به تازگی تریلری منتشر شده که قابلیت کراسپلی بازی Minecraft بین کنسولهای ایکس باکس وان و نینتندو سوییچ را نمایش میدهد. این ویدیو سیل انتقاداتی به کمپانی سونی به دلیل ممانعت از این ویژگی را موجب شده است.
سونی با توجه به انتقادات اخیر برای بیمیلیش نسبت به پشتیبانی از کراس پلی، همچنان از موضع لجوجانهاش پا پس نکشیده است. در این بین نینتندو و مایکروسافت چه ناخواسته یا چه از روی عمد فشار را از پیش بیشتر کرده و با تریلری از کراسپلی بازی Minecraft، سیاستهایی را که سونی از طرفدارانش دریغ نموده را بیشتر نمایان کردند.
انتقادات از ممانعات سونی نسبت به پشتیبانی از کراسپلی مدتی میشود که در مرکز توجه قرار دارد، اما قضیه اخیراً به نقطه جوشش نزدیک شده، مخصوصاً که سونی نه تنها این ویژگی را از عنوان فوقالعاده محبوب Fortnite بلاک کرده، بلکه به کسانی که در کنسول پلی استیشن 4 Fortnite بازی میکنند اجازه نمیدهد که از اکانتشان برای کنسولهای دیگر استفاده نمایند.
سونی پس از این اقدام با اعتراضاتی از سوی طرفداران Fortnite و پلی استیشن 4 مواجه شد، اما هیچ پاسخی نسبت به آنها ارائه نداد. توییتر بریتانیایی ایکس باکس به سرعت نسبت به این قضیه واکنش نشان داد و به منظور کنایه به سونی از نینتندو پرسید: «دوست داری بعداً کمی Fortnite بازی کنیم؟».
نینتندو نیز با تریلری از Minecraft با قابلیت کراسپلی بین سوییچ و ایکس باکس وان سونی را به سخره گرفت.
کلام آخر
در تریلر بالا بازیکنانی از ایکس باکس وان و نینتندو سوویچ نمایش داده میشوند که هر کدام با در دست گرفتن کنترلر پلتفرم خودشان به شکل یکسان در دنیای Minecraft با یکدیگر همکاری میکنند. دو رنگ شاخص سبز و قرمز صفحه کنسولها را تقسیم میکند و عبارتهای: «با هم بسازید، با هم کشف کنید، با هم زنده بمانید، با هم بهتر باشید» در صفحه نمایان میشوند. سخت است که سیستم همکاری درون بازی و در عین حال نینتندو و مایکروسافت را ببینیم و متوجه غیبت سونی در این مشارکت نشویم.
حتی اگر ویدیو به منظور کنایه به سونی ساخته نشده باشد، بازخوردی این چنینی داشته است. تقریباً میتوان گفت هر کامنتی که در یوتیوب راجع به این ویدیو گذاشته شده به وضعیت کراسپلی سونی ارجاع دارد.
با فشار بیشتر از سوی بازیکنان و رقبای تجاری سونی، این شرکت باید هر چه زودتر با روشی کارآمدتر پاسخگو باشد. مدیرعامل قبلی بخش آنلاین سونی اذعان داشت که ممانعت سونی از کراسپلی به دلیل سیاستهای مالی است، اما با ادامه خدمات بیشتر هر دو رقیب سونی، سوال این جا است که آیا این سیاستها باز هم برای سونی منفعت دارند یا خیر؟ در بخش نظرات، دیدگاه خود را با ما به اشتراک بگذارید.