کنند.

شرکت فلیپ کارت در سال 2015 حدود 16 میلیارد دلار ارزش داشت و باعث شده بود تا میزان ثروت دو موسس آن به بالای یک میلیارد دلار برسد. بعد از عرضه سهام این شرکت، میزان ثروت آنها حدود یک میلیارد دیگر افزایش یافت.

 


ساچین بانسال : هم بنیانگذار شرکت فلیپ کارت


ساچین بانسال نیز همچون بینی بانسال یکی از موسسین شرکت فلیپ کارت است. لازم به یادآوری است که این دو نسبتی با یکدیگر ندارند.

 


ولاد تنو و بایجو بات : موسسین و مدیران عامل شرکت Robinhood


ولاد تنو و بایجو باتولاد تنو (Vlad Tenev) و بایجو بات (Baiju Bhatt) سرمایه‌گذاری‌های جدیدی انجام دادند که باعث شد میزان ثروت این دو در ماه می به 6 میلیارد دلار برسد.

این دو نفر توانستند بعد از سرمایه‌گذاری‌های اخیر خود در بازار سهام الکترونیک میزان ثروت خود را که سال گذشته برابر با 1.3 میلیارد دلار بود، به صورت مشترک به حدود 6 میلیارد دلار برسانند. بات 33 ساله و تنو 31 ساله هر کدام حدود یک سوم سهام این شرکت را در اختیار دارند.

 

پاول بودیش : یکی از موسسین شرکت آواست

پاول بودیش

پاول بودیش (Pavel Baudiš) یکی از موسسین شرکت آواست است که به تولید آنتی‌ویروس می‌پردازد و در سال 1988 تاسیس شد. پاول بودیش و شریکش در سال 1988 به کار در حوزه کامپیوتر می‌پرداختند و با تاسیس Avast به فعالیت‌های خود در این حوزه ادامه دادند.

در ماه می امسال، ارزش سهام این شرکت، 814 میلیون دلار افزایش یافت و به 3.1 میلیارد دلار رسید. این بدان معنا بود که آقای بودیش، به لطف سهم 27 درصدی‌اش از این شرکت به باشگاه افراد میلیاردر دنیا ملحق شد.


تام پرستون ورنر، کریس وانسترات و پی‌جی هایت : موسسین گیت هاب


تام پرستون ورنر، کریس وانسترات و پی‌جی هایت

تام پرستون ورنر (Tom Preston-Werner)، کریس وانسترات (Chris Wanstrath) و پی‌جی هایت (PJ Hyett) موسسین شرکت گیت هاب در ماه ژوئن شرکت خود را به مایکروسافت فروختند.

این سه نفر صبر زیادی به خرج دادند و در نهایت مزد صبر خود را دریافت کردند؛ چرا که مایکروسافت موافقت کرد تا سهام شرکت آنها را خریداری کند. این خرید سهام باعث شد تا این سه نفر صاحب 12.3 میلیون سهم از شرکت مایکروسافت شوند و همچنین آنها را وارد باشگاه افراد میلیاردر کرد.


آرنوت شویجف : یکی از موسسین و مدیر حوزه فناوری شرکت Adyen


آرنوت شویجف یکی از موسسین و همچنین مدیر حوزه فناوری شرکت Adyen بود که در ماه ژوئن سهامی عام شد. به دنبال سهامی عام شدن شرکت مذکور که باعث شد تا ارزش سهام Adyen در عرض دو ساعت اول عرضه دو برابر شود، آرنوت شویجف به باشگاه افراد میلیاردر پیوست.

آرنوت شویجف 72 میلیون دلار از سهم خود را در بزرگ‌ترین عرضه سهام امسال یک شرکت حوزه فناوری در اروپا فروخت و بدین ترتیب، 6.4 درصد از سهام باقیمانده وی حدود یک میلیارد دلار ارزش خواهد داشت.

{{farsiNumber(model.mPrc.data && model.mPrc.data.rate)}}
تعداد رای: {{farsiNumber(model.mPrc.data && model.mPrc.data.count)}} نفر
{{farsiNumber(n)}}
مقالات مرتبط
دیدگاه شما
captcha
جدول فروش فیلم ها