بررسی گوشی موتورولا موتو Z3 پلی با باتری فوق العاده

گوشی هوشمند موتو Z3 پلی
  • twiter
  • linked-in
  • whatsapp

سری گوشی‌ های موتو Z پلی شرکت موتورولا به باتری‌ های با ماندگاری طولانی و قیمت پایین‌تر شناخته می‌شوند. این رویه در گوشی موتو Z3 پلی نیز ادامه یافته است. در این مطلب با بررسی این محصول فوق‌ العاده موتورولا با شما هستیم.

موتورولا در سال 2016 از سری گوشی‌های موتو Z رونمایی کرد. این در حالی اتفاق می‌افتاد که شرکت موتورولا به مالکیت لنوو در آمده بود. شرکت موتورولا همراه با این سری جدید، ماژول‌های خود را نیز معرفی کرد. این ماژول‌ها می‌توانستند به پشت گوشی‌ها وصل شوند و قابلیت‌های مختلفی از افزایش ظرفیت باتری گرفته تا افزودن یک بلندگو، یک دوربین بهتر و بسیاری موارد دیگر را برای کاربر فراهم کنند. موتورولا قول پشتیبانی سه ساله از ماژول‌های خود را داد که این بدین معناست که از آن زمان تا کنون در طراحی محصولات خود تغییر چندانی نداده است. نمونه حی و حاضر این رویه همین گوشی موتو Z3 پلی است که طراحی کلی آن شباهت زیادی به موتو Z پلی و موتو Z2 پلی که در دو سال گذشته تولید شده‌اند دارد. اما آیا این شباهت قرار است ما را از خرید موتو Z3 پلی منصرف کند؟ در ادامه با ما همراه باشید تا پاسخ این سئوال را بیابید.

آنچه در این مقاله می‌خوانید:

بررسی موتورولا موتو Z3 پلی

مشخصات موتورولا موتو Z3 پلی

گوشی موتورولا موتو Z3 پلی

بزرگ‌ترین تغییر در طراحی موتو Z3 پلی این است که نسبت ابعاد صفحه نمایش آن 18:9 است. صفحه نمایش 6.01 اینچی آن جای نمایشگرهای 5.5 اینچی مدل‌های قبل را گرفته است. اما همچنان از وضوح تصویر فول اچ‌دی‌ پلاس (2560*1440) و پنل امولد بهره می‌برد. موتورولا از تراشه اسنپدراگون 636 برای پیکربندی این گوشی استفاده کرده که بسته به نسخه‌های مختلف گوشی، با 4 گیگابایت حافظه رم و 32/64 گیگابایت حافظه داخلی یا 6 گیگابایت حافظه رم و 128 گیگابایت حافظه داخلی ارائه می‌شود. البته نسخه دوم فعلا تنها در برزیل در دسترس است.

موتورولا این بار برای موتو Z3 پلی دوربین دوگانه در نظر گرفته است. حسگر اصلی این دوربین 12 مگاپیکسل و اندازه دریچه دیافراگم آن f/1.7 است و از سیستم فوکوس خودکار تشخیص فاز بهره می‌برد. لنز دوم آن از وضوح 5 مگاپیکسل برخوردار است و عجیب آنکه فاقد فوکوس خودکار است. این لنز بیشتر به عنوان یک حسگر تشخیص عمق استفاده می‌شود و به شما اجازه می‌دهد در حالت پرتره عکس‌های بهتری با موتو Z3 پلی بگیرید. همچنین دوربین سلفی موتو Z3 پلی از یک حسگر 8 مگاپیکسلی با دریچه دیافراگم f/2.0 بهره می‌برد. برخلاف سری گوشی‌های موتو G6، برای دوربین سلفی فلاش در نظر گرفته نشده است.

در نهایت این گوشی از یک باتری با ظرفیت 3000 میلی آمپر ساعت برخوردار است و به اندروید 8.1 اوریو تجهیز شده است. قابلیت اتصال بیسیم WiFi 802.11 a/b/g/n/ac، بلوتوث 5.0، حسگر اثر انگشت و درگاه یواس‌بی نوع سی برای شارژ از مشخصات دیگر موتو Z3 پلی است. خبری از جک هدفون 3.5 میلیمتری هم نیست.

