سیستم عامل کروم، قابلیت اجرا شدن بر روی معماری آرم را دارد و در این زمینه اسنپدراگون 845 انتخابی مناسب برای اجرای سیستم عامل کروم بر روی کروم بوک ها است.
کروم بوک ها نیز به مانند تلفنهای همراه هستند و میتوانند از پردازندههای مشابه نیز استفاده کنند. یکی از این پردازندهها، پردازنده اسنپدراگون 845 است که بر روی قدرت آن از سوی شرکت سازنده تاکید بسیاری شده است. البته ویژگیهای دیگری نیز دارد که با توجه به دستگاهی که در آن قرار میگیرد قابلتهای مختلفی خواهد داشت. به نقل از منابع خبری، کروم بوکی که به این پردازنده مجهز خواهد بود از یک صفحه کلید جداشدنی 2 در 1 بهره میبرد که وزن سبکی را در حالت تبلت برای کروم بوک، به ارمغان خواهد آورد. از طرف دیگر جالب است بدانید همانطور که از اسم این صفجه کلید پیداست، میتوان آن را در سایر نمایشگرها نیز استفاده کرد.
اگر خبرهای اسنپدراگون 845 را دنبال کرده باشید حتما میدانید که اولین گمانهزنیها درباره استفاده از اسنپدراگون 845 در کروم بوک از ماه دسامبر با افشای کدی از طرف توسعهدهندگان XDA مطرح شد. درواقع آنها در کدهای سیستم عامل کروم، اسنپدراگون را مشاهده کردند. همچنین نام دستگاه موردنظر نیز در آن کدها با کد نام «Cheza» آمده بود. به این ترتیب متوجه میشویم که Cheza (کروم بوک موردنظر) دارای صفحه کلیدی قابل جدا شدن است که از نمایشگر جدا میشود.
اگرچه گفته شده که این سیستم به نمایشگری با رزولوشن 2560×1440 مجهز است اما وب سایت AboutChromebooks اشاره کرده که این نمایشگر ممکن است فقط برای تست در نسخه آزمایشی مورد استفاده قرار گرفته باشد. در این راستا خوب است بدانید که اسنپدراگون 845 توانایی پشتیبانی از رزولوشنهای بالاتر از 4K را نیز دارد؛ بنابراین فعلا نمیتوانیم درباره نوع نمایشگر کروم بوک مورد اشاره، اظهار نظری داشته باشیم.
کلام آخر
با توجه به اطلاعات درزکرده میدانیم که نمایشگر این کروم بوک (Cheza) دارای اتصالات خارجی است. این اتصالات شامل اتصالات USB Type-C ، USB 3 و همچنین DispalyPort نیز است. این بدان معنی است که حتی اگر صفحه نمایش کوچک و یا ضعیف نیز باشد حتما گزینههایی برای ارتقای آن در زمانی که در حالت ثابت قرار دارد، وجود خواهد داشت.
علاوه بر این، به مانند همه دستگاههای مشابه، این کروم بوک نیز از اتصالات LTE پشتیبانی خواهد کرد. با توجه به اطلاعاتی که داریم میدانیم که در لپ تاپ هایی که از اسنپدراگون 845 استفاده شده است آنها مجهز به مودم Onboard X20 هستند. این همان ویژگی است که پشتیبانی از وای فای را با سرعت 1.2Gbps در لپ تاپ فراهم میآورد. با توجه به این مساله و با توجه به اینکه گوگل قبلا اذعان داشته که در فکر ارتقای سرعت و اتصالات در کروم بوک ها است، می توانیم احتمال بدهیم که این اتفاق در Cheza بیفتد که البته به کارخانه سازنده آن نیز بستگی خواهد داشت.
از طرف دیگر همه کوالکام و محصولاتش را به عنوان تولید کننده پردازشی گوشیها و تبلتهای هوشمند میشناسیم؛ اما با پیشرفتهایی که در طی فعالیتهای خود داشته است، کم کم به سمت استفاده در لپ تاپ ها نیز راه خود را پیدا میکند. خب در مورد سیستم عامل کروم که از جمله سیستم عامل های سبک و بی دردسر است نیز میتوانیم بگوییم که پردازنده کوالکام میتواند انتخابی مناسب برای بهرهوری بیشتر از سخت افزار و همچنین کارآمدی سیستم باشد. از طرف دیگر اگر پردازنده کوالکام در کروم بوک استفاده شود به افزایش طول عمر باتری آن نیز کمک خواهد کرد. از این بعد دیگر باید منتظر معرفی رسمی Cheza بمانیم تا صحت خبرهای درز پیدا کرده را مورد بررسی قرار دهیم. در بخش نظرات، دیدگاه خود را با ما به اشتراک بگذارید.