شیائومی می 8 در برابر وان پلاس 6 و آنر 10

شیائومی می 8
  • twiter
  • linked-in
  • whatsapp
در هفته‌های اخیر با رونمایی از سه پرچمدار وان پلاسهواوی آنر 10 و در نهایت، شیائومی می 8 رقابت بین پرچمداران چینی شدت گرفته است. در این مقاله قصد داریم به قیاس مشخصات فنی و قیمت عرضه این سه پرچمدار بپردازیم. با ما همراه باشید.
شیائومی روز پنجشنبه، 31 می (10 خرداد) از پرچمدار جدید خود، شیائومی Mi 8 به همراه دو نسخه پریمیوم و نسخه ارزان‌تر، در مراسمی رسمی رونمایی کرد. نسخه استاندارد که می 8 نام دارد، به همراه می 8 اکسپلورر و می 8 اس ای (Mi 8 SE) در سالگرد هشتمین تولد این برند نوظهور چینی، معرفی شدند. شیائومی، به عرضه گوشی‌های هوشمند با مشخصات فنی بالا و قیمت رقابتی مشهور است، این شرکت حاشیه سود بسیار کمی را برای محصولات خود در نظر گرفته و با این استراتژی توانسته بازار فروش خوبی را در مدت زمان کم حضورش در دنیای تکنولوژی بدست آورد. می 8 را می‌توان یک رقیب سرسخت برای وان پلاس 6 و هواوی آنر 10 دانست. اما باتوجه به مشخصات فنی قوی و قیمت رقابتی بین این سه پرچمدار، کدام یک را انتخاب خواهید کرد؟ با پلازا در این مقاله همراه باشید.
شیائومی می 8

نمایشگر و طراحی

شیائومی می 8 دارای یک نمایشگر 6.21 اینچی امولد، با رزولوشن Full HD پلاس و نسبت تصویر 18:9 است. از طرفی، هواوی آنر 10 از یک صفحه نمایش 5.84 اینچی با رزولوشن HD پلاس و وان پلاس 6 نیز از یک نمایشگر 6.28 اینچی Full HD پلاس اپتیک امولد با نسبت ابعاد تصویر به بدنه 19:9 بهره برده‌اند. در قیاس بین اندازه نمایشگرها، وان پلاس 6 برنده میدان رقابت است. طراحی هر سه گوشی هوشمند، ساده بوده و به قاب پشتی شیشه‌ای مجهز شده‌اند. از نظر زیبایی، آنر 10 دارای طراحی شیشه‌ای آبی آئورورا است که از زوایای مختلف، رنگ‌بندی متفاوتی را به نمایش می‌گذارد. وان پلاس برای اولین بار با معرفی وان پلاس 6، از طراجی شیشه‌ای در گوشی‌های هوشمند خود استفاده کرد. جنس قاب پشتی شیائومی می 8 نیز از شیشه است. هر سه گوشی هوشمند، از طراحی بریدگی بالای نمایشگر بهره برده‌اند.
آنر 10

پردازنده، رم و فضای ذخیره سازی

شیائومی می 8 و وان پلاس 6، هر دو از پردازنده قدرتمند اسنپدراگون 845 بهره‌ برده‌اند. آنر 10 نیز مجهز به پردازنده اختصاصی هواوی، کایرین 970 شده که با واحد پردازش عصبی (NPU) همراه شده است. اسنپدراگون 845، نسبت به مدل قبلی خود، افزایش سرعت 30 درصدی را برای پردازش دستورات به همراه دارد؛ از طرفی، واحد پردازش عصبی در کایرین 970، یک واحد جداگانه برای پردازش دستورات بر روی پردازنده ایجاد می‌کند که موجب کاهش بار برو روی پردازنده خواهد شد. به این ترتیب، دستورات با سرعت بالاتری انجام خواهند شد.
از نظر فضای ذخیره سازی و رم، شیائومی می 8 با 6 گیگابایت رم و همراه با 3 ظرفیت مختلف 64 گیگابایت، 128 گیگابایت و 256 گیگابایت فضای ذخیره سازی همراه شده است. وان پلاس 6 نیز در دو نسخه با رم 6 گیگابایت و 64 گیگابایت حافظه داخلی و رم 8 گیگابایت و 128 گیگابایت حافظه داخلی به بازار عرضه خواهد شد. البته وان پلاس دارای یک نسخه ویژه هم هست که با 8 گیگابایت رم و 256 گیگابایت حافظه داخلی همراه شده است. آنر 10 نیز تنها در یک مدل و با 6 گیگابایت رم و 128 گیگابایت حافظه داخلی عرضه شده است.
وان پلاس 6