 

محتویات جعبه گوشی موتورولا موتو Z3 پلی

جعبه گشایی موتو Z3 پلی

موتورولا به جز خود گوشی و متعلقات اصلی آن، محتویات ویژه دیگری را نیز در جعبه موتو Z3 پلی گنجانده است. این محتویات شامل یک شارژر توربوشارژ به همراه کابل «یواس‌بی سی» و نیز یک ماژول پاوربانک با ظرفیت 2000 میلی آمپر ساعت است. با شارژر مذکور می‌توانید موتو Z3 پلی خود را سریع‌تر شارژ کنید. با ماژول پاوربانک نیز خیالتان از بابت شارژ راحت‌تر خواهد شد. همچنین موتورولا یک دانگل هدفون نیز به شما ارائه می‌دهد. همه این محتویات در جعبه موتو Z3 پلی موجود هستند.

 

طراحی موتو Z3 پلی

بررسی گوشی موتورولا موتو Z3 پلی

در موتو Z3 پلی شاهد بازگشت این سری به بدنه پشتی شیشه‌ای هستیم. مدل اولیه گوشی های سری Z نیز دارای بدنه شیشه‌ای در قسمت پشتی گوشی بود. موتو Z2 پلی اما بدنه آلومینیومی ‌داشت. حالا موتورولا دوباره به بدنه پشتی شیشه‌ای روی آورده است و این به موتو Z3 پلی ظاهری جذاب بخشیده است. این گوشی تنها در رنگ نیلی بسیار سیر عرضه می‌شود که بسیار خوشایند است. پهلوهای گوشی گرد شده‌اند که هنگام نگهداشتن گوشی در دست حس خوبی به فرد می‌دهد. البته با توجه به شیشه‌ای بودن بدنه پشت آن، گوشی کمی ‌لغزنده است.

گوشی‌های قبلی سری Z مانند یک نمونه ابتدایی به نظر می‌آمدند که گویی یک چیزی در قسمت پشتی کم است. این مساله همچنان تا حدی در موتو Z3 پلی نیز پابرجا مانده است. قسمت پشتی آن نه به اندازه گوشی قبلی این سری، اما همچنان زیادی صاف و خالی به نظر می‌رسد. خوشبختانه ماژول پاوربانک خیلی ضخیم نیست و می‌توانید به طور روزمره و هنگام کار با موتو Z3 پلی، آن را روی گوشی نصب کنید. این پاوربانک ضخامت چندانی به گوشی اضافه نمی‌کند اما در دست نگه داشتن گوشی را راحت‌تر می‌کند که این بسیار خوب است.

در سمت چپ گوشی دکمه پاور دیده می‌شود که نسبت به رویه معمول گوشی‌های موتورولا محل متفاوتی است. دکمه پاور گوشی‌های این شرکت معمولا در سمت راست و زیر دکمه‌های تنظیم صدا تعبیه می‌شود. اما موتورولا ترجیح داده که حسگر اثر انگشت را در کنار گوشی و زیر دکمه‌های صدا قرار دهد و دکمه پاور را به سمت چپ انتقال دهد. حسگر اثر انگشت موتو Z3 پلی عالی جای‌گذاری شده به طوری که برای استفاده از آن نیازی به جابجا کردن دست نیست و کار با آن بسیار آسان است. این شیوه طراحی بدین خاطر است که امکان قرار دادن حسگر اثر انگشت در قسمت پشت و جلو برای موتورولا وجود نداشته است. در قسمت پشت به خاطر ماژول‌های موتورولا و در قسمت جلو به علت کم بودن حاشیه صفحه نمایش (برخلاف گوشی موتو G6) جایی برای قرار دادن حسگر اثرانگشت وجود نداشته است. این همان طراحی است که دو سال پیش انتخاب شد و حالا باعث انتخاب این مکان برای حسگر اثرانگشت شده است.

در کل، طراحی این گوشی قابل تحسین است. موتو Z3 پلی جذاب‌ترین گوشی بازار نیست اما حق مطلب را در این زمینه  ادا کرده است و این بسیار مهم است. این گوشی همه امکانات به روز در سال 2018 را ارائه می‌دهد و در عین حال همچنان از ماژول‌های موتورولا پشتیبانی می‌کند. این پشتیبانی شامل ماژول‌های قدیمی‌ مانند ماژول پروژکتور InstaShare Projector که مربوط به سال 2016 است نیز می‌شود.

