اوپو امتیاز طراحی انواعی از گوشیهای هوشمند تاشو را به ثبت رسانده است. این امتیازها در روز 22 مارس 2018 برای گوشیهای تاشوی ساخت اوپو صادر شدهاند.
تنها برند سامسونگ نیست که به دنبال ساخت گوشیهای تاشو است. در حال حاضر، برند اوپو که در زمینه دوربینهای موتوردار، انقلابی را ایجاد کرده، امتیاز طراحی نوعی گوشی هوشمند تاشو را به ثبت رسانده است. این امتیاز در روز 22 مارس 2018، تحت عنوان «مکانیزم چرخشی و ترمینال موبایل تاشو» (Rotation Mechanism and Foldable Mobile Terminal) و «مکانیزم چرخشی و ترمینال موبایل تاشو با مونتاژ لولا» (Hinge assembly, rotation mechanism and foldable mobile terminal)، در سازمان جهانی حقوق معنوی یا World Intellectual Property Organisation به ثبت رسیده است. این امتیازها ششم آوریل 2018، درست یک ماه بعد از ثبتنام آنها منتشر شد. این امر بدین خاطر بود که اوپو از سازمان جهانی حقوق معنوی درخواست کرد که هرچه زودتر این مسئله را منتشر کند.
هر دوی این امتیاز ساخت گوشیها مرتبط با شکل و شمایل طراحی گوشیهای تاشو هستند، اما راهکارهای مختلفی برای دستیابی به آنها دارند. در یکی از روشهای مورد اشاره در این نوع طراحی، تنها یک نوع صفحه نمایش انعطافپذیر استفاده شده که به سمت بیرون گوشی تا میشود. نوعی مکانیزم چرخشی در این ساختار به کار رفته که برای باز کردن و بستن آن استفاده میشود. هنگامی که گوشی باز است، بسیار شبیه به یک تبلت است.
در امتیاز دیگری که در تاریخ 22 فوریه 2018 منتشر شد، جزئیاتی از سه مورد صفحه نمایش آمده که میتواند به سمت عقب و روی یک صفحه نمایش تا شود. یک لولای چرخشی برای تسهیل کردن این فرآیند مورد استفاده قرار میگیرد. هنگامی که گوشی در حالت بسته است، صفحات آهنربایی برای کنار هم نگاه داشتن سه صفحه نمایش به کار میروند. اولین بخش صفحه نمایش مورد نظر ضخیمترین بخش آن است و تمامی اجزای اصلی گوشی در آن قرار دارند. از جمله این اجزای اصلی میتوان به ماژول دوربین اشاره کرد و در عین حال، در قسمت سوم گوشی میکروفن و اسپیکر به کار رفته است.
امتیاز دیگری هم از سوی این شرکت به ثبت رسیده که در رابطه با طراحی گوشی تاشو است، اما نوعی راهکار معمول را دنبال میکند. این نوع طراحی از نوع گوشیهای کشویی یا فلیپ است. مشکل این نوع طراحی آن است که با باز و بسته شدن مداوم، صفحه نمایش گوشی به مرور زمان از بین میرود. برای رفع این مشکل، اوپو نوعی ساختار به شکل ایربگ برای آن طراحی کرده است. البته هنوز نوع کارکرد این نوع مکانیزم مشخص نیست.
کلام آخر
برای اخبار بیشتر از دنیای فناوری با پلازا همراه بمانید، شما همچنین میتوانید در بخش نظرات، دیدگاه خود را با ما به اشتراک بگذارید.