دوربین

در این قسمت، شیائومی پرچمدار خود را به یک دوربین دوگانه 12 مگاپیکسلی همراه با هوش مصنوعی مجهز کرده است. این دوربین‌ها دارای فوکوس خودکار دو برابری، حالت پرتره هوش مصنوعی، تشخیص صحنه و نرم افزار ویرایش ویدئو است. دوربین سلفی شیائومی می 8، 20 مگاپیکسلی با گشودگی دریچه دیافراگم f/2.0 و حالت پرتره و فیلتر زیبایی است. دوربین این گوشی به ویژگی Studio Lighting آیفون نیز مجهز شده که هواوی در آنر 10 نیز از آن استفاده کرده است.
وان پلاس 6 از یک دوربین دوگانه متشکل از یک لنز 16 مگاپیکسلی و یک لنز 20 مگاپیکسلی بهره برده که گشودگی دریچه دیافراگم در آن، f/1.7 بوده و مجهز به لرزش‌گیر اپتیکال (OIS) است. دوربین جلوی این گوشی 16 مگاپیکسل با پشتیبانی از قابلیت بازگشایی قفل از طریق تشخیص چهره است که تکنولوژی عکاسی پرتره را نیز ارائه می‌دهد. دوربین وان پلاس 6، نسبت به مدل‌های قبلی خود، پیشرفت چشمگیری داشته است. دوربین وان پلاس 6 توانایی فیلمبرداری با سرعت 480 فریم در ثانیه، EIS و OIS را دارد. از طرفی، آنر 10 نیز از دوربین دوگانه متشکل از سنسورهای 24 مگاپیکسلی RGB و یک سنسور 16 مگاپیکسلی تک رنگ 16 مگاپیکسلی با قابلیت ضبط ویدئوی 4K است. دوربین سلفی این گوشی نیز 24 مگاپیکسلی بوده و قابلیت ضبط ویدئوی HD را ارائه می‌دهد.

باتری و سیستم عامل

شیائومی می 8 از یک باتری 4000 میلی آمپرساعت بهره برده در حالی‌که وان پلاس 6 دارای یک باتری 3300 میلی‌آمپر ساعت و آنر 10 هم دارای یک باتری 3400 میلی آمپر ساعتی هستند. هر سه گوشی هوشمند، سیستم عامل اندروید اوریو، اما با رابط کاربری‌های متفاوت و سفارشی سازی شده اجرا می‌کنند. شیائومی می 8، رابط کاربری MIUI 10 مبتنی بر اندروید اوریو، وان پلاس 6 هم OxygenOS مبتنی بر اندروید اوریو و در نهایت، آنر 10 نیز اندروید اوریو 8.1 را با رابط کاربری EMUI 8.0 اجرا می‌کنند.
اتصالات در وان پلاس 6 شامل بلوتوث 5.0، NFC، پورت USB Type-C و 4G VoLTE، جک صوتی 3.5 میلی‌متری و پشتیبانی از دو سیم کارت است. آنر 10 نیز با امکان پشتیبانی از دو سیم کارت، بلوتوث 4.2، قابلیت NFC، درگاه microUSB و جک 3.5 میلی‌متری هدفون ارائه شده است.
از امکانات شیائومی می 8 نیز می‌توان به درگاه USB Type-C، قابلیت NFC، بلوتوث 5 و 4G VoLTE اشاره کرد. همچنین می 8 اولین گوشی‌ هوشمند اندرویدی در جهان است که امکان GPS دوگانه را اائه داده و به ادعای شرکت سازنده، با رفع اختلالات ایجاد شده توسط ساختمان‌ها و امواجح رادیویی، موقعیت مکانی دقیق‌تری را نشان خواهد داد.
در خصوص سیستم امنیتی باید بگوییم که وان پلاس 6 با یک سنسور اثرانگشت در قاب پشتی و بازگشایی قفل گوشی با تشخیص چهره ارائه شده. این سنسور در آنر 10، با دکمه هوم یکپارچه شده است. البته باید بگوییم که سنسوراثرانگشت در آنر 10 با فناوری اولتراسونیک همراه شده که امکان باز کردن قفل گوشی، حتی در صورت خیس بودن انگشت را به کاربر خواهد داد. شیائومی می 8 نیز مجهز به سنسور اثر انگشت را در کنار امکان بازگشایی قفل گوشی از طریق سنسور مادون قرمز را ارائه داده که به کاربر امکان باز کردن قفل گوشی از طریق نگاه کردن به صفحه نمایش، حتی در تاریکی را خواهد داد.

قیمت نهایی

وان پلاس 6 با قیمت حدودا 600 دلار در نسخه استاندارد با 128 گیگابایت حافظه داخلی، آنر 10 با قیمت حدودا 460 دلار و شیائومی می 8 نیز با قیمت 421 دلار به بازار عرضه خواهند شد.

{{farsiNumber(model.mPrc.data && model.mPrc.data.rate)}}
تعداد رای: {{farsiNumber(model.mPrc.data && model.mPrc.data.count)}} نفر
{{farsiNumber(n)}}
مقالات مرتبط
دیدگاه شما
captcha
جدول فروش فیلم ها