همچنین بخوانید :

صفحه نمایش موتورولا موتو Z3 پلی

موتورولا در این گوشی هم همانند گوشی‌های قبلی سری Z از صفحه نمایش امولد استفاده کرده است. این به مصرف کمتر شارژ کمک کرده و نیز با برنامه Moto Display نیز سازگار است. همچنین صفحه نمایش امولد باعث می‌شود این گوشی هر چه بیشتر به گوشی‌های رده بالا نزدیک‌تر به نظر آید. کیفیت تصویر نمایشگرهای امولد از پنل‌های ال‌سی‌دی بهتر است. این نمایشگرها رنگ مشکی عمیق‌تری داشته و در مورد بقیه رنگ‌ها کنتراست بیشتری دارند. نمایشگر موتو Z3 نیز به طور خاص کیفیت بالایی دارد.

گوشی موتورولا موتو Z3 پلی

البته در زمینه روشنایی، نمایشگر موتو Z3 پلی ضعیف‌تر از حد انتظار عمل می‌کند. برای استفاده از این گوشی در محل کار مشکلی وجود ندارد، اما در زیر نور مستقیم آفتاب ممکن است در کار با آن دچار مشکل شویم. البته همه نمایشگرهای امولد چنین مشکلی ندارند، ولی پنل امولد مورد استفاده در این گوشی این مشکل را دارد. به جز این مورد، نمایشگر واقعا عملکرد خوبی دارد و تجربه‌ای لذت بخش‌ از کار با گوشی موتو Z3 پلی فراهم می‌کند.

 

کارایی موتو Z3 پلی

بررسی کارایی گوشی موتورولا موتو Z3 پلی

موتو Z3 پلی با پردازنده اسنپدراگون 636 و 4 گیگابایت حافظه رم پیکربندی شده است. این پردازنده برروی کاغذ کمی‌ کندتر از اسنپدراگون 845 که برروی دیگر گوشی‌ها مشاهده می‌شود است. اما عملا و در استفاده‌های روزمره، تفاوت چندانی میان این دو حس نمی‌شود. علت آنکه موتورولا از سری 600 پردازنده‌های اسنپدراگون استفاده کرده، صرفه‌جویی در مصرف انرژی و ماندگاری بیشتر باتری، بدون افت آن‌چنانی قدرت پردازش گوشی است. اسنپدراگون 636 از 8 هسته با فرکانس 1.8 گیگاهرتز بهره می‌برد که در کارهای روزمره عملکرد فوق‌العاده خوبی دارد. تنها موردی که ممکن است در آن شاهد به زحمت افتادن گوشی باشیم، هنگام اجرای بازی‌هاست. اما حتی در بازی‌ها نیز پردازنده گرافیکی قدرتمند آدرنو 509 بسیار خوب عمل می‌کند. همه این‌ها را در کنار رم 4 گیگابایتی آن قرار دهید و یک گوشی قدرتمند، آن هم با قیمتی مناسب خواهید داشت.

در آزمایش‌های انجام شده با این گوشی، افت سرعت گوشی به ندرت روی می‌داد. این مساله تنها هنگام اجرای بازی‌های سنگین و آن هم نه چندان شدید رخ داد. اسنپدراگون 636 همچنان یک هیولا در میان پردازنده‌ها به شمار می‌رود، هرچند شاید در حال حاضر سریع‌ترین پردازنده کوالکام نباشد. 4 گیگابایت حافظه رم ممکن است در آینده مقدار چندان زیادی به حساب نیاید، اما برای روان کار کردن موتو Z3 پلی کاملا کافی و بیشتر از کافی است.

