محققان MIT برای جلوگیری از برخورد پهپاد ها با موانع از واقعیت مجازی استفاده می‌کنند

drone / پهباد
  • twiter
  • linked-in
  • whatsapp

محققان MIT سیستمی بر پایه‌ واقعیت مجازی طراحی کرده‌اند که به پهپادها اجازه می‌دهد تا درحالی‌که از موانع مجازی فاصله می‌گیرند، در فضاهای بسته پرواز کنند.

سیستم Flight Goggle، که توسط آزمایشگاه MIT برای سیستم‌های اطلاعاتی و داوری طراحی‌شده، همراه با آزمایشگاه علم کامپیوتر و هوش مصنوعی‌ خود، وسایل پروازی بدون سرنشین را قادر می‌سازد تا یک محیط کاملاً مجازی را دیده و میان اجسام مجازی مانور دهند.

Sertac Karaman پروفسور هوانوردی و ستاره‌شناسی دانشگاه MIT در این مورد می‌گوید:

به نظر ما این‌ یک تحول بسیار بزرگ در توسعه‌ تکنولوژی پهپادهاست، مخصوصاً برای پهپاد هایی که سرعت بالایی دارند. این تکنولوژی می‌تواند سیستم خودمختار سرعت را کارآمد و سریع‌تر کند و پاسخگویی این سیستم را افزایش دهد.

اعضای تیم توسعه‌ی این فناوری، یافته‌های خود را در کنفرانس بین‌المللی مهندسان برق و الکترونیک در مورد رباتیک و اتوماسیون منتشر خواهند کرد.

در این ویدیو پهپادی را مشاهده می‌کنید که در اتاقی که در واقعیت کاملاً خالی است پرواز می‌کند. ولی در واقعیت مجازی تعدادی مانع در این اتاق طراحی‌شده و پهپاد با موفقیت آن‌ها را می‌گذراند. شاید برای افرادی که با این تکنولوژی آشنا نیستند خیلی جالب نباشد ولی این تکنولوژی می‌تواند پهباد های خودمختار را سریع‌تر و امن‌تر کند.

Karaman در همین رابطه اینگونه توضیح می‌دهد:

در دو الی سه سال آینده یک پهپاد خودمختار را وارد مسابقات پهپاد ها خواهیم کرد و بهترین بازیکن انسانی را شکست دهیم. لحظه‌ای که می‌خواهید پردازش پربازده کامپیوتری انجام دهید و سرعت را زیاد کنید، حتی کوچک‌ترین تغییرات در محیط هم می‌تواند باعث برخورد پهپاد با موانع شود. نمی‌شود در چنین محیطی تمرین کرد، اگر می‌خواهید ببینید چقدر سریع می‌توانید بروید نیاز به محیطی در واقعیت مجازی دارید.

تکنولوژی Flight Goggle از ضبط حرکت، پردازش تصویر و موارد دیگر بهره می‌برد و همچنین در بخش پهپاد های دانشگاه MIT مورد آزمایش قرار می‌گیرد.

drone / پهباد

Karaman توضیح می‌دهد:

پهباد در اتاقی خالی پرواز می‌کند ولی در اصل محیطی کاملاً متفاوت را تصور می‌کند و آن محیط را یاد می‌گیرد.

تصویری که از پهباد موردنظر به‌دست‌آمده نرخ تصویری 90 فرم بر ثانیه دارد که این نرخ سه برابر میزانی بوده که چشم انسان قادر به مشاهده است. کامپیوتر قدرتمند درون پهپاد همراه با واحد اندازه‌گیری درونی و دوربین، این قابلیت را به پهپاد می‌دهند.

با استفاده از این تکنولوژی‌ها، طبق گزارش به‌دست‌آمده پهپاد در 361 تلاشی که داشته فقط 3 بار با یک پنجره برخورد کرده. همان‌طور که karaman می‌گوید، پهپاد هیچ کدام از پنجره‌های واقعی را طی این آزمایش نشکانده است.

{{farsiNumber(model.mPrc.data && model.mPrc.data.rate)}}
تعداد رای: {{farsiNumber(model.mPrc.data && model.mPrc.data.count)}} نفر
{{farsiNumber(n)}}
مقالات مرتبط
دیدگاه شما
captcha
جدول فروش فیلم ها
  • 2 میلیارد دلار
    فیلم Ne Zha
    اکران: 14 فوریه 2025
  • 389 میلیون دلار
    فیلم Captain America: Brave New World
    اکران: 14 فوریه 2025
  • 125 میلیون دلار
    فیلم Dog Man
    اکران: 13 فوریه 2025
  • 113 میلیون دلار
    فیلم Bridget Jones: Mad About the Boy
    اکران: 13 فوریه 2025
  • 90 میلیون دلار
    فیلم Mickey 17
    اکران: 07 مارس 2025