ربات‌ها، 10000 فرصت شغلی را در غول بانکداری آمریکا یعنی Citi، از آن خود می‌کنند

robot/ربات
  • twiter
  • linked-in
  • whatsapp

به گفته‌ یکی از مدیران ارشد Citi، غول بانکداری آمریکا، این بانک ظرف پنج سال آینده 10،000 جایگاه شغلی خود را به دست ربات‌ها خواهد سپرد. پیش‌بینی می‌شود که تا سال 2020، 5 میلیون جایگاه شغلی انسان با ربات جایگزین  شود.

جیمی فورس (Jamie Forese)، مدیر عامل سی‌تی (Citi)، غول بانکداری در آمریکا، نقش افراد در اپراتوری بانک را بسیار مستعد و متناسب برای جایگزینی با سیستم‌های پردازش ماشینی توصیف کرد. او به روزنامه فایننشال تایمز (Financial Times) گفت که 10،000 موقعیت شغلی در سیستم بانکداری وجود دارد که تا پنج سال آینده به ربات‌ها واگذار می‌شود. جیمی فورس خطاب به فایننشال تایمز افزود:

ما در حال حاضر 20،000 جایگاه شغلی و اپراتور داریم، آیا می‌توانید بگویید چطور تا پنج سال آینده آن‌ها را به 10،000 مورد کاهش دهیم؟

فورس در ادامه می‌گوید که فرآیند ماشینی شدن عمدتا در بخش فناوری و عملیات بوده است، که شامل 40% از آمار شغلی این بانک می‌شود. فورس این جایگاه‌های شغلی را جایگاه‌هایی بسیار حاصلخیز برای رشد فرآیند ماشینی شدن توصیف می‌کند. یکی دیگر از مدیران ارشد این بانک هم در گفت‌وگو با فایننشال تایمز بر همین موضوع صحه می‌گذارد. ریچارد ناد (Richard Gnodde) مدیر عامل بانک بین‌المللی گولدمن ساچز (Goldman Sachs)، مهم‌ترین فرد مربوط به این بانک خارج از مرزهای آمریکا، می‌گوید: دلیلی ندارد که فرآیند ماشینی سازی به پیش نرود.

 بسیاری از کارکردهای سابق انسان‌ها را امروز، ماشین‌‌ها دارا هستند و من نمی‌دانم چرا باید این روند پایان پذیرد.

این گفته‌ها ادامه هشدار جدی جان کریان (John Cryan)، مدیر عامل وقت بانک دوچ (Deutsche)؛ در اواخر سال 2017 در خصوص ماشینی‌سازی مطرح شده است. سپتامبر گذشته در طول کنفرانسی در شهر فرانکفورت آلمان، کریان هشدار داد که تعداد زیادی از کارکنان این کمپانی در نهایت با ربات‌ها  و سایر اشکال فناوری جایگزین خواهند شد و این برای شرکت، به سان یک انقلاب است.

ما در بانک‌مان افرادی را داریم که مثل ربات رفتار می‌کنند، چراکه کارشان، روندی ماشینی و مکانیکی دارد، و درآینده ربات‌هایی خواهیم داشت که مثل انسان رفتار می‌کنند.

ما باید به فکر را‌ه‌های تازه برای استخدام  افراد باشیم و افراد هم باید به فکر راه‌‌های تازه برای گذران اوقات خود باشند.حقیقت این است که ما دیگر به این تعداد افراد برای کارهایمان نیاز نداریم.

پیشرفت‌های روزافزون فناوری و اثر آن در بانکداری و سایر مشاغل گسترده‌تر به این معنا است که در آینده نه چندان دور، کارهای ساده‌ای مثل وارد کردن داده‌ها، به جای اینکه با افراد انجام شود توسط ربات انجام خواهد شد. طبق گزارشی که مجمع جهانی اقتصاد در سال 2016 منتشر کرد، تا سال 2020، روند ماشینی‌سازی منجر به از بین رفتن 5 میلیون جایگاه شغلی در 15 اقتصاد نوظهور و پیشرفته خواهد شد.

همین حالا هم برخی از کارهای بانکداری تحت تأثیر روال رو به افزایشی موسوم به ربات‌های مشاور (robo-advisers) هستند. این ربات‌ها قادرند تا پیشنهادات و راهنمایی‌های لازم را به مشتریان ارائه دهند.

کلام آخر

برای اخبار بیشتر از دنیای فناوری با پلازا همراه بمانید، شما همچنین می‌توانید در بخش نظرات، دیدگاه خود را با ما به اشتراک بگذارید.

{{farsiNumber(model.mPrc.data && model.mPrc.data.rate)}}
تعداد رای: {{farsiNumber(model.mPrc.data && model.mPrc.data.count)}} نفر
{{farsiNumber(n)}}
مقالات مرتبط
دیدگاه شما
captcha
جدول فروش فیلم ها