وضعیت پخش صدا در موتو Z3 پلی

موتورولا ترجیح داده که تنها از یک بلندگو برای موتو Z3 پلی استفاده کند اما این بلندگو اصلا صدای بلندی ندارد و صدای آن خیلی ملایم است. دلیل واقعی آن مشخص نیست و این راهبرد حتی می‌تواند برای مجبور کردن کاربران به خرید ماژول JBL SoundBoost 2 مفید واقع شود، اما اینکه صدا تا این حد ضعیف است جای تعجب دارد. شایان ذکر است که کیفیت پخش صدای بلندگو بد نیست. صداهای باس (فرکانس پایین) شدت خوبی دارد و صداهای با فرکانس متوسط و بالا نیز شفاف هستند. تنها مشکل موجود، «حجم» کم صدا است. البته برای کسانی هم که بخواهند از هدفون استفاده کنند، جک هدفون برروی گوشی تعبیه نشده است. بنابراین باید از دانگل یا هدفون با قابلیت اتصال بلوتوث استفاده کنید. این درحالی است که دو گوشی قبلی سری Z جک هدفون داشتند.

 

امنیت موتو Z3 پلی

حسگر اثرانگشت موتورولا موتو Z3 پلی

موتورولا هر دو قابلیت قفل گشایی با تشخیص چهره و اثرانگشت را در موتو Z3 پلی قرار داده که این چندان دور از انتظار نبوده است. قابلیت قفل گشایی با تشخیص چهره حتی در گوشی ارزان قیمت‌تر موتو G6 نیز وجود داشت. قفل گشایی با تشخیص چهره موتو Z3 پلی بسیار خوب و سریع عمل می‌کند. موتو Z3 پلی سریع‌ترین قابلیت تشخیص چهره را در میان گوشی‌ها ندارد اما حق مطلب را در این زمینه به خوبی ادا کرده است. حسگر اثرانگشت نیز به خوبی عمل می‌کند. محل آن در قسمت راست گوشی و آن‌جایی که معمولا انگشت شست شما قرار می‌گیرد تعبیه شده است. به همین دلیل کار با آن بسیار راحت است. این حسگر بسیار سریع بوده و در یک لحظه کوتاه عمل می‌کند. حسگر اثرانگشت را می‌توان برای قفل گشایی برنامه‌ها نیز استفاده کرد، اما قابلیت تشخیص چهره هنوز این امکان را ندارد و تنها می‌توان از آن برای قفل گشایی دستگاه استفاده کرد.

 

بنچمارک‌های موتو Z3 پلی

بنچمارک های موتورولا موتو Z3 پلی

بنچمارک‌ها نیز معمولا جزئی از بررسی گوشی‌ها هستند. در این‌جا از بنچمارک‌های Antutu ،3D Mark و GeekBench 4 استفاده شده است. موتو Z3 پلی در این بنچمارک‌ها با توجه به مشخصات سخت افزاری خود مطابق با انتظارها عمل کرد. در برنامه انتوتو، موتو Z3 پلی امتیاز 110,813 را کسب کرد. در بنچمارک برنامه GeekBench 4 این گوشی توانست به امتیاز 1328 در بخش تک هسته‌ای و امتیاز 4868 در بخش چند هسته‌ای دست یابد. همچنین در برنامه 3D Mark، در آزمایش Sling Shot Extreme – OpenGL ES 3.1 امتیاز 947 و در آزمایش Sling Shot Extreme – Vulkan امتیاز 755 را کسب کرد. نتایج کامل این بنچمارک‌ها در تصاویر زیر قابل مشاهده است.

ماندگاری باتری موتو Z3 پلی

نقطه قوت اصلی موتو Z3 پلی در مقایسه با رقیبان خود، ماندگاری طولانی باتری آن است. گوشی‌های سری Z از زمان موتو Z فورس و موتو Z2 فورس نمایشگرهای خیلی رده بالایی نداشتند، باتری بزرگ‌تری داشتند و پردازنده آن‌ها خیلی رده بالا نبود. اکنون شاهد ادامه این رویه در موتو Z3 پلی نیز هستیم. باتری آن با ظرفیت 3000 میلی آمپر ساعت، همان‌طور که از آن انتظار می‌رود بسیار خوب عمل می‌کند. این باتری بیشتر از یک روز کامل دوام می‌آورد. در آزمایش‌های انجام شده مشخص شد این گوشی در بسیاری اوقات، بعد از یک روز کامل، همچنان حدود 30 درصد شارژ خواهد داشت. بنابراین احتمالا حتی در روزهای پراستفاده هم یک روز کامل دوام خواهد آورد. اگر ماژول پاوربانک آن با ظرفیت 2000 میلی آمپر ساعت را به آن بیافزاییم به احتمال زیاد 2 روز کامل دوام خواهد آورد. ماژول پاوربانک، شارژ باتری را از صفر به 100 نخواهد رساند، اما به مقدار بسیار زیادی شارژ آن را افزایش می‌دهد.

