استودیوی راک استدی طی بیانیهای از غیبتش در E3 2018 ابراز آگاهی کرد و اعلام نمود که به زودی اطلاعاتی از عنوان جدیدش به اشتراک خواهد گذاشت.
بازیهای زیادی وجود داشتند که طرفداران حتی بدون رونمایی و معرفی رسمی انتظارشان را در E3 2018 میکشیدند، اما به دلایل مختلف سر و کلهشان پیدا نشد. Mortal Kombat جدید یکی از آنها بود، یوبی سافت هم که بدون Splinter Cell مطمئناً یکی از ناامید کنندهترین کنفرانسهای خبری را داشت. اما بازی که جای خالیش حسابی حس میشد یک کمیک ابرقهرمانی بود که استودیوی بریتانیای راک استدی (Rocksteady) برایمان بسازد.
با در نظر داشتن این نکته که بازی جهان باز Superman یا شاید هم Arrow یا کسی چه میداند، سری Watchmen هنوز به مرحله اجرا در نیامدهاند سازنده سه گانه Arkham طی بیانیهای به طرفداران خاطر نشان کرد که صبر آنها بینتیجه نخواهد ماند.
سفتون هیل (Sefton Hill) بنیانگذار راک استدی گفت:
ما میدانیم که برخی از شما از این که امسال در E3 نبودیم ناامید شدید. تمام مجموعه، نظرات شما را میخوانند و همگی ما در تیم راک استدی از صبر شما برای پروژه بعدی متشکریم. بدانید شما انرژی و روحیه بخش ما برای خلق عنوانی هستید که به آن افتخار خواهید کرد. به محض این که آماده شد، آن را با شما به اشتراک خواهیم گذاشت.
کلام آخر
استودیوی راک استدی در سال 2004 در لندن انگلستان بنا شد. اولین بازی منتشر شده از این استودیو به سال 2006 و عنوان شوتر اول شخص Urban Chaos Riot Response باز میگردد که با موتور فیزیک Havok ساخته و توسط ایداس اینتراکتیو (Eidos Interactive) برای کنسول پلی استیشن 2 و ایکس باکس منتشر شد. راک استدی پس از به دست آوردن مجوز کمیک Batman، ساخت سری Arkham را از 2009 با عنوان Batman Arkham Asylum شروع کرد. با موفقیت قسمت اول، قسمتهای بعدی به ترتیب در 2011 و 2015 منتشر شدند که مورد استقبال شدید طرفداران نیز قرار گرفتند. پس از پایان سه گانه بتمن این استودیوی اعلام کرد که مشغول ساخت یک بازی جدید از شخصیتهای کمیک است.
با این که گمانه زنیهایی از عنوان جدید این استودیو شده و حتی تصاویری از شخصیت سوپرمن لو رفته، هنوز به شکل رسمی و قطعی مشخص نیست که بازی جدید این استودیو چه چیزی خواهد بود. امیدواریم انتظار زیاد طرفدران، راک استدی را به ارائه اخبار جدید ترغیب کند. در بخش نظرات، دیدگاه خود را با ما به اشتراک بگذارید.
