محققان به دنبال یافتن الگوریتم هایی هستند که بتواند عکس های سلفی را بهبود ببخشد و کاربران بتوانند با رعایت دستورالعمل هایی عکس های بهتر و البته عکس های سلفی بهتری از خودشان بگیرند. شاید برایتان این سوال پیش بیاید که چه چیزی باعث می شود بگوییم یک عکس خوب به نظر برسد و یا عکسی بد است ؟ چه چیزی باعث می شود یک عکس سلفی , عکس خوبی به شما بدهد؟ آیا نوع خاصی از عکس گرفتن و یا هنر عکاس، باعث خوب یا بد شدن عکس می شود ؟ یا اینکه علمی پشت داستان عکس گرفتن وجود دارد؟ محققان دانشگاه واترلو به دنبال راهی برای پاسخ دادن به این سئوالات هستند. شاید به زودی در تلفن های هوشمند و دوربین های خود راهکارها و دستورالعمل هایی به دستمان برسد که به ما بگوید چگونه بهترین سلفی ها را از خودمان بگیریم .
شاید به زودی بتوانیم با اسمارت فون ها و دوربین های حتی غیر حرفه ای ولی با کمک دستورالعمل های محققان بتوانیم همچون عکاسان حرفه ای عکس بگیریم.
محققان اخیرا الگوریتم های مختلفی را با هم ترکیب کرده اند که ظاهرا قادر به تعیین بهترین نوع سلفی گرفتن است. برای ترکیب این الگوریتم ها هزاران نفر از کارکنان شرکت مکانیکال ترک ، به منظور ارزیابی میزان انعطاف پذیری و بررسی این الگوریتم ها و برای یافتن بهترین انتخاب در میان سه عامل مختلف، مانند جهت نور، اندازه صورت و موقعیت قرارگیری مورد تست قرار گرفتند. هزاران نفر در این طرح ازخود سلفی گرفتند تا محققان بتوانند بهترین الگوریتم را با سه عامل جهت نو و اندازه صورت و موقعیت قرارگیری فرد جلوی دوربین بررسی و بهترین الگوریتم را استخراج کنند. این الگوریتم ها می تواند برای همه کاربران با دستورالعمل های استخارج شده مفید فایده باشد.
سپس محققان از افراد خواستند تا سعی کنند با استفاده از اپلیکیشن و یا بدون استفاده از اپلیکیشن از خودشان سلفی بگیرند. این هزار نفر باید هم با کمک اپ و هم بدون اپ و بر اساس آن سه مولفه از خودشان عکس می گرفتند. نتیجه جالب توجه بود. کارمندان مکانیکال ترک وقتی با اپلیکیشن از خودشان عکس می گرفتند عکس های بهتری و با بهبود 26 درصد گرفته بودند. یعنی اپلیکیشن به آنها کمک کرده بود عکس های بهتری بگیرند. افرادی که بدون اپلیکیشن عکس گرفته بودند، عکس هایشان از گروه اول ضعیف تر بود.
یکی از نویسندگان این تحقیق و همکاران محققان به نام دان وگل در مقاله ای که در رابطه با همین مساله نوشته است اظهار داشته است :
“این تحقیق تنها و تنها آغاز یک تحقیق جدی در رابطه با این موضوع است . ما می توانیم متغیرها را متنوع تر کنیم و جنبه های دیگری از جمله مدل مو، انواع لبخند و حتی مدل لباس پوشیدن را به مولفه ها اضافه کنیم. شاید با این کار بتوانیم به مردم آموزش بدهیم که بتوانند پوشش مناسب تری داشته باشند و شخصیت خود را بهتر بسازند. تا بتوانند عکس های بهتری از خود به یادگار بگذارند.”
تلاش این تیم برای ادامه یافتن الگوریتم هایی برای بهتر سلفی گرفتن ادامه دارد. ولی آنچه مسلم است روش آنها می تواند راهکارهای خوبی برای گرفتن عکس های بهتری آنهم عکس های سلفی برای کاربران فراهم کند.
منبع :ubergizmo