باتری فوق العاده موتورولا موتو Z3 پلی

در آزمایش‌های انجام شده، باتری در صورت روشن بودن مداوم صفحه نمایش بیش از 5 ساعت و گاهی بیش از 6 ساعت و نیز هنگام کمک گرفتن از ماژول پاور بانک بیش از 8 ساعت دوام می‌آورد. بنابراین باتری این گوشی یک روز کامل دوام خواهد آورد. همچنین در مورد شارژ کردن، این گوشی از Quick Charge 3.0 پشتیبانی می‌کند. این بدین معناست که شارژ این گوشی از صفر تا 100 درصد حدود 90 دقیقه زمان می‌برد. البته ماژول پاوربانک از Quick Charge 3.0 پشتیبانی نمی‌کند و کمی ‌کندتر است. متاسفانه این گوشی از قابلیت شارژ بیسیم Qi پشتیبانی نمی‌کند و شما باید از همان راه سنتی و وصل کردن کابل شارژر، اقدام به شارژ گوشی خود کنید.

نرم افزار

موتو Z3 پلی از اندروید 8.1 اوریو استفاده می‌کند که تازه‌ترین نسخه سیستم عامل اندروید است. البته احتمالا جدیدترین بسته‌های بروزرسانی امنیتی کمی‌ با تاخیر دریافت خواهند شد، اما این چندان جای انتقاد ندارد. موتورولا برای هر بروزرسانی چند ماه صبر می‌کند و همزمان یک بسته بروزرسانی بزرگ‌تر را برای کاربران ارائه می‌کند.

Moto Display

در رابطه با تغییرات اعمال شده، چیز زیادی به اندروید خام افزوده نشده است. می‌توان آن را اندروید خام همراه با برخی شخصی سازی‌های موتورولا دانست. در طی سال‌های اخیر این رویه (دستکاری اندک اندروید خام) نتیجه خوبی برای موتورولا داشته است و به نظر می‌رسد این شرکت قصد ادامه آن را دارد. در واقع، تقریبا تنها تغییری که موتورولا برروی اندروید خام اعمال کرده است افزودن سرویس‌های موتورلا برروی گوشی موتو Z3 پلی است. این سرویس‌ها شامل برنامه‌های Moto Actions Moto Display و Moto Voice می‌شوند. این برنامه ها چیزهای جدیدی نیستند، اما حالا بروزرسانی شده‌اند و بهبود یافته‌اند. برنامه Moto Actions امکان فعال‌سازی میانبرهای حرکتی (gestures) مختلفی را به شما می‌دهد. به عنوان نمونه می‌توانید بلافاصله بعد از گرفتن اسکرین شات آن را ویرایش  کرده و سپس به اشتراک بگذارید. همچنین خصوصیت‌های دیگری چون گرفتن اسکرین شات با سه انگشت، one-button nav (استفاده از حسگر اثرانگشت برای پیمایش) و بسیاری دیگر در آن وجود دارد. در حال حاضر قابلیت one-button nav تا حد زیادی شبیه میانبرهای حرکتی است که گوگل در اندروید P معرفی کرده است. در آن‌جا یک نوار در قسمت پایین وجود دارد که مانند دکمه هوم عمل می‌کند و علاوه بر آن با کشیدن آن به طرف جلو و عقب می‌توانید میان برنامه‌هایی که قبلا فعال بوده‌اند جابجا شوید.

