اخیراً گوگل از ویژگی جدیدی برای پیام رسان تحت وب خود پردهبرداری کرده است که کاربران اندروید مدتها بود انتظارش را میکشیدند. بالاخره کاربران اندروید میتوانند از طریق وب وارد پیام رسان خود شده و پیام ارسال و دریافت کنند.
بالاخره گوگل قابلیت ارسال و دریافت پیام را از طریق وب برای کاربران اندرویدی خود فراهم کرده است. این ویژگی کم کم در حال عرضه برای همهی گوشیهای اندرویدی است، اما بر روی وب کاملاً قابل استفاده است. راهاندازی این ویژگی مراحل سادهای دارد:
- در مرورگر خود وارد android.com شوید.
- Android Messages را درگوشی هوشمند خود بازکنید.
- منوی بالا سمت راست را انتخاب کنید.
- Message for Web را انتخاب کنید.
- سپس Scan QR Code را انتخاب کنید.
- دوربین گوشی خود را به سمت کد QR ای که در مرورگر خود مشاهده میکنید، نگهدارید.
کار تمام است. پس از انجام این مراحل نرمافزار پیام رسان گوشی شما با مرورگرتان همگام میشود. اما آیا این ویژگی بهخوبی نمونهی مشابه در اپل هست؟ در این مطلب به چهار دلیل برای برتری هرکدام بر دیگر اشاره خواهیم کرد.
چهار دلیل برای برتری پیام رسان تحت وب اندروید
همهجا، حتی بر روی گوشی شما کار میکند.
درحالیکه برای استفاده از پیام رسان تحت وب اپل احتیاج به یک آیفون و مک دارید. نرمافزار پیام رسان گوگل هرجایی که مرورگری در دسترس باشد کارایی دارد. حتی بر روی مک! همچنین میتوان مرورگرهایی که از طریق آنها وارد پیام رسان خود شدهاید، مدیریت کنید.
میتوانید از استیکرها استفاده کنید.
درحالیکه پیام رسان اندروید دارای موارد متعددی از استیکرها، انیموجیها، و دیگر قابلیتهای جذاب است، پیام رسان مک فقط کمی فراتر از متن و اموجیها میرود. حتی نمیتوان بهراحتی فایل و یا عکس ارسال کرد. در پیام رسان تحت وب اندروید، گوگل سه دکمه برای استیکرها، اموجیها و فایلهای ضمیمه تعبیه کرده است. البته تعداد استیکر ها محدود است ولی هرچه باشد بهتر از هیچچیز است!
بهسرعت همگام میشود.
پیام رسان اپل بهتازگی آپدیت شده و قابلت همگامسازی از طریق کلود به این نرمافزار اضافهشده است، البته برای استفاده از این قابلیت باید آخرین نسخه از iOS و مک را نصبکرده باشید. اما با اندروید، تمام پیامها و بهسرعت در تمام مرورگرها و دستگاهها همگام میشوند. به محض فرستادن پیامی در وب، بهسرعت میتواند آن را بروی گوشی خود مشاهده کنید.
دارای حالت تاریک است.
کاربران اپل بهتازگی در macOS Mojave شاهد حالت تاریک هستند، اما اندروید در حال حاضر دارای این قابلیت بوده و با انتخاب منوی سمت راست و رفتن به بخش Settings، میتوانید با کلیک روی Enable dark theme به این قابلیت دسترسی پیدا کنید.
چهار دلیل برای برتری پیام رسان تحت وب اپل
قابلیت برقراری تماس
در پیام رسان اپل میتوانید از طریق وایفای و FaceTime تماس برقرار کنید. درحالیکه در پیام رسان تحت وب اندروید هرچند که به مخاطبین دسترسی دارید، ولی فقط امکان ارسال پیام وجود دارد.
قابلیت جستوجو در پیامها
در هر دو اپلیکیشن اندروید و iOS، میتوانید در پیامها جستوجو کنید اما این قابلیت در پیام رسان تحت وب اندروید وجود ندارد. امیدواریم بهزودی شاهد اضافه شدن این قابلیت باشیم.
قابیلت استفاده از چند مرورگر
پیام رسان گوگل را درآنواحد تنها میتوانید در یک مرورگر بازکنید و درصورتیکه بخواهید از مرورگری دیگر وارد این پیام رسان شوید با پیامی مواجه خواهید شد که از شما میپرسد در کدام مرورگر مایلید به کار ادامه دهید؟ این در حالی است که در پیام رسان اپل این محدودیت وجود ندارد.
اعلانهای بهتر
در پیام رسان تحت وب اندروید، اعلانها بسیار خلاصه و بیمصرف هستند، حتی در Chrome OS نیز به شما عکس و یا متن پیام نمایش داده نمیشود.
نظر خود را در مورد اینکه کدام پیام رسان بهتر عمل میکند، با پلازا به اشتراک بگذارید.