همه نمیتوانند در ورزشگاههای روسیه حضور داشته باشند و جام جهانی 2018 را از نزدیک تماشا کنند؛ بنابراین گروه زیادی از طرفداران فوتبال از پشت گیرندهها این مسابقات را دنبال میکنند. فیفا تلاشش را برای لذت بردن هرچه بیشتر این افراد انجام داده است.
در ماههای پیش از شروع جام جهانی، فیفا اعلام کرد که برای اولین بار، تمامی 64 بازی به صورت الترا اچ دی (Ultra HD) و با فناوری اچ دی آر (HDR) تصویربرداری میشود. به همین منظور 37 دوربین برای هر بازی و فیلمبردای از کل استادیوم در نظر گرفته شد. همچنین ترکیبی از یو اچ دی (UHD)، اچ دی آر (HDR) و کیفیت 1080p برای ارسال تصاویر وجود دارد. به طور خلاصه، هر یک از پخشکنندگان تلویزیونی بر اساس نیاز خودشان میتوانند کیفیت و امکانات لازم را انتخاب و آن را به شکل نوین به بینندگان خود عرضه کنند.
این دوربینها، شاهرگهای اصلی دستیار ویدیویی داوری (VAR) هستند که امسال در جام جهانی استفاده گستردهای از آنها شده است. این دوربینها میتوانند خطاهای داوری را به شدت کاهش دهند و در زمانهایی هم باعث شدهاند که نتیجه بازی بهطورکلی تغییر کند. قطعا بعد از جام جهانی، بحثهای جدی برای ادامه استفاده از این فناوری وجود خواهد داشت. دو دوربین دیگر به صورت کابلی و پروازی روی استادیومها همیشه در حال فیلمبرداری هستند. دو دوربین متحرک در پشت دروازهها و دوربین تونل ورود بازیکنها را هم به لیست اضافه کنید. اگر به نظرتان این تعداد کافی نیست، دوربینی 360 درجه وجود دارد که برای کسانی طراحی شده است که بازیها را به صورت واقعیت مجازی مشاهده میکنند. تمامی این زیرساختها توسط یک شرکت واحد انجام میشود که از سال 2002 عهدهدار فیلمبرداری از مسابقات جام جهانی بوده است.
اما با این وجود شما میتوانید در تلویزیون اینترنتی شبکه بیبیسی، بازیها را به صورت 4K تماشا کنید. همچنین میتوانید در چندین شبکه دیگر مانند Layer3 TV ،Dish Network و Comcast Xfinity X1 که معمولاً به صورت محدود و پولی عرضه میشوند، فوتبال را به صورت 4K پیگیری کنید. آوازه پخش 4K حتی در این حد هم میتواند نویدبخش گسترش روزافزون آن و نمایش عمومی در جام جهانی 2022 قطر باشد.
کلام آخر
برای اخبار بیشتر از دنیای فناوری با پلازا همراه بمانید، شما همچنین میتوانید در بخش نظرات، دیدگاه خود را با ما به اشتراک بگذارید.