با استفاده از برنامه Moto Display می‌توانید بدون آنکه گوشی را روشن کنید، نوتیفیکیشن‌های خوانده نشده را ببینید. موتورولا اولین شرکتی بود که چنین ایده‌ای را ارائه کرد و به نظر بسیاری، همچنان بهترین روش را برای طراحی آن دارد. می‌توانید از Moto Display برای اطلاع از ساعت، تاریخ و درصد باقیمانده از شارژ باتری نیز استفاده کنید. همچنین با حرکت دادن دست در جلوی نمایشگر می‌توانید آن را فعال کنید. Moto Display یک قابلیت ساده اما مفید است. Moto Voice قابلیت دیگر این گوشی است که موتورولا می‌گوید هنوز مرحله آزمایشی خود را به سر می‌برد. این قابلیت به کاربران اجازه می‌دهد بدون آنکه حتی به گوشی دست بزنند، با دستیار هوشمند گوگل حرف بزنند.

تجربه نرم افزاری شما با موتو Z3 پلی رضایت‌بخش خواهد بود. خوشبختانه رابط کاربری آن کاملا روان بوده و شاهد هنگ کردن آن نخواهید بود. موتورولا همچنین امکانات مختلفی برای شخصی سازی ارائه می‌دهد که از جمله آن تغییر لانچر، تغییر رنگ آیکون‌ها و بسیاری موارد دیگر است. موتورولا به رویه همیشگی خود مبنی بر طراحی رابط کاربری ساده وفادار مانده است که این مساله باعث کارکرد روان‌تر گوشی‌های این شرکت علی‌رغم استفاده از سخت افزارهای نه چندان قدرتمند، در مقایسه با گوشی‌های شرکت‌هایی چون سامسونگ و ال‌جی که رابط کاربری بسیار سنگین‌تری دارند شده است.

دوربین موتو Z3 پلی

اگر بخواهیم به طور خلاصه بگوییم باید گفت دوربین موتو Z3 پلی عملکرد بسیار خوبی دارد. اما همانند سایر دوربین‌ها، این دوربین هم برخی مشکلات را در خود دارد. در مکان‌های با نور معمولی، دوربین موتو Z3 پلی با عکس‌های با کیفیت خود، تجربه بسیار خوبی از عکاسی برای شما به ارمغان می‌آورد. حتی در مکان‌های کم نور نیز چندان بد عمل نمی‌کند. اما هنگام استفاده از حالت پرتره، عکس‌های آن کمی ‌آشفته از آب در می‌آیند. دوربین اصلی گوشی، از حسگر تشخیص عمق بهره می‌برد که انتظار می‌رود این حالت پرتره را بهبود سازد، اما مساله اصلی این نیست. در حالی که حالت پرتره در عکس‌هایی که با گوشی گرفته شد خیلی خوب عمل کرد، اما با تشخیص لبه اشیاء مشکل داشت. به عنوان نمونه هنگامی که از آن برای عکسبرداری از یک بطری سس استفاده شد، از تشخیص لبه سمت چپ بطری که خیلی واضح نبود ناتوان بود. البته این یک مساله رایج در دوربین‌های گوشی‌های هوشمند است، اما در بسیاری از گوشی‌ها به این شدت که در موتو Z3 پلی می‌بینیم وجود ندارد.

بررسی دوربین موتو Z3 پلی

به جز مشکلی که در مورد حالت پرتره ذکر شد، مساله خاصی در دوربین موتو Z3 پلی برای انتقاد وجود ندارد. در آزمایش انجام شده، بیشتر تصویرهایی که با آن گرفته شد بسیار خوب از آب درآمدند. آن‌ها درخشان بوده و حجم رنگ آن‌ها نیز بیش از حد نبود. عملکرد آن در مورد مکان‌های کم نور هم به طرز تعجب‌آوری رضایت‌بخش است. همچنین حالت دستی (manual mode) نیز در دسترس است که اگر می‌خواهید تصاویر بهتری داشته باشید می‌توانید از این حالت استفاده کرده و مواردی چون روشنایی، میزان حساسیت دوربین به نور (ISO) و موارد بسیار دیگری را تنظیم کرده و یک عکس بی‌نقص داشته باشید. همان طور که گفته شد تنها مشکل واقعی دوربین موتو Z3 پلی حالت پرتره آن و ناتوانی آن در تشخیص مناسب لبه‌های اشیاء است. این مشکل احتمالا جزو مشکلاتی است که موتورولا قصد دارد با بروزرسانی‌های نرم افزاری آینده فکری به حال آن کند، بنابراین احتمالا در آینده تا حدی حل خواهد شد.

 

نقاط قوت:

  • برخورداری از یک باتری ماندگاری طولانی
  • ارائه یک ماژول پاوربانک به عنوان محتویات اضافی جعبه
  • دوربین باکیفیت

نقاط ضعف:

  • ضعف دوربین در تشخیص لبه اشیاء در حالت پرتره
  • بلندگوی تکی
  • فقدان جک هدفون

 

جمع‌بندی

بررسی موتو Z3 پلی

موتو Z3 پلی گوشی بسیار جالبی است. این گوشی نه در رده گوشی‌های زیر 300 دلار قرار می‌گیرد و نه در دسته گوشی‌های رده بالاتر که قیمتی بالای 600 دلار دارند. این گوشی در جایی میان این دو رده قرار می‌گیرد و این می‌تواند برای موتورولا مفید باشد. به نظر می‌رسد این گوشی مشتریانی را هدف قرار داده که یک گوشی قدرتمند با طراحی عالی و باتری فوق العاده می‌خواهند. موتو Z3 پلی همه این ویژگی‌ها را دارد و قیمت آن 499 دلار است.

 

آیا گوشی موتو Z3 پلی انتخاب خوبی است؟

اگر از آن دسته افرادی هستید که همیشه نگران ماندگاری باتری هستند، موتو Z3 پلی می‌تواند یکی از بهترین انتخاب‌های پیش روی شما باشد. این محصول فوق العاده شرکت موتورولا قرار است یک روز کامل شارژ داشته باشد و در پایان روز باز هم مقداری شارژ برای شما باقی بگذارد. البته اگر ماژول پاوربانک آن را هم اضافه کنیم این مدت به دو روز کامل می‌رسد. همچنین قیمت 499 دلاری آن کاملا مناسب به نظر می‌رسد.

منتخب کاربران
{{farsiNumber(model.mPrc.data && model.mPrc.data.rate)}}
تعداد رای: {{farsiNumber(model.mPrc.data && model.mPrc.data.count)}} نفر
{{farsiNumber(n)}}
مقالات مرتبط
جدول فروش فیلم ها
  • 956.366 میلیارد دلار
    Oppenheimer
    اکران: 21 جولای 2023
  • 571.721 میلیارد دلار
    Wonka
    اکران: 15 دسامبر 2023
  • 423.489 میلیارد دلار
    Aquaman and the Lost Kingdom
    اکران: 22 دسامبر 2023
  • 221.893 میلیارد دلار
    Migration
    اکران: 22 دسامبر 2023
  • 206.185 میلیارد دلار
    Trolls Band Together
    اکران: 17 نوامبر 2023
  • 156.771 میلیارد دلار
    Killers of the Flower Moon
    اکران: 19 اکتبر 2023
  • 151.782 میلیارد دلار
    Anyone But You
    اکران: 22 دسامبر 2023
  • 92.691 میلیارد دلار
    Mean Girls
    اکران: 12 ژانویه 2023
  • 89 میلیارد دلار
    Wish
    اکران: 22 نوامبر 2023
  • 51.6558 میلیارد دلار
    The Boys in the Boat
    اکران: 25 دسامبر 2023
  • 314.343 میلیارد تومان
    فسیل
    اکران: 22 اسفند 1401
  • 248.7 میلیارد تومان
    هتل
    اکران: 05 مهر 1402
  • 77.5419 میلیارد تومان
    شهر هرت
    اکران: 22 تیر 1402
  • 59.6495 میلیارد تومان
    بچه زرنگ
    اکران: 02 شهریور 1402
  • 49.8288 میلیارد تومان
    ویلای ساحلی
    اکران: 23 آبان 1398
  • 49.4606 میلیارد تومان
    هاوایی
    اکران: 13 دی 1402
  • 25.0594 میلیارد تومان
    نارگیل 2
    اکران: 18 مرداد 1402
  • 24.7578 میلیارد تومان
    ورود خروج ممنوع
    اکران: 15 آذر 1402
  • 19.6814 میلیارد تومان
    سه کام حبس
    اکران: 05 اردیبهشت 1402
  • 19.4418 میلیارد تومان
    آهنگ دو نفره
    اکران: 30 فروردین 1402